Câştigă bani cu Tricouri

Câştigă bani cu tricouri

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

freelancing

Dificultate

Dificultate mijloc
Mijloc

Timp

timp Mijloc
Mijloc

Venituri

Câștiguri Mijloc
Mijloc

Tricouri! Nu poţi avea niciodată destule, nu-i aşa? Chiar dacă ai deja destule, atunci când vezi unul cu un mesaj simpatic sau un aspect unic, pur şi simplu trebuie să îl ai.

De aceea tricourile reprezintă o modalitate grozavă de a face bani. Întotdeauna sunt la cutare şi este remarcabil de uşor să faci profit din vânzarea lor dacă ai câteva idei creative. De asemenea, dacă vrei să îți monetizezi canalul de YouTube, sau să faci bani din blog, tricourile te pot ajuta să adaugi ceva în plus brandului tău și le oferă fanilor și urmăritorilor tăi un produs interesant pe care să îl achiziționeze.

Probabil că te imaginezi cumpărând echipament de printare, tricouri simple şi învăţând cum să faci grafică, însă nu e nevoie pentru moment. Cu Teespring, îţi poţi transforma ideile pentru tricouri în bani ca să îţi suplimentezi venitul. Citeşte mai departe pentru a vedea cum să faci bani cu Teespring.

Cum Funcţionează Teespring

Teespring este un site ce îţi permite să vinzi tricouri fără a fi nevoit să produci şi expediezi marfa. Nu trebuie să îţi faci griji în privinţa inventarului sau a echipamentului şi poţi lansa o campanie în mai puţin de 10 minute.

Doar urmează aceşti paşi:

1. Înregistrează-te pentru un cont Teespring

Este uşor să te pregăteşti pentru Teespring. Doar vizitează site-ul şi urmează aceşti pasi pentru a-ţi pune contul în acţiune.

2. Creează design-ul tricoului.

Teespring îţi oferă o unealtă intuitivă de design ce uşurează mult acest proces. Îţi poţi importa propriile design-uri sau poţi utiliza fonturile şi unelte lor pentru a-ţi face grafică.

Dacă simțiți că nu vă puteți crea singur un design inspirat, nu vă faceți griji. Puteți să vizitați întotdeauna Fiverr, cea mai mare piață de servicii independente din lume. Aici puteți găsi designeri grafici care vă pot crea modele minunate!

3. Selectează stilul tricoului.

Odată ce ai terminat grafică, poţi selecta ce tipuri de tricouri vrei să oferi, acestea variind de la cele simple la cele premium. Există şi opţiunea de a face hanorace.

4. Stabileşte parametrii campaniei

Gândeşte-te cât de mult vrei să câştigi cu această campanie. Apoi, determina câte tricouri trebuie să vinzi şi la ce preţ ca să reuşeşti să îţi atingi obiectivul. Poţi produce de la 5 tricouri până la 1000. Cu cât ai un obiectiv mai dificil, cu atât mai mulţi bani vei face din vânzarea fiecărui tricou.

5. Creează un nume

Oferă-i campaniei tale un titlu adecvat care să îţi descrie conceptul şi care să atragă atenţia. Apoi, poţi stabili durata campaniei, între 3 şi 21 de zile.

6. Lansează-ţi campania.

Odată ce campania ta este pregătită, oamenii vor putea accesa website-ul pentru a-ţi cumpăra tricourile. Clienţii nu vor fi taxaţi dacă nu primeşti suficiente comenzi încât să îţi atingi obiectivul. Dacă reuşeşti să realizezi asta, clienţii tăi vor fi taxaţi şi îşi vor primi tricourile în termen de 7-10 zile dacă se afla în S.U.A.

7. Promovează-ţi campania.

Pentru a asigura succesul campaniei, trebuie să împrăştii vorba prin intermediul reţelelor de socializare, Instagram fiind o platformă foarte bună pentru câștigarea unui venit și promovarea tricourilor grafice. Poți, de asemenea, să apelezi la prieteni și familie, vor fi cu siguranță bucuroși să te ajute. Poţi deschide şi o campanie publicitară prin email sau reclame.

8. Colectează banii.

După ce o campanie de succes a luat final, iar clienţii şi-au primit tricourile, Teespring va trimite profitul în contul tău de PayPal.

Câştigă bani cu tricouri

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani

Sfaturi despre cum să faci bani pe Teespring

Pentru a înfiinţa o campanie de succes şi pentru a-ţi mări şansele de a face un profit considerabil, urmează aceste sfaturi despre cum să castiga bani online  cu tricouri:

1. Vezi ce se vinde bine.

Verifică Teeview, secţiunea Teespring ce îţi arată cele mai populare tricouri din săptămâna curentă. Vezi ce tipuri de tricouri sunt la căutare şi inspiră-te din design-urile acestora. În general, tricourile simple au mai mult succes decât cele elaborate, aşadar nu este nevoie să creezi ceva pretenţios ca să reuşeşti.

2. Alege o categorie.

Dacă eşti implicat într-o comunitate online sau într-un grup sau organizaţie locală, gândeşte-te să creezi un tricou care să fie pe placul celorlalţi membri. Proiectarea tricourilor pentru o secţiune specifică îţi va oferi un public ţintă pe care să îţi concentrezi acţiunile de promovare.

3. Fii la curent cu cultura Pop.

Orientarea tricourilor către un subiect anume poate determina un număr crescut de vânzări. Ţine pasul cu meme-urile de pe internet, serialele şi filmele populare şi ultimele bârfe despre celebrităţi. Idei grozave de tricouri se găsesc peste tot.

4. Cere ajutorul unui profesionist.

Deşi poţi proiecta desgin-ul tricoului şi singur, ajutorul unui designer grafic se poate dovedi de nepreţuit dacă îţi doreşti un tricou atractiv. Poţi găsi persoane cu care să lucrezi pe site-uri de freelancing precum Upwork sau Fiverr.

5. Oferă-le opţiuni diverse clienţilor.

Deşi nu vrei să le îngreunezi decizia, furnizarea unui tricou în mai multe stiluri şi culori poate aduce un impuls benefic vânzărilor.

6. Nu-ţi fă speranţe prea mari.

Când eşti la început, poate fi dificil să determini cât de reuşită va fi campania ta. Aminteşte-ţi că – dacă nu reuşeşti să îţi atingi obiectivul, nu vei face bani, aşadar este bine să începi de jos, poate cu 50 de tricouri sau mai puţin. Ar trebui de asemenea să it urmăreşti constant progresul. Nu te teme să îţi micşorezi obiectivul la sfârşitul campaniei ca să o completezi.

7. Cumpăra spaţiu publicitar pe Facebook.

Reclamele Facebook sunt relativ ieftine şi pot avea efecte surprinzătoare. Deoarece Facebook potriveşte reclamele cu interesele utilizatorilor, tricoul tău poate fi văzut de sute, mii sau chiar milioane de oameni care au şanse mari să îl achiziționeze. Atunci când potenţiali clienţi văd un tricou isteţ pe peretele lor, Teespring facilitează achiziţia acestuia.

8. Vorbeşte cu alţi oameni din branşă.

Găseşte grupuri de pe reţele de socializare cu oameni care vând de asemenea tricouri pe Teespring şi alte site-uri similare. Poţi afla multe informaţii utile şi acumula experienta nepreţuită de la alţi vânzători de succes. Deşi oamenii sunt în competiţie, comunitatea de pe Teespring este incredibil de primitoare. Vei vedea că oamenii din grupuri sunt dornici să te ajute.

9. Fii pregătit de eşec.

E normal că primele campanii de pe Teespring să nu-şi atingă obiectivul. Dacă nu reuşeşti de prima oară, încearcă din nou; în orice caz, înainte de a o face, evaluează încercarea precedentă şi încearcă să repari orice poţi. Ai stabilit un obiectiv pre dificil? Nu ai tricouri suficient de atractive? Procesul de promovare a fost inadecvat sau insuficient? Fă schimbările pe care trebuie să le faci şi relansează campania!

Alte site-uri similare cu Teespring

Câştigă bani cu tricouri

Deşi Teespring este cel mai cunoscut site de acest tip, există şi altele care îţi permit să vinzi tricouri şi alte obiecte publicului fără a fi nevoit să le produci tu însuţi, printre care se numără:

Threadless este o competiţie de design şi un magazin de tricouri. Dacă tricoul tău este ales pentru locul de cel mai bun tricou al săptămânii, primeşti un premie în bani de 8000 de lei şi un bonus de 20% din profitul făcut de site din vânzarea tricoului tău.

  • Zazzle

În cazul Zazzle, poţi face şi altceva în afară de tricouri! Site-ul îţi permite să îţi pui design-urile pe căni de cafea, îmbrăcăminte, brelocuri şi alte obiecte, iar tu ai control deplin asupra ratelor de vânzare.

Designs by Humans are un proces de aplicare şi aprobare a designerilor noi. Odată ce ai fost acceptat, vei primi 12 lei pentru fiecare tricou pe care îl vinzi.

Pe acest site nu există campanii. În schimb, Spreadshirt deschide un magazin de unde clienţii pot cumpăra articole de îmbrăcăminte de la tine. Îţi poţi stabili singur comisionul, iar site-ul îţi va afişa toate produsele pe platforma fără ca tu să fii nevoit să faci altceva, lucru grozav dacă ai un blog sau un site pentru fani.

Ți-am oferit o serie de opțiuni cu privire la companiile dedicate tricoului, dar dacă simți că poți să le faci singur și apoi să le expui în toată lumea, te-am acoperit și tu. Căutați un serviciu fiabil și bun de descingere? Spocket vă permite să alegeți cele mai bune produse pentru a vinde de la mii de furnizori de dropshipping din întreaga lume.

Dacă sunteți mai interesat să creați și să vindeți propriile tricouri personalizate, vă recomandăm să consultați serviciul de imprimare Printful, un serviciu de expediere ușoară și tipărire la cerere.

T-shirt! Nu poți avea prea multe, nu-i așa? Chiar dacă aveți un număr deja în dulapul dvs., atunci când vedeți unul cu o vorbă inteligentă sau un design unic, trebuie doar să aveți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top