Câştigă bani pe Twitch.tv

Câştigă bani pe Twitch.tv

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

În era internetului, există nenumărate moduri prin care să faci nişte bani în plus făcând ceva ce îţi place. Dacă eşti un gamer pasionat şi dedicat, Twitch.tv ar putea fi calea de acces în lumea job-urilor de pe internet.

Twitch.tv este un serviciu online de streaming devotat gamerilor. Este cel mai popular site web pe care poţi să difuzezi ce faci sau ce joci, de obicei, pentru relaxare şi vizionarea jucătorilor preferaţi cum parcurg titluri cunoscute. Mulți jucători cunoscuți postează videoclipuri cu jocuri și reacții la cum fac bani cu canalul lor de YouTube

freelancing

Dificultate

Dificultate mijloc
Mijloc

Timp

Timp Înalt
Înalt

Venituri

Câștiguri Mijloc
Mijloc

Twitch te duce la următorul nivel. Poţi căuta prin conţinutul site-ului un videoclip în direct pe care să îl vizionezi sau poţi urmări streamer-ul tău preferat cum comentează colecţia sa de jocuri. Twitch reprezintă cu siguranţă una dintre cele mai bune metode prin care să câştigi bani online din jocuri video! Nu vei găsi doar jucători pe Twitch, ci chiar și utilizatori care difuzează modul în care tranzacționează criptomonede.

Dacă eşti pasionat de eSports, Twitch.tv este o mână de aur. Aici, gameri profesioniști îşi vor difuza sesiunile de joc pentru mii de spectatori, reuşind astfel să facă ceva bani atât datorită popularităţii lor, cât şi datorită reclamelor postate pe pagină. Aceşti jucători profesionişti au investit multe ore de muncă şi efort în canalele lor de Twitch.tv, iar pentru a reuşi să faci şi tu la fel de mulţi bani ca ei, chiar dacă nu participi la eSports, trebuie să fii cel puţin la fel de dedicat.

Peste jumătate dintre utilizatorii Twitch petrec în medie 3 ore pe zi pe website. Captează atenţia acestor utilizatori dedicaţi şi vei începe să câştigi bani cât ai zice peşte. Dacă eşti activ, utilizezi PayPal, îţi creşti audienţă şi devii partener Twitch, poţi obţine un venit substanţial. Uite cum poţi începe.

Procură tot echipamentul necesar

Pentru a face streaming (sau pur şi simplu pentru a te juca fără a simţi nevoia de a lovi monitorul din cauza calităţii slabe) vei avea nevoie fără îndoială, de un calculator decent de gaming. Orice sistem cu un procesor similar cu cel i5 Sandy Bridge de la Intel şi 8 GB de RAM ar trebui să îşi facă treaba bine. Ai putea de asemenea să faci stream de pe Playstation 4 sau de pe Xbox One prin intermediul unui dispozitiv extern pe care să îl conectezi la televizor şi la calculator.

În cazul PC-ului, există un serviciu gratuit de streaming numit Open Brodcaster Software (OBS) sau un serviciu premium numit Xsplit. Pentru streaming-ul de pe console, cea mai bună opţiune este HD60.

Eşti pregătit...Acum, Cum faci bani?

Ca şi în cazul oricărui alt job, înainte de toate, trebuie să fii prezent regulat. Dacă nu eşti niciodată online şi nu te joci, nu îţi formezi un grup de privitori de încredere care să se întoarcă la canalul tău. Fără privitori, pierzi oportunitatea de a-ţi forma o reputaţie se de a convinge oamenii să apese pe acel buton de abonare care îţi aduce 20 de lei pe lună. În cazul unui abonament, împarţi bani jumi juma cu Twitch, însă dacă ai suficienţi abonaţi, banii se vor aduna destul de repede.

Dacă eşti un utilizator PayPal, ar fi înţelept să incluzi un buton de donaţii în secţiune cu descrierea contului tău. Pe lângă abonamente şi parteneriatul cu Twitch, acesta este un alt mod prin care poţi face bani în plus. Prin formarea unor relaţii minunate şi prin expunerea personalităţii tale originale pe Twitch, vei convinge oamenii să doneze bani stream-ului tău şi vei facilita acest proces cu PayPal.

Vând propriile produse

Odată ce ați câștigat mai mulți spectatori și o audiență consistentă, veți începe să faceți un nume pentru dvs. și oamenii vor dori să se identifice cu tot ce vă marcați.

O modalitate buna de a profita de acest lucru este prin promovarea marfurilor, cum ar fi tricouri, cani de cafea, si alte swag. Puteți menționa acest lucru la începutul și la sfârșitul fiecărui flux, iar dacă oamenii vă plac lucrurile pe care le faceți publicității, le vor cumpăra și veți obține o sursă importantă de venit pasiv!

Căutați un serviciu fiabil și bun de descingere pentru a vă aduce produsele către publicul dvs.? Spocket vă permite să alegeți cele mai bune produse pentru a vinde de la mii de furnizori de dropshipping din întreaga lume.

Dacă sunteți mai interesat în crearea și vânzarea produselor personalizate, vă recomandăm să consultați serviciul de imprimare Printful, un serviciu de expediere ușoară și tipărire la cerere.

Devino Partener Twitch

Dacă îţi formezi o audienţă suficient de mare, poţi aplica pentru un parteneriat Twitch, care îţi va oferi abilitatea de a adăuga reclame pe canal şi de a-ţi mări astfel profiturile. Totuşi Twitch nu controlează reclamele care apar pe canal. Acest aspect este lăsat la latitudinea proprietarului canalului.

Pentru a fi partener cu Twitch.tv trebuie să ai cel puţin 3 stream-uri pe săptămână. De asemenea, trebuie să ai o medie de peste 500 de vizualizări la fiecare videoclip difuzat. În mod alternativ, poţi aplica pentru un parteneriat şi dacă eşti un YouTuber popular cu peste 100000de abonaţi şi peste 15000 de vizualizări la fiecare videoclip.

Plata pentru vizualizări

Un alt motiv pentru care este important să ai mulţi privitori, este sistemul de plată de la Twitch. Acesta utilizează o politică de plată fixă la numărul de vizualizări (eCPM), mai exact 1000.

Creşterea eCPM este uşoară şi trebuie doar să fii prezent la “muncă” – jucând constant şi interacţionând în mod regulat cu urmăritorii tăi. Formarea unei relaţii cu aceştia e deosebit de importantă şi te poate ajuta să îi convingi să dezactiveze softul de adblock. Dacă îşi închid softul de adblock îţi vor oferi şansa de a câştiga mai mulţi bani prin Twitch.

Odată ce ai primit aprobare pentru programul de parteneriat Twitch, vei începe să faci între 2,8 lei şi 5,6 lei pentru fiecare 1000 de vizualizări. Această sumă va creşte până la aproximativ 4-10 lei după ce îţi vei mări numărul de vizualizări. Adăugă aceşti bani alături de cei proveniţi din abonamente şi vei obţine o sumă impresionantă. După ce devii popular şi îţi construiești o reputaţie de jucător dedicat, poţi negocia termenii eCPM cu Twitch pentru a obţine o plată mai mare pentru vizualizări.

ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani
banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal

Sfaturi Pentru Succes

Uite câteva lucruri pe care le poţi face ca să îţi îmbunătăţeşti şansele de a face bani cu Twitch:

  • Interacţionează cu privitorii cât de mult poţi. Cu cât vorbeşti mai mult cu abonaţii tăi, cu atât vei lăsa o impresie mai pozitivă.
  • Vorbeşte constant, chiar dacă oamenii nu privesc stream-ul. Nu ştii niciodată când va veni cineva în căutare de divertisment şi vei fi nevoit să îi captezi interesul.
  • Scrie o descriere bună pentru canalul tău care să atragă atenţia.
  • Fă puţină cercetare ca să înveţi cum să adaugi alertă de stream-uri şi cum să incluzi opţiunea de donaţii pe pagina ta. Mulţumeşte-le personal pentru aceste donaţii ca să încurajezi relaţiile pozitive şi pe viitor.
  • Menţionează abonaţii şi donatorii în timpul stream-ului. Această acţiune îi poate încuraja pe alţii să doneze şi să te urmărească.
  • Creează un program pentru streaming şi tine de el. Nu doar că asta te va ajuta să prezinţi o faţadă de gamer consacrat şi constant, însă le va oferi privitorilor abilitatea de a intra online la timp pentru stream-urile tale.
  • Creați un program pentru streaming și stick la el. Nu numai că acest lucru vă va ajuta să arătați că sunteți un streamer consecvent, dar va oferi și spectatorilor posibilitatea de a veni online pentru a vedea fluxurile dvs. Dacă nu sunteți sigur că sunteți în stare să respectați un program, puteți găsi o mulțime de instrumente care să vă ajute. Unul dintre cele mai bune pentru a face acest lucru este TimeDoctor.

Evită aceste greşeli

Stai departe de greşelile comune pe care le fac mulţi începători de pe Twitch.tv. Nu:

  • Te baza pe concursuri ca să atragi privitori. Acestea ar putea atrage puţină atenţie pe moment, însă nu îţi vor aduce abonaţi de încredere.
  • Uita să interacţionezi cu oamenii pe chat. Cu cât vorbeşti mai mult cu ceilalţi, cu atât îţi mărești şansele de a-i revedea pe stream.
  • Înceta să te distrezi. Dacă deja plănuieşti să transformi Twitch.tv într-o afacere, videoclipurile tale vor deveni plictisitoare şi banale.

Concluzia

Câştigă bani pe Twitch.tv

Munca de pe Twitch.tv este un proces continuu şi îndelungat. În primele câteva luni, e posibil să faci doar 400-1000 de lei, însă în timp, vei reuşi să îţi formezi o audienţă considerabilă care îţi va aduce mult profit. Oamenii care au 20000 de privitori pot face până la 6500 de lei pe săptămână, adică 300000 de lei pe an! Așadar, sunt șanse foarte mari să devii bogat pe această platformă.

Cel mai important lucru de reţinut este că Twitch.tv nu va fi job-ul tău cu normă întreagă iniţial. Vei fi nevoit să produci conţinut de calitate şi să îţi creşti canalul până să ai succes.

Dacă eşti interesat de job-uri online, aruncă o privire la câteva dintre metodele de a câştiga bani pe internet prezentate aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top