Cumpărați Adepți pe Instagram și Urmărește Cum Îți Crește Contul!

cumpărați adepți pe instagram

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Mulți oameni învață cum cumpără followeri pe Instagram pentru a avea un avantaj competitiv. Ai muncit și tu din greu pentru a-ți mări numărul de followeri pe Instagram, dar nu ai văzut rezultate? Ești în aceeași situație cu mulți alți utilizatori!

În prezent, investirea banilor în tot felul de proiecte de marketing este doar o parte a jocului pe Instagram. Trebuie să cheltui bani pentru a vedea rezultate, fie pentru a crea conținut original, fie pentru a cumpăra like-uri sau adepți.

Am vorbit deja despre cele mai bune modalități de a obține mai multe like-uri pe Instagram și în acest articol îți vom arăta cum poți cumpăra adepți pe Instagram pentru a-ți crește contul într-un mod legal! Urmează sfaturile noastre pentru a-ți crește venitul pe Instagram în mod eficient și legal.

Sfaturi Importante Despre Cum să Cumperi Followeri pe Instagram

Instagram are câteva reguli foarte stricte referitoare la spam, deci în primul rând trebuie să te asiguri că nu exagerezi. Nu cumpăra sute de mii de adepți pentru un cont creat de 2 zile.

De asemenea, trebuie să fii atent să nu lucrezi cu o companie dubioasă care nu știe ce face. Dacă îți arunci banii pe practici incorecte, poți fi suspendat.

Potrivit lui Alex Damian, primul pas referitor la cum se cumpără adepți pe Instagram este înțelegerea modului în care funcționează procesul. Merită să plătești pentru adepți și like-uri pe Instagram numai dacă lucrezi cu utilizatori reali ai Instagram – surferi activi și preferabil, zilnici. Companiile neserioase se bazează pe spambot-uri repetate sau pe conturi inactive care te urmăresc.

Nu strica orzul pe gâste.

cumpărați adepți pe instagram

Trebuie să înveți care sunt strategiile folosite de aceste companii. Cele mai bune companii au un tipar pentru a alege ce utilizatori urmăresc sau cu cine interacționează. Acestea nu sunt doar acțiuni „te urmăresc ca să mă urmărești”, ci iau în considerare detalii mai importante precum locația, hashtagurile, tipurile de cont, sexul și așa mai departe.

Există însă și câteva companii care se vor oferi să cumpere adepți pentru tine doar pe baza numerelor. Acesta este scopul pentru unele persoane, astfel încât conturile moarte sau inactive sunt bune. Dar ar trebui să fii atent dacă nu cumperi adepți reali pe Instagram.

Problema reală este că Instagram ține evidența indicatorilor de performanță. Angajamentul este esențial pentru a-ți determina locul în clasamentul general – și afectează în mod direct numărul de persoane care îți pot vedea pagina și postările.

De aceea, dacă se cumpără followeri pe Instagram și ai multi de acest tip, dar nu ai niciun angajament cu oameni reali, Instagram va recunoaște toate aceste conturi moarte care te urmăresc.

Te pot penaliza sau, cel puțin, nu te vor favoriza în ceea ce privește traficul suplimentar. Instagram poate chiar să-ți blocheze vizualizarea postărilor în fluxurile de știri ale adepților tăi. Dacă așa este, ce rost mai are? Ești aici pentru a obține venituri suplimentare!

Întrebarea este: În ce site-uri poți avea încredere?

Cele Mai Bune 10 Site-uri De Unde se Cumpără Adepți pe Instagram

Pentru această listă top 10, vom analiza avantajele și dezavantajele ofertelor fiecărei companii, precum și opțiunile de preț. După evaluarea fiecăreia, poți lua o decizie în cunoștință de cauză.

charisma

Vrei să ajungi „viral” într-o perioadă scurtă de timp? Acesta este oferta Ultimate Virality de la Charisma și a fost stabilită alegerea numărul unu pentru creștere virală. Charisma afirmă că poate ajuta clienții să obțină în fiecare lună 50.000 de followeri reali și implicați.

pictogramă pro

Avantaje

Compania vizează pagina „Explorează Instagram „, unde toată lumea ajunge în mod implicit pentru a găsi cel mai interesant conținut al zilei. „Hackerii responsabili cu creșteri virale” ai companiei au spart codul care te promovează în mod proeminent. Și știm că funcționează …până la urmă, citește lista noastră de senzații virale extrasă din topul celor cu cei mai mulți adepți pe Instagram!

pictogramă contra

Dezavantaje

Charisma este cel mai bun site pentru a cumpăra followeri pe Instagram, dar sunt foarte serioși în ceea ce privește strategia lor. Ca rezultat, colaborarea cu Charisma este o investiție majoră. Prețurile acesteia pot fi prea mari pentru începători.

icoane de preț

Preț

Alege între $1200 (4800 RON) pe lună pentru o rată de angajament de 21%, 2000 (8000 RON) pe lună și $3000 (12000 RON) pe lună, sau împarte fiecare în jumătate, pentru o perioadă de testare de 14 zile.

2. Instajool

instajool

Instajool are o abordare mai automatizată, deși acordă o atenție deosebită marketingului inteligent. Compania recunoaște că folosește un „bot liker”, dar personalizează fiecare interacțiune cu utilizatori care au aceleași interese sau locație ca tine.

pictogramă pro

Avantaje

Compania oferă un număr nelimitat de followeri, precum și o perioadă de șapte zile de testare gratuită. Poți seta botul să folosească funcțiile like, comentare și urmărire, dar bazându-te exclusiv pe hashtag-uri și geolocații specifice. De asemenea, software-ul încetează automat să-i urmărească pe utilizatorii care nu te mai urmăresc.

pictogramă contra

Dezavantaje

Unii utilizatori vor considera în continuare abordarea Instajool o piedică. În cazul în care ești îngrijorat că vei fi suspendat, compania promite, de asemenea, siguranță, deoarece reduce automat viteza pentru a se asigura că nu depășești limitele de spam.

icoane de preț

Preț

Instajool este una dintre cele mai bune modalități de a cumpăra ieftin adepți pe Instagram, deoarece oferă un pachet de bază pentru $5,99 (24 RON) pe lună și o opțiune avansată pentru $9,99 (40 RON) pe lună. De departe, cea mai bună opțiune dacă ai un buget redus.

famoid

Famoid este greu de ignorat deoarece oferă ajutor pentru marketing pe Instagram, pe YouTube, precum și pe alte rețele de socializare. De fapt, dacă ești pe Instagram, nu este o idee rea să consulți și YouTube, ca o modalitate conexă de a câștiga bani.

Mai exact, Famoid oferă pachete „cumpără followeri pe Instagram” pentru like-uri, adepți și vizualizări ale videoclipurilor.

pictogramă pro

Pros

livrarea este imediată, privată și sigură. Deși compania utilizează unele automatizări, ei promit numai adepții reali și activi; niciun cont inactiv.

pictogramă contra

Dezavantaje

Acesta este un serviciu bazat numai pe numere, ceea ce înseamnă că poate garanta activitate, dar poate exista o lipsă de angajament autentic, ceea ce poate fi o problemă dacă ai obiective pe termen lung pentru crearea conținutului și conversie.

icoane de preț

Preț

Cu toate acestea, cu un cost inițial de doar $2.95 (12 RON) pentru 100 de adepți, nu este o mare pierdere. Pentru $149.95 (600 RON) poți obține douăzeci și cinci de mii de followeri, acesta fiind pachetul cel mai scump.

social empire

Social Empire Pro oferă un mix de tactici de marketing și nu doar o opțiune de cumpărare a adepților. Compania pretinde că are o rețea de cinci milioane de utilizatori vizați.

pictogramă pro

Avantaje

Caracteristicile unice ale companiei Empire Social includ postări sponsorizate la cei peste șase sute de parteneri ai site-ului. De asemenea, oferă și servicii de influencer marketing, care este o tendință relativ nouă pe piață. Este greu de ignorat garanția de reținere timp de un an, care este o protecție integrată împotriva pierderii adepților la fel de repede cum îi obții.

pictogramă contra

Dezavantaje

Marketingul este de fapt mai scump decât pare, deoarece trebuie să plătești separat pentru pachetele de like-uri de „calitate” pe Instagram, auto like-uri, adepți și vizualizări noi.

icoane de preț

Preț

Cu toate acestea, scalabilitatea este impresionantă, deoarece pachetele variază de la foarte ieftine (56 de cenți (2,5 RON) per post pentru 100 de auto like-uri sau 250 de like-uri de calitate pentru $4,49 (20 RON) și $2,49 (10 RON) pentru 250 de vizualizări).

Cel mai scump pachet costă $26.49 (105 RON) pentru 2500 de followeri.

5. Coin Crack

coin crack

Coin Crack oferă marketing intermediar pentru cine cumpără followeri pe Instagram cu pachete standard cum ar fi calitatea, siguranța (împotriva suspendării) și adepți reali pe Instagram.

pictogramă pro

Avantaje

În afară de rezultate rapide, compania oferă și o garanție de returnare a banilor, precum și o opțiune de „Followeri Zilnici”, ceea ce chiar Instagram sugerează: „adaugă” adepții încet unul câte unul, în loc să-i adauge pe toți o dată.

Compania oferă chiar și o reducere de 10% când pentru cine cumpără followeri pe Instagram folosind criptomonede.

pictogramă contra

Dezavantaje

Nu prea are în ofertă servicii pentru marketingul viral. Specializarea Empire Social constă, de asemenea, în numărul total, nu în conturi „active”, ca în opțiunile mai scumpe ale altor companii.

icoane de preț

Preț

Poți obține 500 de adepți pentru nouă dolari (36 RON), 2500 de adepți pentru $35 (140 RON) și 9000 de adepți pentru $89 (360 RON).

cheap followers like

Buy Cheap Followers Likes este despre abordarea directă, numărul instant și mare de adepți, la un preț mic. De asemenea, oferă o livrare rapidă și o garanție de retenție.

pictogramă pro

Avantaje

Se oferă o garanție de returnare a banilor, precum și alte pachete pentru like-uri, vizualizări, comentarii, auto like-uri ȘI o garanție de retenție pe viață! De asemenea, pentru o performanță mai bună, compania încearcă să dea cât mai multe like-uri și follows.

pictogramă contra

Dezavantaje

Acest furnizor nu oferă la fel de multe strategii unice ca alte companii, ci se concentrează pe numere. De asemenea, prețurile pot fi complicate, de la ieftine la foarte scumpe.

icoane de preț

Preț

Poți obține 1000 de followeri pentru doar $8.99 (36 RON), sau 5000 de adepți pentru $39 (160 RON), iar 20.000 de adepți te vor costa $125 (500 RON). Pachetele ajung chiar până la 200,000 pentru $899 (3600 RON). În ansamblu, aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a cumpăra ieftin adepți pe Instagram.

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice

audience gain

Audience Gain promite utilizatori reali pe Instagram, un profil promovat în fața noilor tăi adepți și o garanție de returnare a banilor. Pentru marketingul vizual, oferă like-uri, pentru a profita de „campaniile virale”.

pictogramă pro

Avantaje

Audience Gain oferă prețuri foarte competitive, precum și reconstrucția contului (adică îți vor da sfaturi despre schimbările necesare de pagină / profil) și chiar pentru interacțiuni; cu alte cuvinte, se ia în considerare feedback-ul noilor adepți. Dacă optezi pentru acest serviciu, vei dori cu siguranță să afli mai multe despre crearea pe cont propriu a unui profil excelent pe Instagram.

pictogramă contra

Dezavantaje

Audience Gain este o modalitate mult mai lentă de a cumpăra adepți reali pe Instagram, deci asigură-te că iei în considerare că cu cât cumperi mai mulți followeri și like-uri pentru poze, cu atât va dura mai mult timp pentru a ajunge la numărul total, uneori până la 20 de zile.

icoane de preț

Preț

Poți plăti $8 (32 RON) pentru 500 de adepți sau $120 (480 RON) pentru 10000 de adepți. Cel mai scump pachet este de $240 (960 RON) pentru 20.000 de adepți. Pentru like-uri de poze, prețul este puțin mai mic: $7 (28 RON) pentru 500 sau $100 (400 RON) pentru 20,000.

automatic viral

Buzzoid are cel mai mic preț când ofertează celor care cumpără adepți pe Instagram și în mod special pentru trei categorii: adepți, like-uri și vizualizări pentru videoclipuri. Un aspect care îi face unici este echipa dedicată de experți care îți evaluează pagina și îți oferă opțiunea de „cea mai bună valoare” pentru cel mai mic preț.

Aceste tipuri de opțiuni de consultanță sunt un avantaj interesant pentru aceste servicii, dar ai deja la dispoziție multe instrumente pentru a te asigura că de fapt nu ai nevoie de ele.

pictogramă pro

Avantaje

Pe lângă numerele totale, compania oferă, de asemenea, like-uri de calitate și comenzi rapide, livrate într-un timp foarte scurt, de la 60 de secunde la cinci minute.

pictogramă contra

Dezavantaje

Buzzoid nu are prea multe idei competitive de marketing. Pentru ei, este mai mult un joc al numerelor, deși garantează utilizatori de calitate.

icoane de preț

Preț

Poți cumpăra 100 de like-uri pentru doar $2.97 (12 RON), sau 500 de like-uri pentru $6.99 (28 RON). Dacă vrei 5.000 de adepți, prețul este puțin mai mare, de $39.99 (160 RON). Vizualizările videoclipurilor au prețuri diferite. Poți obține 500 pentru $1.99 (8 RON), sau 2500 pentru $6.99 (28 RON). Poți chiar să comanzi 25.000 de vizualizări de videoclipuri pentru $49.99 (200 RON).

9. BoostGram

boostgram

Pentru cine cumpără followeri pe Instagram, BoostGram oferă o abordare mult mai organică.

Compania oferă trei zile de testare gratuită, precum și o abordare „orientată” foarte importantă, care garantează un angajament mai mare. Boostgram vizează persoanele mai dispuse să-ți aprecieze pagina. Alte caracteristici includ posibilitatea de a programa postări.

pictogramă pro

Avantaje

Posibilitatea de control este impresionantă, lăsându-te să alegi o gamă completă de acțiuni care îți permit să vizezi anumite tipologii specifice de fani, de exemplu după sex și locație.

pictogramă contra

Dezavantaje

Pe lângă abordarea targetată, prețul mare este îngrijorător. Deși nu este cea mai scumpă opțiune, este posibil să fie prea scump pentru începători.

icoane de preț

Preț

$99 (400 RON) pe lună, pe care îl afli numai după testarea gratuită.

mr insta

Mr. Insta are o mulțime de caracteristici speciale de targetare, precum și o ofertă unică pentru marketerii Instagram inteligenți sau pentru utilizatorii business ai Instagram. Punctul de pornire este acela că poți obține gratuit adepți doar completând un sondaj (sau dând like paginilor lor). Vei obține followeri în 24 de ore.

pictogramă pro

Avantaje

Mr. Insta oferă o serie de pachete de la followeri, adepți numai din Statele Unite, bărbați sau femei, like-uri automate sau „reale” pentru poze, like-uri targetate pe femei și bărbați, vizualizări și comentarii. Dacă nu te poți decide, poți comanda pur și simplu cel mai bun pachet de oferte și obții o combinație a tuturor caracteristicilor acestora.

pictogramă contra

Dezavantaje

Cine cumpără adepți pe Instagram, nu are rezultatele instantanee, ci pot dura până la 72 de ore. De asemenea, serviciile variază de la gratuite la preț mediu până la foarte scump, în funcție de planurile tale.

icoane de preț

Preț

Poți obține un pachet de bază pentru $80 (320 RON) (2000 de followeri, 1000 de vizualizări, 500 de like-uri, 10 comentarii personalizate) sau să cheltui $140 (560 RON) pentru 5000 de followeri, 2500 de vizualizări, 1000 de like-uri și 25 de comentarii personalizate. Cel mai scump pachet este de $220 (880 RON) pentru 10,000 de adepți, 5000 de vizualizări, 2000 de like-uri și 50 de comentarii, răspândite în 1-10 postări.

Adaugă un Program de Afiliere

În afară de toate aceste opțiuni, poți intra într-un program de afiliere pentru oportunități suplimentare. Există numeroase modalități de a câștiga bani online cu joburi online, și făcând acest lucru cu Instagram ai șansa de a câștiga un comision și de a găsi alte resurse pentru suport, cum ar fi monitorizarea live a progresului.

Cel mai bun site pentru opțiunea de afiliere este Mr.Insta, deoarece oferă un discount competitiv de 10%, comisioane recurente care se desfășoară pe o perioadă nedeterminată și o plată minimă de $30 (120 RON). Opțiunile pentru affiliate marketing sunt peste tot, deci dacă dorești să acționezi dincolo de Instagram, trebuie să afli mai multe.

cumpărați adepți pe instagram

Există resurse disponibile, uneori la prețuri ieftine, așa că este timpul să începeți să experimentați! Căutați oferte de încercare gratuite și garanții, astfel încât să puteți elimina factorul de risc.

Concluzie

A face bani pe Instagram poate fi o sarcină descurajantă la prima vedere, dar de fapt, este foarte distractiv și poate fi foarte satisfăcător și profitabil. Asigură-te că verifici ce a funcționat pentru alții, inclusiv pentru vedetele cu cei mai mulți followeri pe Instagram.

Există resurse disponibile pentru a te ajuta să-ți mărești numărul de adepți (și veniturile), uneori foarte ieftine, deci este timpul să începi să experimentezi! Caută oferte gratuite de testare și garanții, astfel încât să poți elimina factorul de risc.

Acum, că ai înțeles cum se cumpără followeri pe Instagram, ce companii îți recomandăm și ce anume pot face acestea pentru tine, este timpul să-ți planifici creșterea succesului pe Instagram, astfel încât să-ți cheltuiești banii inteligent și să devii și tu un star pe Instagram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top