Câştigă bani pe Klout

Câştigă bani pe Klout

Eşti în căutare de metode prin care să faci bani usor? Ai auzit despre criptomonede precum Bitcoin, sondaje plătite și Adsense dar de unde să începi? Deşi există multe scamatorii pe internet ce îţi promit profituri imense doar ca să îţi fure banii, există şi alternative bune care îţi pot aduce un venit în plus, fie el mai mic sau mai mare. 

Dacă utilizezi reţele de socializare, poţi face bani făcând ceea ce faci şi de obicei cu fanii şi urmăritorii tăi şi poţi primi cadouri ce te vor ajuta să economiseşti bani precum bilete gratuite la film şi reduceri la produse. Serviciul se numeşte Klout şi este tot mai popular deoarece reprezintă un mod simplu prin care să faci bani online.

Totul Despre Klout

Klout este un serviciu ce îţi permite să faci bani cu recenzii de produse şi servicii online, însă este ceva mai complex de atât. Klout analizează punctele tale de interes de pe reţelele de socializare precum  Facebook, Twitter, Instagram, FourSquare, GooglePLus şi LinkedIn şi îţi furnizează ceea ce se numeşte un scor Klout. Din moment ce Klout este un serviciu online, îl poţi accesa de oriunde în lume. Poţi chiar să lucrezi de acasă!

Scorul tău de pe Klout are ca determinanţi numărul de urmăritori pe care îi ai pe cont şi nivelul lor de interes pentru conţinutul postat de tine în mediul virtual. Oamenii care au scoruri mari sunt consideraţi influenţi, iar primii 5 la sută dintre aceştia au scoruri mai mari de 63. Site-ul îţi permite să construieşti o reţea şi să îţi extinzi influenţa şi să îţi măreşti scorul sugerându-ţi alţi utilizatori pe care să îi urmăreşti. Când scorul Klout devine suficient de mare, vei putea începe să utilizezi şi să evaluezi produse pentru a câştiga Perk-uri Klout. Scorul mediu de pe Klout este de 40.

Cum Faci Bani Cu Perk-uri Klout

Perk-urile Klout determina profitabilitatea aplicaţiei. Aplicaţia îţi oferă oportunitatea de a profita de diverse oferte speciale şi cupoane în funcţie de scorul tău. Cu cât acesta este mai mare, cu atât mai mult acces vei avea la perk-uri şi prin urmare, cu atât mai mulţi bani vei face.

Ceea ce determina atractivitatea perk-urilor Klout este faptul că sunt orientate pe diverse categorii. Acestea diferă foarte mult. Multe sunt cupoane pentru produse şi servicii cum ar fi o reducere la o imprimantă. Altele îţi oferă e-book-uri gratuite, cărţi clasice, DVD-uri, CD-uri, muzica şi conţinut video sau jocuri video. Ai putea primi şi abonamente gratuite pentru publicaţii şi servicii online.

Dacă doriți să faceți bani de pe aceste articole gratuite, puteți să vă creați propriul magazin online și să vindeți aceste produse! Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin intermediul BigCommerce, un software de comerț electronic, care este motorul din spatele scenei unui magazin online, ceea ce face posibilă gestionarea cu ușurință a inventarului, adăugarea sau eliminarea produselor, calcularea taxelor … În principiu tot ceea ce aveți nevoie pentru a deschide un cont online magazin! Încercați-le gratuit timp de 15 zile. Nu este nevoie de card de credit.

Unele perk-uri Klout sunt foarte speciale. Spre exemplu, ai putea fi invitat să urmăreşti seriale înainte de data premierei sau ai putea fi invitat la evenimente speciale cum ar fi premiera unui film.

În cazul multora dintre aceste oferte, doar un număr limitat de utilizatori pot să primească premiile. Dacă premiul este indisponibil, vei fi pus pe o listă de aşteptare până vei primi acces. Pentru a fi sigur că nu ratezi aceste oportunităţi, trebuie să îţi verifici contul regulat şi să revendici premiile disponibile.

Obţinerea Perk-urilor Klout

Atunci când te înscrii pe Klout, ai putea fi suficient de norocos încât să primeşti un scor mare din prima, obţinând astfel acces la perk-uri imediat. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor vor fi nevoite să lucreze puţin la scorul lor. Aici sunt câteva lucruri pe care le poţi face ca să îţi îmbunătăţeşti scorul:

1. Asigură-te că toate conturile de pe reţelele de socializare sunt interconectate.

Câştigă bani pe Klout

Atunci când te înscrii pentru Klout, poţi face asta prin intermediul reţelelor precum Twitter, Facebook sau Google Plus ca să uşurezi procesul, însă nu fă greşeala de a conecta un singur cont. Dedica suficient timp procesului de interconectare a reţelelor de socializare chiar dacă nu le utilizezi pe toate. Fiecare urmăritor, prieten sau cunoştinţă poate fi de ajutor.

2. Utilizează-ţi conturile mai mult.

Scorul Klout poate fi influenţat pozitiv atunci când urmăritorii tăi distribuie, repostează sau comentează conţinutul tău. De aceea este important să fii activ pe cât mai multe reţele de socializare. De asemenea, continua să îţi măreşti reţeaua urmărind alit oameni recomandaţi de Klout. În general, te vor urmări şi ei pe tine după.

3. Urmează toţi paşii pentru perk-uri.

În unele cazuri, perk-urile tale vor veni alături de un set de instrucţiuni. Spre exemplu, dacă primeşti bilete gratuite la film, ţi-ar putea cere să trimiţi un Tweet despre asta. Asigură-te că faci orice ţi se cere. Deşi nu este clar dacă asta îţi afectează scorul Klout, ţi-ar putea limita accesul la perk-uri în viitor.

Scroll to Top