Cum să Obțineți Mai Multe Vizualizări pe YouTube - 10 "Secrete"

cum să obțineți mai multe vizualizări pe youtube

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Știați că cel mai mare star YouTube din lume, Daniel Middleton, a avut odată 0 adepți și 0 vizualizări? Acum, cu peste 19 milioane de abonați, el a devenit primul star YouTube din lume. Da, toată lumea începe cu 0. Poate că aveți probleme să obțineți 10 abonați sau chiar 10 vizualizări! 

Ce puteți face în aceste zile pentru a atrage atenția lumii? Nu vă gândiți prea mult la asta. Primul pas este simplu: aflați cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube.

În acest articol, vă vom oferi o listă „condensată” despre cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube, astfel încât să vă puteți crea un plan de acțiune.

10 Sfaturi despre Cum să Obțineți Mai multe Vizualizări pe YouTube

Vizați-vă "publicul ideal" scriind titluri și o descriere mai bune

Vizați-vă "publicul ideal" scriind titluri și o descriere mai bune

Informații de bază și descriere YouTube

Probabil că v-ați dat seama până acum că cea mai bună manieră care vă arată  cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube este să scrieți descrieri mai lungi. Cu toate acestea, cea mai importantă întrebare este ce cuvinte cheie caută audiența ta?

Acesta este motivul pentru mulți editori YouTube creează ceea ce se numește un „profil de cumpărător ideal”, ceea ce înseamnă să creați profilul audienței ideale în funcție de vârstă, teritoriu, sex, interese și alte date. Cunoscând profilul audienței și înțelegând ce dorește să vadă, vă poate ajuta să aflați cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube.

Probabil că v-ați gândit foarte mult la acest lucru atunci când creați conținut sau planificați conținut nou, dar cum rămâne cu descrierile și titlurile care însoțesc aceste videoclipuri? Trebuie să gândiți ca spectatorul de YouTube ideal și să anticipați ce ar putea să introducă în bara de căutare YouTube sau Google, pentru a găsi cele mai relevante videoclipuri.

Cel mai bun mod de a vă asigura că aflați cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube nu înseamnă doar să ghiciți ce caută oamenii, ci să utilizați un instrument web pentru a vă îmbunătăți precizia cuvintelor cheie. Deși Google Adwords este cea mai cunoscută resursă, este destul de complicat să o utilizați, astfel încât un instrument web mai ușor care pentru a găsi cuvinte cheie și care vă poate oferi idei este KeywordTool.io.

Rețineți că scrieți nu doar pentru algoritmul de căutare, ci doriți, de asemenea, să atrageți vizitatori pe YouTube cu titluri interesante și o descriere care să rezume ceea ce vor vedea în videoclip.

Prima sarcină în a afla cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube este să-i motivați să dea clic pe videoclipul vostru, cu un titlu atractiv și o imagine interesantă. Deci, în timp ce introduceți „cuvinte cheie” pe care Google și YouTube le vor recunoaște, creați și titluri pentru oameni.

Încercați să vă imaginați titlul ca pe ceva pe care l-ați citi într-un ziar sau într-o revistă online. Faceți-l puțin mai senzațional decât este cu adevărat … cu siguranță nu ați fi singurul YouTuber care încearcă acest lucru!

Creați o transcriere ușor de urmărit pentru videoclipul vostru YouTube

Creați o transcriere ușor de urmărit pentru videoclipul vostru YouTube

creați o transcriere pe YouTube

Știați că puteți crea o transcriere a textului din videoclipul vostru YouTube sau pentru persoanele cu deficiențe de auz? Aceasta este, de asemenea, o caracteristică preferată a publicului internațional, deoarece uneori pot obține o traducere bună a transcrierii în limba maternă folosind un site ca Google Translate.

Tot ceea ce utilizatorul trebuie să facă este să meargă la butonul „Mai multe acțiuni” (cele trei puncte orizontale) și apoi să dea clic pe „Transcriere” pentru a începe citirea textului. Vă gândiți la cuvintele pe care le scrieți și le spuneți când învățați cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube?

Cele mai bune sfaturi despre cum să obțineți vizualizări pe YouTube implică utilizarea unui limbaj simplu și ușor de reținut. În multe cazuri, YouTube va transcrie în mod automat pentru voi propozițiile vorbite. Folosiți o voce clară astfel încât procesul de auto-transcriere să se desfășoare fără probleme.

De asemenea, puteți să încărcați direct transcrierea voastră proprie prin accesarea videoclipului la alegere și făcând clic pe „Editați”. Găsiți secțiunea CC Subtitrări și apoi dați clic pe „Încărcați un fișier” care ar trebui să fie un document text simplu .

învățați cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube

Dacă vreți să învățați cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube, nu trebuie doar să vă distrați, ci să educați publicul

Acesta este un sfat adesea ignorat atunci când începeți să creați o multitudine de videoclipuri de divertisment pentru canalul vostru. Divertismentul este excelent, dar este eficient numai după ce educați sau informați publicul referitor la o problemă care-i interesează. Aceasta vă va ajuta să aflați cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube.

Discuția referitoare la problema de care este interesat publicul vostru este una dintre cele mai eficiente metode de a aduce utilizatori noi. Ei nu vă caută pe voi, din moment ce sunteți necunoscuți, ci interesele pe care le aveți în comun. Începeți cu educația, discutând detaliat despre o industrie sau un produs care-i interesează și continuați cu brandul vostru unic de divertisment.

Apelați la invitați

Apelați la invitați - YouTuberi

colaborează cu youtubers

Dacă e cam liniște pe canalul vostru, este timpul să implicați comunitatea. Una dintre cele mai noi tendințe este cea a invitaților YouTuberi cu care să realizați împreună videoclipuri sau segmente dintr-un videoclip. Aceasta vă aduce în fața unei audiențe diferite, acordând totodată o atenție mai mare invitatului vostru. Socializarea vă poate ajuta să aflați cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube.

Deși ar fi ideal să contactați  influenceri majori din industrie și cele mai populare celebrități  de pe YouTube, de obicei aceasta nu se va întâmpla până când nu sunteți recunoscuți și aveți un număr comparabil de abonați și vizualizări.

De aceea, pentru început, ar trebui să încercați să ajungeți la alte persoane din domeniul vostru, care încep de asemenea de la 0 abonați și vizualizări pe YouTube. Creșteți împreună și ajutați-vă reciproc.

Chiar puteți invita mai multe personalități YouTube să interacționeze cu voi, oferindu-vă publicitate gratuită, comentând cele mai noi videoclipuri ale lor și începând conversații cu abonații acestora. Construiți-vă propriul renume. Căutați nu numai potențiali abonați, ci și persoane cărora le plac aceleași lucruri ca și vouă. Secretul modului cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube este de a studia ce funcționează și de a continua să repetați acest comportament.

Rețineți, de asemenea, că aspectul și descrierea canalului vostru sunt la fel de importante ca și videoclipurile. Dacă doriți să aflați mai multe, puteți să consultați articolul nostru despre cum să creați un canal YouTube care să fie urmărit.

Studiați-vă concurența și împrumutați idei

Studiați-vă concurența și împrumutați idei din alte videoclipuri de succes care vă sunt "propuse" spre a le urmări

Studiați vă concurența și împrumutați idei

Acordați o atenție deosebită videoclipurilor care apar în bara laterală sub formă de videoclipuri „propuse” sau similare. Acest lucru nu este util doar pentru vizitatorii ocazionali, ci și pentru tine, cel care le publici. Cea mai bună modalitate de a fi promovat și de a deveni „vizualizare propusă” ar fi să copiați cât mai bine celelalte videoclipuri, folosindu-le ca sursă de inspirație. Uitați-vă la titluri, descriere, conținut și chiar subiect.

Netmetrics.ro spune că optimizându-vă videoclipul pentru a fi relevant pentru alte videoclipuri populare vă ajută la evidențierea videoclipurilor voastre, chiar atunci când cuvintele cheie selectate sunt prea generale. Vizați aceste cuvinte cheie și adăugați apoi ceva creativ, informativ, educațional sau amuzant la videoclipul vostru pentru a ieși în evidență. Acest lucru atrage atenția algoritmilor YouTube și a vizitatorii voștri ideali și vă va ajuta să descoperiți cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube.

Inserați mai multe îndemnuri la acțiune (call-to-actions) în videoclipurile voastre

Inserați mai multe îndemnuri la acțiune (call-to-actions) în videoclipurile voastre

apelează la acțiuni în interiorul videoclipurilor tale

YouTube vă permite să inserați „Ecran final”și “Carduri” în videoclipurile voastre, care sunt mici texte ce pot fi strecurate într-un îndemn la acțiune (call-to-action), cum ar fi „Abonați-vă!” Sau „Bravo”. Utilizând această funcționalitate, vă puteți chiar conecta la alte videoclipuri sau la playlist (o serie de videoclipuri cu aceeași temă, care se redă automat, în ordine) sau la canal, sau chiar să faceți  un sondaj în rândul publicului.

YouTube a oprit recent funcția „Adnotări” în favoarea funcției „Editor Ecran de Final”, mai prietenoasă cu dispozitivele mobile. Deci, dacă vedeți pagini web care discută despre adnotări, să știți că încă funcționează la videoclipuri mai vechi.

Dar, clipurile video moderne utilizează acum echivalentul mobil mai prietenos al “Ecranului de Final”. Permiteți RusuCT să vă explice cum găsiți editorul în Studio-ul de creație YouTube, sub „Ecranul de Final” și „Adaugă Element”.

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani
Învățați să-vă tratați videoclipurile ca interacțiuni în rețelele sociale

Învățați să-vă tratați videoclipurile ca interacțiuni în rețelele sociale. Folosiți "răspunsuri video" pentru a obține mai multe vizualizări

postarea în secțiunea de comentarii a videoclipului YouTube

Poate problema este că prea mulți creatori noi pe YouTube văd videoclipurile lor ca pe lansarea unui film, pe când ele sunt de fapt, în mod individual, mai mult ca un comentariu pe Facebook. Cel mai bun mod de a afla cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube este să vă etichetați videoclipul drept „răspuns video” la un alt videoclip, ceea ce vă va ajuta să beneficiați de traficul videoclipului mai popular.

Procesul este simplu:

faceți clic pe un alt videoclip popular care este relevant pentru tema voastră. și apoi dați clic pe „Creați un răspuns video”. Acum aveți o listă a tuturor videoclipurilor voastre și puteți decide pe care dintre acestea doriți să le folosiți ca „răspunsuri” într-o conversație în desfășurare.

Ați putea chiar produce câteva videoclipuri de răspuns creative parodiind un videoclip mai popular, sau o melodie, sau răspunzând la o știre pe care o altă persoană a raportat-o ca fiind informație nouă. Nu uitați să vă denumiți și să vă descrieți videoclipul într-un mod similar videoclipurilor care au deja trafic, ceea ce vă va ajuta să învățați cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube.

Nu doar “atrageți” oamenii să vă vadă conținutul. Concentrați-vă mai mult pe aspectele sociale ale YouTube și pe imensa sa combinație de comunități și nișe.

Dacă încă nu aveți rezultate excelente cu noile voastre videoclipuri, concentrați-vă mai puțin atenția asupra platformei YouTube și găsiți un site mai puțin competitiv, în care etichetarea cuvintelor cheie vă sprijină mai mult.

Puteți să creați landing pages pe propriul site sau să scrieți un blog sponsorizat și să includeți cuvintele cheie preferate – toate acestea legându-se cu propriul videoclip YouTube încorporat. (Puteți încorpora un videoclip în codul HTML al site-ului vostru, urmând aceste instrucțiuni simple de la Google)

Aceste videoclipuri încorporate reprezintă pentru Google un „linkback” legitim, ceea ce este favorabil pentru videoclipurile voastre și pentru canal general. De asemenea, puteți obține mai mult trafic pentru videoclipurile proprii postând linkuri pe celelalte conturi sociale, cum ar fi Instagram, Facebook, Twitter, Tumblr sau chiar Pinterest. Da, un alt mod relativ la  cum să obțineți mai multe vizionări pe YouTube este să vă direcționați eforturile de marketing și în altă parte.

Algoritmii de căutare Google și YouTube favorizează, de fapt, legăturile de pe rețelele sociale comparativ cu cele  de pe site-urile comerciale, astfel încât promovarea încrucișată a videoclipurilor YouTube pe alte canale, cu cuvinte cheie suplimentare, este o strategie mai naturală care vă va ajuta.

Număr-icon-youtube-view-opt

Organizați un concurs cu premii pentru vizitatorii YouTube și creați cuvinte cheie bazate pe acest premiu

Concurs de videoclipuri YouTube cu premiu
Un alt mod cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube, care este puțin cam demodat, dar în același timp surprinzător de eficient, este să oferiți audienței un concurs cu premii și promovare, pur și simplu pentru a interacționa într-un fel oarecare. Aceasta este ceea ce trebuie să facă multe canale la început pentru a obține un mic trafic suplimentar. Puteți să-l promovați încrucișat pe mai multe rețele de socializare sau chiar pe site-uri de nișă și pe alte forumuri.

Pentru cele mai bune rezultate, alegeți un premiu legat de industria voastră sau de tema YouTube, astfel încât acesta să fie mai interesant pentru vizitatori.

Număr icon youtube view nouă

Utilizați primii vizitatori ca "testeri de produse" și obțineți idei de la ei

Răspunsurile abonaților pentru videoclipul YouTube

Considerați-vă primii vieweri norocoși … vă vor ajuta să vă planificați viitorul carierei pe YouTube! În loc să fiți „politicoși” și să le mulțumiți în masă, interacționați cu ei în mod individual. Vă puteți permite să faceți acest lucru la început, iar contactul cu ei vă poate ajuta, de fapt, să învățați cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube.

Întrebați-vă direct publicul cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube sau, cu alte cuvinte, ce vor să vadă în viitor și apoi creați pentru ei! De fapt, pentru mulți vizitatori YouTube (în special cei care caută genul de conținut pe care îl produceți), este destul „premiul” ca cererile lor să fie transformate într-un videoclip YouTube original. De asemenea, este o modalitate inteligentă de a verifica ceea ce „publicul vostru ideal” vrea de la voi.

Număr icon youtube view zece

Folosiți reclamele YouTube pentru a vă poziționa videoclipurile înaintea concurentei

Formatul anunțurilor de monetizare

Reclamele YouTube reprezintă cel mai rapid truc referitor la modul cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube, deoarece plătiți pentru afișări și, în cel mai fericit caz, pentru clicuri, dacă puteți capta atenția publicului în primele câteva secunde.

Concurența pentru cuvintele cheie generale este atât de mare, încât uneori, noii creatori YouTube trebuie să cumpere o reclamă  sau un videoclip sponsorizat pentru a avea un start rapid. Aceasta este modalitatea cea mai eficientă de a cumpăra vizualizări pe YouTube și de a obține mai mulți abonați, ceea ce reprezintă un alt subiect frecvent căutat.

Cea mai bună caracteristică aici este că vă puteți targeta de fapt publicul, astfel încât să nu pierdeți afișări pe o audiență greșită. Chiar și managementul YouTube afirmă că plata pentru afișările garantate și urmărirea acestui interes pot duce la o creștere de 23 x mai mare a utilizatorilor care se întorc sau chiar se abonează la canalul vostru. Chiar și în cazurile în care spectatorii nu au terminat de vizualizat reclama în sine, utilizatorii au fost de 10x mai mult doritori să se întoarcă ulterior la canal sau la videoclip.

Experimentați și Aflați Cum să Obțineți Mai Multe Vizualizări pe YouTube

cumpăra vizionări pe youtubeCare este cel mai bun mod cum să obțineți vizualizări pe YouTube? Fiți activi pe YouTube, tratându-l exact așa cum ați face cu Instagram sau Facebook. Gândiți-vă la o postare pe săptămână, sau chiar mai mult, dacă este posibil. Nu este vorba doar despre crearea unui conținut excelent sau despre alegerea celei mai bune camere.

Este vorba despre consistență și gândire neconvențională atunci când vine vorba de a găsi acei vizitatori care-ți caută conținutul unic. Astfel veți afla cum să obțineți mai multe vizualizări gratuite pe YouTube, conectându-vă cu o audiență care are o identitate unică.

Amintiți-vă aceste 10 sfaturi pentru a învăța cum să obțineți mai multe vizualizări pe YouTube și veți începe să vedeți o diferență majoră în doar câteva luni. Este ușor și, de fapt, este foarte distractiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top