Cum să faci bani cu Bitcoin: 5 pași spre Libertatea Financiară

Cum sa faci bani cu bitcoin

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Bitcoin este moneda viitorului. A fost creată astfel încât să fie versatilă și există mai multe modalități de a o cheltui și a o câștiga. Așadar, în afară de a cumpăra Bitcoin direct de pe piață, să vedem, efectiv, cum să faci bani cu Bitcoin?

Ninja cu bitcoins

Dificultate

Scăzută

Timp

Timp med
Mijloc

Venituri

Sursa de venit Mare
Mare

În acest articol, BaniNinja îți va arăta 5 metode prin care vei învăța cum să faci bani cu Bitcoin și cât de ușor este să începi chiar astăzi. Aceste metode sunt:

Cum sa faci bani cu bitcoin
CAPITOL 4

Tranzacționarea de Bitcoin

castiga bitcoin
CAPITOL 5

Scrierea de articole despre Bitcoin

CAPITOL 1

Vânzarea de bunuri și servicii

Vânzarea de bunuri și servicii în schimbul Bitcoin a stat inițial la baza intenției de a crea criptomonede și este metoda prin care multe persoane câștigă bani online.

Cum sa faci bani cu bitcoin

Cum ar fi să îți vinzi creațiile, cărțile la mâna a doua sau serviciile online și să fii plătit cu Bitcoin? E vorba doar de o mică modificare de la ceea ce facem deja pe Etsy, Amazon sau Craigslist.  Unele acceptă deja Bitcoin ca formă de plată așa că ce te-ar reține să folosești această metodă eficientă pentru a face bani din criptomonede?

Dacă îți dorești să obții un venit suplimentar și te interesează să primești plăți de la clienți  cu Bitcoin, există site-uri care te vor ajuta să îți listezi produsele  și să vinzi eventualilor clienți.

Piețele online precum Bitify și Purse.io pot fi de asemenea utile! Poți achiziționa sau vinde orice de la electronice la cărți sau chiar creații proprii. Sunt foarte similare cu Etsy și Amazon cu excepția opțiunii de a desfășura tranzacții cu Bitcoin. Aceasta este o altă metodă excelentă de a învăța cum să lucrezi de acasă.

Poate ți-ai dori să te folosești de expertiza ta, oferind un serviciu în schimbul Bitcoin? Poți face și aceasta.  Este un lucru destul de obișnuit pentru freelanceri să folosească Bitcoin ca formă de plată. 

De fapt, de ce nu ar fi perfect legitim să fii angajat și plătit în Bitcoin? Poți folosi website-uri, precum Upwork sau Freelancer.com pentru a fi plătit în monedă fiduciară, sau website-uri precum BitGigs și Coinality pentru a fi plătit și a-ți umple portofelul Bitcoin!

Nu există niciun motiv pentru care metodele tradiționale de vânzare și cumpărare să nu poată fi utilizate pentru a înțelege cum câștigi Bitcoin. Este, de fapt, una dintre cele mai eficiente metode de a face bani din Bitcoin și poate fi și cea mai rentabilă.

CAPITOL 2

Faucet-uri, Microtask-uri, Reclame și Împrumuturi

Dacă vrei să câștigi bani în plus, sunt și alte metode mai creative de a câștiga cu Bitcoin. Aceste metode însă, fie îți aduc încasări minime pentru timpul alocat, fie implică o investiție inițială mai mare pentru a putea începe. Haide să vedem pe scurt care sunt aceste metode prin care poți utiliza Bitcoin pentru a genera numerar:

cum castigi bitcoin

Faucet-uri & Microtask-uri Bitcoin

Faucet-urile (robinete) și microtask-urile (micro-joburi) Bitcoin sunt de obicei concentrate în ceea ce numim “mini-câștiguri” deoarece plățile se efectuează în cantități mici de Satoshi (fracțiuni de Bitcoin) pentru interacțiunea cu reclamele online.

Pentru cei aflați abia la început și care doresc să afle mai multe despre Bitcoin, acesta ar putea fi un punct excelent de plecare. Interacțiunile pot fi diferite, de la a da clic pe reclame, la a vizualiza scurte reclame video sau la a juca mici jocuri.

Această metodă are însă și dezavantajul că probabil nu vei câștiga foarte mult pentru a putea începe sau va dura ceva timp pentru a-ți consolida câștigurile din utilizarea faucet-urilor și microtask-urilor Bitcoin. Dacă însă nu te deranjează să aloci cu regularitate câteva minute din timpul tău, câștigurile tale în Bitcoin pot primi în acest fel un mic avânt.

Aici pot fi găsite câteva recomandări pentru faucet-uri și microtask-uri Bitcoin:

Faucet-uri

castiga bitcoin

Moon Bitcoin

Cum sa faci bani cu bitcoin

Bitcoin Aliens

cum castigi bitcoin

BTCclicks

Microtask-uri

castiga bitcoin

Bituro

cum castigi bitcoin

Bitcoin Reward

castiga bitcoin

Coin Bucks

Faucet-uri Bitcoin Paid-to-Click („plătit să dai clic”)

Dacă ai un website sau ești pe cale să lansezi unul, poți adăuga un faucet Bitcoin la pagina ta și vei câștiga astfel mai mult.

Aceasta este probabil o metodă mai eficientă și vei reuși să înțelegi cum să faci bani cu Bitcoin deoarece vei putea câștiga mai mult ca  venit pasiv. Deoarece faucet-urile Bitcoin sunt construite pe reclamele care plătesc pentru spațiul de pe siteul tău, poți crea o opțiune pay-per-click („plata per clic”) iar o companie te va plăti o anumită sumă în Bitcoin în loc de monedă fiduciară.

Va fi nevoie să iei în calcul cât va trebui să scazi din suma totală pentru a-i plăti pe cei care dau efectiv clic pe reclame dar, per total, câștigurile tale vor fi mai  mari.

Dacă vrei să afli cum să instalezi și să faci bani din Bitcoin adăugând propriul faucet la website-ul tău, urmărește acest videoclip care te învață exact cum să faci acest lucru.

Împrumuturi Peer-to-Peer („de la persoană la persoană”)

Dacă dispui deja de o anumită sumă de Bitcoin și te interesează să îți crești investiția, împrumuturile peer-to-peer sunt o altă opțiune de a câștiga Bitcoin. Ideea este similară împrumuturilor obișnuite: tu vei fi precum o bancă și vei împrumuta Bitcoin unei alte persoane care, în schimb, îți returnează împrumutul cu dobândă.

Există câteva avantaje și dezavantaje pe care trebuie să le iei în calcul în legătură cu împrumutul de Bitcoin. Un avantaj este faptul că industria de criptomonede și împrumuturi nu este prea reglementată și, astfel, rata dobânzilor poate fi mare ceea ce este avantajos pentru creditor. Dar lipsa reglementărilor poate însemna și că te expui riscului de a nu ți se rambursa împrumutul.

Ține cont că acest lucru se poate întâmpla și într-un sistem reglementat, aceasta fiind natura împrumuturilor.

Reține însă faptul că împrumuturile peer-to-peer reprezintă o oportunitate interesantă pentru comunitatea utilizatorilor de criptomonede. Pe măsură ce persoane fizice și juridice deopotrivă găsesc și alte metode de a începe și crește afaceri prin intermediul Bitcoin, împrumutul peer-to-peer poate deveni o opțiune profitabilă pentru generarea de dividende din Bitcoin.

O platformă de împrumuturi peer-to-peer pe care o recomandăm este Bitbond.

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani

CAPITOL 3

Minare de Bitcoin

Poți câștiga Bitcoin și împrumuta Bitcoin, dar cum ar fi să faci parte din însăși coloana vertebrală a blockchain-ului Bitcoin?

Cum sa faci bani cu bitcoin

O altă metodă care te ajută să înțelegi cum să faci bani cu Bitcoin este minarea de Bitcoin. Pentru această metodă trebuie să investești în calculatoare performante dedicate securității și confirmării blockchain-ului Bitcoin, care a ajutat în primul rând ca Bitcoin să aibă un succes atât de mare.

Însă, dacă nu dispui de un depozit mare și mai multe calculatoare performante, nu este chiar așa ușor să începi pur și simplu să minezi Bitcoin în curte. Dar, dacă ești dispus să dedici câteva calculatoare și să participi într-o comunitate unde veți lucra împreună într-un fond comun de minare de Bitcoin, atunci aceasta ar putea fi o ocazie bună să faci bani din Bitcoin.

NiceHash
Folosește Nicehash pentru a începe minarea criptomonedelor în câteva minute.

Ține totuși cont de faptul că procesul este unul continuu și va trebui să plătești permanent taxe de administrare și utilizare, care îți vor afecta profitul.

Ca recompensă, odată ce un blockchain este confirmat, un miner câștigător (sau mai mulți) primește 1 Bitcoin (al cărui maxim de până acum s-a situat la aproximativ 80.000 RON). Dacă te afli într-un fond comun de minare, atunci va trebui să îți împarți câștigurile cu ceilalți participanți. Astfel, în funcție de succesul fondului de minare, aceasta poate fi o modalitate eficientă de a învăța cum să faci bani cu Bitcoin.

 bitcoin pe lângă un ninja

Dacă dorești să participi la un centru de minare Bitcoin la distanță, te poți înscrie și pe servicii de minare prin cloud unde centrul de date se află într-o locație diferită, dar toată lumea din grup partajează puterea de procesare.

Însă, acest lucru poate însemna că este posibil să contribui cu o investiție inițială mai mare, plus taxe de administrare, deoarece nu cumperi hardware sau software cu care să contribui. Este un aspect de care va trebui să ții cont când cântărești costurile și beneficiile.

Dacă te interesează acest subiect poți afla amănunte suplimentare din acest articol despre minarea de bitcoin.

CAPITOL 4

Tranzacționare de Bitcoin

La fel ca orice alte monede, poți tranzacționa Bitcoin ca să generezi numerar utilizând această criptomonedă. Există mai multe opțiuni de tranzacționare de la investiții pe termen lung până la jocuri de noroc. Am trecut în revistă  toate aceste opțiuni pentru tine:

cum castigi bitcoin

Cumpărare & Păstrare

Deoarece valoarea de piață a Bitcoin fluctuează față de cea a altor monede fiduciare, poți alege să cumperi și să păstrezi monede. Având în vedere că cerințele pieței sunt foarte fluctuante, unii pot deveni milionari peste noapte, sau pot dori să profite în continuare de creștere și dau greș cu investiția pe termen lung.

Cumpără Bitcoin sau alte criptomonede în doar câteva minute pe aceste platforme!

Există în mod evident riscuri în ceea ce privește cumpărarea și păstrarea de Bitcoin, deoarece valoarea acestuia poate crește peste noapte de 100 de ori și scădea de 1000 de ori în ziua următoare. Dar, dacă cumperi și păstrezi și știi când și unde să tranzacționezi, poate fi în mod cert o metodă excelentă de a face profit din criptomonede!

Tot ce ai nevoie ca să cumperi și să stochezi Bitcoin este un portofel Bitcoin. Alege doar momentul și suma pe care  vrei să o investești în Bitcoin și fii atent la evoluția pieței!

cum să câștigi bani cu bitcoin

Tranzacționare

Pasul următor după  cumpărarea și păstrarea de Bitcoin este tranzacționarea. Bitcoin nu este singura criptomonedă de pe piață! Poate ai auzit deja de Ethereum, Litecoin sau alte monede alternative („altcoins”). La fel ca alte monede fiduciare, valoarea fiecăreia va crește și va scădea în comparație cu cealaltă.

Dacă îți place să monitorizezi piața de tranzacționare a criptomonedelor, aceasta ar putea fi opțiunea perfectă pentru tine privind utilizarea Bitcoin pentru a face bani. Dar nu uita să îți stabilești o strategie de tranzacționare! Piața criptomonedelor este încă foarte volatilă și, de aceea, o strategie de tranzacționare este absolut necesară pentru a fi sigur că vei scoate profit din investiția ta.

Tranzacționarea este una dintre cele mai populare metode de a câștiga criptomonede. Tranzacționează pe aceste platforme și câștigă mai mulți bani!

ProfitFarmers

Platformă preferată

  • Tranzacționări Semiautomate
  • Copiază Experți și Algoritmi
Biinance
  • Tranzacționează peste 150 de Criptomonede
  • Opțiunea de a cumpăra criptomonede cu card de credit
NAGA
  • Rețea de socializare pentru investiții
  • Tranzacționare de acțiuni fără comisioane

Opțiuni binare

O opțiune mai riscantă pentru tranzacționarea de Bitcoin este utilizarea opțiunilor binare pentru a genera câștiguri. Bazându-te pe tranzacționare, acum începi să faci speculații.

În principiu, singurul lucru asupra căruia trebuie să speculezi este probabilitatea ca valoarea Bitcoin să crească sau să scadă. Dacă previziunea ta este bună, ești recompensat, iar dacă nu, pierzi ceea ce ai pariat.

Evident această opțiune este mai dificilă, deoarece acum pariezi în mod concret. Dar dacă ești o persoană căreia îi place să își asume riscuri, atunci această metodă ți se va potrivi perfect!

Avantajul este acela că, deși implică riscuri mari, are un potențial de rentabilitate ridicat, astfel încât poți câștiga mai mulți Bitcoin prin tranzacționare și, posibil, mai mulț prin intermediul opțiunilor binare dacă îți joci cărțile cum trebuie!

Jocuri de noroc

Ultimul pas legat de metodele cu risc ridicat care îți arată cum să faci bani cu Bitcoin îl reprezintă jocurile de noroc cu Bitcoin! Există, de altfel, casino-uri online unde poți juca utilizând Bitcoin ca monedă aleasă. Este de la sine înțeles că jocurile de noroc online implică riscuri.

Asigură-te mai întâi înainte de a începe că jocurile de noroc nu sunt ilegale în țara ta . Și mai important, stabilește limite astfel încât să nu pierzi toată investiția în Bitcoin!

Îți prezentăm în continuare câteva opțiuni dacă preferi să utilizezi jocurile de noroc:

Cum sa faci bani cu bitcoin

Starcoin

castiga bitcoin

Crypto Games

Cum sa faci bani cu bitcoin

BetKing

cum castigi bitcoin

vDice

CAPITOL 5

Scrierea de articole despre Bitcoin!

Îți place să scrii? Îți place Bitcoin? De ce să nu scrii despre Bitcoin și să îți asiguri astfel și veniturile necesare! De la bloguri, la articole și forumuri, sunt multe modalități prin care poți face din scriere și entuziasmul tău în ceea ce privește Bitcoin o modalitate de a face bani.

castiga bitcoin

câștigați bani cu bloguri despre bitcoin

O metodă este aceea de a lansa  propriul blog și de a genera trafic pe blog. Poți adăuga și propriile faucet-uri Bitcoin așa cum am arătat mai devreme pentru a-ți consolida câștigurile!

O altă metodă este de a scrie articole pentru website-urile de Bitcoin. Aceste website-uri plătesc persoanele care contribuie cu articole. Prețul diferă în funcție de numărul de cuvinte, experiență și de câte reclame este nevoie să adaugi în articol. Website-urile plătesc de obicei în numerar, dar, dacă preferi, pot să plătească și în Bitcoin!

Concluzia este, dacă îți place să scrii și vrei să câștigi bani ca freelancer, în acest fel chiar vei știi cum să faci bani cu Bitcoin.

Rezumat: Cum să faci bani cu Bitcoin

Per ansamblu, să înveți cum să faci bani cu Bitcoin presupune mai mult decât tendința observată recent de a cumpăra și a păstra. Deoarece Bitcoin a fost creată pentru a fi o monedă digitală, există mai multe feluri în care o poți câștiga și, desigur, căi excelente de a o cheltui! 

Ți-am arătat doar pe scurt cum poți câștiga bani cu Bitcoin, nu doar făcând conversia din monedele fiduciare!

Îți poți lărgi orizontul de cunoaștere citind acest articol despre monede digitale, precum Litecoin, Ethereum și multe altele. Lumea criptomonedelor este un loc fantastic care cu siguranță te va fascina în scurt timp…și care îți poate aduce simultan câștiguri impresionante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top