Canalul de YouTube cu cei mai Mulți Abonați: Top 10 Internațional

canalul de youtube cu cei mai multi abonati

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Dacă vă uitați la statisticile YouTube din 2018, 1,57 miliarde de oameni folosesc YouTube în mod activ, 30 de milioane de oameni folosesc site-ul zilnic și există peste cinci miliarde de videoclipuri deja  distribuite! Plus cinci miliarde de videoclipuri sunt vizualizate în fiecare zi și aproximativ 50 de milioane de persoane au creat videoclipuri pentru a fi distribuite. Bineînțeles, adevăratul șoc este că dintre millenniali, cei mai mulți preferă YouTube în locul televiziunii tradiționale, cam doi la unu.

Nu vă veți putea abține să nu vă întrebați care este canalul de Youtube cu cei mai mulți abonați și ce puteți face pentru a imita povestea lor de succes?

Top 10 conturi care domină YouTube ca număr de abonați

Loc
Nume

Abonați
(în milioane)

Categorie

Venitul Mediu
Pe Videoclip

1
117
Muzică
11250 €
2
102
Comedie
12200 €
3
53
Muzică
40800 €
4
47
Sports
90000 €
5
47
Muzică
39142 €
6
42
Muzică
218681 €
7
39
Divertisment
264855 €
8
37
Comedie
22970 €
9
36
Muzică
21563 €
10
35
Muzică
36798 €

S-ar putea să vă surprindă să știți că cele mai populare personalități de pe YouTube, în funcție de numărul total de abonați, nu sunt neapărat cele mai bogate celebrități YouTube.

Această informație este doar pentru a vă arăta că, în ceea ce privește câștigarea banilor, unele personalități YouTube au fost foarte bune la utilizarea brandului propriu pentru a face mai mulți bani, independent de numărul total de abonați.

Cu toate acestea, în cele din urmă, reapariția pe lista cu „cei mai bogați YouTuberi” a celor care au canalul de YouTube cu cei mai mulți abonați subliniază faptul că pe măsură ce aveți mai mulți abonați, veți fi plătiți mai bine.

Aici este o listă a celor din top 10, în care prezentăm fiecare star YouTube în funcție de clasificare, numărul de abonați, categorie și cât de mult valorează un videoclip nou produs de ei, în conformitate cu aplicația denumită Calculator de bani YouTube.

Raport Detaliat: Care Este Canalul de YouTube cu Cei Mai Mulți Abonați

t series youtube

1. T-Series

117 de Milioane de Abonați
Muzică Indiană/Companie de Film (Producție Cinematografică)

youtube-t-series

De fapt, mai surprinzător este faptul că o companie indiană de producție, fondată cu peste 30 de ani în urmă, nu este pe lista noastră mai sus de locul al 2-lea. Cu toate acestea, T-Series și colecția sa de coloane sonore muzicale Bollywoodiene este de fapt primul canal YouTube din lume în ceea ce privește numărul total de vizualizări.

A început ca o companie mică ce pirata melodii Bollywoodiene. Compania a parcurs un drum lung de-a lungul anilor, producând chiar filme hindi. Acest canal are destul de multă istorie și asta, împreună cu muzica extraordinară, explică succesul său fenomenal.

pewdiepie youtube

2. PewDiePie

102 de Milioane de Abonați
Comentator de jocuri

youtube-pewds

Primul pe lista noastră a canalelor de YouTube cu cei mai mulți abonați este regele jucătorilor! Felix Kjellberg este un gamer suedez și de departe cea mai populară personalitate pe YouTube în ceea ce privește numărul total de abonați.

Este foarte cunoscut pentru comentariile sale despre jocuri, blogurile video și stilul său oarecum dur, care a ofensat mulți utilizatori.

Cu toate acestea, numărul utilizatorilor ofensați este mic în comparație cu cel al altor jucători care se bucură de comentariile sale pline de viață, izbucnirile emoționale, vocile amuzante și stilul său haios.

PewDiePie a mers la colegiu  și a urmat cursurir de economie industrială și managementul tehnologiei. Desigur, deschiderea în 2010 a unui cont de gamer pe YouTube s-a dovedit a fi mult mai profitabilă pentru Felix.

La început, când încă nu câștiga atât de mult, a făcut bani vânzând proiecte de design în Photoshop și chiar lucrând la un stand de hotdogs! În doi ani, a trecut de un milion de abonați și are acum canalul de YouTube cu cei mai mulți abonați.

kondzilla youtube

3. Canal KondZilla

53 de Milioane de Abonați
Director Video

youtube-canal

Scena muzicii este fierbinte în Brazilia și Canal Kondzilla este regizorul care face să se întâmple tot. Regizând peste 700 de videoclipuri, a colaborat cu unii dintre cei mai buni soliști de muzică din țară și din întreaga lume. Un planificator inteligent de carieră, și-a folosit banii moșteniți pentru a cumpăra o cameră de filmat de ultimă generație pentru a-și putea continua cariera visată.

Înainte de afirmarea pe YouTube, a studiat cinematografia și fotografia, ceea ce-i explică expertiza. Pe lista noastră de canale de YouTube cu cei mai mulți abonați, Canal se află într-o clasă proprie.

dudeprefect youtube

4. Dude Perfect

47 de Milioane de Abonați
Sport și Grup de Comedie

youtube-dudeperfect

Următorul nostru participant pe lista canalelor de YouTube cu cei mai mulți abonați nu este o singură persoană, ci mai mulți prieteni și foști sportivi. Dude Perfect este o echipă de divertisment sportiv care funcționează pe câteva canale de YouTube.

Nu numai că au obținut peste cinci miliarde de vizualizări pentru videoclipurile lor și au câștigat 32 de milioane de abonați, dar sunt, de asemenea, cel mai popular canal sportiv pe YouTube, depășind chiar rețelele importante de cablu. Videoclipurile lor sunt formate din cascadorii realizate pe muzică, concursuri între prieteni și alte videoclipuri de comedie.

Poate că momentul de cotitură a apărut atunci când grupul a început să obțină menționări importante de la sportivi profesioniști precum Aaron Rodgers și Chris Paul, dar și de la vedete de film ca Paul Rudd.

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice
justin bieber youtube

5. Justin Bieber

47 de Milioane de Abonați
Solist

youtube-justin-bieber

Solistul Justin Bieber este de multe ori ținta persiflărilor comice și a furiei persoanelor în vârstă, dar el râde tot drumul până la bancă! Justin a început de fapt pe YouTube în 2008 și a fost descoperit de un manager de talente, care la scurt timp a semnat în numele lui cu o companie mare de înregistrări.

Până în 2009, a obținut „discul de platină” pentru un album și chiar a avut onoarea de a se clasa în Billboard Hot 100 de șapte ori cu  înregistrarea de debut. Succesul i-a crescut doar cu filme, cu mai multe albume (ajungând în cele din urmă la 140 de milioane de înregistrări) și datorită poveștii de dragoste cu Selena Gomez.

Un fapt mai puțin cunoscut: solistul Usher a fost mereu într-un fel amic cu Justin Bieber, de vreme ce ambii au semnat simultan cu o companie importantă de înregistrări.

Usher și alții au încercat să-l învețe pe Bieber cum să se descurce cu „faima instantanee”, ceea ce a reușit să facă bine, în afară de câteva neplăceri în 2018, la vârsta de numai 24 de ani.

ed sheeran youtube

6. Ed Sheeran

42 de Milioane de Abonați
Solist

youtube-ed-sheeran

Ed Sheeran este un artist de divertisment multi-talentat din Halifax, West Yorkshire și a urcat în clasamentele de muzică britanică și australiană din 2011. Până în 2013, a fost nominalizat pentru premiile Grammy în SUA și până în 2016 albumul său a ajuns pe locul 2 în întreaga lume. La numai 27 de ani, vânduse deja 100 de milioane de single-uri în întreaga lume.

În afară de pop și folk, cântă, de asemenea, rapp și ocazional, are roluri principale în show-uri populare de televiziune. Prezentarea noastră nu ar fi completă fără Sheeran, care are, de asemenea, peste 24 de milioane de followeri pe Instagram.

holasogerman youtube

7. HolaSoyGerman

39 de Milioane de Abonați
Solist, Actor de Comedie

youtube-holasoygerman

HolaSoyGerman este creat și publicat de German Aranis (este doar numele lui, fără legătură cu Germania), un actor de comedie din Chile, cântăreț și scriitor pe YouTube. A început prin a crea melodii cu formația sa Ancud și a publicat videoclipuri pe YouTube și pe alte platforme.

Începând cu 2011, a continuat să scrie cărți, să pună voci și să devină cel mai bine cotat canal YouTube spaniol. De la începuturile timide, a câștigat în cele din urmă MTV Millennial Awards „Personalitatea Anului” în următorii doi ani.

whinderssonnunes youtube

8. Whinderssonnunes

37 de Milioane de Abonați
Solist, Actor de Comedie

youtube-whinderssonnunes

Următorul este Whinderssonnunes Batista. Este un actor de comedie, cântăreț și personalitate YouTube, care din 2013 a făcut să râdă oameni din întreaga lume.

Succesul lui poate fi atribuit în principal popularității divertismentului brazilian, ca să nu mai vorbim de determinarea lui Whinderssonnunes, chiar dacă la început s-a luptat să fie observat.

Whinderssonnunes a rămas chiar fără adăpost pentru o vreme, până când colegul lui YouTuber, Bob Nunes i-a oferit un loc unde să stea. Canalul său a început să crească în anii următori și chiar a supraviețuit unei spargeri și ștergeri de cont!

Cu toate aceste probleme, artistul de 23 de ani a depășit încă o dată numărul de 30 de milioane de abonați și 2,1 miliarde de vizualizări, devenind unul dintre cele mai mari staruri pe YouTube.

taylor swift youtube

9. Taylor Swift

36 de Milioane de Abonați
Solistă

youtube-taylor-swift

Nu este o surpriză pentru cei care se întreabă care este canalul de YouTube cu cei mai mulți abonați. Taylor Swift este o solistă și compozitoare care a găsit o modalitate de a-și transforma viața personală și vizualizările într-o muzică frumoasă.

Începând să cânte melodii country la vârsta de 14 ani, a trecut și la pop în 2018, a vândut peste 40 de milioane de albume și a devenit una dintre cele mai bogate și mai puternice femei din lume, potrivit revistei Forbes.

De asemenea, a câștigat numeroase premii ca muziciană foarte tânără, care scrie propriile sale  melodii foarte bine vândute, câștigând fiecare premiu important, inclusiv șase Guinness World Records.

Chiar dacă ați putea crede că Taylor Swift a avut o ascensiune rapidă datorită talentului, de fapt, a fost respinsă de companiile de discuri din Nashville deoarece încerca să cânte ceea ce „toată lumea în oraș” voia să cânte. Iată un sfat de la una dintre cele mai bogate femei din lume …

katy perry youtube

10. Katy Perry

35 de Milioane de  Abonați
Solistă

youtube-katy-perry

Cu toții putem s-o recunoaștem pe Katy Perry pentru extravaganțele (muppet shenanigans) ei sau pentru cântecele sexi notorii, dar această fostă cântăreață de muzică gospel, numită Katheryn Elizabeth Hudson, a avut o carieră lungă și fascinantă din 2001. Nu a avut niciodată un succes instantaneu, primul ei album fiind o dezamăgire pentru studioul de înregistrări.

Cu toate acestea, ea și-a obținut celebritatea în 2008 cu pop rock-ul și piesa binecunoscută „I Kissed a Girl”. Nu numai că a câștigat premii și Guinness World Records, dar, de asemenea, a fost inclusă de Forbes pe lista femeilor din divertisment, cu cele mai mari venituri începând cu  2011.

Asta a ajutat-o ​​să ajungă pe lista canalelor de YouTube cu cei mai mulți abonați. Nu e rău pentru o fată a cărei familie se bazase odată pe bonuri de masă ca să trăiască. Este vorba doar de a arăta visătorilor că prin talent și perseverență obții rezultate!

canalul de youtube cu cei mai multi abonati

După cum puteți vedea din lista noastră, există o mare varietate de canale YouTube și multe genuri. Mulți dintre artiștii pe care i-am prezentat aici au avut începuturi modeste, dar și-au dobândit celebritatea gândind neconvențional.

Un mod de a avea un conținut care să iasă în evidență este crearea unui canal interesant, cu un aspect adecvat, cu videoclipuri evidențiate și etichete eficiente.

Mai mult decât atât, au produs în mod constant un conținut bun și, în cele din urmă, au obținut un succes copleșitor. Google, care acum deține YouTube, știe atunci când creatorii de conținut sunt plătiți, așa că faceți acest lucru. De lucrul bine făcut beneficiază toată lumea.

Știați că Google oferă în prezent spațiu gratuit pentru studiouri și acces la tehnologii noi de producție dacă aveți peste 10.000 de abonați pe YouTube?

Acum aceasta poate fi motivația de a începe! Poate că în câțiva ani, veți fi printre cei listați că au canalul de YouTube cu cei mai mulți abonați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top