Cele mai comune 20 de locuri de muncă stând acasă

Cele mai comune 20 de locuri de munca stand acasa

Mulţi oameni din ziua de astăzi aspiră la munca de acasă sau să găsească un job online şi studiile arată că aproximativ 40 de procente din forţa de muncă americană lucrează acasă cel puţin cu jumătate de normă, şi acest procentaj este aşteptat să crească.

Un studiu recent realizat de GlobalWorkplaceAnalytics arată că locurile de muncă de acasă sunt în creştere în fiecare sector de angajare, creşteri de 80 de procente din 2005 până în 2012. Cea mai mare creştere a fost în sectorul locurilor de muncă din guvernul statal, unde poziţiile locurilor de muncă de acasă au crescut cu 122 de procente. Poziţiile de muncă de acasă au crescut cu 80 de procente în organizaţiile non-profit şi cu 70 de procente în organizaţiile cu profit, în timp ce poziţiile din guvernele locale au crescut cu 62 de procente în această perioadă de timp.

Dar cine munceşte de acasă ? Site-ul FlexJobs, ce ajută oamenii să îşi găsească locuri de muncă pentru acasă, au analizat recent locurile disponibile listate pentru a afla care sunt cele mai comune locuri de muncă pentru cei ce muncesc de acasă. Aici este o listă a celor mai comune 20 de locuri de muncă pentru acasă. Aici este o listă a celor mai comune 20 de locuri de muncă pentru acasă, de la joburi ca freelancer, la cele pentru companii și multe altele..

20. Asistent virtual

19. Director de Dezvoltare Afacere

18. SEO şi Asistent Marketing

17. Traducător de limbi străine

16. Designer Grafic sau Specialist Designer Grafic

15. Ajustor de asigurare

14. Consilier de călătorie

13. UI Designer sau UX Designer

12. Program Manager sau Manager de proiect

11. Analist de sisteme

10. Profesor adjunct

9. Codor medical său medical specialist de codificare

8. Manager de caz

7. Dezvoltator de software

6. Account Executive sau Manager de cont

5. Inginer

4. Asociat vânzări sau reprezentant vânzări

3. Reprezentant Serviciul Clienți său asociat Serviciul Clienți

2. Consultant

1. Scriitor

Cele mai comune 20 de locuri de munca stand acasa

Unele dintre aceste poziţii sunt locuri de început ce nu cer prea multă experienţă sau chiar deloc, în timp ce altele cer o anumită pregătire, diplome de absolvire a anumitor cursuri. De sigur, cele mai bine plătite locuri de muncă sunt acelea ce cer mai mult decât diploma de absolvire a liceului.

Locurile de muncă pentru acasă se găsesc într-o largă varietate în industrie. Cele mai comune categorii pentru locuri de muncă sunt cele în care stai acasă tot timpul şi cele în care lucrezi şi de acasă includ:

5. Domeniile Administrative

4. IT

3. Vânzări

2. Educaţie

1. Sănătate

Mulţi oameni ce lucrează acasă sunt independenți, dar locurile de muncă unde se lucrează şi acasă sunt din ce în ce mai comune. Ai putea chiar să pui bazele propriei afaceri de acasă, cum ar fi tranzacționarea de criptomonede.

Scroll to Top