Cum să Faci Bani de Acasă

Unde te simți cel mai confortabil? La jobul tău actual într-un birou rece sau în propria ta casă? Răspunsul la această întrebare este cu siguranță la tine acasă. Acolo ai libertatea să faci orice îți dorești, oricând îți dorești. Nu ar fi grozav în acest caz, să știi cum sa faci bani de acasă?

Probabil te-ai gândit deja la cum faci bani lucrând de acasă, din moment ce pentru mulți dintre noi, cunoștințele despre cum faci bani de acasă ar însemna libertate și independență. Să fii capabil să ai un venit în plus când stai acasă, îți pune de asemenea la dispoziție mai mulți bani.

Doar imaginează-ți cum ar fi să ai 1200 de lei în plus pe lună pe care îi poți pune deoparte, cu care poți plăti datoriile, sau pe care îi poți cheltui pe orice vrei tu!

Însă cum poți câștiga bani de acasă?

Introducere referitoare la cum faci bani de acasă
câștiga bani de acasă

Pentru mulți ar putea fi confuz să învețe cum să facă bani de acasă deoarece poate fi dificil să își dea seama de unde să înceapă. Înainte de a-ți da seama cum faci bani de acasă, vrei să fii sigur ca ai găsit metoda de câștig potrivită. Fără a testa diversele metode tu însuți, nu ai cum să știi pe care să o alegi.

Dar, avem vești foarte bune pentru tine dacă vrei să știi cum să faci bani de acasă! Există nenumărate metode de a crea un venit în plus de acasă, ceea ce înseamnă că oportunitățile de a câștiga bani de acasă sunt grozave.

BaniNinja a testat practic fiecare metodă de a face bani de acasă și le-a identificat pe cele considerate de noi a fi cele mai bune. Avem consultanți pentru fiecare dintre metodele de câștig, care te vor ajuta în încercarea ta de a face bani de acasă, în caz că ai vreo dilema.

Pe scurt, dacă vrei să afli cum câștigi bani de acasă, ai venit unde trebuie!

Având în vedere că acest subiect despre “cum faci bani lucrând de acasă” este atât de vast, acest articol este destul de lung, pentru a putea fi suficient de detaliat. Am alcătuit un cuprins ca să îți faci o idee despre ceea ce poți învăța aici.

Nu trebuie să citești toate secțiunile ca să afli cum să câștigi bani de acasă.

Cele Mai Bune 4 Metode de a Câștiga Bani de Acasă

Există diferențe uriașe între diversele metode ce îți arată cum faci bani de acasă, iar dacă nu ai experiență în domeniu, te poți bloca ușor încercând să înveți cum faci bani de acasă. BaniNinja a testat aproape toate metodele de a câștiga bani de acasă și le-a colectat pe cele considerate de noi a fi cele mai bune.

Dacă  vrei mai multe detalii despre metodele grozave ce îți arată cum faci bani de acasă, am creat ghiduri detaliate pentru fiecare dintre ele. Suntem siguri că vei ști cum faci bani de acasă după ce ai citit despre aceste metode!

1. Câștigă bani de acasă tranzacționând Bitcoin

Câștigați bani de acasăDacă nu ai auzit deja despre Bitcoin în media, garantăm ca vei auzi curând! Moneda digitală Bitcoin este foarte populară și a fost denumita “moneda viitorului” de către Bill Gates… și pe bună dreptate!

Bitcoin a transformat oameni obișnuiți în milionari: dacă ai fi investit doar 20 RON în Bitcoin în 2011, ai avea astăzi peste 15 de milioane de lei!

Te-ai putea gândi că “este prea târziu să începi acum cu Bitcoin”. Dar, nu este deloc adevărat! La BaniNinja, am găsit o metodă care te învață cum să faci bani de acasă cu Bitcoin cu ajutorul căreia poți ajunge la același nivel cu milionarii în Bitcoin în doar câteva luni!

Îți dă posibilitatea să câștigi sume mari de bani de acasă. Poți câștiga mii de lei în doar câteva minute.

E una dintre cele mai interesante moduri de a face bani și, dacă respecți strategiile pe care ți le recomandăm, ai șanse de câștig foarte mari.

Poți lucra de oriunde și doar tu decizi când.

2. Completează chestionare plătite

completați sondajul plătitȚi-ar plăcea să îți împărtășești opinia despre detergentul de rufe, politică sau ce se întâmplă în viața ta personală? Dacă da, avem vești bune pentru tine, deoarece poți face bani spunând ceea ce crezi!

Această metodă este una dintre cele mai ușoare și mai puțin dificile metode ce îți arată cum să faci bani acasă și este grozavă mai ales dacă ai ceva timp liber și nu știi ce să faci cu el.

Companiile au nevoie de date pentru a-și îmbunătăți și completa gama de produse, fiind unele dintre cele mai prețioase date pe care le pot obține.

Ele sunt dispuse să te plătească pe TINE pentru a afla care este părerea ta, iar tu poți face bani completând un chestionar în nici 10 minute.

bani pe net

Cum să faci bani acasă cu chestionare?

Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii pe unul dintre portalurile de chestionare recomandate, să aștepți ca un chestionar să ajungă în inbox și apoi să îl completezi. Compania care a realizat chestionarul adaugă apoi banii în contul tău după ce totul a fost procesat. Simplu!

Dacă dedici puțin timp pentru asta, poți face cu ușurință peste 20.000 de lei pe an. Noi am văzut exemple de oameni care au câștigat peste 4000 de lei cu asta, ceea ce este destul de bine având în vedere ca trebuie doar să îți împărtășești opinia!

Se merită cu siguranță să te înscrii pe mai multe portaluri de chestionare și din acest motiv, noi am recomandat cele mai bune 20 de portaluri.

sondaje platite

Plătesc între 2,4 și 14,5 RON pentru examinare

Vizitează
sondaje platite

Câștigați până la 1euro pe sondaj

Vizitează
Cele Mai Bune 5 Portaluri de Chestionare:

Se pot face bani

În ziua de azi, companiile doresc să obțină date de la consumatori. Pe cât posibil, ele doresc să știe totul despre clienții lor și chiar mai mult despre cei potențiali. Cererea de date referitoare la clienți este aur curat pentru tine dacă vrei să completezi chestionare plătite și asta înseamnă că poți face bani!

Diversele portaluri cu chestionare se oferă să te plătească doar pentru a-ți împărtăși opinia și totul poate fi făcut de acasă. Tot ceea ce trebuie să faci este să răspunzi la o serie de chestionare de pe calculator, tabletă sau telefon mobil și, fie ca îți vine să crezi sau nu, să aștepți să primești banii în cont.

3. Câștigă bani de acasă ca freelancer

 câștig de acasăFreelancing-ul este una dintre cele mai ușoare moduri de a câștiga bani de acasă în mod independent. Tot ceea ce trebuie să faci este să profiți de competențele pe care le ai deja, să intri pe un site de oferte de muncă online și să găsești clienții care au nevoie de ajutor! 

Poți lucra în proiecte super interesante și poți câștiga bani chiar din ziua când ai început!

 Tot ce trebuie să faci este să găsești o competență care crezi că ar putea avea căutare (sau să dobândești una cu ajutorul NUMEROASELOR ghiduri disponibile online), să îți faci un profil online și să începi să aplici la joburi!

Nu îți face griji dacă crezi că va fi greu să înveți ceva: una dintre cele mai la îndemână competențe pe care o poți utiliza ca freelancer este scrierea de articole și suntem siguri că dacă citești acest articol poți cu siguranță să și scrii unul! Știai că poți fi plătit doar să scrii câteva cuvinte?

Alte competențe de care te poți folosi ca freelancer ar fi:

  • Programare
  • Web Design
  • Copywriting
  • Introducere de date
  • Asistent virtual
  • Rețele de socializare
  • Creare de conținut

Poți lucra ca freelancer și dacă ai anumite competențe mai specializate sau lucruri pe care le asociezi în mod obișnuit cu un „job”, cum ar fi: marketing, inginerie, drept și contabilitate. Să fim sinceri, posibilitățile sunt infinite!

Pentru mai multe informații, poți consulta ghidul nostru despre cum începi ca freelancer.

4. Lansează un blog

Blogging-ul este un mod distractiv de a face bani de acasă. Dacă îți place să scrii, ai o opinie despre ceva important sau vrei să îți împartășești ideile proprii, atunci blogging-ul poate fi cel mai potrivit pentru tine!

Poți începe un blog gratuit și pot face ușor upgrade la caracteristici premium (cum ar fi propriul website la www.numeletau.com) cu costuri foarte mici.

Cum poți face bani de acasă ca blogger?

Bloggerii câștigă de obicei după ce și-au format un public fidel care citește ce scriu ei. În cele din urmă, un blogger își poate vinde produsele, pachete informative, consultații pe subiectul despre care scriu și multe altele. 

Bloggerii se pot folosi și de affiliate marketing  pentru a comercializa produsele pe care le recomandă, prin intermediul căruia primesc un comision atunci când un cititor dă clic pe un link special inclus în articolele lor de unde poate cumpăra produsele unei alte companii.

Deși blogging-ul nu este cea mai rapidă metodă de a face bani de acasă, este probabil cea mai pasivă și cea care îți oferă cele mai multe satisfacții odată ce începi. 

Când ai un public și produse, tot ce trebuie să faci este să aștepți ca persoanele care caută pe Google să te găsească și să cumpere de la tine! Poți câștiga suplimentar în acest timp dacă ajuți utilizatorii în domenii despre care îți place să vorbești oricum, prin coaching sau consultații!

Am creat un ghid complet despre cum să începi ca blogger și poți citi mai multe informații în ghidul nostru despre cum faci bani din blogging.

Alte 5 metode care îți arată cum să faci bani de acasă

bani de acasă

1. Creeaza un cont Instagram și devino influencer

Instagram este una dintre cele mai populare metode actuale de a face bani online. Începi prin a găsi ceva ce îți place să fotografiezi sau un stil specific, îți construiești un grup de urmăritori și, ulterior, poți obține sponsorizări și încheia contracte cu diferite branduri. 

Acest lucru înseamnă că poți fi plătit doar dacă menționezi un produs într-o postare! Poți încerca să îți creezi propriile produse sau să vinzi produsele altcuiva.

În orice caz, Instagram e o metodă distractivă de a-ți transforma pasiunea pentru fotografie în bani. Citește mai multe în ghidul nostru despre cum faci bani din Instagram.

2. Creează videoclipuri pe YouTube

YouTube este o altă metodă distractivă și creativă de a-ți face vocea auzită și de a face în același timp bani. Conținutul video este vedeta prezentului și se consideră că va deveni cel mai popular conținut în viitorul apropiat. 

Milioane de oameni se îngrămădesc pe YouTube pentru a urmări videoclipuri și, dacă știi cum să transformi aceste vizualizări în bani, ai găsit o modalitate excelentă de a câștiga de acasă. Aici ai ghidul nostru complet despre cum faci bani pe YouTube.

3. Cum să faci bani de acasă folosind un sistem de tip ruletă

 Câștigați bani de acasă cu ruletăDeși poate suna puțin straniu, este o metodă destul de sigură și convenabilă să faci bani de acasă. Utilizând un sistem special care îți conferă un avantaj matematic asupra ruletei, ai șanse mari să câștigi foarte mulți bani! Îți explicăm această metodă în ghidul nostru despre cum faci bani cu un sistem de tip ruleta.

4. Folosește affiliate marketing

Affiliate marketingul este o metodă foarte populară prin care poți câștiga semnificativ după ce totul este pus la punct.

Ce înseamnă affiliate marketing? Este atunci când promovezi produsele sau serviciile altcuiva. Dacă utilizatorul tău dă clic pe o reclamă și cumpăra produsul sau serviciul, primești un comision, de obicei sub formă de bani!

Deși affiliate marketingul nu este o metodă la fel de ușoară ca celelalte metode de câștig descrise, poate produce sume FOARTE mari de bani care ajung la tine lunar în mod complet pasiv. Dacă ești interesat de affiliate marketing, am scris un ghid complet despre cum să faci bani din affiliate marketing pentru a putea începe.

5. Înscrie-te pe Fiverr

Fiverr este un portal de joburi freelance unde îți poți vinde propriile competențe sau poți cumpăra competențele altora. Acestea pot fi: design grafic, redactare, programare și multe altele!

Cel mai mare avantaj al Fiverr este ușurința de utilizare: Tot ce trebuie să faci este să creezi un profil, să aplici pentru joburi sau să aștepți ca alții să îți solicite serviciile și, astfel, câștigi bani!

Exista totuși câteva sfaturi și reguli care te ajută să ai succes pe Fiverr. Am pus la punct un ghid complet pentru Fiverr pentru a putea începe și a învăța tot ce trebuie să știi.

Lucruri de Evitat Pentru a Câștiga Bani de Acasă

 evita cand lucrezi de acasaPentru a câștiga bani lucrând acasă, există anumite metode pe care trebuie să le eviți. Având în vedere că tu nu ai încercat până acum să lucrezi de acasă, încă nu ai fost expus “înșelăciunilor” prin care diverse website-uri încearcă să păcălească oameni nevinovați.

Am alcătuit o mică ‘listă’ de metode pe care ar trebui să le eviți cu siguranță când vrei să înveți cum faci bani de acasă. Aceste metode au fost de asemenea testate și în 9 din 10 cazuri s-au dovedit a fi adevărate prostii sau false. Printre ele se numără:

Instalarea de soft, care ar trebui în practica sa-ți facă calculatorul să câștige bani pentru tine. Cam prea frumos ca să fie adevărat nu?

“Apasă aici, fă bani de acasă și îmbogățește-te!” – Cel mai probabil este nevoie de ceva mai mult decât un clic ca să te îmbogățești!

“Felicitări, ai câștigat!” – Când câștigi deodată ceva pe internet sau când primești un mail de la cineva necunoscut, nu ar trebui să te aștepți să fi câștigat altceva în afară de o șansă de a-ți pierde banii! În niciun caz nu așa se fac bani de acasă!

Metodele menționate mai sus apar tot mai des pe Internet, așadar fii atent și nu te lăsa prada acestor “metode de câștig”. Dacă ai dubii în privința legitimității unei metode ce îți arată cum să faci bani acasă, ești mai mult decât binevenit să ne întrebi, fie în secțiunea de comentarii de mai jos, fie printr-un mail.

Ține minte că poți să ne scrii oricând în caz că nu știi sigur cum să faci bani lucrând de acasă!

Motivul Pentru Care ar Trebui Să Începi Sa Faci Bani de Acasă

castiga bani lucrand acasa

O mulțime de oameni au realizat faptul că un job de 8 ore este insuficient economic pentru a-și îndeplini visele și dorințele. Pentru a face bani în plus, ar putea găsi un job nou, ar putea să-și prelungească programul sau să ceara o mărire, însă în realitate, aceste trei soluții nu sunt prea grozave.

Nu ar fi grozav să ai 1200 de lei în plus pe lună? Sau poate chiar să scapi complet de jobul de 8 ore?

Dacă ai răspuns cu da la oricare dintre aceste întrebări, atunci e bine că ai oportunitatea de a învăța cum să faci bani de acasă! Făcând asta, poți crea încă un flux de venit, apropiindu-te astfel tot mai mult de visele și dorințele tale.

Munca de acasă a devenit tot mai populară, deoarece tot mai mulți oameni fac asta. Am inclus aici 5 motive pentru care ar trebui să înveți cum faci bani de acasă!

Poți Crea Un Venit Suplimentar

Când începi să faci bani acasă, deschizi deodată o nouă sursă de venit. În loc să faci bani doar când ești la muncă, de asemenea faci bani de acasă. Poți citi mai mult despre cum să creezi o nouă sursă de venit aici.

Poți Face Bani Oriunde Ai Fi în Lume!

Acest articol a fost conceput pentru a te învăța cum să faci bani acasă, însă în realitate, nu trebuie să fii în casă pentru a face bani. Prin metodele pe care și noi înșine le folosim la BaniNinja și pe care ți le recomandăm și ție, poți să faci bani de oriunde din lume. Poți face bani: când călătorești, în tren sau de pe plajă.

Poți Să Îți Câștigi Existența doar Lucrând De Acasă

Pe termen lung, cu metoda potrivită, este posibil să îți câștigi existența doar făcând bani de acasă. Acest lucru înseamnă bineînțeles să câștigi o sumă considerabilă de bani și trebuie să știi exact cum să faci bani acasă, dar este realizabil și mulți oameni au reușit! 

(Atenție: Nu îți recomandăm în niciun caz să demisionezi de la jobul tău actual CHIAR ACUM! Îți spunem doar că, dacă experimentezi cu metodele de câștig pe care ți le recomandăm, este posibil să faci suficienți bani de acasă și să poți în cele din urmă demisiona!)

Vei Constata ca e Distractiv, Captivant Și Profitabil

Atunci când faci bani de acasă, tu singur determini cât de mult câștigi. Acest aspect face toată munca mai distractivă și mulțumitoare. Vei deveni în curând mai independent ca persoană și te vei dezvolta mai mult.

Nu Există Limită În Privința Banilor Pe Care Îi Poți Câștiga!

Unul dintre avantajele grozave atunci când lucrezi de acasă este că nu ai o limită pentru suma de bani pe care o poți face. Când lucrezi la un job ‘normal’, există, într-o anumită măsură, o limită. Însă o poți evita când faci bani de acasă! Dacă ești foarte priceput și înveți tot mai mult despre cum să faci bani acasă, nu există limite în ceea ce privește potențialul tău de venit!

Acum Tot Ce Trebuie să Faci Este Să Începi!

câștigați-din-pictograma-de-acasăDacă nu te-ai hotărât deja asupra unei metode prin care să faci bani acasă, noi sperăm că ești sigur după ce ai citit “Ghidul nostru despre cum să faci bani acasă!” Sperăm, de asemenea, că știi perfect cum să faci bani acasă acum.

După cum ai și citit, noi îți recomandăm cu tărie să începi să faci bani acasă, din moment ce poți obține un venit în plus – iar pe termen lung, poți să-ți câștigi existența din asta!

Metodele despre care am vorbit în acest articol sunt, după cum am menționat, cele pe care le recomandăm pentru început. Poți să le încerci cu ușurință pe toate, descoperind astfel care îți place cel mai mult.

Dacă încă nu știi cum să faci bani acasă, ar trebui să arunci o privire la prezentarea pe care am pregătit-o pentru tine despre diferitele metode de câștig.

Mult noroc în această nouă aventură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top