Cum să faci bani cu Criptomonede (fără experiență anterioară)

castigati bani pe criptomoneda

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Probabil ai auzit deja de criptomonede (sau cripto, pe scurt) și vrei să înveți cum să faci bani cu criptomonede. Cripto este unul dintre cele mai fierbinți subiecte în prezent și peste tot se publică articole care vorbesc despre cum se pot câștiga milioane din investițiile în monede alternative („altcoins”).

Ninja cu bitcoins

Dificultate

Dificultate Mediu
Mijloc

Timp

Timp scăzut
Scăzută

Venituri

Sursa de venit Mare
Mare

Poate ai făcut câteva investigații de unul singur dar ți s-a părut că e prea tehnic sau prea complicat. Noi îți spunem că, de fapt, nu este! Și tu poți învăța cum să faci bani cu criptomonede și, până la finalul acestui articol, vei fi cu un pas mai aproape de acest obiectiv. Te vom ajuta făcând și o clasificare a metodelor în funcție de:

faci bani din criptomonede

Continuă să citești pe măsură ce te vom ghida în această direcție și îți vom arăta câteva metode uimitoare de a câștiga un venit din criptomonedă.

Cea mai bună metodă în 2020:
Robot de tranzacționare cu
criptomonede

rata criptocurrency

De departe cea mai bună metodă de a face bani cu criptomonedele, precum Bitcoin, este robotul de tranzacționare cu criptomonede. Acest sistem de tranzacționare funcționează pe baza unui principiu foarte simplu: monitorizează simultan 22 de platforme de tranzacționare și, în mod automat  cumpără criptomonede de pe platforma A la preț redus, și le vinde imediat pe platforma B la un preț mai mare.

În acest fel, poți face ușor un mic profit (câțiva lei), dar ceea ce este interesant la acest sistem este faptul că robotul efectuează aceste tranzacții în permanență, în medie 20 pe minut.

despărțitor

– 1 – 

Cumpărare și păstrare

Cum să faci bani cu criptomonede
criptomoneda romaneasca

Cumpărarea și păstrarea este metoda care îți este probabil cel mai bine cunoscută în ceea ce privește investiția și câștigul din criptomonede: Achiziționezi anumite active (de exemplu acțiuni), lași dobânzile să se adune și în cele din urmă vei putea încasa.

Aceeași idee se aplică și în cazul cumpărării și deținerii de cripto, doar că trebuie să aștepți ca moneda aleasă să crească pentru a putea vinde la un preț mai mare decât cel de achiziție. Aceasta este una dintre cele mai bune și ușoare modalități de a te putea concentra pe cum să faci bani cu criptomonede.

Cumpără Bitcoin sau alte criptomonede în doar câteva minute pe aceste platforme!

De exemplu, Bitcoin valora în jur de 55 RON în 2013 și a atins un maxim de aproape 80.000 RON în 2018. Acest lucru înseamnă că dacă ai fi achiziționat Bitcoin în valoare de 800 RON în 2013, aceștia ar fi valorat peste 1.200.000 RON dacă le-ai fi vândut la prețul maxim! Asta înseamnă o rentabilitate de 1500, un lucru aproape de neimaginat pe bursă într-o perioadă atât de scurtă de timp . Îți poți da seama de aici ce valoare pot avea veniturile obținute din criptomonede.

Dacă vrei să știi cum să faci bani cu criptomonede prin cumpărare și păstrare, am pregătit pentru tine câteva articole. Tot ce trebuie să faci este să îți iei monedele și să te apuci de treabă!

criptomonede
Cum să cumperi bitcoin
criptomonede
Cum să cumperi litecoin
criptomonede
Cum să cumperi ethereum
criptomonede
Cum să cumperi ripple

criptocurrency bitcoin

Deși există MULTE monede diferite, îți recomandăm să rămâi la cele 4 menționate mai sus. Acestea sunt cele mai sigure și au deja oarecare vechime. Dacă investești într-o monedă nouă, este posibil să poți cumpăra ieftin cantitate destul de mare, dar sunt șanse foarte mari ca moneda respectivă să dispară pur și simplu. Monedele care au deja vechime nu prezintă același risc.

– 2 – 

Cumpărare și păstrare pentru dividende

cum să faci bani din criptomonede
Cum să faci bani cu criptomonede

Strategiile și monedele de mai sus vor da randament când vei vinde în cele din urmă la un preț mai mare decât cel la care ai cumpărat. Însă, anumite monede îți aduc câștiguri și din simplul fapt că le păstrezi, fiind astfel o metodă foarte profitabilă de a face bani. În fapt, nu achiziționezi și nu deții criptomonedele…ci doar le păstrezi și le ții în circulație. Câteva exemple de astfel de monede sunt:

criptomoneda romaneasca
faci bani din criptomonede
Cum să faci bani cu criptomonede
Cum să faci bani cu criptomonede
faci bani cu criptomonede

– 3 –

Portofoliu de criptomonede

cum să faci bani din criptomonede
faci bani cu criptomonede

Această strategie combină cele două metode menționate anterior: Cumperi o monedă, o păstrezi, intenționezi să faci profit din vânzarea ulterioară a acesteia ȘI primești și dividende din păstrarea ei. Acesta este unul din secretele de a face bani din criptomonedă în România și în întreaga lume.

Câteva exemple de astfel de monede sunt:

Cum să faci bani cu criptomonede
faci bani cu criptomonede
Cum să faci bani cu criptomonede
criptomoneda romaneasca
faci bani cu criptomonede

 – 4 – 

Minare

faci bani din criptomonede
Cum să faci bani cu criptomonede

Când iei în considerare cum să faci bani cu criptomonede, minarea este una dintre metodele cel mai des menționate. Minarea de criptomonedele este una dintre cele mai bune modalități de a face bani din monedele alternative deoarece este foarte pasivă: investești în echipament, îl instalezi și îl lași să opereze.

Există o singură problemă posibilă…investiția în echipament. Deși poți mina criptomonede fără hardware de ultimă generație, cu cât este mai avansat hardwareul, cu atât mai repede poate crea monede pentru tine și cu atât îți cresc șansele de a face efectiv bani. Minarea înseamnă că te bazezi pe calculator să rezolve probleme matematice complexe și, când le rezolvă, tu ești recompensat cu criptomonede.

NiceHash
Folosește Nicehash pentru a începe minarea criptomonedelor în câteva minute.

Problema este aceea că, pe măsură ce sunt create mai multe criptomonede, problemele devin tot mai grele și, astfel, dacă nu ai un sistem performant, rezolvarea poate dura MULT timp. Este posibil să ai nevoie și de unități de răcire, îmbunătățiri suplimentare la instalația electrică și multe altele pentru a suporta toate aceste activități.

De asemenea, sunt MULTE persoane care încearcă să rezolve aceeași problemă în același timp. Dacă ai un calculator prea încet și altcineva rezolvă problemele mai întâi, nu primești nimic, astfel că investiția într-un sistem foarte performant este aproape întotdeauna absolut necesară.

Dacă vrei să afli mai multe despre minarea de criptomonede, consultă articolul nostru despre cum să minezi criptomonede aici.

– 5 –

Tranzacționarea intraday

Cum să faci bani cu criptomonede
faci bani cu criptomonede

Această metodă este puțin mai avansată și presupune căutarea de oportunități de tranzacționare pe graficele din piețele  financiare în fiecare zi. Deoarece criptomonedele sunt foarte volatile în sensul în care prețul se poate modifica drastic pe parcursul unei singure zile, cineva care urmărește prețul pe parcursul unei zile poate obține profituri foarte mari cumpărând anumite monede într-o oră și vânzându-le o oră mai târziu.

tranzactionarea zilnica a criptomonedelor

Nu recomandăm această metodă dacă ești începător, sau dacă nu dorești să urmărești grafice în fiecare zi. Dacă ești o astfel de persoană, ar fi mai bine să iei în considerare celelalte opțiuni. Dar dacă ai experiență în tranzacționare sau cunoștințe anterioare de cripto, aceasta ar putea fi  pentru tine METODA de a folosi criptomonedele în beneficiul propriu!

Tranzacționarea este una dintre cele mai populare metode de a câștiga criptomonede. Tranzacționează pe aceste platforme și câștigă mai mulți bani!

ProfitFarmers

Platformă preferată

  • Tranzacționări Semiautomate
  • Copiază Experți și Algoritmi
Biinance
  • Tranzacționează peste 150 de Criptomonede
  • Opțiunea de a cumpăra criptomonede cu card de credit
NAGA
  • Rețea de socializare pentru investiții
  • Tranzacționare de acțiuni fără comisioane

– 6 – 

Microtask-uri („micro-joburi”)

criptomoneda romaneasca
criptomoneda romaneasca

Dacă te întrebi cum să faci bani cu criptomonede, ar trebui să iei în considerare microtask-urile. Acestea sunt mici servicii pe care le faci pentru cineva și pentru care ești plătit în criptomonede. Poți completa un sondaj online, poți testa o aplicație, poți găsi și repara erorile dintr-un website sau ceva similar.

Bitcoinx estima un câștig mediu între 0,00001 BTC și 0.0000025 BTC pentru 5 minute de lucru  la un singur microtask, cu posibilitatea ca acesta să fie chiar mai mare pentru microtask-uri mai complexe.

Câteva website-uri unde poți găsi o listă de microtask-uri care plătesc în criptomonede sunt:

faci bani din criptomonede
faci bani cu criptomonede
Cum să faci bani cu criptomonede

Poți aplica și la joburi de freelancing pe site-uri precum Upwork unde poți solicita plata în criptomonede. Dacă faci acest lucru, asigură-te însă  că respecți condițiile și regulile de utilizare a site-ului.

ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani

– 7 – 

Muncă remunerată în criptomonede

cum să faci bani din criptomonede
faci bani din criptomonede

După cum am menționat în secțiunea referitoare la microtask-uri, mulți angajatori sunt gata să plătească în criptomonede. Dacă lucrezi online sau ai un job care îți permite aceasta, este o modalitate perfectă pentru a realiza venituri în criptomonede.

Și blogurile dedicate criptomonedelor sunt gata să plătească scriitorii care doresc să lucreze tot în cripto.

Iată câteva site-uri pe care le-ai putea consulta:

Cum să faci bani cu criptomonede
faci bani din criptomonede
criptomoneda romaneasca
Cum să faci bani cu criptomonede
cum să faci bani din criptomonede
faci bani cu criptomonede
criptomoneda romaneasca

– 8 –

Arbitraj valutar

Cum să faci bani cu criptomonede
cum să faci bani din criptomonede

Exchange-urile de criptomonede sunt pur și simplu platforme online care îți permit să faci un cont și să te înregistrezi pentru a vinde, cumpăra și tranzacționa criptomonede. Dar, prețul unei monede într-un exchange poate fi diferit de prețul afișat de un  altul, iar prețurile monedelor sunt de asemenea în continuă schimbare.

Urmărind aceste cifre, poți face un profit: Poți să cumperi la un preț mic pe un exchange și să vinzi la un preț mare pe altul. Poți de asemenea să cumperi o criptomonedă și apoi să investești într-o alta care are o valoare mai mică. În acest fel, vei deține mai multe monede per total în speranța că numărul mai mare de monede îți va aduce profit în comparație cu situația în care  ai fi deținut un număr mai mic din acestea.

– 9 –

Faucet-uri

faci bani din criptomonede
faci bani cu criptomonede

E bine de știut că sunt diferite aplicații și website-uri care oferă bitcoini ca recompensă pentru realizarea unei anumite activități. Aceste website-uri sau aplicații sunt cunoscute ca faucet-uri bitcoin (robinete de bitcoin) și există cu sutele online. Singura problemă este faptul că oferă o cantitate foarte mică de bitcoini, între 100 satoshi (0.000001 BTC) și 10.000 satoshi (0.0001 BTC).

Activitățile pe care le realizezi de obicei diferă de la a da clic pe reclame, a urmări videoclipuri sau a completa sondaje. Iată o listă de faucet-uri bitcoin pe care o poți consulta.

– 10 – 

Affiliate marketing

Cum să faci bani cu criptomonede
Cum să faci bani cu criptomonede

Dacă ai un website sau o afacere, ar putea fi o idee bună să câștigi bani suplimentar. În termeni simpli, affiliate marketing înseamnă că ți se plătește un comision când cineva de pe website-ul tău dă clic pe un link al unei alte companii și achiziționează unul din produsele acesteia. Dacă respectiva companie oferă plăți în monede, poți alege această variantă în locul numerarului.

– 11 –

Roboți de tranzacționare

faci bani cu criptomonede
Cum să faci bani cu criptomonede

Pentru strategii de genul tranzacționării intraday, trebuie să consulți grafice și să îți verifici computerul permanent, cumpărând și vânzând manual când consideri că este momentul potrivit. Aceasta presupune un efort foarte mare, gândindu-te la predicții bazate pe date… fără a mai menționa faptul că trebuie să studiezi grafice financiare complexe ore întregi. Când încerci să îți dai seama cum să faci bani din criptomonede, acest lucru poate fi cu siguranță obositor și incomod.

La fel ca multe lucruri în lume astăzi, acest proces a fost automatizat: Calculatoarele pot efectua mii de calcule mult mai rapid decât mine sau tine și utilizează algoritmi și știința datelor pentru a prezice strategiile de stabilire a prețurilor pentru cripto.

Investind într-un robot de tranzacționare cripto, poți cumpăra și vinde automat, la cel mai potrivit moment, pe baza a mii de date în loc de a ghici manual sau a privi un ecran timp de 24 de ore. Robotul va tranzacționa pentru tine.

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal

Iată 3 roboți de tranzacționare cripto pe care i-ai putea lua în considerare în vederea generării de venituri din criptomonede:

– 12 – 

Dacă ai o afacere, comercializezi ceva, sau lucrezi ca freelancer, acceptă criptomonedele ca plată

criptomoneda romaneasca
Cum să faci bani cu criptomonede

afaceri cu criptomonede

În loc de a căuta angajatori care să accepte să te plătească în criptomonede, ai putea accepta și tu la rândul tău plata în cripto dacă vinzi produse online. Multe platforme online îți permit acum să incluzi informațiile privind portofelul tău de criptomonede și să transferi plățile direct acolo.

Dacă nu ai încă un portofel sau nu ești sigur ce presupune, am pregătit un ghid complet pentru tine în secțiunea noastră de „resurse” la finalul articolului.

despărțitor

Nu ai încă un portofel pentru criptomonede? Începe să accepți criptomoneda ca plată folosind unul dintre aceste portofele:

Portofel Hardware
Portofel Software

– 13 –

Împrumuturi

Cum să faci bani cu criptomonede
Cum să faci bani cu criptomonede

Dacă cumperi și păstrezi anumite monede, ai putea foarte ușor să câștigi bani online. Utilizând mai multe rețele peer-to-peer, poți împrumuta monede. În general, poți face un profit de 10% în acest fel.

După cum știi însă, criptomonedele nu sunt reglementate oficial. Același lucru este valabil și pentru împrumuturi și trebuie să fii foarte atent la cum împrumuți bani și cui.

– 14 –

Masternode-uri

faci bani cu criptomonede
cum să faci bani din criptomonede

Un masternode poate suna ca ceva dintr-un film SF, dar este pur și simplu un calculator care pune la dispoziție o copie întreagă a blockchain-ului unei criptomonede, actualizat permanent în timp real. Blockchain-ul este un registru digital în care este înregistrată digital în ordine cronologică orice tranzacție (de vânzare și/sau de cumpărare)  și este public.

Găzduirea unui masternode este o alegere foarte bună dacă te gândești cum să faci bani din criptomonede. În funcție de rețeaua de criptomonede pentru care găzduiești un masternode, rețeaua îți plătește un anumit număr de monede. Însă, trebuie să deții un număr minim de monede înainte de a găzdui un masternode, care poate fi oriunde între 1.000 și 25.000, în funcție de moneda la alegere.

Găzduirea corectă a unui masternode  implică însă cunoștințe tehnice în ceea ce privește setarea ca server, ceea ce înseamnă că este recomandată utilizatorilor mai avansați. Pentru a afla mai multe despre cum se setează un masternode, poți da clic aici.

criptomoneda masternode

Cum să faci bani cu criptomonede: Resurse bonus pentru a începe în forță

Înainte de a te avânta să faci bani din criptomonede, îți recomandăm să consulți următoarele ghiduri pentru a afla mai multe și pentru a dezvolta un fond solid de cunoștințe pe această temă. La urma urmei, cunoașterea înseamnă putere…și, să sperăm, bunăstare.

cum să faci bani din criptomonede
criptomoneda romaneasca

Cumpărarea de criptomonede este metoda de bază cu care se începe. Chiar dacă nu intenționezi să cumperi cripto, îți recomandăm să citești acest articol pentru a înțelege cum să cumperi cripto, deoarece te învață multe despre cum funcționează criptomonedele.

Cum să faci bani cu criptomonede

Deși poți pur și simplu să cumperi criptomonede, este posibil să te întrebi: ce strategii ar trebui să utilizez? Trebuie să îmi declar portofelul cripto pentru plata taxelor? Cum îmi păstrez monedele în siguranță? În acest articol, îți oferim câteva răspunsuri la toate întrebările de mai sus și multe altele.

faci bani din criptomonede

Criptomonedele sunt toate digitale, deci nu le depozitezi efectiv într-o bancă tradițională. În schimb, ai propriul portofel digital sigur, unde sunt stocate monedele. Portofelul poate fi un fișier pe calculatorul tău, un stick USB, sau poate fi chiar printat și notat ca un cod de bare pe o hârtie pentru a putea avea acces la el. Ai nevoie de un portofel pentru a transfera monedele pe care le câștigi. De aceea, îți recomandăm să citești acest articol și să creezi un portofel cu monedele care te interesează.

În Rezumat

faci bani cu criptomonede

Recapitulare rapidă:

Deși am discutat despre câteva metode mai avansate pentru a obține câștiguri din criptomonede, începutul nu trebuie să fie deloc dificil și poți începe chiar azi. Începe cu o investiție mică pe care o poți întotdeauna crește ulterior.

Urmând acest ghid și utilizând metodele pe care le-am discutat, vei deveni foarte priceput la cum să faci bani cu criptomonede, vei intra în jocul noilor investiții și vei începe să faci bani! Pentru mai multe informații despre criptomonede și modalitățile de utilizare a acestora, consultă ghidul nostru complet despre criptomonede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top