Cumpără likes pe Instagram în siguranță fără a încălca condițiile de Utilizare

cumpara likes pe instagram

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Este un drum lung și singuratic până în vârful Instagramului—unde cei mai populari oameni din lume au milioane de urmăritori. Te face să te întrebi dacă nu ar trebui să procedezi pur și simplu la a cumpăra likes pe Instagram pentru a intra direct în horă.

Instagram consideră că este o idee bună – de aceea oferă propriul program pentru cumpărarea de likes pe Instagram denumit Instagram Ads. Iată despre ce e vorba: TREBUIE să cumperi likes pe Instagram, adică trebuie să cheltui bani pentru a vedea rezultate. 

Adevărata întrebare care se pune este ce companie, ce strategie să folosești? Te-ai străduit să faci un profil uluitor. Acum, cum poți să îi dai un impuls pentru ca lumea să afle despre el cât mai repede posibil? În acest articol, îți vom arăta ce să faci pentru a cumpăra likes pe Instagram în siguranță, care este procesul și ce companii oferă cele mai eficiente (și legale) soluții.

Poți de fapt cumpăra likes pe Instagram?

Ce e de făcut dacă dorești să cumperi likes pe Instagram dar îți e teamă că vei fi suspendat pentru încălcarea condițiilor de utilizare? Deși este important să întrebi compania despre practicile sale de etică, nu este nicio problemă cu conceptul de Follow4Follow sau Like 4 Like. Pe rețelele de socializare, aceste fraze se traduc prin “Eu o să te urmăresc pe tine, dacă tu mă urmărești pe mine”, sau în mod similar pentru likes. 

Este o practică obișnuită și complet logică, să întâlnești oameni din domeniul tău, clienții tăi ideali, sau persoane cu interese similare pe Instagram. Așadar, de ce nu ți-ai dori să îi urmărești dacă sunt interesanți? De ce nu ți-ai dori să le apreciezi postările în speranța că îi vei încuraja astfel să aprecieze în schimb postările tale? 

(Notă: dacă ai nevoie de idei, citește articolul nostru despre cum să ai mai mulți adepți pe Instagram).

Acesta este întreg conceptul din spatele guest blogging-ului și guest commenting-ului, o tactică pe care marii influenceri o practică în permanență, cunoscută colocvial drept quid pro quo. Contul tău poate fi suspendat doar dacă compania cu care lucrezi nu are nicio idee despre ceea ce face și nu are conceptul de timp: va posta și urmări la întâmplare și va face asta într-un ritm ridicol de rapid.

cumpara likes pe instagram

Roboții, spammerii și profilurile false apreciază și urmăresc conturi în permanență, este un proces automat. Nu fac asta în mod realist, cum ar face-o o persoană reală. Acesta ar trebui să fie primul lucru despre care să discuți cu compania, respectiv cum funcționează procesul de apreciere/urmărire și în ce interval de timp ar trebui să te aștepți la rezultate.

Cu cât intervalul este mai lung, cu atât mai bine. Acest lucru înseamnă în general că abordarea este una mai specifică omului și că partajează de fapt conținutul cu oameni reali. Oamenii reali nu apreciază instantaneu tot ceea ce citesc… dau clic și analizează mai întâi conținutul.

Pe de altă parte, 50.000 de adepți garantați într-o zi sună foarte robotic, nu-i așa? Și nu din întâmplare, vei fi sancționat în acest fel, din cauza spamului, de către “poliția” Instagram.

Acum, întrebarea este, “ce companie te poate ajuta cel mai mult și pentru cel mai bun preț pe serviciu?” Aceste companii te lasă să cheltui doar ceea ce ai inclus în bugetul de cheltuieli, sau încearcă întotdeauna să te convingă să cheltui mai mult decât îți permiți?

Cum se cumpără likes pe Instagram: Cele mai bune 11 companii și aplicații pe care ar trebui să le utilizezi

Cea mai bună modalitate de a găsi o companie care îți poate oferi un mic „imbold” este de a acorda atenție la ceea ce face de fapt și motivul pentru care este unică. Urmează 10 companii care oferă opțiunea de a cumpăra likes pe Instagram ȘI încă ceva special care poate fi util pentru a-ți stabili prezența la început.

fiverr

Deși nu este neapărat în mod direct o aplicație de tip “Instagram like” , Fiverr este o platformă de freelancing cu mii de freelanceri și marketeri profesioniști pe care îi poți angaja pentru a te ajuta să îți îmbunătățești profilul, cumpăra likes pe Instagram și altele.

icoane pro
Pro

Mulți marketeri profesioniști dintre care poți alege și care oferă diferite tipuri de servicii.

icoane contra
Contra

Chiar și cu sistemul de evaluare de care dispune Fiverr, nu ai garanția unei experiențe bune cu freelancerul sau marketerul selectat.

2 Fame Boom

fame boom

Fame Boom este una dintre cele mai bune aplicații pentru a cumpăra likes pe Instagram cu peste cinci milioane de descărcări și rating ridicat de la utilizatori care cuprinde peste 70.000 de evaluări.

icoane pro
Pro

Ceea ce face aplicația să merite este faptul că detectează cele mai populare hashtag-uri ale momentului și te sfătuiește pe care să le folosești.

icoane contra
Contra

Opțiunile simple pentru a cumpăra likes pe Instagram încep de la 5 Ron, dar pot ajunge la 1000 Ron în cazul unor obiective mai pretențioase…cum ar fi 10.000 likes!

free like 4 likes

Dacă vrei să cumperi likes pe Instagram, această aplicație nu se limitează la postarea de hashtag-uri like 4 like: promovează “utilizatori reali” care îți apreciază fotografiile și au de fapt o metodă prin care garantează acest quid pro quo. Trebuie să începi procesul și să apreciezi fotografiile altor persoane în schimbul unor monede gratuite, care îți “cumpără” likes de la alți utilizatori.

icoane pro
Pro

Spre deosebire de majoritatea aplicațiilor, aceasta este 100% gratuită și nu te obliga la a cumpăra likes pe Instagram – cel puțin nu în termeni monetari. Totuși, timpul este de obicei mai ieftin decât banii!

icoane contra
Contra

Opțiunile sunt limitate, fiind o aplicație gratuită, dar pentru un sistem bazat pe monede, este distractivă și utilă pentru început.

4 Followers Insight for Instagram

followers insight

Followers Insight este puțin mai avansată în privința ofertei de servicii de marketing pe Instagram, deoarece studiază tendințe, comportamentul vizitatorilor și interacțiuni.

icoane pro
Pro

Poți gestiona și monitoriza mai multe conturi, vedea analize cu privire la cele mai bune postări, compara timpii de publicare și chiar ce utilizatori par a fi “fantome” sau spamboți. Poți în acest fel studia comportamente pe lângă alegerea de a cumpăra likes pe Instagram și învăța ceva despre publicul tău.

icoane contra
Contra

Aplicația poate fi utilizată gratuit și poate fi la fel de eficientă precum alte aplicații în a-ți crește baza de likes/utilizatori. Însă, vizează în special înțelegerea și analiza, nu likes instant.

5 Followers+

followers plus

Followers+ oferă opțiunea de a cumpăra likes pe Instagram și obține adepți, dar și alte caracteristici standard precum hashtag-uri populare și impulsionarea postărilor.

icoane pro
Pro

Cea mai interesantă caracteristică este opțiunea de repostare. Aceasta îți permite să repostezi cele mai bune fotografii de la alți utilizatori Instagram, care vor beneficia de fapt de pe urma abilităților fotografice și imaginației lor. Singura regulă este faptul că trebuie să recunoști drepturile de autor și să ceri permisiunea utilizatorului original înainte de repostare. Taxele sunt cuprinse între 5 Ron și 300 Ron pentru cele mai bune caracteristici.

icoane contra
Contra

Unii utilizatori se plâng că durează până obțin toate like-urile promise… dar acesta este de fapt un semn că aplicația este utilizată de oameni reali și nu se face totul robotic. Opțiunea de repostare nu este pe toate gusturile (mulți self-marketeri preferă să își promoveze propriul conținut în locul fotografiilor altor oameni) dar te poate ajuta să îți găsești propria temă unică pe măsură ce te dezvolți.

upleap

Când te afli în fața alegerii dificile de a cumpăra likes pe Instagram, Upleap ia în serios obiectivele tale de business. De aceea, oferta companiei este un “account manager dedicat” care va interacționa cu oamenii pe Instagram și îți va crește baza de likes, adepți și impresii în mod organic. Compania spune că interacționează doar cu “conturi reale și o audiență targetată.”

icoane pro
Pro

Upleap oferă o perioadă gratuită de testare timp de trei zile fără a avea nevoie de un card de credit. Planul “Lite” este de aproximativ 150 Ron, în timp ce planul standard este de aproape 300 Ron pe lună, iar premium de 400 Ron pe lună. Spre deosebire de firmele de marketing, este cea mai accesibilă opțiune pe care o poți găsi.

icoane contra
Contra

Desigur, însăși abordarea “organică” pe Instagram poate însemna o creștere mai înceată a like-urilor, deoarece oamenii reali nu dau like automat la orice urmăresc.

iconosquare

Aplicația te ajută să te concentrezi pe business-ul și comunitatea ta. Aceasta înseamnă nu doar concurența ci și persoanele influente din domeniul tău, respectiv influencerii pe care dorești să îi atragi.

icoane pro
Pro

O interacțiune mai mare cu influencerii înseamnă mai multe like-uri și urmăriri. Poți testa software-ul timp de 14 zile în mod gratuit și alege apoi între opțiunea de 120 Ron pe lună pentru serviciile pro, 250 Ron pentru abordări avansate și mai personalizate pentru agenții, de la care se așteaptă să plătească sume mai mari. Foarte accesibil, ținând cont de toate facilitățile oferite.

icoane contra
Contra

Iconosquare este probabil cea mai dificil de utilizat aplicație deși este o alegere mai potrivită pentru a cumpăra likes pe Instagram  și a obține fani reali în mod tradițional.

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani

rocket social

Rocket Social este o companie globală de influencer marketing specializată în modalități de a cumpăra likes pe Instagram, respectiv de a apela la acei influenceri care te vor ajuta să ieși în evidență.

icoane pro
Pro

Se concentrează nu doar pe like-uri ci și pe engagement, hashtag-uri, targetarea concurenței și expunerea brandului la oamenii potriviți. Interfața prietenoasă a aplicației și marketingul manual sunt avantaje foarte bune.

icoane contra
Contra

Dezavantajul aici este prețul mai mare, oferind pachete de operațiuni săptămânale sau lunare, 80 Ron pe săptămână sau 160 Ron pe lună. Există și un Plan Turbo de 250 Ron pe lună. Cel mai ieftin plan vizează 800 de adepți pe săptămână în timp ce planul Turbo îți aduce 5000 pe lună.

rite tag

RiteTag este o opțiune mai puțin costisitoare și te va ajuta cu o abordare de tip DIY pentru a cumpăra likes pe Instagram.

icoane pro
Pro

Oferă hashtag engagement în timp real și sugestii pentru cele mai bune fotografii ale tale. De asemenea, funcționează perfect sincronizată cu alte aplicații, precum Hootsuite, Hubspot, TweetDeck, Buffer și SproutSocial.

icoane contra
Contra

Dacă îți dorești să cumperi likes pe Instagram, RiteTag este cam scump: taxează pentru diferite servicii de hashtag, 50 Ron pe lună pentru postări limitate, 60 Ron pe lună pentru publicitate pe link-uri și 200 Ron pe an pentru sugestii.

river

River costă peste 400 Ron pe lună, ceea ce este mult, dar vizează găsirea unei audiențe mai targetate.

icoane pro
Pro

Fără like-uri false, după cum susțin creatorii aplicației, ci strategie organică. Aceasta înseamnă că River va aprecia fotografii, va urmări și va înceta să urmărească utilizatori targetați și va interacționa în numele tău. Este o demonstrație organică pentru a cumpăra likes pe Instagram și poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a începe.

icoane contra
Contra

Prețul este ridicat și nu există garanții, dar ai totuși garanția că vor fi utilizate practici bune și nu te vei trezi cu contul suspendat.

11 Magic Liker

magic liker for instagram

Magic Liker este o aplicație dedicată care te ajută în încercarea de a cumpăra likes pe Instagram prin intermediul interacțiunilor. Vrei mai multe like-uri și, astfel, aplicația te ajută să ajungi la alți utilizatori prin vizualizarea de fotografii și câștigarea de stele. Poți cheltui aceste “stele” pentru a obține mai multe like-uri de la alte persoane reale.

icoane pro
Pro

Avantajul de a cumpăra likes reale pe Instagram utilizând acest serviciu îl reprezintă rapiditatea aplicației, fără utilizarea de roboți și poți câștiga și stele din vizualizarea de videoclipuri și completarea de formulare de ofertă. Poți viza 5000 de adepți dacă ești pregătit să începi! Magic Liker e gratuită dar are câteva opțiuni plătite pentru a obține mai mulți adepți sau mai multe “stele” de cheltuit. Este una dintre cele mai bune metode de a cumpăra likes instant pe Instagram deoarece, conform evaluărilor de la utilizatori, funcționează rapid.

icoane contra
Contra

Aplicația are câteva evaluări diferite de la unii utilizatori, ceea ce înseamnă că s-au confruntat cu dificultăți în ceea ce privește rezultatele promise când au căutat a cumpăra likes pe Instagram.

Mai multe informații: Există 3 opțiuni generale pentru cumpărarea de likes...

cumpara likes pe instagram

Majoritatea sunt interesați să cumpere likes care să îi ajute să facă bani online și să își monetizeze contul de Instagram: încearcă să câștige bani de acasă și își folosesc conturile de Instagram pentru a-și plăti facturile!

Primul aspect de luat în considerare dacă te gândești la opțiunea de a cumpăra likes pe Instagram este metoda de cumpărare care funcționează pentru tine și instrumentele conectate cu Instagram pe care ți-ar plăcea să le folosești. 

De obicei când citim despre “like-uri plătite și urmăritori plătiți” (precum acest articol pe inovado.ro) este vorba despre companii cu reputație proastă și strategii slabe de marketing.

Iată ce opțiuni ai în general:

Opțiunea 1: Mai întâi urmărește alte persoane

Această metodă implică să urmărești un număr mare de persoane în speranța că te vor urmări și ei înapoi, sau să apreciezi postările lor, în schimbul aprecierii din partea lor. Nu e nimic neapărat rău cu această tehnică, dar dacă exagerezi și urmărești sute de persoane într-o perioadă scurtă de timp, multe site-uri de socializare, inclusiv Instagram, îți vor suspenda temporar contul.

Anumite companii se vor oferi să urmărească în masă alți utilizatori și vor avea nevoie de ID-ul și parola ta pentru a-ți prelua contul pe o perioadă limitată de timp. Evident, ar fi de rău augur pentru tine dacă activitatea respectivei companii ar conduce la suspendarea contului tău din motive de spam!

Opțiunea 2: Angajează o companie pentru a “Cumpăra Likes pe Instagram”

O altă opțiune este să lucrezi cu o companie care are o rețea de adepți devotați care îți va evidenția postările pentru like-uri și urmărirea profilului în masă. Pare o idee bună…

DACA această companie știe într-adevăr ce are de făcut. Așa cum se arată în acest articol, să cumperi like-uri nu e simplu iar rezultatele garantate ar putea însemna o oarecare automatizare. Utilizatorii pot plăti și până la 1000 Ron pentru 50.000 likes, sau se vehiculează chiar și sume de până la 7.000 Ron pentru 20.000 de urmăritori.

Mulți se plâng că Instagramul “trece la represalii” împotriva conturilor spam, dar adevărul este că dacă nu are loc un abuz de spam (cum ar fi following sau liking în masă într-o perioadă foarte scurtă de timp) Instagramul nu se preocupă deloc de ceea ce se întâmplă pe pagina ta. 

Conținutul gol și lipsa de adepți este mult mai gravă pentru algoritm, așadar ar trebui să te concentrezi pe publicarea de fotografii foarte bune și obținerea de likes în orice mod legal posibil. Am pregătit pentru tine câteva sfaturi utile despre cum să obții mai multe likes la fotografiile tale prin mijloace naturale, organice.

cumpara likes pe instagram

Nu e nimic rău dacă te bazezi pe o rețea de utilizatori pentru a partaja, cumpăra likes pe Instagram și a interacționa cu postările tale. Rețelele de utilizatori pot fi formate din utilizatori umani care au interese reciproce și care lucrează pentru o companie de marketing. Sau ar putea fi o rețea de conturi false și spamboți. Provocarea este de a cerceta compania și a te asigura că aceste likes sunt achiziționate în mod onest.

De ce este important? Simplu, pentru că dacă nu lucrezi cu o companie onestă, nu beneficiezi de protecție – noii tăi adepți, sau chiar like-urile pentru care ai plătit ar putea dispărea.

Opțiunea 3: Colaborare cu Influenceri

O altă opțiune ar fi aceea de a cumpăra likes pe Instagram în mod organic făcând ceea ce fac brandurile de renume și influencerii celebri: colaborări cu un alt influencer și crearea unei campanii împreună. 

Acest lucru aduce de obicei multe like-uri și urmăriri, deoarece este ceva important. Hei, anumite persoane au un talent natural în a găsi adepți rapid. Nu ne crezi? Citește despre top 15 celebrități pe Instagram cu un număr uriaș de adepți!

Dar e mai ușor de spus decât de făcut pentru un cont mai mic, nu-i așa? Nu poți să ceri pur și simplu să lucrezi cu un influencer sau un brand renumit deoarece ei lucrează de obicei doar cu persoanele care au deja succes în marketing pe Instagram.

Gândește-te să “colaborezi cu alte branduri” sau influenceri importanți ca o idee de nivel intermediar, după ce ai obținut oarecare succes în mod independent. Însă, ce ai putea face pentru a cumpăra likes pe Instagram este să colaborezi cu un alt utilizator Instagram, care are un număr comparabil de adepți.

 Dacă colaborați unul cu celălalt prin dezvoltarea de conținut și poate oferind premii gratuit, ai putea “cumpăra likes pe Instagram” în mod indirect, ceea ce s-ar putea dovedi a fi mai eficient.

Citește articolul nostru despre cum faci bani utilizând Instagram pentru sfaturi despre cum să îți monetizezi contul de Instagram

Concluzie: De ce alegerea de a cumpăra like-uri funcționează

cumpara likes pe instagram

Nu există un dezavantaj real la marketingul plătit, toată lumea face asta și rentabilitatea investiției este singurul lucru care contează. Sunt mai multe avantaje la a cumpăra likes pe Instagram:

Când iei decizia de a cumpăra likes pe Instagram, nu uita că timpul înseamnă bani și totul costă. Nu trebuie să cheltui banii dacă ai timp. Nu toată lumea are timp liber, însă, și, astfel, includerea marketingului și promovării într-un buget este cea mai bună cale de a cumpăra likes pe Instagram și de a-ți crește afacerea. Depinde de tine să iei cele mai bune decizii și poți consulta din nou acest ghid dacă mai ai nevoie de sprijin.

Din fericire, sunt multe aplicații și website-uri gratuite sau de testare care te pot ajuta oricând. Asigură-te totuși că le utilizezi pe cele pe care le-am menționat aici pentru a cumpăra likes pe Instagram și evită roboții spam sau ilegali care îți vor afecta negativ situația contului tău pe Instagram. 

Dacă te interesează să îți crești contul IG mai mult, îți recomandăm să citești ghidul nostru despre cum cumperi adepți sigur și legitim. Pentru a-ți îmbunătăți profilul online, poți consulta și articolele despre cum faci bani din blog și venituri din canalul de YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top