Câștigă bani din Instagram: Ghid complet [Actualizare 2021]

câștigați bani cu Instagram

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Cauți și te uiți la poze incredibile pe Instagram în fiecare zi. Ai auzit despre acei oameni care sunt plătiți să călătorească, primesc sponsorizări de la branduri de top și vrei și tu să le urmezi exemplul . Vrei să știi cum poți face bani din Instagram, dar crezi că durează prea mult timp, e prea dificil și nu vei reuși niciodată.

Ei au succes, dar e imposibil ca și tu să reușești, nu-i așa?

Vrei să știi ceva absolut aiuritor? Se pare că, atât timp cât ai o strategie și știi ce metode să folosești, să faci bani din Instagram este UȘOR și DISTRACTIV.

blogging

Dificultate

Dificultate Mediu
Mijloc

Timp

Timp med
Mijloc

Venituri

Sursa de venit Mare
Mare

Tot ce trebuie să faci este să folosești aceste metode și să menții în același timp un program consistent de postări și vei putea face bani de acasă sau de oriunde altundeva dorești folosindu-te de contul tău de IG. Chiar dacă începi de la zero vei putea ajunge să câștigi MII de lei din simpla postare a unei fotografii pe contul tău!

În acest articol, îți vom arăta de ce acesta este momentul perfect să intri în jocul Instagram, cât de repede crește și câteva povești de succes ale altor persoane care au început de la zero și acum își câștigă existența din conturile de IG. Îți vom spune apoi despre cele 4 metode (plus una bonus) pe care le recomandăm pentru a genera venituri din utilizarea acestei aplicații. În cele din urmă, îți vom pune la dispoziție câteva instrumente și tactici care îi vor face pe oameni să se îndrăgostească de contul tău.

La finalul acestui articol, vei dispune de tot ce ai nevoie pentru a face bani din Instagram.

CAPITOL 1Povești de succes cu Instagram – La îndemâna oricui!

Te întrebi poate dacă trebuie să fii un model împătimit al fitness-ului sau să ai deja foarte mult trafic pentru a putea face bani din Instagram? Trebuie să fii o vedetă pentru a avea succes pe Instagram?

Deloc. Îți prezentăm 3 povești de succes ale unor influenceri care au început de la zeroși se bucură acum de un succes răsunător:

Povești de succes cu Instagram

Janina Nectara – Jurnalist de modă

Pe contul ei de Instagram, @janinanectara, Janina oferă un model de inspirație pentru fashionistele din România și nu numai. Popularitatea ei a atins deja cote globale, iar contul ei este urmărit nu doar de personalități din industria fashion, ci și branduri și case de modă.

După ce a început cu un grup mic de urmăritori, s-a folosit de câteva instrumente excelente, crescându-și în prezent audiența la peste 111.000 de urmăritori. Un simplu like de la un brand puternic din lumea modei îi aduce dintr-un foc cel puțin 500 de urmăritori, după estimările ei.

Janina nu a început cu statutul de vedetă. Și-a urmat însă pasiunea, a studiat în profunzime și acum este prima și singura româncă ce a reușit performanța de a scrie pentru celebra revistă de modă Vogue. Dacă ea poate, și tu poți!

Cont de Instagram Janina Nectara

Alina Ceușan – De la o temă pentru facultate la Digital Diva of the Year 2018

Deși totul a început cu o temă la facultate, după ce a început să posteze pe Instagram, Alina Ceușan s-a transformat treptat în influencer și a înțeles cum să facă bani din Instagram iar acum veniturile ei au crescut semnificativ.

Cont de Instagram Alina Ceușan

Ana Matei – Digital Marketer pasionat de călătorie și fotografie

Ana Matei lucrează în Marketing de 12 ani dar este pasionată de fotografie și călătorii. De 8 ani dovedește că nimic nu e imposibil dacă lucrezi în permanență la contul tău și a învățat cum să valorifice aplicația lucrând de acasă. În prezent, are peste 12.000 de urmăritori.

Contul de Ana Ana Matei

Aceste 3 conturi sunt doar câteva dintre NUMEROASELE exemple ale celor care trăiesc din veniturile obținute din Instagram. Nu au fost celebri, nu s-au născut bogați pe Instagram și nu au avut nimic special de la care să pornească…

Dar ce au făcut atunci?

Pur și simplu s-au folosit de instrumentele pe care le-au avut la dispoziție și au învățat cum să facă bani din Instagram (poți verifica raportul nostru pentru a afla cine are mai mulți urmăritori pe Instagram dacă ești curios să afli cine conduce în top).

CAPITOL 2 Câștigă bani din Instagram

Nu glumim când spunem că și tu poți descoperi cum poți obține venituri din Instagram. De fapt, studiile realizate de diferite platforme arată că influencerii pe Instagram pot cere sume de sute de mii de lei pentru o singură postare sponsorizată pe conturile lor!

Câștigă bani din Instagram

Concluzia?

În general, când vine vorba de a câștiga bani și de sumele pe care le poți obține, rezultatele tale vor depinde de următoarele aspecte: experiență, numărul de urmăritori și nivelul de încredere.

Deși toată lumea pornește dintr-o poziție diferită și dintr-un alt punct, sunt 4 metode principale pe care le recomandăm ca să înveți să-ti monetizezi contul de Instagram.

Poți:

Poți utiliza doar una sau toate aceste 4 idei în același timp pentru a învăța  să produci venituri cu Instagram – tu decizi!

Acestea fiind spuse, ești gata să începi?

Îți prezentăm în continuare fiecare metodă în detaliu.

Vrei să cumperi shoutout-uri, să-ți vinzi contul și să câștigi urmăritori pe Instagram?

Îți recomandăm să te înregistrezi pe aceste site-uri:

Mărește angajamentul Followerilor pe Instagram
Cumpără Shoutout-uri
Vinde-ți contul de Instagram

CAPITOL 3Cele 4 metode care te învață cum să faci bani din Instagram

Cele 4 metode care te învață cum să faci bani din Instagram

1 Affiliate marketing

Affiliate marketing este una dintre cele mai ușoare modalități să faci bani din Instagram.

În termeni simpli, affiliate marketing înseamnă că primești un comision de fiecare dată când cineva de pe contul tău dă clic pe un link la o altă companie și achiziționează unul dintre produsele acesteia. De obicei, primești un comision când cineva cumpără produsul companiei sau chiar și atunci când doar dă clic pe link.

Affiliate marketing este la îndemână pentru că tot ce trebuie să faci este să creezi o poveste  referitoare la  produsul respectiv fie sub formă de recenzie, video sau postare în care să incluzi un mic paragraf despre produsul respectiv și să pui un link la el în biografia de Instagram. Dacă ai un website propriu, poți direcționa persoanele acolo pentru a afla mai multe informații despre produsul respectiv.

Nu uita că atunci când recomanzi ceva, îți asociezi numele și reputația cu acesta și, de aceea, este bine să recomanzi întotdeauna produse pe care le-ai utilizat, în care ai încredere și care îți plac.

Affiliate marketing este un subiect extins pe care l-am detaliatși despre care poți citi mai multe în Ghidul BaniNinja despre Affiliate Marketing.

Poți consulta și următoarele platforme de afiliere pentru a găsi produse care oferă programe de afiliere care să te ajute să generezi bani din contul tău de Instagram:

2 Vinde-ți fotografiile

Investești mult timp și efort în a surprinde perfect peisajul, lumina și cadrul…de ce să nu transformi acest efort în mai mulți bani când vine vorba de contul tău de IG?

Sunt multe site-uri online unde îți poți posta fotografiile și le poți vinde.

Iată câteva site-uri pe care le poți verifica:

3 Postări sponsorizate

se estima că 70% dintre cele mai utilizate hashtag-uri sunt branduite.

Poți lua și tu parte la această creștere pentru a atrage beneficiile de partea ta!

Ce sunt postările sponsorizate? Mai întâi îți crești baza de fani, susții un anumit mesaj sau te specializezi într-un anumit domeniu, cum ar fi sănătatea, lifestyle, animale de companie sau orice altceva te interesează pe tine. Dacă unui sponsor îi place ce faci, va apela la tine în vederea promovării!

Te vor plăti nu doar pentru a vorbi despre ei, ci la aceasta se adaugă de obicei un link afiliat astfel încât să fii plătit ori de câte ori un vizitator al tău cumpără de la sponsor!

Cum faci bani din Instagram? Ei bine, unele persoane consideră că sponsorizarea și banii câștigați vin dacă ai milioane de urmăritori dar acest lucru nu este adevărat. Sponsorii nu sunt ușor de păcălit, știu că poți cumpăra “urmăritori falși” pentru a-ți crește numerele.

Ei caută urmăritori reali, implicați și de încredere. Un sponsor preferă să aibă mai degrabă 1.000 de persoane gata să cumpere ceea ce le recomandă un influencer, decât 2 milioane de conturi care nu înseamnă nimic.

Totul se rezumă la  încredere și implicare.

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice

Câți bani poți cere?

Atunci când te gândești să generezi bani din contul tău de Instagram, te-ai putea întreba ce sumă ar trebui să ceri pentru o postare sponsorizată.

Dacă nu ești foarte experimentat pe Instagram și nu ai o influență foarte mare, acest lucru poate fi determinat de brand. Suma poate fi diferită dacă postezi o imagine, un videoclip, un „story” și depinde și de durată, în cazul unui videoclip sau al unui „story”. Studiile realizate la nivel global arată că, în medie, se pot câștiga între 800-1200 RON pe postare.

Îți poți astfel face o idee cu privire la cât sunt disponibile brandurile să plătească și ce cifre ai putea negocia.

Cum găsești sponsori

Cel mai ușor mod de a găsi sponsori pentru a putea câștiga din Instagram este de a crea o listă de companii sau branduri care îți plac și a le scrie un email în care să le spui cine ești, motivele pentru care îi apreciezi și modul în care promovarea ta i-ar putea ajuta în activitatea lor.

Un alt mod este de a te lista pe tine și contul tău pe un marketplace al influencerilor, unde brandurile pot intra și găsi conturi pe care ar dori să le sponsorizeze sau cu care să colaboreze.

Dacă dorești să îți monetizezi contul de  Instagram, noi le recomandăm pe următoarele:

Cum eviți să fii catalogat drept vânzător (sau de ce nu ar trebui să utilizezi PREA multe postări sponsorizate)

Deși poate fi tentant ca orice postare să fie una sponsorizată, trebuie să găsești un echilibru. Nu uita: publicul tău ți s-a alăturat inițial doar pentru conținut și pentru că te place pe TINE, nu pentru că dorește să vadă reclame tot timpul.

Îți recomandăm să iei în considerare adăugarea unui hashtag #sponsorizat care să indice o postare sponsorizată. Dacă îți faci griji cu privire la utilizarea postărilor sponsorizate, încearcă să nu te stresezi! 60% dintre utilizatori au auzit prima oară de un produs sau un serviciu prin Instagram conform datelor statistice publicate de platformă. Dacă există transparență în ceea ce privește sponsorizările, acest lucru nu afectează modul în care consumatorii percep recomandările Instagrammerilor.

Instagram are acum și un tag “Parteneriat plătit cu” care identifică posturile plătite. Anumite branduri îți pot chiar impune această cerință. Poți citi mai multe despre tag aici.

Ar trebui să începi întotdeauna cu mai puține postări sponsorizate. Încearcă o cantitate (să spunem una pe săptămână) și poți chiar crea un sondaj live de tip “Story” pentru a întreba publicul dacă găsește numărul de postări sponsorizate convenabil și dacă le plac recomandările.

Mai bine să greșești având mai PUȚINE postări sponsorizate decât prea multe și, astfel, vei reuși să ai mai mult succes pe  Instagram.

4 Creează-ți propriile produse

Creând propriile tale produse este o modalitate excelentă de a genera bani cu contul tău de Instagram. Poate fi foarte distractiv și în egală măsură este  foarte satisfăcător!

Produsele pot fi:

produs fizic

Fizice

cum ar fi tricouri și căni cu logo-ul canalului tău, un joc pe care îl creezi și multe altele

produs digital

Digitale

e-books și cursuri online

servicii plătite

Servicii plătite

cum ar fi coaching și consultanță

Să vedem ce presupune fiecare dintre acestea:

Servicii plătite

Mulți utilizatori de Instagram încep cu serviciile plătite deoarece este cel mai ușor. În principiu, alegi abilitățile pe care le ai și începi să lucrezi în calitate de consultant freelancer pentru cineva, stabilindu-ți propriile tarife pentru abilitățile tale! Dacă vrei să știi mai multe despre aceasta, consultă ghidul nostru despre cum faci bani din freelancing.

Produse digitale

Dacă vrei să folosești  Instagram ca sursa de venit, după servicii plătite, ar trebui să începi să te gândești să creezi un e-book pe subiectul tău preferat și să îl vinzi pe site-ul tău utilizând un program de cumpărături online.

Produsele online se numără printre preferatele noastre deoarece după ce îți setezi website-ul și coșul de cumpărături online, „magazinul” tău va fi întotdeauna deschis și poți fi plătit pentru cunoștințele tale în timp ce dormi!

Randamentul investiției tale poate fi URIAȘ!

Pentru început, îți recomandăm să te înregistrezi și să utilizezi SendOwl ca program de cumpărături online pentru a-ți vinde produsele.

Produse fizice

Poți trece apoi la produse fizice cu servicii precum Shopify, care te ajută să pui bazele unui magazin online.

Produsele fizice pot fi o provocare deoarece trebuie să ai grijă la calitatea produselor tale, acestea fiind produse în fabrici. Serviciile precum Printful și Teelaunch pot să facă toată treaba pentru tine, în ceea ce privește transformarea imaginilor pe care le dorești în tricouri și căni, dar și utilizarea fabricilor recomandate.

Dacă pornești pe acest drum, îți recomandăm să încerci personal produsele înainte de a le oferi publicului spre vânzare: Nimic nu e mai rău decât să-ți pui numele pe produse a căror calitate lasă de dorit!

Spocket
Cauți o modalitate ușoară de a face dropshipping? Spocket are multe produse, customer support bun și livrare rapidă. Sunt alegerea noastră preferată.

CAPITOL 4 De ce să înveți cum să produci venituri cu InstagramInstagram

Am vorbit despre câteva povești de succes, diferite metode de a face bani… dar poate nu ești încă pe deplin convins. Poate următoarele cifre te vor convinge:

De ce să înveți cum să produci venituri cu Instagram

În iunie 2019, Instagram a atins pragul de 1 miliard de utilizatori activi pe lună iar acest număr este în continuă creștere. Următorul grafic îți arată evoluția înregistrată în luna martie în România:

instagramology

Ce înseamnă asta pentru tine?

1 milion de șanse pe lună să faci foarte mulți bani.

Se preconizează că influencerii vor juca un rol tot mai important în promovarea brandurilor, acest fenomen crescând tot mai mult, chiar și în România, iar timpul petrecut pe Instagram este tot mai mare cu fiecare an care trece datorită noilor opțiuni incluse.

Spre deosebire de alte instrumente precum sondajele plătite cu care banii câștigați sunt destul de puțini, nu există limite când vine vorba de a monetiza Instagram. Depinde doar de câtă muncă investești și câte metode diferite de a face bani utilizezi cu platforma.

Îți spunem aceste lucruri despre aceste posibilități de a profita de  Instagram ca să știi că platforma crește într-un ritm RAPID și la fel și șansele tale de a face bani.

CAPITOL 5 De câți urmăritori ai nevoie ca să faci bani?

Este posibil să citești cu mare interes acest articol dar să te gândești apoi, “Totul este frumos, dar poți să faci bani din Instagram? Nu e valabil și pentru mine. Nu am atât de mulți urmăritori… Cum aș putea eu să fac bani la fel ca vedetele care au MILIOANE?”

De câți urmăritori ai nevoie ca să faci bani?

Uite care-i treaba:

E adevărat că e posibil să nu începi cu statutul de “rockstar”, dar, de fapt, nu ai nevoie de atât de mulți urmăritori pe cât crezi ca să faci bani din contul de Instagram. În plus, numărul de urmăritori de care ai nevoie depinde de ceea ce vinzi, publicul tău, nișa ta (categoria în care activezi) și altele.

Lucrul cel mai important pe care trebuie să te concentrezi, fie că ai 0 sau 1 milion de urmăritori, este IMPLICAREA(ENGAGEMENT): După cum am vorbit în articolul nostru despre creșterea numărului de urmăritori pe Instagram, chiar dacă ai 2 milioane de urmăritori, acest lucru nu înseamnă nimic dacă aceștia nu verifică în mod activ subiectele despre care discuți sau dacă nu au încredere în tine. Dacă nu au încredere în tine, nu vor cumpăra NICIODATĂ nimic de la tine.

Este MULT mai bine să ai doar 1.000 de urmăritori loiali care sunt conectați cu tine, au încredere în tine și te plac. Acești fani vor cumpăra ceea ce oferi și recomanzi. Ai două opțiuni la dispoziție:

Gândește-te la acest proces în următorii termeni:

Dacă scrii articole foarte scurte și le publici într-un format interesant ca un e-book atractiv pentru  publicul tău la prețul de 10 RON fiecare, asta înseamnă 10.000 RON pe articol pentru 1.000 de urmăritori loiali. Poate poți scrie unul în fiecare lună, ceea ce înseamnă în plus 120.000 RON pe an.

Ce ai putea face cu 120.000 RON în plus în  buzunar?

Imaginează-ți că scrii un articol în fiecare săptămână. 520.000 RON pe an. Sau ce se întâmplă dacă creezi cursuri mai scumpe la 1,000 RON fiecare? Cred că înțelegi ce vrem să spunem:).

Îți recomandăm să citești acest articol pentru mai multe informații în acest sens.  Concentrează-te pe crearea de conținut de foarte bună calitate și pe o bază de fani loiali, iar banii vor veni la tine. Dacă vrei să te miști mai rapid, poți să consulți ghidul nostru despre cum să cumperi like-uri (în mod legitim și sigur).

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani

CAPITOL 6 Bonus: 8 sfaturi utile care îți arată cum să faci bani din Instagram

Iată câteva sfaturi de final care te învață să obții venituri via Instagram și care îți vor fi de ajutor indiferent de metodele pe care le alegi:

8 sfaturi utile care îți arată cum să faci bani din Instagram

1 Studiază Instagram pentru afaceri

Dacă îți dorești cu adevărat să  transformi Instagram într-o sursă constantă de venit, ar trebui să îți tratezi contul ca pe o afacere generatoare de venituri.

Știai că poți să creezi un cont specific pentru afaceri pe Instagram și vei avea la dispoziție multe alte instrumente care te ajută să afli cine se uită pe pagina ta? Am pregătit pentru tine un articol dedicat referitor la Instagram pentru afaceri de unde poți afla tot ce ai nevoie să știi.

2 Include un call-to-action și o ofertă bună în biografia ta

Biografia este locul unde ar trebui să incluzi un call to action care să trimită  publicul la o ofertă unde poata obține ceva deosebit gratis sau la un preț mic. Pentru multe persoane, este locul unde încep crearea unei liste de email-uri  ale urmăritorilor lor astfel încât ulterior să le poată trimită diferite oferte.

Ar trebui să utilizezi emoji care să direcționeze atenția cititorului direct la call to action, astfel încât să crească probabilitatea de a-l vedea și a acționa.

Un exemplu în acest sens este mai jos:

cum faci bani pe instagram

3 Nu depăși lungimea postului și numărul de hashtag-uri recomandate

Lungimea ideală a postărilor pe Instagram ar trebui să fie de aproximativ 125 de caractere. Tot ei arată că numărul optim de hashtag-uri este între 5 și 10, chiar dacă acesta poate depăși chiar și 20, deși nu este recomandat.

Dacă începi să folosești foarte multe hashtag-uri, este posibil ca Instagram să îți “interzică” postările, ceea ce înseamnă că nu vei mai apărea la căutarea de hashtag-uri specifice. Astfel, îți vor scădea șansele să faci bani din contul de Instagram.

4 Utilizează filtre populare astfel încât pozele tale să fie like-uite și share-uite de foarte multe ori

Canva a efectuat un studiu cu privire la cele mai populare filtre Instagram în toată lumea (inclusiv România). Acestea sunt (în ordinea preferințelor): Clarendon, Juno și Gingham.

Îți recomandăm să te axezi pe ele pentru ca publicul tău să fie fericit și să obții mai multe like-uri.

5 Află cum să creezi un foarte bun profil

Chiar dacă ești cea mai populară persoană din lume, dacă nu ai ales un mesaj, o temă sau un profil foarte bun, nu vei avea succes în încercarea ta de a face bani din Instagram.

Din fericire, am creat un ghid pas cu pas despre cum să creezi un profil foarte bun pe Instagram care nu doar că aduce bani, dar cu care te poți identifica complet.

Vrei să cumperi shoutout-uri, să-ți vinzi contul și să câștigi urmăritori pe Instagram?

Îți recomandăm să te înregistrezi pe aceste site-uri:

Mărește angajamentul Followerilor pe Instagram
Cumpără Shoutout-uri
Vinde-ți contul de Instagram

6 Fii activ pe alte platforme

Deși nu recomandăm să îți împarți atenția în prea multe locuri, după ce începi să te dezvolți pe Instagram, poți lua în considerare și alte platforme.

Ai următoarele posibilități la dispoziție: streaming, crearea de materiale video, crearea propriului website și multe altele.

Cele două platforme pe care le recomandăm cel mai mult după ce ai învățat să faci bani din Instagram sunt YouTube și propriul blog, dacă îți dorești să faci bani online. Poți citi mai multe despre ele în aceste ghiduri

7 Dezvoltă un grup puternic și loial de urmăritori

După cum am spus mai sus, milioane de urmăritori nu înseamnă nimic dacă nu sunt loiali, sau dacă nu îți acordă atenție. Este mai bine să construiești un grup puternic de fani devotați care se bucură când îți citesc posturile.

Dar, cum construiești acest grup de urmăritori?

Ei bine, presupunem că încerci să ai relații foarte bune cu prietenii și familia ta, nu-i așa? Cum faci asta? Petrecând timp cu ei, discutând despre ceea ce se întâmplă în viața fiecăruia și ascultându-i!

Instagram este EXACT la fel.

Este o aplicație de social media, ceea ce înseamnă că ar trebui să o tratezi ca și cum ai construi relații sociale cu urmăritorii tăi.

Desigur, legăturile nu vor fi la fel ca cele cu familia ta, dar ideea este că ar trebui să te gândești la urmăritorii tăi ca la niște prieteni în modul în care interacționezi cu ei!

8 Postează des și la momentul potrivit

În 2019, Instagram a introdus un nou algoritm care mizează pe frecvența postărilor și din ce în ce mai mult pe implicare: dacă știi să profiți de el, ai multe șanse să îți crești activitatea și vizibilitatea. Cu cât postezi mai mult, cu atât ai mai multe interacțiuni.

rata de implicare instagram

rata de creștere a următorului instagram

Acest lucru este logic: nu poți dezvolta o relație cu cineva dacă vorbiți doar o dată pe an. Cu cât vă conectați mai des, cu atât relația este mai profundă.

Secretul pentru a face bani din Instagram este acela de a vă asigura că postați des, dar, evident, fără a dăuna calității. Conform studiilor, se recomandă 1 sau 2 postări pe zi, astfel încât urmăritorii să nu se simtă copleșiți și să aveți timp să faceți postări de calitate.

Alte studii au analizat cel mai propice moment al zilei pentru a posta:

bani din poze pe instagram

Se poate vedea că cele mai bune zile pentru a posta sunt luni si vineri, la ora 17 și 2 noaptea. Nu trebuie însă să aștepți în fața calculatorului pentru aceste ore. Am discutat despre cele mai bune instrumente pe Instagram pentru a te ajuta cu aceste lucruri.

Concluzie

Este ușor să faci bani din Instagram și poți începe chiar azi. Nu ezita să experimentezi cu diferite tehnici până când găsești ceea ce funcționează pentru tine și nu uita să te și distrezi în acest timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top