Cum să Obții Mai Mulți Adepți pe Instagram: 8 Modalități de Explorat

cum să obțineți adevărați adepți pe instagram

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Pentru că în prezent Instagram este cea mai în vogă rețea de social media, suntem întrebați adesea cum să obții mai multi adepți pe Instagram. Și unul dintre primele lucruri pe care le spunem întotdeauna este: „Ai conținut excelent … dar nimeni nu-l vede”.

Aici suntem într-un cerc vicios: creezi conținut excelent pentru 10 sau 20 de persoane, dar ele nu-l distribuie mai departe. Lucrezi din greu pentru a crea un conținut mai bun și nimeni nu observă, dar  creezi și mai mult conținut de calitate.

Dar din nou, nimeni nu-l vede. De fapt, poți chiar să pierzi adepți unul câte unul, pentru că nu crești. Acesta este situația fatală când nu știi cum să obții adepți pe Instagram.

Acest lucru se datorează faptului că secretele despre cum să obții mai mulți adepți pe Instagram sunt adesea înțelese greșit. Întrebările la care ar trebui să răspunzi sunt: Creezi conținut orientat? Distribui acest conținut în locuri unde acesta va fi redistribuit sau cel puțin amintit? Conținutul tău este potrivit pentru publicul tău țintă?

Hai să discutăm despre 8 modalități specifice și demonstrate despre cum să obții mai mulți adepți pe Instagram:

cum să obțineți mai mulți adepți pe instagram

1. Alocă mai mult timp dezvoltării profilul tău pentru a afla cum să obții mai mulți adepți pe Instagram

Nu face greșeala de a-ți crea o pagină oficială pe Instagram fără a explica audienței tale de ce merită să te urmărească. O biografie nu este doar o fișă de înmatriculare – ar trebui să fie o descriere adresată publicul țintă. Sigur, poate că ai făcut-o armonioasă și interesantă, dar ți-ai optimizat profilul incluzând cuvinte cheie pentru publicul tău? Ai legat-o la site-ul tău și la alte conturi de socializare într-un mod ușor de ținut minte? Ai branduit această biografie, ca atunci când vorbești direct cu clienții?

cum să obțineți adevărați adepți pe instagram

La StartupCafe  ni se reamintește că biografiile pe Instagram nu trebuie să fie atât de concrete. Poți și ar trebui să-ți schimbi informațiile din biografie în mod frecvent și să oferi publicului tău un nou motiv pentru a-ți accesa site-ul – chiar și de câteva ori pe lună, dacă este cazul.

Nu ai succes cu o abordare? Încearcă alta și păstrează-ți biografia relevantă și actualizată, pentru a afla cum să obții adepți pe Instagram.  Află aici cum îți poți optimiza profilul pe Instagram.

cum să obțineți urmașii instagramului

2. Crează o strategie de postare și respectă un program de postare

Problema cu a spune cuiva să creeze „conținut extraordinar” este că poate fi întâmplător “conținut extraordinar”. Publicul tău va veni și va pleca și probabil nici nu-și va aminti ce ai spus, pentru că nu este audiența vizată.

Oricum, când creezi o strategie de conținut, atragi persoanele potrivite. Cititorii care vor acorda o atenție mai mare, vor acționa și da, vor distribui conținutul și vor empatiza cu brand-ul tău. Trebuie să dezvolți o strategie dacă vrei sa înveți cum să obții mai mulți adepți pe Instagram și să legi postările de conținut de obiective specifice, care sunt progresive și secvențiale.

Conform marketer-ului Ciprian Stoian, contextul este la fel de important ca și conținutul. Contextul răspunde întrebărilor pe care le au urmăritorii tai; Ce, Cine, Când, De ce, Unde și Cum.

Ajustezi contextul și modifici pe măsură ce empatizezi mai mult cu audienta. Acest lucru este în contrast cu publicarea pur și simplu a unui conținut bun, dar aleatoriu, și apoi uiți de el (sperând că va fi descoperit de o mulțime de oameni). Îți recomandăm să citești articolul 1000 de superfani al lui Florin Grozea pentru a afla mai multe despre acest lucru.

Vorbind despre “conținut de calitate”, care este rolul unei pagini de succes în procesul de cum obții mai multi adepți pe Instagram?

cum să obțineți rapid adepții instagramului

3. Concentrează-te pe aspectele vizuale ale produsului / brandului tău

Termenul “vizual” include mai multe tipuri de postări, acestea fiind elementele care îi atrag pe adepții pe care ți-i dorești atât de mult.

Conținutul centrat pe oameni este ceea ce face ca Instagram sa fie diferit față de alte rețele sociale. Studiile de la Institutul de Tehnologie din Georgia și Yahoo Labs afirmă că o imagine care conține fata unei persoane are o probabilitate cu 38% mai mare de a fi „plăcută” și cu 32% mai mare de a atrage comentarii.

În plus, secretul pentru cum să obții mai mulți adepți pe Instagram este să folosești Instagram în modul intrinsec în care a fost conceput să fie utilizat și în modul în care audiența preferă să-l folosească: Toate cercetările despre cum să obții mai mulți adepți pe Instagram care recomandă „calitatea feței” sunt un mit. Nu doar că femeile atractive nu obțin rezultate mai bune, dar nici chiar fețele copiilor nu obțin mai multe like-uri… Toate fețele, indiferent de sex sau de vârstă, au probabilitatea statistică mai mare de a obține o interacțiune de la public.

cum să obțineți mai mulți adepți pe instagram

Ideea de care ar trebui să ții cont este umanizarea afacerii, a brandului sau a contului tău.
cum să obțineți rapid adepții instagramului

4. Adaugă mai multă substanță narativului și utilizează hashtag-uri relevante

Este ușor să uiți să scrii când încerci să înveți cum să obții mai mulți adepți pe Instagram, deoarece aplicația favorizează instantanee și nu articole. Totuși, scriind un paragraf care să însoțească fotografia ajută să-ți captivezi cititorii. Folosește textul pentru a descrie un produs nou, pentru a explica procesele de creație, sau chiar pentru a menționa unele programe sau instrumente care au fost utile afacerii sau contului tău.

Cum rămâne cu meme-urile și citatele? De acord, acestea sunt o „rezolvare ușoară” în procesul de cum să obții mai mulți adepți pe Instagram, dar asigură-te că organizezi aceste meme-uri și citezi imaginile, astfel încât acestea să-ți promoveze brandul și să direcționeze atenția vizitatorilor către ceea ce faci. În caz contrar, audiența își va pierde interesul acordat pagini tale.

Ia în considerare meme-uri de la influenceri, lideri din industrie, statistici despre domeniul tău, știri care te afectează în mod direct și postări despre “cum să”. Acestea fac meme-urile / imaginile mai interesante și mai relevante, ajutându-te să obții mai mulți adepți pe Instagram.

Poate că un comentariu interesant de la un urmăritor satisfăcut ar putea fi transformat într-o imagine însoțită de un citat, pentru un efect mai dramatic în procesul de cum să obții mai mulți adepți pe Instagram.

cum să obțineți urmașii instagramului

Dacă nu știi cu exactitate ce cuvinte cheie pot genera trafic, asigură-te că găsești  hashtag-urile corecte (folosind un site gratuit, cum ar fi KeywordTool). De fapt, în ceea ce privește căutarea, Instagram este foarte prietenos cu utilizatorii, oferindu-le acestora cu doar un click “cele mai recente” hashtag-uri, mult mai ușor decât alte site-uri populare ca Facebook, Twitter și Reddit.

Nu uita de elementul principal pentru a obține o rată de răspuns mai mare – un îndemn la acțiune(call to action). Instagram este un mediu vizual, deci trebuie să te asiguri că îndemnul la acțiune (adică o invitație directă către utilizator de a face ceva) este fie menționat într-o fotografie, fie inclusă în text. Elementul uman funcționează cel mai bine, deci fii personal, fii amuzant dacă este cazul și fii mândru să scrii la modul personal despre cine ești. Dacă vrei să afli cum să obții mai mulți adepți pe Instagram, include un apel la acțiune în conținutul de pe Instagram și în orice alt profil online pe care îl ai.

Dacă vrei să înveți cum să scrii, să ai propriul blog și să câștigi bani în același timp, dă clic aici pentru a citi articolul nostru.

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani
cum să obțineți mai mulți adepți pe instagram

5. Implică-ți comunitatea prin publicarea conținutului creat de utilizator

Ajungând în contact cu  o comunitate online și offline locală mai mare, nu numai că te va ajuta în procesul de cum să obții mai mulți adepți pe Instagram, ci și să-ți asociezi contul cu industria în sine. Conform cercetărilor realizate de En.Gauge Media, 25% din rezultatele căutării pentru primele 20 de mărci din întreaga lume sunt linkuri către conținut generat de utilizatori.

Aceasta înseamnă că până și companiile mari văd avantajele laudelor venite de la voluntari sau să menționeze un raport din industrie care implică constatările lor.

Nu știi sigur cum să obții mai mulți adepți pe Instagram încântați de această idee? Premiază cu strategii simple cum ar fi:

cum să obțineți adevărați adepți pe instagram

Cere celor mai loiali adepți ai contului tău („evangheliști ai mărcii”) să creeze conținut specific în funcție de propria lor creativitate

cum să obțineți urmașii instagramului

Acordă-le încredere și lasă-i să distribuie conținutul

cum să obțineți mai mulți adepți pe instagram

Oferă-le recompense – nu neapărat tuturor, ci câștigătorului unui concurs

cum să obțineți adevărați adepți pe instagram

Adresează-te direct urmăritorilor tăi pentru feedback sau pentru realizarea unui alt obiectiv

cum să obțineți mai mulți adepți pe instagram

6. Urmărește influencerii și persoanele inovative din industria ta

Din moment ce discutăm despre cum să obții mai mulți adepți pe Instagram, de obicei le spunem oamenilor să nu se amestece cu spammeri, roboti spam sau cu utilizatorii care urmăresc oricum pe toată lumea. Nu numai că acestea sunt tactici slabe de implicare (din moment ce spammerilor rareori le place ceva din pagina ta), dar, de asemenea, targetezi și tot felul de persoane, în loc să te concentrezi pe industria ta. Poate fi o idee bună referitoare la cum să obții rapid adepți pe Instagram, dar reprezintă ei trafic de calitate și sunt adepți pe termen lung?

cum să obțineți rapid adepții instagramului

Te-ai putea gândi pur și simplu că este politicos să-i urmărești pe toți cei care te urmăresc, dar ești de fapt urmărit de persoane importante din industria ta? De către cei care publică știrile, tendințele, mișcările pieței și viitorul industriei pe care o iubești?

Chiar dacă nu ești un „fan” al unora dintre acești oameni, amintește-ți că declarațiile și acțiunile lor îți pot declanșa o altă opinie sau îți pot da idei pentru o altă fotografie, un alt meme, pentru un alt citat și poate pentru un alt unghi din care vrei să explorezi în acest sezon. Mulți utilizatori au descoperit cum să obțină mai mulți adepți pe Instagram apelând la o bază de fani a celebrităților, dacă nu chiar direct la celebrități.

cum să obțineți urmașii instagramului

7. Explorează aplicațiile, funcțiile suplimentare și analizele pentru a studia mai bine tendințele utilizatorilor - și urmează-le

Chiar Instagram are o serie de funcții care pot fi „adăugate” cu aplicații speciale. Cu HootSuite, poți programa postările care urmează să fie publicate la un anumit moment, în special în timpul orelor de maxima interacțiune de 9AM, 1PM și 3PM.

Aplicația Instagram are o singură caracteristică unică, adesea ignorată: etichetarea locației. Potențialii urmăritori pot răsfoi frecvent fotografii ale evenimentelor care au loc în apropierea locului unde se află. Pentru a ajunge mai bine la audiența locală, poți fie să adaugi hashtagul unui oraș sau unei comunități, fie să folosești localizarea geografică Instagram pe fotografie.

cum să obțineți mai mulți adepți pe instagram

Utilizatorii pot căuta fie prin hashtag, fie prin localizarea geografică, făcând clic pe pictograma lupă, selectând „Locații” și introducând numele unui loc. Aceștia pot chiar să dea clic pe locul geografic pentru a găsi mai multe postări de acest gen, astfel încât postarea localizata geografic a altcuiva ar putea fi legată de a ta dacă postezi cuvinte cheie locale și, de preferință, conținut relevant local. Utilizatorii pot chiar să caute postări care provin dintr-un cartier din apropiere, mergând în „Locații” și selectând „Locații din apropiere”.

Când te gândești cum să obții mai mulți adepți pe Instagram, descarcă câteva aplicații gratuite și află cum să analizezi comportamentul utilizatorilor în funcție de reacțiile lor la postările tale și ajustează-ți strategia în conformitate cu acestea.

Câteva dintre aplicațiile pe care noi le recomandăm sunt:

cum să obțineți mai mulți adepți pe instagram

Media Crawler

pentru Android sau Apple te ajută să-ți mărești ratingul comparând pagina ta Instagram cu alte pagini și analizând clicurile, afișările și alte informații.

cum să obțineți rapid adepții instagramului

Instatag

pentru Android merge dincolo de căutările obișnuite ale cuvintelor cheie și îți permite să vezi care sunt tendințele în căutarea pe Instagram.

obțineți adepți instagram liberi

Followers

for Apple iOS îți permite să urmărești sau să renunți la urmărirea utilizatorilor și are o „percepție” actualizată pentru abonamentele plătite, explicând modul în care utilizatorii tăi interacționează cu tine.

Ferește-te de orice aplicații de genul „obține gratuit adepți pe Instagram”, deoarece acestea probabil promit trafic și clienți de slabă calitate. Oricine poate obține gratuit adepți pe Instagram și-i poate pierde în câteva zile sau săptămâni. Traficul de calitate se pierde rar, pentru că le-ați spus cine sunteți, iar acum se întorc în mod regulat pentru a afla mai multe. Ceea ce vrei să știi mereu este cum să obții adepți REALI pe Instagram.

obțineți adepți instagram liberi

8. Investește în reclamă plătită pe Instagram

În final, când descoperi cum obții mai mulți adepți pe Instagram, poți observa că aplicația oferă publicitate plătită. Acest lucru se leagă de „povestea” pe care o împărtășești publicului, care implică focalizarea pe o idee, promovare sau eveniment specific. Reclamele pot apărea într-un format îndrăzneț și ușor de urmărit, tu putând să alegi să evidențiezi o fotografie, un videoclip de până la 60 de secunde, un carusel de produse sau de imagini, sau să subliniezi în mod special o „poveste” și să te conectezi cu alți utilizatori de Instagram.

Poți afla cum să obții mai mulți adepți pe Instagram prin:

Pentru a afla secretul despre cum să obții mai mulți adepți pe Instagram, trebuie în primul rând să-ți studiezi clienții și comportamentul acestora, și apoi să le oferi mai mult din ceea ce-și doresc. Prin practică și prin explorarea tuturor opțiunilor pe care le ai la dispoziție, în doar o lună îți poți mări în mod semnificativ numărul persoane care te urmăresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top