Instrumentele Instagram Pe Care Încă Nu Le Utilizezi…. Dar Ar Trebui

instrumentele instagram

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Au existat, probabil, mii de așa-numite cele mai bune aplicații și instrumente Instagram dezvoltate pentru aceasta populară rețea socială și până în anul 2018, aveați libertatea totală de a le folosi. Aceasta până când Instagram „le-a eliminat” și a lăsat mulți dezvoltatori pe dinafară!

Ce înseamnă aceasta pentru tine, marele gânditor creativ, care încerci să-ți faci un nume pe Instagram? De fapt, înseamnă că unele dintre cele mai bune aplicații tocmai au devenit mai bune și probabil mult mai demne de încredere în ceea ce privește protejarea datelor tale personale.

Nu mai este permisă partajarea secretă a datelor utilizatorilor de la terțe părți necinstite, pentru că adaugă caracteristici suplimentare, sperând să-și sporească vânzările de aplicații și să supraviețuiască în următorul deceniu.

Vom începe prin a lua în considerare cele mai bune instrumente gratuite și apoi vom discuta despre cele mai bune aplicații plătite, care ar putea merita investiția.

Ce Se Întâmplă cu Dezvoltatorii?

După cum s-a raportat, din cauza scandalului Facebook/Cambridge Analytica, Instagram a încetat să mai accepte aplicații noi și a înlăturat unele dintre aplicațiile neoficiale care au fost construite pe platforma sa.

Unii dezvoltatori s-au confruntat cu o reducere a datelor în aplicația Instagram API, scăzând de la 5000 la 200 de apeluri pe oră. Poate în locul acestora, Instagram a adăugat recent multe funcții noi la propriile instrumente oficiale, precum „stories”, filtre și Boomerang. Cu toate acestea, există multe alte aplicații care te pot ajuta cu planificarea, programarea pentru publicare, statistici și editarea video.

Este timpul să explorăm cele mai bune instrumente Instagram de pe piață și, din fericire, majoritatea „celor mai bune aplicații” sunt încă acolo și funcționează, în ciuda unei schimbări majore a pieței.

pictograma gratuită

Instrumentele Instagram pentru utilizare gratuită

Unele dintre aceste aplicații gratuite fac minuni pentru a-ți dezvolta pagina de profil, traficul, like-urile și adepții. Acum, trebuie să ții cont de faptul că unele dintre ele oferă și opțiuni plătite, care au funcționalități îmbunătățite. Vom analiza mai întâi instrumentele gratuite (cu abonamente plătite opționale).

Desigur, este întotdeauna posibil și să cumperi like-uri pe Instagram, ca să începi.

picplaypost

Cu o aplicație ca PicPlayPost poți face aceleași modificări grozave pentru animațiile video și GIF-uri, ca și pentru  fotografii. De asemenea, poți adăuga sunet videoclipurilor, creând o „scenă” minunată sau Instagram Story, ceea ce-ți va stimula traficul, mări numărul de adepți și de like-uri. Această aplicație este complet gratuită!

repost

Îți amintești când s-a spus că Instagram nu este pentru distribuire socială, ci despre fotografii originale? Ei bine, acest lucru este întotdeauna discutabil atunci când sunt implicați dezvoltatorii de aplicații. Repost îți permite să distribui pozele altor utilizatori de Instagram. Dar spre deosebire de Facebook, Instagram tinde să fie mai sensibil în privința „furtului” fotografiilor celorlalți utilizatori.

De aceea, această aplicație se referă la repostarea profesionistă – prin acordarea de credit proprietarului original și prin solicitarea permisiunii, prin e-mail sau prin mesaj direct, proprietarului pozei de pe Instagram.

quick

Quick îți permite să adăugi text unei imagini, ceea ce ar putea fi ideal pentru vânzarea de produse, crearea de citate inspiraționale, sau chiar pentru a crea meme-uri distractive. Poți modifica locul textului pe poză, dimensiunea, fontul și culoarea literelor și apoi, cu doar câteva clicuri, să distribui pe Instagram fotografia finală cu text.

Deși există opțiunea de a cumpăra diverse caracteristici ale aplicației, majoritatea funcțiilor de text sunt gratuite.

feed them social

Este un instrument foarte util pentru un proprietar de site și pe care o poți găsi numai accesând linkul direct, spre deosebire de alte instrumente prin care poți găsi Pluginuri pentru WordPress, dar care nu funcționează întotdeauna. Feed Them Social este un plug-in pentru afișarea mai multor fluxuri de social media, inclusiv Instagram, direct pe site-ul tău.

O modalitate foarte bună de a integra totul și de a obține mai multe like-uri pe Instagram.

stories ads

Această aplicație este gratuită pentru moment și n-ar fi rău să-i încerci toate caracteristicile unice pentru a îmbunătăți un videoclip și pentru a spune mai ușor povestea brandul tău pe Instagram. Utilizează designul video profesionist, adaugă text sau crează un colaj de fotografii în mișcare.

6. Magic Likes Meter

magic likes meter

Unul dintre cele mai bune instrumente de măsurare pentru Instagram este, de asemenea, gratuit, deși există și în varianta plătită. Utilizează acest instrument de Instagram pentru a analiza motivele pentru care vizitatorilor și urmăritorilor tăi le plac anumite postări. Ai astfel posibilitatea de a studia modelele și comportamentul acestora.

shortstack

Unul dintre cele mai interesante instrumente Instagram gratuite este ShortStack. Oferă concursuri gratuite pe Instagram și de fapt, te ajută să organizezi evenimente de conținut generat de utilizatori, unde adepții tăi și alți vizitatori pot participa cu un hashtag.

semnul dolarului

Instrumentele Instagram care Merită Investiția

Hei, nu trebuie să explici de ce ești zgârcit când trebuie sa dai bani dezvoltatorilor API. Cu toții avem ani buni și ani mai puțin buni, și nu fiecare aplicație merită investiția.

Dacă nu-ți permiți să cheltui bani cu fiecare nouă aplicație, avem o listă cu cele mai eficiente care merită banii și care vor aduce, probabil, o rentabilitate rezonabilă a investiției.

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice
afterlight

De ce să te stresezi să înveți ceva complicat, cum ar fi Adobe Photoshop, când poți folosi o aplicație ușoară de editare a fotografiilor, cum ar fi Afterlight, și poți începe să experimentezi o varietate de filtre, efecte de lumină și diverse instrumente avansate de ajustare.

Prețul este mic, doar 4 RON, oferindu-ți acces la o gamă largă de funcții profesioniste de editare.

superimpose

Dacă ești artist sau doar vrei să ai postări virale, poți la fel de bine să experimentezi suprarealismul, folosind un program ca Superimpose.

Cu abilitățile de editare a fotografiilor, poți lua o imagine, să elimini fundalul și să o aplici peste o altă imagine pentru o schimbare de peisaj care l-ar face pe Salvador Dali să clipească de două ori. De asemenea, poți roti imaginea sau poți modifica cu ușurință texturile. Aceasta aplicație costa, de asemenea, 4 RON, un preț mic pentru unul dintre cele mai bune instrumente Instagram.

3. Vintagio

vintagio

Ceea ce Superimpose poate face cu fotografiile, Vintagio poate face cu videoclipurile. Poți filma o scenă și apoi să editezi videoclipul sau să aplici filtre pentru a-i oferi un aspect vintage sau retro, mergând chiar până la filmele mute! Aplicația are, de asemenea, opțiunea de a introduce efecte sonore sau o melodie peste videoclip. Costul este destul de mic, de 20 RON.

foursixty

Știi ce este cu adevărat greu de făcut? Să vinzi un produs pe Instagram, doar pentru a-ți direcționa clientul către un site și apoi către o pagină de vânzări. Cumpărătorii impulsivi vor totul acum și dacă ești cineva care vinde produse, vrei să fie vândute imediat ce sunt gata. Aici te ajută FourSixty.

Poți să vinzi produse pe Instagram conectându-le la o pagină de produs, care va deveni apoi un coș de cumpărături online ușor de utilizat.

Nu trebuie să navighezi pe Internet în căutarea unui magazin. Abonamentele sunt scumpe, dar dacă obiectivul tău este acela de a face bani zilnic, atunci 200 RON, 400 RON sau 1200 RON pentru diverse funcționalități sunt o investiție mică.

Acesta este unul dintre cele mai competitive instrumente Instagram pentru marketerii și vânzătorii de produse care doresc propria lor configurație asemănătoare cu Etsy sau eBay.

soldsie

Soldsie merge cu un pas mai departe și facilitează maxim procesul de cumpărare. Dar, hei, nu fi surprins dacă o mulțime de cumpărători nu înțeleg cum să iasă și să cumpere un produs. Impulsiv, vor să spună da … deci de ce să nu faci oficial o vânzare, imediat ce tastează cuvântul „VÂNDUT!” în comentariile tale pe Instagram?

Această aplicație este ideală pentru anumite tipuri de produse, deoarece cumpărătorul și vânzătorul trebuie să aibă amândoi aplicația instalată. Dar dacă publicul tău cumpără frecvent pe Instagram (ca în cazul populației feminine sau al segmentului de piață dedicat modei), atunci aplicația va ușura viața tuturor.

Imediat ce aceștia se hotărăsc, Soldsie le trimite prin e-mail o factură care poate fi achitată prin PayPal sau prin card de credit. Ei percep 200 RON pe lună, cu un comision de 5,9%.

6. Hashtagify

hashtagify

Aplicația te ajută să găsești idei pentru hashtag-uri și să le poți utiliza în mod eficient, în loc să le ghicești la întâmplare.

Explorează care sunt trendurile pe diferite platforme și apoi caută în funcție de cuvântul tău cheie de nișă. Obții idei din etichetele existente și poți merge chiar mai departe, cercetând și alte nișe. Este mult mai ușor decât să folosești Google Keyword Research și mult mai simplu de studiat, având în vedere vizualurile. Acest serviciul costă aproximativ 250 RON / lună.

gleam

Gleam este una dintre cele mai bune aplicații pentru Instagram și este perfectă dacă vrei să începi sa găzduiești concursuri și alte evenimente interactive cu invitații tăi. Aplicația îți permite să adăugi un widget de Instagram pe site-ul tău pentru o urmărire imediată sau pentru a îndrepta atenția asupra unei postări pe Instagram.

Cele mai bune caracteristici (inclusiv personalizarea și o funcționalitate atrăgătoare pentru imagini) costă între 40 RON / lună și  400 RON / lună.

hootsuite

Conform Social Media România, studii recente arată că cel mai bun interval de timp pentru a posta pe Instagram este de Marți, Miercuri și Sâmbătă, intre 10  AM si 6 PM.

Ceea ce face Hootsuite, este organizarea tuturor conturilor și postărilor tale într-un singur tablou de bord simplu și apoi programezi postarea acestora în funcție de momentul ideal.

Poți seta postări automate și se poate integra cu Facebook, Twitter, Instagram, Google+, LinkedIn și YouTube. Acest lucru îți permite să publici conținut nou de fiecare dată, la momentul ideal. Aceasta este o abordare mai strategică, dar care are rezultate.

Publicul tău începe să anticipeze când publici postări și linkuri noi și învață să te caute. De asemenea, poți analiza unele date care provin din postările tale, cum ar fi implicarea audienței și distribuirea.

Concluzie

instrumentele instagram

Nu vei folosi cu adevărat Instagram ca o oportunitate serioasă de a face bani sau afaceri până când nu vei începe să analizezi cele mai utile instrumente care sunt concepute pentru afaceri, cele gândite pentru a te ajuta să-ți profesionalizezi pagina, site-ul și rețeaua conturilor  de social media.

Deși aplicațiile de acest gen nu-ți vor mări numărul de adepți cu un singur clic, te vor ajuta să găsești publicul țintă și să-l transformi în adevărați adepți, adevărați fani.

Acestea sunt persoanele pe care le vrei, deoarece oferă recomandări, apreciază tot ce postezi în mod constant, și vor dori întotdeauna să interacționeze public cu tine.

Folosind și familiarizându-te cu cele mai bune instrumente Instagram, unele gratuite și altele plătite, te vei asigura că planul tău de carieră pe Instagram va fi concentrat și de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top