Cum să faci bani din Blog (...în 30 de zile sau mai puțin)

castigati bani pe blog

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

La fel ca majoritatea oamenilor, probabil ai și tu anumite bloguri preferate pe care îți place să le urmărești și să le citești. Poate chiar ai auzit de persoane care au renunțat la locul de muncă pentru a fi bloggeri cu normă întreagă. Poate este un domeniu care te pasionează și vrei să afli cum să faci bani din blog.

Dar, crezi că ia prea mult timp, e prea greu și nu vei reuși niciodată.

A funcționat pentru EI, dar nu va funcționa niciodată pentru tine…

blogging

Dificultate

Dificultate Mediu
Mijloc

Timp

Timp înalt
Înalt

Venituri

Sursa de venit Mare
Mare

Să-ți spunem un secret:

Se pare că, atât timp cât ai o strategie și cunoști procesul pas cu pas, să obții venituri din blogging este UȘOR și DISTRACTIV. Poți începe un blog în mai puțin de 10 minute și poți intra astfel în rândul celor care câștigă peste 100.000 RON pe lună doar din site-urile lor !

În acest articol, îți vom arăta ce înseamnă un blog, câți bani poți face cu unul și principalele metode prin care poți genera venituri. Te vom ghida apoi, pas cu pas, pentru a vedea ce trebuie să faci mai precis pentru a începe ASTĂZI.

CAPITOL 1

Ce este un blog?

Blogul este o colecție de postări organizate pe un website având o anumită temă. În general este coordonat de o persoană sau un grup mic de persoane și este actualizat cu regularitate. BaniNinja este un exemplu de blog: Aici scriem și publicăm informații despre cum să faci bani online.

cum sa faci bani din blog

Majoritatea blogurilor vând produse cititorilor lor, cum ar fi e-books și cursuri, iar altele vând chiar articole de îmbrăcăminte, suplimente nutritive și multe altele. Depinde doar de vizitatorii fiecărui blog și de ceea ce își doresc aceștia.

Poți de asemenea să promovezi alți influenceri, activitățile acestora și să postezi reclame pentru a face bani din bloguri!

Vom vedea ce opțiuni ai la dispoziție și cum să procedezi ca sa monetizezi un blog și te vom îndruma pe parcursul acestui proces.

Dar, mai întâi…

cum faci bani din bloguri

De ce ar trebui să lansezi un blo

Îți imaginezi cum ar fi să fii plătit ca să scrii, gândești și vorbești despre ceea ce îți place în fiecare zi?

Despre asta e vorba când pornești un blog și de aceea ar trebui să înveți cum să monetizezi un  blog: Creezi informații de valoare, îți construiești o audientă și apoi le vinzi produsele pe care le apreciază și doresc să le cumpere.

Dar, beneficiile nu se opresc aici:

Un blog nu îți permite doar să faci ceea ce îți place în fiecare zi, ci are și următoarele avantaje uimitoare:

Creează-ți propriul blog și începe să câștigi bani pasiv. Folosește aceste platforme pentru a crea ușor și rapid un blog:

Weebly
 • Intuitiv și ușor de utilizat
 • Accesibil ca preț
Wordpress
 • Design, caracteristici și funcționalități extrem de personalizabile
 • Poate încorpora aplicații terțe
Weblium
 • Website-uri deja optimizate pentru SEO
 • Responsive pentru mobil și eficient din punct de vedere al Costurilor

CAPITOL 2

Câți bani poți face din blogging?

Când vine vorba de a obține venituri din bloguri, sunt persoane care consideră că nu vor reuși niciodată să câștige ceva. Dar noi suntem aici să îți spunem că există FOARTE MULTE povești de succes:

cum faci bani din bloguri

De exemplu, bloggerul Răzvan Pascu declară un venit lunar de cel puțin 9.000 RON pe lună din promovare…iar asta înseamnă doar VENITURI PASIVE! În plus, profită și de parteneriatele și proiectele pe care le desfășoară datorită blogului. Nu lucrează în permanență la un calculator, așa cum ar face-o la un loc de muncă: după efortul de scriere și/sau creare de produse, vin banii.

Îți imaginezi cum ar fi să stai pe canapea și să vezi cum ți se umplu conturile bancare în timp ce blogul tău îți aduce bani?

Un alt exemplu este Ana Morodan, primul blogger de stil personal din România. Este în prezent una dintre cele mai apreciate bloggerițe de fashion, are propria linie de haine și conduce o afacere cu peste 10 angajați. Ana a reușit să facă din blog o carieră și un business.

Poți ajunge acolo imediat? Desigur că nu. Dar, să pornești pe drumul spre succes este ușor și o poți face și tu.

Glosar de termeni de blogging

Înainte de a vedea cum faci bani din blog, am dori să discutăm despre câțiva dintre termenii obișnuiți cu care te vei întâlni atunci când pui bazele unui blog, în cazul în care îți sunt necunoscuți.

Dar, nu-ți face griji!

Dacă ai un cont de Facebook poți crea un blog – este ușor. Iată o listă scurtă cu câteva cuvinte pe care probabil le vei tot auzi:

Un nume de domeniu îți identifică blogul și website-ul și îl localizează pe Internet. De exemplu, numele de domeniu al companiei Google este google.com

O companie de hosting îți păstrează website-ul pe serverele ei care se conectează la Internet. Gândește-te la hosting ca la calculatorul tău și un hard drive, cu excepția faptului că plătești o companie care să îți găzduiască serverul online astfel încât cititorii și clienții să aibă acces la el oriunde s-ar afla în lume.

Este o companie excelentă de hosting care îți oferă servicii sigure  și eficiente din punct de vedere al costurilor. De la o astfel de companie poți achiziționa și un nume de domeniu. Apasă aici pentru mai multe detalii

Este platforma standard de găzduire pentru blog, care îți oferă foarte multă  libertate în ceea ce privește crearea website-ului tău (fiind ceea ce de fapt îți dorești). Este foarte ușor de folosit. Poți începe gratuit și să actualizezi la o versiune plătită unde îți poți alege propriul domeniu. Poți afla mai multe aici.

Un link special al unui produs pe care l-ai verificat și care, atunci când un cititor dă clic și cumpără produsul, îți oferă un comision. Cu link-urile și produsele afiliate poți câștiga bani foarte ușor și vom discuta mai multe mai târziu în acest articol.

Vândut de obicei sub formă de livrare online, cum ar fi un e-book sau un curs, este felul în care mulți bloggeri își câștigă banii. După ce ți-ai făcut o idee despre cine îți vizitează blogul, poți încerca să afli ce doresc ei să învețe de la tine. Împachetezi această soluție într-un format interesant și le-o vinzi. Poți lua în considerare și realizarea produselor care nu sunt în format online, cum ar fi articole de îmbrăcăminte, produse fizice personalizate (gândește-te la căni de cafea și echipamente) și multe altele.

O colecție de fișiere și software pe care le instalezi pe blog și care pot extinde funcțiile website-ului tău. Un plugin te poate ajuta să afli mai  multe informații despre cititorii tăi, iar altul te ajută să îți expui imaginile de pe Instagram undeva pe website.  Există nenumărate plugin-uri și posibilități prin care îți poți personaliza blogul și toate te pot ajuta să îți faci blogul atractiv și interesant pentru cititorii și clienții tăi.

O colecție de fișiere și software pe care le instalezi pe blog și care pot extinde funcțiile website-ului tău. Un plugin te poate ajuta să afli mai  multe informații despre cititorii tăi, iar altul te ajută să îți expui imaginile de pe Instagram undeva pe website.  Există nenumărate plugin-uri și posibilități prin care îți poți personaliza blogul și toate te pot ajuta să îți faci blogul atractiv și interesant pentru cititorii și clienții tăi.

CAPITOL 3

De ce ar trebui să utilizezi WordPress pentru crearea unui blog

Acum știi ce este un blog și te-ai familiarizat deja cu câțiva termeni generali despre bloguri. Înainte de a intra în procesul efectiv de a învăța cum să faci bani din blog, te întrebi poate de ce le recomandăm tuturor să creeze bloguri utilizând WordPress.

cum sa faci bani din blog

Uite cum stă treaba:

WordPress îți permite să sari peste MULȚI dintre pașii care te-ar putea costa mii de lei în crearea unui website.

Pe scurt, WordPress este un sistem de gestionare a conținutului (în engleză „content management system” – CMS) pentru website-ul tău, care îți oferă foarte mult control și îți permite să gestionezi întreg conținutul dintr-un singur loc. Acest lucru înseamnă că poți să gestionezi ușor postările, titlurile, paginile și multe altele pe blogul tău.

Este exact ceea ce îți dorești pentru că, după ce înveți cum faci bani din bloguri, vrei să păstrezi lucrurile cât mai simplu posibil. WordPress este cel mai popular CMS și multe companii, de la cele mai mici la cele mai mari, îl utilizează în fiecare zi.

Câteva observații rapide despre WordPress:

Cost – În general, plătești mai puțin de 1000 RON pe an pentru hosting și numele de domeniu inclusiv pentru utilizarea platformei de WordPress

Temă –  Poți lansa blogul și descărca multe teme gratuit. Însă, de obicei recomandăm să începi direct  cu o temă premium pentru care plătești o singură dată între 100 și 400 RON. Temele premium îți permit să faci mult mai multe decât cele gratuite și, de obicei, arată mult mai bine. Crește astfel probabilitatea ca cititorii să dorească să stea mai mult pe website-ul tău, să revină și să cumpere de la tine.

Am pregătit pentru tine un articol care te învață cum să faci un website și cum să setezi totul, inclusiv domeniul, hosting-ul și multe altele.

despărțitor

Creează-ți și gestionează-ți blogul cu ușurință utilizând acești creatori de teme pentru WordPress:

Elementor
 • Interfață ușor de utilizat
 • Funcții drag și drop
 • 200 RON pentru un site (licență 1 an)
Elegant Theme Divi
 • Funcții drag și drop
 • $360 RON cu un an de suport și actualizări

CAPITOL 4

Cum faci bani din blogging? Iată care sunt principalele 3 metode...

Dacă vrei să înveți cum să monetizezi un blog, cele mai obișnuite 3 metode sunt următoarele:

bani din bloguri

Am discutat deja despre produse și link-uri afiliate mai devreme, dar haide să facem o scurtă recapitulare:

Publicitatea și sponsorii sunt a cea treia modalitate importantă prin care poți genera venituri din bloguri.

În ceea ce privește publicitatea, poți plasa imagini pe website-ul tău care să le prezinte cititorilor eventuale produse pe care le-ar putea cumpăra de la alți vânzători . Trebuie să ai grijă să nu apelezi prea mult la această variantă, deoarece poți da impresia că ești doar un vânzător de mâna a doua.

Sponsorii te pot ajuta și ei să faci bani, companiile plătindu-te să vorbești despre produsul lor și să îl recomanzi.

Aceste opțiuni sunt foarte populare în videoclipurile de pe YouTube sau fotografiile de pe Instagram: Companiile de modă și îmbrăcăminte plătesc bloggerii celebri să le prezinte articolele și să spună că poartă un anumit brand.

Opțiunea sponsorilor nu îți va fi la îndemână atunci când ești la început. Dar, pe măsură ce vei crește, este posibil să găsești sponsori care să apeleze la tine (sau la care vei avea mai multe șanse să fii acceptat atunci când apelezi tu la ei).

castigati bani cu blogul

ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani
banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal

CAPITOL 5

10 pași pentru a afla cum să faci bani din blog

Acum că știi în linii mari ce implică un blog, haide să discutăm despre procesul în 10 pași cu ajutorul căruia poți afla cum câștigi bani din blog:

cum faci bani din blog
bani online

Alege un subiect sau o nișă pentru blogul tău și fii consistent

Una dintre cele mai mari greșeli pe care o vedem atunci când înveți cum să generezi venituri cu ajutorul unui  blog este aceea că unele persoane pornesc un blog, să spunem, despre sport, dar dintr-o dată își schimbă direcția.

Poate au văzut că pisicile sunt acum foarte populare și cred, astfel, că ar trebui să scrie un articol despre pisici pe blogul lor de sport.

NU! Să nu faci asta niciodată!

Odată ce te-ai decis asupra unui subiect sau a unei nișe pentru blogul tău, fii consistent.  Nu doar că cititorii tăi se așteaptă la acest subiect și vor fi confuzi când publici altceva, ci vei și pierde nivelurile de clasificare și reputație pe motoarele de căutare, precum Google, dacă blogul tău nu este centrat pe un subiect. Acest lucru este foarte dăunător în ceea ce privește posibilitatea de a genera venituri dintr-un blog.

Alege un subiect pe care vrei să te concentrezi și ține-te de el. Dacă vrei să scrii despre altceva, poți oricând începe un alt blog!

Creează-ți propriul blog și începe să câștigi bani pasiv. Folosește aceste platforme pentru a crea ușor și rapid un blog:

Weebly
 • Intuitiv și ușor de utilizat
 • Accesibil ca preț
Wordpress
 • Design, caracteristici și funcționalități extrem de personalizabile
 • Poate încorpora aplicații terțe
Weblium
 • Website-uri deja optimizate pentru SEO
 • Responsive pentru mobil și eficient din punct de vedere al Costurilor
bani pe net

Gândește-te la cine îți citește blogul, NU la tine

Prea mulți bloggeri scriu doar pentru ei. Confundă blogul cu un jurnal.

Fii foarte atent la următorul aspect:

Să scrii pentru a te exprima este foarte bine și, da, o parte din blogul tău înseamnă să te exprimi…

Dar, ca să atragi oamenii și să faci bani, trebuie să creezi conținut pe care CITITORII tăi îl vor aprecia.

Ar trebui întotdeauna să te pui în locul cititorilor și să îți pui întrebarea, “Ce vor ei?” Creează-ți conținutul în funcție de răspunsul la această întrebareScurt.

Acum nu spunem că doar pentru că cititorii tăi își doresc ceva ce ție nu îți place sau în care tu nu crezi, ar trebui să scrii despre asta. Nu face lucruri care sunt în contradicție cu valorile tale și pe care le consideri lipsite de etică, dar pune întotdeauna cititorul pe primul plan.

Trei

Stabilește-ți obiective

Fără un obiectiv, cum vei știi dacă ai reușit?

Trebuie să îți stabilești obiective pentru blog și să iei lucrurile în serios dacă vrei să înveți cum să faci bani din blog. Gândește-te că este o afacere care generează venituri și care te poate ajuta să te întreții pe tine și familia ta pentru tot restul vieții.

Are acest potențial dacă știi să îți canalizezi eforturile în acest scop!

Gândește-te la stabilirea obiectivelor personale pe durata unei zile, a unei luni, a 3 luni și a unui an. Răspunde la următoarele întrebări pentru a-ți face o idee cu privire la obiectivele pe care ți le poți stabili:

Răspunde la aceste întrebări și notează-ți obiectivele. Ține-le la îndemână undeva unde poți avea acces la ele ori de câte ori dorești sau ai nevoie de inspirație.

patru

Începe cu un singur canal de socializare și asigură-te că este funcțional înainte de a adăuga altele

Încă te întrebi cum obții venituri din blog? Rețelele sociale sunt un instrument puternic și GRATUIT de a găsi cititori, clienți și de a face bani. Prin rețele sociale, ne referim la cele de genul Instagram, Youtube și Facebook.

Greșeala pe care nu vrei să o faci este de a încerca să creezi toate aceste canale dintr-o dată și a căuta să aibă succes simultan.

Nu așa vei învăța cum să generezi venituri  din blog.

Alege un canal care îți place cel mai mult și concentrează-te pe acesta. Să zicem că îți place să faci fotografii și să le postezi. Atunci ar trebui să folosești Instagram. Poate îți place să faci videoclipuri? Atunci alege YouTube.

Indiferent de preferințe, alege unul și fă-ți un program după care să postezi conținut constant și să determini oamenii să se aboneze. Odată ce ai făcut asta și canalul tău a crescut eficient, abia apoi poți adăuga un altul.

Este mult mai bine ca cititorii care ajung pe blogul tău să vadă că ai milioane de urmăritori pe un singur canal, decât poate 1.000 pe fiecare, pentru că atenția ta a fost împărțită în prea multe direcții.

bani pe net

Alege 1-2 oferte de afiliere de bază și axează-te pe acestea

Link-urile și ofertele de afiliere sunt un mod excelent de a face venituri din blogging. Cineva a făcut deja toată munca grea de a crea un produs, tot ceea ce trebuie tu să faci este să recomanzi acest produs și ești plătit!

Îți recomandăm însă să rămâi la 1-2 oferte de bază și să nu le folosești în exces. Prea multe link-uri afiliate scad calitatea blogului tău și poți părea a fi mai degrabă un vânzător în ochii cititorilor.

De asemenea, asigură-te că alegi doar produse în care crezi cu adevărat și care consideri că pot fi utile cititorilor. Nu alege niciodată oferte doar pe baza comisionului sau a veniturilor pe care ți le vor aduce.

Creează-ți propriul blog și începe să câștigi bani pasiv. Folosește aceste platforme pentru a crea ușor și rapid un blog:

ShareASale
 • Portal de marketing afiliat foarte activ
 • În fiecare zi sunt adăugate produse noi
 • Plățile sunt efectuate întotdeauna la timp
MaxBounty
 • Cele mai renumite companii de publicitate „Cost-pe-Acțiune” la nivel global
 • Alcătuit din mii de campanii și afiliați
 • Specializată în maximizarea rentabilității investiției atât pentru companii, cât și pentru afiliați

bani online

Concentrează-te să creezi conținut bun. Calitatea este mai importantă decât cantitatea

Nu poți scrie un singur post și să te aștepți ca blogul să îți aducă milioane, dar nici să scrii 5 posturi pe zi nu e o idee bună atunci când calitatea are de suferit.

Iată de ce:

Este preferabil să scrii mai puține articole care să fie de calitate, decât mai multe dar scrise și editate slab. Postările de foarte mare calitate te vor ajuta să vezi cum să faci bani din blog.

castiga bani online

Creează-ți propriul produs

Majoritatea blogurilor fac MULȚI bani din vânzarea propriilor produse. Deși poți câștiga din link-uri de afiliere, câștigul tău este totuși limitat la 50% din valoarea produsului.

Imaginează-ți cum ar fi să ai propriul produs care să coste, să zicem, 400 lei și să ai vânzări de 50, 100 sau chiar peste 1.000 de produse pe zi.

Diferența este ENORMĂ.

După ce ai început să scrii de ceva timp și ai o listă de e-mailuri, îți poți întreba cititorii ce fel de produse și-ar dori. Poate își doresc un e-book sau un curs video? Dacă ai un blog despre baseball, poate vor să știe cum poți arunca mingea mai bine sau cum poți avea o lovitură mai puternică?

Tot ce trebuie să faci este să întrebi și astfel vei ști cum faci bani din blog!

Apropo de asta…

bani pe net

Creează o listă de e-mailuri încă din prima zi și colectează adrese în toate modurile posibile

Cel mai mare regret al blogger-ilor profesioniști când vorbim cu ei despre cum să faci bani din blog este faptul că și-ar fi dorit să înceapă să își construiască lista de e-mailuri mai devreme.

Lista de e-mailuri se creează cu ajutorul formularelor online, o  care înregistrează adresele de email (și uneori numele) celor interesați de blogul tău.

O listă de  emailuri este foarte utilă dacă vrei să înveți cum faci bani din bloguri și funcționează precum o tipografie de bani: În momentul în care ai un produs nou sau o ofertă nouă, o poți trimite direct către o listă selectată de persoane care s-au arătat interesate de ceea ce spui sau vinzi.  Poți vinde mult mai ușor acestor persoane cu care ai deja o relație decât cuiva care îți găsește întâmplător blogul pe Google.

Îți recomandăm să folosești ActiveCampaign pentru a-ți crește lista de e-mailuri: Software-ul este foarte ușor de utilizat și instalat și poate crește odată cu blogul tău. Ți-am pregătit și un ghid despre email marketing.

Cum poți colecta e-mailuri pe blogul tă

Există mai multe moduri și locuri prin care poți colecta e-mailuri pe blogul tău. Reține faptul că atunci când spunem “opt-in” mai jos, ne referim la un câmp de tip formular unde utilizatorii își pot introduce adresa de e-mail și sunt adăugați la lista ta de e-mailuri.

Îți recomandăm să iei în considerare următoarele modalități dacă vrei să înveți cum să monetizezi un blog:

bani online

Buton de opt-in („abonare”) în partea de sus a meniului

Majoritatea bloggerilor au o opțiune specială în meniu în partea de sus a paginii care oferă un ghid gratuit sau ceva interesant care să îi facă pe cititori să dea clic. După ce au dat clic, sunt direcționați către o pagină cu oferta gratuită, pe care o pot obține dacă furnizează adresa de e-mail și își dau acordul de a fi incluși pe lista ta.

bani pe net

Plugin-ul Hello Bar de la WordPress

Plugin-ul Hello Bar plasează o bară orizontală în partea de sus a website-ului tău unde cititorii pot da clic și sunt direcționați pe o pagină cu oferta gratuită sau furnizează direct e-mailul într-un câmp care apare pe bară. Arată așa:

cum sa faci bani din blog

Este ușor să atragi în acest fel atenția cititorului deoarece apare chiar în partea de sus a website-ului. Poți afla mai multe despre Hello Bar dând clic aici.

castiga bani online

Casetă opt-in la finalul fiecărui articol WordPress

După ce cititorul a citit o postare interesantă pe blog, pe care a apreciat-o, sau de unde a aflat informații importante, este pregătit pentru mult mai mult. O casetă la finalul articolului este cel mai bun mod de a profita de acest lucru.

Cel mai ușor este să instalezi plugin-ul Magic Action Box. Acesta îți permite să creezi ușor un formular de abonare care va fi introdus automat la finalul fiecărui articol pe care îl publici pe blog.

castiga bani online

Casetă opt-in în lateralul fiecărui articol WordPress

Mai poți utiliza Magic Action Box să creezi ceva care apare în lateralul fiecărui articol de blog pe care îl scrii pentru a-i invita pe cititori să se aboneze.

bani online

Pop-ups

Pop-ups sunt una dintre cele mai bune modalități de a-i „converti” pe cititori în timp ce încerci să îți monetizezi blogul -. Aici ne referim la faptul că probabilitatea de a face pe cineva să se înregistreze când vede un pop-up este foarte mare față de alte metode.

Sunt unele persoane însă cărora pop-up-urile li se par enervante și sunt sigur că și tu ai întâlnit câteva astfel de persoane. Depinde de tine dacă dorești să utilizezi această opțiune pe site-ul tău.

Poți seta un cronometru care să măsoare timpul pe care îl petrece un vizitator pe site-ul tău și, de exemplu, după 10 secunde să apară un pop-up care să le spună că pot să se înregistreze pentru un cadou gratuit, discount, etc. Recomandăm plugin-ul OptinMonster dacă vrei să începi să utilizezi pop-ups pentru blogul tău.

bani pe net

Intenție de ieșire

Plugin-urile precum OptinMonster îți permit și să creezi pop-up-uri automate care apar doar când cineva este pe cale să părăsească sau să închidă site-ul.

Aceasta este uneori ultima șansă de a-i converti, astfel încât o ofertă foarte bună plasată la intenția de ieșire poate să te ajute să îți construiești lista

bani pe net

Îmbunătățește-ți în permanență cunoștințele despre blogging

Pentru a învăța cum să faci bani din blog, va trebui să înveți permanent cum să scrii mai bine, cum să te clasezi mai sus în motoarele de căutare, cum să îți îmbunătățești produsele și multe altele.

Nu există o limită în ceea ce privește învățarea, dar, de asemenea, nu există nicio limită la cât de mult poți câștiga din această activitate!

bani online

Rămâi fidel viziunii blogului tău

În cele din urmă, nu uita niciodată de ce ai început blogul și de ce este acolo. Nu permite nimănui să te facă să schimbi tema, strategia sau ceea ce faci dacă crezi cu adevărat în acestea!

Cititorii vor veni și vor cumpăra de la tine atunci când te cunosc, te plac și au încredere în tine. Și singurul mod în care poți obține acest lucru de la ei este acela de a fi autentic.

CAPITOL 6

Cum începi să câștigi bani din blogging

Poți învăța cum să monetizezi un  blog dacă urmezi ghidul pe care l-am scris pentru tine aici și celelalte informații pe care ți le oferim pe site.

bani din blogging

Reține: Poți fie să faci în continuare ceva ce nu îți oferă satisfacții în viață, fie să începi un blog despre ceva ce îți place și să faci bani de pe urma lui.

Poți să o faci! Am văzut MULȚI membri care au consultat ghidul nostru și au avut succes și vrem să fii și tu unul dintre ei.

Iată pe scurt ce trebuie să faci:

bani pe netObține un domeniu

castiga bani onlineSetează un cont de hosting

bani onlineInstalează WordPress cu ajutorul instrucțiunilor din contul de hosting

bani pe net

Instalează la alegere o temă premium pentru WordPress

castiga bani online

Instalează OptinMonster, Hello Bar și Magic Action Box

bani online

Citește mai multe pe site-ul nostru despre cum să generezi venituri  din blog

bani online

Începe să scrii primul post pe blog!

Cu ajutorul acestui ghid, știi acum cum să faci bani din blog și depinde doar de tine să începi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top