Câştigă bani Corectând Texte

Câştigă bani corectând texte

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Ai sesizat faptul că observi greşeli cu uşurinţă când vorbeşti cu prietenii tăi prin mesaje sau când te afli pe reţele de socializare? Te deranjează gramatica inadecvată şi eşti tentat să corectezi oamenii când nu folosesc cuvintele cum trebuie? Dacă ai răspuns cu da la ambele întrebări şi eşti în căutare de un job prin care să poţi face bani online fie că sursa principală de venit sau că una secundară atunci continua să citeşti.

freelancing

Dificultate

Dificultate Scăzut
Scăzut

Timp

timp Mijloc
Mijloc

Venituri

Câștiguri Mijloc
Mijloc

Corectarea textelor este o bună modalitate de a câștiga bani online dacă îți dorești ceva ușor cu care să începi. Nu oricine poate pune bazele unui blog profitabil rapid, iar să înveți despre criptomonede și ce este Bitcoin poate fi copleșitor. Dar nu îți face griji, poți spera dacă ești un editor talentat!

Corectorii online lucrează ca freelanceri, citind o mare varietate de documente în căutare de erori. Poţi alege să te specializezi pe ceva anume, cum ar fi lucrările academice, ficţiune sau scrierile tehnice, sau să te ocupi de toate. Corectorii pricepuţi sunt la mare căutare în domeniul online, însă pentru a face nişte bani în plus cu acest job, trebuie să ştii câteva sfaturi şi informaţii despre cariera. Află în continuare tot ceea ce trebuie să ştii pentru a începe şi pentru a reuşi

Educaţie Şi Abilităţi

Corectorii freelanceri pot avea un istoric foarte variat. Cel mai important lucru este să ştii bine regulile de scriere şi gramatica, să ai un vocabular dezvoltat şi atenţie la detalii. Poate fi în avantajul tău o diplomă în comunicare, scriere, jurnalism sau engleza, în special dacă abia începi şi nu ai cu ce să umpli CV-ul.

Beneficiile Job-ului De Corector Online

Unul dintre avantajele principale prezentate de acest job este abilitatea de a taxa mai mult la ora decât în cazul multora dintre celelalte job-uri de acasă ce sunt realizate online. Corectorii sunt profesionişti, aşadar abilităţile lor sunt foarte căutate şi apreciate. Oamenii au nevoie de serviciile unui corector pentru a fi siguri că reuşesc să comunice eficient şi clar, iar pentru acest scop sunt dispuşi să plătească bine, dacă produsul finit este pe gustul lor şi lipsit de erori bineînţeles.

Dacă te pricepi la cuvinte, corectura poate fi o carieră foarte satisfăcătoare. Job-ul de corector online îţi va permite să fii propriul tău şef, iar dacă vei reuşi să respecți termenele limită de predare a proiectelor, vei avea timp amplu ca să îţi organizezi cum doreşti programul.

Câştigă bani corectând texte

Găsirea Şi Completarea Proiectelor

Una dintre cele mai mari bariere cu care au de a face începătorii din lumea corectării online este găsirea clienţilor. O metodă grozavă prin care să începi este să găseşti o agenţie sau un website de specialitate şi să lucrezi prin intermediul acestora. Agenţia sau site-ul vor face treaba mai dificilă şi îţi vor găsi clienţi în timp ce tu îţi construiești un portofoliu adecvat şi acumulezi experienţă cu munca pe care ţi-o trimit ei.

Ar trebui să citeşti ghidul nostru despre cum să faci bani pe Fiverr. Fiverr este un site unde poţi găsi de muncă şi poţi strânge clienţi în calitate de traducător sau corector. Fiverr este cea mai mare piață de servicii independente din lume pentru antreprenorii care se concentrează pe creștere și creează o afacere de succes la prețuri accesibile. Faceți clic aici dacă doriți să începeți să găsiți clienți imediat!

După ce te-ai făcut remarcat că şi corector, poţi să te mai extinzi înfiinţând propriul website pentru a găsi clienţi sau poţi licita pentru proiecte pe website-uri precum Upwork.

Distribuirea unui serviciu bun şi rapid reprezintă cheia succesului; din moment ce clienţii satisfăcuţi îţi vor promova la rândul lor afacerea, ajutându-te astfel să creşti în timp. Gestionarea timpului este de o importanţă nemăsurabilă. Va fi nevoie să îţi porţionezi timpul bine şi să fii organizat pentru a fi sigur că vei reuşi să completezi la timp proiectele şi că vei avea suficient timp să lucrezi cu atenţie pentru a nu face nicio greşeală.

Ar fi o idee bună să citeşti ghidul nostru cu sfaturi pentru cei ce lucrează de acasă.

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice

Salariile Corectorilor

Majoritatea corectorilor taxează la pagină pentru a fi cât mai corecţi şi transparenţi. Media pe pagina la corectorii online este de 1,2 lei. Mulţi corectori pot citi şi corectă până la 50 de pagini pe oră, rezultând astfel un câştig de aproape 60 de lei pe oră. În cazul textelor tehnice sau ştiinţifice, vei putea să taxezi mai mult pe pagină; în orice caz, lecturarea acestor tipuri de documente poate dura mai mult, aşadar rata pe oră rămâne neschimbată.

Pe măsură ce vei acumula mai multă experienţă, e posibil să îţi poţi mări preţul. Poţi taxa de asemenea în plus pentru proiectele rapide. O altă metodă prin care să faci mai mulţi bani este să oferi ceva în plus. Spre exemplu, poţi să încarci conţinut online pe website-urile clienţilor tăi şi să ceri mai mulţi bani pentru formatarea şi compilarea cuvintelor din acest mediu.

Reţine faptul că dacă îţi oferi serviciile prin intermediul unei agenţii sau al unui website terţier, vei fi nevoit să plătești un comision.

Sfaturi Pentru Corectori Online De Succes

Următoarele sfaturi te pot ajuta să îţi îmbunătăţeşti şansele de a reuşi când lucrezi pe cont propriu ca şi corector online:

1. Menţine Canalele De Comunicare Deschise

Câştigă bani corectând texte Cel mai probabil, vei întâlni o problemă care va împiedica livrarea unui proiect sau vei descoperi că nu eşti sigur de ceva. Când vei avea de a face cu aşa ceva, este important să discuţi problema cu clientul cât de repede poţi. Majoritatea oamenilor vor înţelege dacă trebuie să mai întârzii cu livrarea muncii sau vor fi dispuşi să îţi răspundă la întrebări pentru a fi siguri că primesc ceva de calitate.

2. Fii Realist În Privinţa Timpului

Când lucrezi pe cont propriu ca şi corector, poate fi foarte uşor să accepţi mai mult decât poţi face. Este important să gândeşti practic şi să nu te laşi orbit de posibilitatea de a face mai mulţi bani. Stabileşte-ţi un program şi ţine-te de el. Asigură-te că îţi acorzi suficient timp pentru distracţie, relaxare şi familie ca să nu ajungi la epuizare.

3. Mergi La Un Curs

Înainte de a începe să lucrezi ca şi corector online, participa la un curs de corectori începători. Acesta îţi va reîmprospăta memoria cu privire la reguli pe care probabil că le-ai uitat şi te va îndreptate către succes.

Udemy este o piață online de învățare și predare cu peste 100 000 de cursuri și 24 de milioane de studenți. Aflați programarea, marketingul, știința datelor și aproape orice vă puteți gândi! Putem recomanda acest portal daca doriti sa luati un curs ca corector.

4. Investeşte În Uneltele Şi Tehnologia Potrivite

Utilizarea unei tablete sau a unui computer cu o aplicaţie de corectare precum iAnnotate îţi va permite să lucrezi mai repede în mod normal. Este indicat să investeşti şi într-un soft de contabilitate prin care să ţii evidenta câştigurilor şi cu ajutorul căruia să îţi taxezi clienţii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top