Cum să creați un canal YouTube în mai puțin de 10 minute

cum să creați un canal youtube

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Conținutul video contează dacă vreți să generați un trafic online mare iar cum să creați un canal YouTube un element de bază. Imaginați-vă că ați obținut chiar și o un trafic infim pentru propriul canal! YouTube poate fi extrem de profitabil dacă îl faceți cum trebuie.

În acest articol, vă vom arăta cum să faceți să creați un canal YouTube și să dezvoltați, de fapt, un „portal” pentru vizitatori, care să le mențină atenția asupra voastră. Realizarea unui canal YouTube este ușoară, nu aveți nevoie de experiență online și este nevoie este mai puțin de 10 minute.

Primele lucruri la care trebuie să vă gândiți când vine vorba de YouTube ...

Unul dintre primele lucruri de care trebuie să le țineți cont când vă gândiți cum să creați un canal YouTube este că nici un YouTuber serios nu postează videoclipuri aleatoriu. Creatorii de conținut de succes aleg o temă, creează un canal și apoi creează un „brand” care reflectă cine sunt și ce mesaj doresc să trimită lumii.

Când este perfectat, acest mesaj vă permite să câștigați bani de acasă sau de oriunde altundeva, dacă lucrați online. „Marca” este importantă, atât de mult încât recomandăm să vă creați primul canal înainte de a încărca orice videoclip.

Cum să creați un canal YouTube în 10 pași simpli

Am împărțit procesul referitor la cum să creați un canal YouTube în 10 pași simpli.

Iată un rezumat al acestora:

despărțitor

Hai să detaliem!

pictograma creați

1. Creați un Cont Google sau un Cont de Marcă nou

Creați un Cont Google sau un Cont de Marcă nou

Pe măsură ce începeți să învățați cum să creați un canal YouTube, înțelegeți că platforma se leagă direct de contul vostru Google (pentru autorizare, plată și înregistrările proprii cu chestii precum AdSense), deci pentru a începe, va trebui să vă deschideți un cont Google sau să utilizați ID-ul unui cont curent.

Pentru a afla cum să creați un canal YouTube, începeți prin a vizita YouTube și apoi conectați-vă utilizând un cont Google. Dacă doriți să separați contul YouTube de cel personal, puteți crea separat un „Cont de marcă” în timp ce utilizați contul personal Google. Acesta este același cont care vă va permite să vizionați videoclipuri, să distribuiți videoclipuri, să comentați alte videoclipuri și, în curând, să vă creați unul propriu.

pictogramelor personalizați

2. Personalizați-vă canalul

Personalizați-vă canalul

Următoarea lecție despre cum să creați un canal YouTube este aceea a personalizării suplimentare. Pictograma rotiță, care înseamnă și „Setări YouTube”, vă permite să accesați mai multe secțiuni pentru personalizarea canalului. Puteți începe prin crearea unui canal nou, actualizarea informațiilor contului și accesarea „Caracteristici suplimentare”.

Când vă creați canalul, sub „Informații despre cont”, aveți opțiunea de a crea un nume de companie sau alt nume.

categoria de număr

3. Selectați o categorie pentru canalul vostru

Selectați o categorie pentru canalul vostru

Când vă denumiți canalul, puteți, de asemenea, să selectați o categorie pentru a vă ajuta publicul să vă găsească mai ușor. Puteți alege Produs / Brand, Companie, Instituție, Organizație, Artă, Divertisment, Sport sau Altele.

Când decideți cum să creați un canal YouTube, ar trebui să alegeți cea mai bună categorie care se potrivește videoclipurilor voastre, dacă doriți să ajungeți repede printre cei mai populari YouTuberi.

descrierea canalului YouTube

4. Actualizați și adăugați descrierea canalului

Actualizați și adăugați descrierea canalului

Acum este timpul să descrieți canalul. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Vizualizare Canal (sau Personalizați Canalul) și apoi dați clic pe “Despre” pentru a începe să adăugați descrierea canalului.

Începeți simplu prin adăugarea de text în secțiunea Despre: Acestea sunt informații de bază care vor fi utile vizitatorilor care caută un canal ca al vostru. Puteți introduce în descriere expresii sau cuvinte cheie și locație. Acest lucru vă va ajuta să învățați cum să creați un canal YouTube, deoarece textul este indexat de către motoarele de căutare și vă poate ajuta să obțineți dar și să pierdeți trafic pe Google.

Aveți doar 1000 de caractere, deci textul trebuie să fie oarecum scurt, dar încercați să utilizați în primele două propoziții cuvinte cheie relevante și call-to-action (îndemnuri la acțiune) puternice. Descrierea nu va apărea numai pe YouTube, ci și în Google Search și alte motoare de căutare.

pictogramă leagă

5. Adăugați alte linkuri la canal

Adăugați alte linkuri la canal

Adăugarea mai multor link-uri către canal creează un portal sau „rețea” care îi conduce pe vizitatori către alte pagini importante. Puteți adăuga blogul, site-ul web și alte conturi de social media pe pagina Despre, în pictograma Linkuri.

(Notă: dacă doriți să creați și un blog pe care să îl puteți conecta pe canalul vostru YouTube și să le dezvoltați împreună, consultați ghidul nostru referitor la cum să faci bani din blog! )

Dacă personalizările nu sunt activate, nu veți putea vedea linkul. În acest caz, dați clic pe pictograma Setări și apoi mergeți la „personalizați aspectul canalului vostru”. Activarea acestei funcții vă permite să activați personalizările, precum și opțiunea „editează linkuri”.

De asemenea, pentru solicitările de afaceri, pe pagina profilului canalului „Despre / Detalii” puteți adăuga o adresă de e-mail pentru contact. Conectarea tuturor site-urilor și a adresei voastre de e-mail vă va ajuta să vă dați seama cum să creați un canal YouTube și să vă asigurați că spectatorii își amintesc numele vostru.

art

6. Setați aspectul canalului

Setați aspectul canalului

Un secret referitor la cum să creați un canal YouTube care să impresioneze? O fotografie de copertă excelentă. Pentru a face acest lucru, dați clic pe „Adăugați imaginea canalului” din setările dvs. Pentru cel mai bun rezultat vizual, care se afișează corect pe desktop, tabletă și mobil, alegeți o imagine de coperta cu dimensiunea de 2560 x 1440 pixeli (sau cât mai aproape de acestea). Aceasta este o fotografie lată și foarte scurtă, astfel încât orice poză prea înaltă se va afișa incorect. Când aveți îndoieli, apelați un grafic designer care poate transforma fotografii sau logo-uri în imagini de dimensiuni adecvate.

Apoi, încărcați o fotografie de profil în secțiunea „Despre mine” din contul Google. Aceeași imagine de profil va fi utilizată și pentru pictograma canalului. De asemenea, puteți să faceți clic direct pe cercul gol al profilului și să încărcați o imagine de 800 x 800 pixeli.

Potrivit Google (care deține YouTube), afișarea corectă a imaginilor reprezintă o problemă importantă în procesul de învățare cum să creați un canal YouTube. Dacă nu puteți obține o poză de dimensiune perfectă, dimensiunea minimă pentru coperta YouTube este de 2048 x 1152, ceea ce va garanta faptul că aceasta va fi afișată corespunzător pe mai multe dispozitive. Dimensiunea maximă este 2560 x 423. Așa-numita „zonă sigură” va fi afișată întotdeauna corect, chiar dacă o parte din partea excedentară ar putea fi tăiată. De asemenea, YouTube vă recomandă să utilizați fișiere de 4MB sau mai mici.

Nu trebuie să aveți încredere în numărul pixelilor. Puteți utiliza instrumentul de decupare(cropuire) și vedea efectiv cum va arăta imaginea pe desktop, pe tabletă și pe telefonul mobil.

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani
videoclipuri

7. Postați primele videoclipuri

Postați primele videoclipuri

Următorul pas referitor la cum să creați un canal YouTube este acela de a începe să realizați și să vă gestionați conținutul! Faceți clic pe pictograma camerei pentru a alege între opțiunile „intrați în direct” și „încărcați videoclipul”. Încărcați videoclipurile selectând fișierul video potrivit.

YouTube afirmă că, pentru a fi afișate corect, „videoclipurile HDR trebuie să aibă metadate HDR în codec sau container”. Metadatele trebuie înregistrate corespunzător, adică dacă doriți cea mai bună calitate High Dynamic Range pentru videoclip, alegeți o aplicație care să permită înregistrarea ușoară a metadatelor. Accesați pagina companiei pentru rezolvarea problemelor HDR a pentru a afla mai multe.

Pentru mai multe informații despre cea mai bună cameră video în funcție de obiectivele pe care le aveți, vă invităm să citiți articolul despre cea mai bună cameră YouTube pe care să o cumpărați.

Pe măsură ce începeți să publicați videoclipuri, asigurați-vă că acordați atenția corespunzătoare:

icoanele cu titlul
Titlurilor
pictogramă descriere
Descrierilor
etichete
Etichetelor (cuvintelor cheie)
categoria
Categoriilor (diferite de categoria canalului)

Aceste secțiuni de text sunt importante deoarece vor afecta în mod direct rezultatele căutării atunci când utilizatorii vor căuta conținut unic, prin urmare, asigurați-vă că le acordați atenție atunci când vă gândiți cum să creați un canal YouTube.

pictogramă număr

8. Organizați-vă colecția de videoclipuri în câteva playlisturi diferite

Organizați-vă colecția de videoclipuri în câteva playlisturi diferite

Indiferent dacă doriți să creați în avans playlisturi pentru a vă planifica strategic videoclipurile sau să postați mai întâi videoclipurile și apoi să le adaugați listelor de redare, este o idee bună să păstrați lucrurile organizate și clasificate.

Crearea de playlisturi, fie pentru propriile videoclipuri fie pentru alte videoclipuri care vă plac (și care se potrivesc publicului vostru) vă va ajuta să obțineți mai multe vizualizări. Când învățați cum să creați un canal YouTube, nu uitați că cel care va atrage mai întâi publicul este conținutul și că doriți cât mai multe videoclipuri posibile, organizate într-un mod ușor de citit și de urmărit.

pictogramă remorci

9. Adăugați două trailere canalului vostru ... pentru vizitatori noi și pentru cei care revin

Adăugați două trailere canalului vostru ... pentru vizitatori noi și pentru cei care revin

În secțiunea „Canalul meu” puteți adăuga videoclipuri special marcate pentru „Vizitatori noi” și „Vizitatori care revin”.

Acestea sunt numite „trailere”, ca cele pentru film, deoarece spun publicului la ce să se aștepte și despre ce este vorba pe canalul vostru. Creați două videoclipuri introductive, unul despre tipul de conținut pe care îl promovează canalul vostru (și în special de ce ar trebui să se aboneze), precum și un trailer pentru vizitatorii care revin și care vor să știe ce mai este nou.

Țineți minte: trailerele nu trebuie să fie de calitatea videoclipurilor. Păstrați introducerea scurtă și la obiect, incluzând câteva videoclipuri / fotografii și un mesaj audio de un minut sau două, care-i întâmpină pe vizitatori și explică despre ce este vorba pe canalul vostru.

Când învățați cum să creați un canal YouTube, trebuie să luați în considerare ceea ce face canalul vostru să pară activ, ocupat și interesant pentru un vizitator ocazional. Acesta este un motiv pentru care ați vrea să-i personalizați aspectul.

De asemenea, puteți decide cum vreți să afișați acest conținut special. De exemplu, afișare orizontală sau verticală, sau chiar poate doriți să evidențiați un nou playlist sau un videoclip individual atunci când vizitatorul vizitează canalul vostru pentru prima dată.

De asemenea, puteți afișa mai multe personalizări, cum ar fi interacțiunile recente ale comunității YouTube, dacă veți crede că acestea vor atrage mai multă atenție.

widget-uri

10. Adăugați widget-uri și alte aplicații pentru a face bani pe YouTube și pentru a vă crește canalul

Adăugați widget-uri și alte aplicații

Acum că v-ați personalizat canalul și ați învățat cum să creați un canal YouTube de succes în ceea ce privește prezentarea, este timpul să începeți să instalați aplicații care vă vor ajuta să vă creșteți canalul.

Accesați mai multe funcții din tabloul de bord cunoscut sub numele de „Studio de Creație”. Dați click acolo unde se afișează „Canal” și „Stare și caracteristici”.

Aici puteți activa funcții suplimentare care vă vor ajuta să aflați cum să creați un nou canal YouTube, cum ar fi:

monetizarea
Monetizare - Generarea de bani (cum ar fi Google Adwords)
fluxuri de ficat
Transmisiuni in direct
fluxuri mai lungi
Videoclipuri mai lungi
adresă URL
URL-uri personalizate
sponsorizări
Sponsorizare
analiza
Date statistice ale canalului
moderatorii adiționali
Moderatori suplimentari
adnotări externe
Adnotări externe (linkuri externe)

Pentru a accesa toate aceste funcții, trebuie să începeți cu verificarea contului vostru YouTube, pe care o puteți realiza la acest link, prin intermediul unui mesaj text sau al unui număr de telefon.

despărțitor

Cum să creați un canal pe YouTube și să faceți bani

Folosind acest ghid, ați învățat cum să creați un canal YouTube și să porniți pe drumul către faima pe YouTube! Am vrut să discutăm pe scurt, cum faceți de fapt bani cu YouTube, din moment ce mulți oameni încep acest lucru.

Puteți face bani pe YouTube prin creșterea audientei și prin crearea de videoclipuri care, în cuvintele YouTube, sunt „prietenoase pentru publicitate”. Desigur, trebuie să creați o mulțime de videoclipuri interesante înainte de a putea atrage publicul și de a câștiga bani de pe urma acestui cont.

Puteți face următorul pas prin înscrierea în Programul de Parteneriat YouTube, care vă va permite să fiți plătiți pentru trafic, presupunând că aveți conținut care corespunde politicilor YouTube. Politicile verifică de obicei doar conținutul, să nu fie controversat sau potențial ofensator.

cum să creați un canal youtube

Alte câteva opțiuni de generare a banilor includ:

  • YouTube Premium
  • Colaborarea cu un brand care dorește să-și promoveze serviciile prin intermediul canalului vostru
  • Merchandising, care ar putea include plasarea de produse în videoclipurile voastre.
  • Crowdfunding
  • Programarea și difuzarea evenimentelor live pe care le promovați prin videoclipurile voastre
  • Affiliate Marketing

De asemenea, puteți citi articolul nostru despre cum să faceți bani din YouTube pentru a afla în detaliu cum să faceți bani online folosindu-vă canalul!

Punând totul la un loc...

Dacă vreți să învățați cum să creați un canal YouTube și eventual, să deveniți în cele din urmă o celebritate competitivă pe YouTube, totul se rezuma la  crearea de strategii și apoi la distracție realizând videoclipuri originale – în această ordine! Urmați aceste sfaturi și apoi studiați videoclipurile care generează mai mult trafic și mai mulți abonați YouTube. Și voi puteți face acest lucru, dacă realizați conținut pentru audiența voastră și bineînțeles, odată ce ați înțeles care vă este publicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top