Cum să Devii Bogat: 6 Strategii ale Milionarilor

cum sa devii bogat

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

O întrebare la care majoritatea oamenilor obișnuiți se gândește adesea este “Cum să devii bogat?”. Toată lumea vrea să se îmbogățească, iar noi suntem aici să îți spunem că este perfect posibil!

Nu peste noapte. Nu într-o lună sau două. Ci treptat… utilizând metodele și tehnicile potrivite, oricine poate deveni bogat!

Trebuie să clarificăm un lucru încă de la început: nu există scurtături și nu poți “trișa” pentru a deveni bogat peste noapte.

Cei care spun asta încearcă să te păcălească. Dar asta nu înseamnă că nu te poți îmbogăți în timp…

Cel mai bun lucru? Toate aceste metode și sisteme sunt accesibile oricui. Ție, mie, vecinilor noștri – chiar oricine poate deveni bogat.

În acest articol, vom discuta câteva dintre tehnicile pe care le poți utiliza pentru a-ți spori averea și a te îmbogăți. Nu vei afla cum să te îmbogățești rapid, ci mai degrabă recomandări despre cum să fii bogat, în mod corect, pentru tot restul vieții.

Modelul triunghiular al prosperității și cum să devii bogat

Pentru oricine caută un răspuns la întrebarea cum să fii bogat, există trei lucruri de care trebuie să ții cont pentru a-ți consolida averea. Noi îi spunem Modelul Triunghiular:

Vei vedea că următoarele metode de creare și acumulare de avere corespunde fiecărui element al Modelului Triunghiular:

Specializează-te în ceea ce faci

1. Specializează-te în ceea ce faci

Trebuie să te dedici perfecționării în ceea ce faci astfel încât oamenilor să le fie imposibil să te ignore. De ce? Pentru că atunci când ești foarte bun în ceea ce faci, indiferent de domeniul sau funcția pe care o ocupi, ai mai multe compensații decât cei care performează la nivel mediu.

Există diferite metode prin care îți poți perfecționa abilitățile. Dedică-te și îmbunătățește-te în permanență. Pe măsură ce abilitățile tale devin mai bune, îți vor crește și veniturile. Acest aspect are legătură directă cu Generarea de Venituri din Modelul Triunghiular. Dacă activezi în domeniul potrivit, acesta ar putea fi singurul tău răspuns la întrebarea cum să devii bogat!

model triunghi construind bogăție și obțineți un antet bogat

Cu cât veniturile tale sunt mai mari, cu atât vei investi și economisi mai mult, iar banii vor lucra mai departe pentru tine.

Creează mai multe fluxuri de venituri

2. Creează mai multe fluxuri de venituri

Știai că un milionar obișnuit are peste cinci fluxuri de venit? Este întotdeauna o decizie înțeleaptă deoarece nu riști totul pe o singură carte.

Creând mai multe fluxuri de venit, nu îți vei crește doar veniturile, ci îți vei crea și o plasă de siguranță mai bună putându-te baza pe diferite forme de câștig. Nu știi niciodată când se epuizează o sursă de câștig!

În plus, asigură-te că cel puțin un flux de venit pe care îl creezi îți oferă un câștig pasiv (adică îți aduce bani când tu dormi).

Găsește jobul potrivit​

3. Găsește jobul potrivit

găsiți antetul de muncă potrivit

Nu e suficient doar să fii foarte bun la ceea ce faci; trebuie să găsești și jobul potrivit în compania potrivită.

Chiar dacă ești un geniu în ceea ce faci, acest lucru nu contează dacă te afli într-o companie cu oportunități limitate. Nu te teme să cauți în permanență noi oportunități și, atunci când găsești jobul potrivit, riscă totul fără a privi înapoi.

Investește în tine

4. Investește în tine

Cea mai importantă investiție pe care o vei face vreodată în viață este în tine însuți, spune Warren Buffet. Cât adevăr!

Investește mereu în tine citind cărți, acumulând noi cunoștințe și perfecționându-ți abilitățile. Extinde-ți orizontul învățând lucruri din afara domeniului în care activezi și a funcției pe care o ocupi.

În acest fel, vei deveni mai bun nu doar la ceea ce faci, ci vei putea crea și legături între diferite discipline în moduri neconvenționale.

Pune banii să lucreze pentru tine​

5. Pune banii să lucreze pentru tine

Dacă vrei să te îmbogățești, nu poți să lucrezi doar pentru bani. Va trebui să pui banii să lucreze pentru tine. Cum? Unul dintre elementele esențiale pentru a deveni bogat îl reprezintă investițiile.

Există diferite instrumente de investiții. Fondurile pe acțiuni ar putea fi un început, in special fondurile bazate pe indici sunt destul de bune. Dacă agreezi riscurile ridicate asociate cu scenarii în care recompensa poate fi foarte mare, atunci poți aloca o parte (nu recomandăm mai mult de 15%) din venituri către investiții în criptomonede, aspect pe care îl vom discuta mai târziu în acest articol.

Folosește una dintre principalele metode de generare a veniturilor pentru a deveni bogat

6. Folosește una dintre principalele metode de generare a veniturilor pentru a deveni bogat

Acum că am punctat câteva aspecte legate de crearea și acumularea de avere, este momentul să vedem și care sunt principalele metode de generare a veniturilor.

Deoarece economiile și investițiile sunt esențiale pentru creșterea averii, vei avea nevoie mai întâi să generezi și să îți crești veniturile pentru a avea suficienți bani. De ce? Pentru că, cu cât plasezi mai mulți bani în investiții și economii, cu atât se vor multiplica mai mult!

Utilizând aceste metode dovedite, vei putea să îți crești veniturile treptat.

Lucrează ca freelancer

Lucrează ca freelancer – Oriunde, după regulile tale

Trendul muncii de acasă fiind în creștere, să lucrezi ca freelancer este una dintre cele mai dese alegeri pentru cei care doresc să acumuleze avere. Cel mai mare beneficiu ca freelancer este faptul că ai un program flexibil, fiind și o metodă perfectă pentru a crea fluxuri de venit suplimentare.

Există ceva pentru fiecare, fie că e vorba de designer grafic sau autor de conținut. Dacă lucrezi ca freelancer, îți poți demonstra diferitele abilități și poți învăța și altele noi în paralel.

Oamenii aleg să lucreze ca freelanceri pentru că pot lucra de oriunde, inclusiv de la propriul domiciliu. În pofida a ceea ce pare să creadă lumea și arată imaginile pe Internet, să lucrezi ca freelancer nu înseamnă să stai pe o plajă, poți fi productiv și să câștigi bani de acasă.

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani
Joburi online – Siguranță și flexibilitate​

Joburi online – Siguranță și flexibilitate

Îți aduci aminte când am spus cât de important este să găsești jobul potrivit pentru a putea genera și spori veniturile? Partea bună e că nu trebuie să te limitezi doar la joburile de birou.

Multe companii privesc acum cu deschidere munca de la distanță sau joburile online. Un simplu motiv ar fi faptul că oameni talentați sunt peste tot și mediul de lucru este în schimbare. Datorită Internetului și a tuturor noilor instrumente digitale, nu trebuie să lucrezi într-un birou sau foarte aproape de colegi pentru a avea rezultate. De ce? Pentru că acum poți lucra pur și simplu online.

Dacă te uiți doar pe Indeed.com, vei vedea că sunt peste 20.000 de joburi online disponibile!

într-adevăr pagina de locuri de muncă online

YouTube – Cel mai plăcut răspuns dacă te întrebi cum să devii bogat

YouTube – Cel mai plăcut răspuns dacă te întrebi cum să devii bogat

Îți vine să crezi că YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare din lume după Google? Însumează peste 3 miliarde de căutări pe lună. Există foarte multe videoclipuri cu review-uri de produse, vlogguri, videoclipuri de marcă și multe altele. Ținând cont de toate oportunitățile de monetizare disponibile, YouTube este cu siguranță una dintre cele mai plăcute și interesante modalități de a descoperi cum să devii bogat.

Sunt mai multe metode prin care poți face bani pe YouTube. De exemplu, poți deveni vlogger și poți lucra cu branduri ca influencer. Sau, poți face review-uri la produse și poți face bani din affiliate marketing.

Nici nu trebuie să cheltui mii de lei pe un aparat de filmat nou. Poți filma videoclipuri și poți face bani folosindu-ți doar smartphone-ul. Deoarece este atât de ușor, nu ai nevoie decât de disciplină și să te asiguri că produci conținut în permanență. La urma urmei, nu te poți aștepta să te îmbogățești din doar câteva videoclipuri.

site-ul YouTube

Instagram – Devino un Influencer

Instagram – Devino un Influencer

Ai savurat un desert bun? Ai fost într-o călătorie lungă? Te-ai distrat cu prietenii? Vei descoperi că oamenii postează despre toate întâmplările și experiențele lor pe Instagram…și cea mai bună parte este că sunt oameni pe care chiar îi interesează viața altora!

Brandurile valorifică acest interes și se pot face mulți bani pe această platformă.

După ce îți creezi profilul și atragi tot mai mulți urmăritori, banii din Instagram vor curge de la sine. Poți lucra ca marketer pentru a-i ajuta pe alții să își promoveze profilurile. Sau poți colabora cu brandurile, creând conținut pe Instagram prin care să le promovezi produsele.

Brandurile plătesc foarte mulți bani influencerilor, între câteva sute și mii de lei. Poți lansa și propriul magazin de comerț electronic și să îți vinzi produsele pe Instagram.

pagina de înscriere instagram

Blogging – Dezvoltă un activ valoros

Blogging – Dezvoltă un activ valoros

Dacă te pricepi să scrii și îți place să îți exprimi ideile, blogging-ul ar putea fi răspunsul tău la întrebarea cum să devii bogat. Deși pare simplu, un blog de succes este atât artă cât și știință. Îți poți dezvolta o afacere solidă și poți câștiga bani din blog, dar este nevoie de timp, răbdare și devotament.

Blog-urile sunt un mijloc prin care îți exprimi cunoștințele, expertiza și viața. Nu e dificil să creezi și să lansezi un blog și durează foarte puțin! Odată ce l-ai creat însă, trebuie să postezi cu regularitate pentru a fi sigur că nu pierzi interesul cititorilor care te urmăresc.

În plus, încearcă să nu scrii pe blog despre ce ai mâncat la micul dejun (doar dacă vrei un blog despre mâncare sau în calitate de viitor chef), ci mai degrabă alege o nișă și publică conținut util pentru publicul tău.

Cum să devii bogat via blogging? Sunt mai multe metode prin care poți câștiga bani dintr-un website: poți deveni blogger plătit pentru un brand de top. Marketingul de conținut este un instrument puternic de marketing și aproape fiecare brand are nevoie de el. Pe termen lung, însă, ia în considerare dezvoltarea propriului tău blog și crearea unui activ propriu de generare de venituri, cum ar fi un curs online, un ebook sau ceva similar.

Criptomonedele – Peste 1000 de posibilități de câștig

Criptomonedele – Peste 1000 de posibilități de câștig

cryptocurrency primiți un antet bogat

Ai nevoie de un răspuns la întrebarea cum să devii bogat stând acasă? Să înveți cum să faci bani din criptomonede ar putea fi ceea ce cauți. Te poți îmbogăți investind banii în diferite tehnologii de tip blockchain!

Familiarizează-te cu investiția în criptomonede și modalitățile de a utiliza un portofel cripto și ești pe drumul cel bun! Învață elementele de bază ale pieței de criptomonede și începe.

Îți recomandăm să începi cu sume mici pe care să le investești și, după ce ți-ai dat seama cum funcționează și ești suficient de încrezător: aventurează-te mai mult.

Fii conștient că îmbogățirea nu se rezumă doar la un lucru pe care pur și simplu îl faci...

Concluzie: Fii conștient că îmbogățirea nu se rezumă doar la un lucru pe care pur și simplu îl faci...

Răspunsul la întrebarea cum să devii bogat nu e simplu! Descoperă lucrurile la care te pricepi: ce am menționat mai sus sunt doar câteva din sistemele și metodele dovedite de a câștiga bani online, a face acei bani să lucreze pentru tine și a deveni treptat bogat, în mod corect. Aplică aceste sfaturi în viața ta și vei începe să acumulezi avere. Răspunsul la întrebarea cum să devii bogat este chiar aici.

Ai nevoie doar de disciplină și să acționezi pentru a-ți îndeplini obiectivele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top