Cum sa Castigi la Ruleta

Cum sa Castigi la Ruleta

Dificultate:

bani rapid

Angajament ca timp:

bani rapid

Câștiguri potențiale:

bani rapid

Plata potențială pe oră

lei

BaniNinja score:

Sistemul pentru ruletă orezentat aici, îţi măreşte considerabil şansele de a câştiga la acest joc. Probabilitatea ca tu să câştigi este mai mare decât în mod normal, iar riscurile asumate vor începe cât de curând să aducă profit ajutându-te să devii bogat.

Sistemul pentru ruletă arătat de către David de pe banininja.ro în filmuleţul de mai jos este unul sigur, care este atât incitând, cât şi distractiv. Utilizând sistemul pentru ruletă, poţi câştiga aproximativ 500 lei pe oră.

Majoritatea persoanelor probabil că ştiu în mare cum se joacă. Plasezi un anumit pariu şi ai şansa de a-ţi pierde sau multplica banii de mai multe ori. Implementând acest sistem exact, vei intra în cazino şi vei ‘trisa’ profitând de avantajul statistic oferit de ruletă. Sistemul în sine a fost dezvoltat pe baza calculelor statistice.

Vezi cum David câştigă 400 lei într-o oră cu ajutorul sistemului pentru ruletă

Mai jos, poţi citi despre teoria din spatele acestui sistem, iar în videoclip, poţi vedea exact cum se utilizează sistemul.

Ruleta prezintă mai multe metode de plată. Cea utilizată în cazul nostru este parierea pe roşu sau negru.

  1. Alege o sumă de început, care va fi pariul stabil folosit după o victorie.
  2. Plasează pariul iniţial pe culoarea aleasă. Aceasta va fi roşu sau negru.
  3. Dacă câştigi, urmează să plasezi pariul în acelaşi loc. Dacă pierzi, dublezi pariul iniţial şi îl plsezi la fel ca data trecută.
  4. Imediat ce câştigi din nou, începi de la capăt cu pariul iniţial.
  5. În cazul în care pierzi prima rundă, însă o câştigi pe următoarea, îţi vei fi recuperat pierderea din primul joc şi vei face profit din tura a doua.

Moneymarket.dk nu recomandă utilizarea acestei tehnici la cazinouri reale, din moment ce acestea au o limită superioară pentru pariere. Pe lângă asta, pariul minim este de 40 RON sau chiar mai mult, iar asta înseamnă că ai avea nevoie de câteva mii pentru a pune planul în aplicare.

După câte poţi vedea, principiul este simplu, iar şansa de câştig este grozavă. Cel mai atractiv aspect al acestui sistem este minimizarea riscului, din moment ce ai în mod constant un avantaj asupra ruletei.

Pentru a implementa sistemul cu cea mai mare şansă de câştig, este important să mergi la un cazino cu o sumă mică de intrare şi una mare ca limită. Din toate cazinourile pe care le-am

încercat, noi îţi recomandă CasinoSuperlines. Compania este înregistrată la Instituţia de Jocuri de Noroc, este sigură şi plăteşte imediat câştigurile.

Poţi vizita cazinoul aici , iar acum poţi să îţi dublezi miza iniţială abonându-te prin website ( Ex: plăteşti 200 lei ca intrare – primeşti 400 lei ca să joci).

Comentarii:

imagine de utilizator facebook
imagine de utilizator facebook
Francesca Ene
Cel mai placut lucru pe care sa-l faci seara dupa munca ☺
imagine de utilizator facebook
Julia Cernat Drăganu
Nu am crezut ca poti castiga la ruleta, dar acum ca eu insumi am facut-o, nu ma mai indoiesc!
imagine de utilizator facebook
Sophie Anca
Da, a funcționat și la mine. Și pe RoyalSpinz.
Scroll to Top