Cum să faci bani în plus

Fără nicio îndoială, la un moment dat ai simţit – sau vei simți – nevoia de a avea mai mulţi bani. Află că nu eşti singurul!

Deşi există nişte modalităţi grozave prin care să faci bani în plus, mulţi consideră că dezvoltarea unui venit în plus este o sarcină copleşitoare şi de durată.

Probabil te-ai gândit deja la a-ţi lua încă un job, însă înainte de a te avânta prea tare în acest proces, ar trebui să dedici puţin timp lecturării ghidului nostru pentru a face bani în plus!

În ghidul ce urmează, vei găsi răspunsuri la întrebarea, cum să faci bani în plus, şi vei vedea cele mai bune modalităţi prin care să atingi acest scop.

cum sa faci bani in plus

Cele mai bune idei pentru câștiguri suplimentare online

Alegerea Noastră de Top

Bitcoin

  • Cel mai mare potențial de câștig
  • Investiție în viitorul comerțului mondial
  • Plafon nelimitat de bani
METODĂ DE CÂȘTIGDETALII
Cea Mai Bună
Pentru Începători
PAID SURVEYS

SONDAJE PLĂTITE
• Începe în mai puțin de 10 minute
• Cea mai ușoară metodă pentru începători
• Mai multe platforme cu sondaje, ceea ce înseamnă mai multe oportunități de câștig
Câștigă AcumFREELANCING
(Câștigă Acum)
FREELANCING
• Ești plătit azi
• Alege și lucrează cu clienți pe placul tău
• Renunță la slujba de zi
Transformă Pasiunea
în Bani
BLOGGING
(Transformă Pasiunea în Bani)
BLOGGING
• Fă bani scriind despre ceea ce te pasionează
• Creează venituri pasive
• Ușor de început
Pentru PasionațiVIDEOCLIPURI PE YOUTUBE
(Pentru Pasionați)
VIDEOCLIPURI PE YOUTUBE
• Fă bani vorbind despre temele tale preferate și devino o vedetă pe YouTube
• Realizează venituri pasive
• Cel mai popular canal care crește tot mai mult în fiecare zi și aduce tot mai mulți bani din reclame și de la sponsori

Există o mulţime de modalităţi prin care să faci bani online, însă multe dintre metode sunt ineficiente având în vedere munca şi venitul produs.il du ha en god oversikt over hvordan tjene ekstra penger.

În acest articol, noi am eliminat toate metodele inutile şi am selectat cele mai bune căi prin care să faci bani în plus online! După citirea acestui articol, vei avea o idee destul de bună despre cum să faci nişte bani în plus.

Internetul a facilitat obţinerea unui venit adiacent, deoarece face posibilă câştigarea banilor din orice locaţie. Poţi face bani în timp ce lucrezi de acasă, când eşti pe drum sau oriunde ai fi, atât timp cât dispui de o conexiune la internet şi un dispozitiv cum ar fi un computer, smartphone sau tabletă.

Câştigarea unor bani în plus pe web îţi permite să ai un fel de job secundar online, pe care îl poţi face oricând doreşti. Asta înseamnă că tu poţi câştiga bani de acasă fără a fi nevoit să renunţi la jobul tău actual sau să reduci numărul de ore muncite, din moment ce va fi un venit în plus pentru tine.

Pe lângă faptul că este comod să faci bani în plus oriunde şi oricând doreşti, munca pe internet este eficientă şi ieftină dacă alegi metodele potrivite deoarece începerea nu necesită sume mari de bani, iar potenţialul de câştig este mare! Dacă utilizezi unealta potrivită, vei putea să faci bani destul de repede!

Poţi fi sigur de faptul că vei obţine un venit în plus utilizând una dintre metodele de câştig prezentate aici în “ghidul nostru despre cum să faci bani în plus”. Aşadar pregăteşte-te să ai mai mulţi bani în portofel!

 Bitcoin

Urmăriți modul în care David folosește un sistem gratuit de tranzacționare Bitcoin pentru a câștiga €160 în 2 ore

Bitcoin… Moneda digitală care a transformat oameni obișnuiți în milionari – BaniNinja.ro modul #1 de a face bani în 2020

Bitcoins a fost un subiect fierbinte în ultimele luni. Pentru mulți, tranzacționarea Bitcoin este o metodă constantă de a câștiga un venit pasiv de până la 5000€ pe săptămână! Citiți mai departe și aflați cum puteți face același lucru!

După cum poți vedea, este ușor să folosești crypto robotul, și nu durează mai mult de 10 min.
Pentru a începe. Este vorba să profiți de șansă când o ai

bani pe net

Comentarii:​

Țineți minte că este 100% gratuit și că sistemul de tranzacționare percepe doar 1% din banii pe care îi câștigați!

Cum să faci bani în plus

cum sa faci bani in plus

 Obţine un venit în plus cu sondaje plătite

Dacă nu ştiai asta deja, în ziua de azi este posibil să faci mai mulţi bani doar cu ajutorul opiniei tale.

Cunoştinţele legate de clienţi, potenţiali clienţi şi utilizatori în general, sunt printre cele mai importante aspecte în cadrul companiilor de astăzi. O metodă de a învăţa despre clienţii lor este să-i întrebe direct, acesta este punctul în care intri tu în cadru pentru a face mai mulţi bani!

Cum să faci bani în plus cu sondaje plătite

  • Înscrie-te la una sau mai multe companii de sondaje
  • Primeşte sondajele plătite prin e-mail
  • Răspunde la întrebări online
  • Primeşte bani!

După cum poţi vedea, este foarte simplu să faci bani în plus în acest fel. Ar trebui evidenţiat faptul că nu te vei îmbogăţi în acest fel, însă vei putea genera un venit adiacent. Noi am reuşit cu uşurinţă să facem 700 de lei într-o lună, aşadar se merită dacă doreşti ceva mai mulţi bani!

Mai jos, poţi vedea cele mai bune locuri în care să faci bani din sondaje. Ţine minte că dacă te înscrii pe mai multe portaluri, vei primi mai multe sondaje = mai mulţi bani!

Poţi citi de asemenea mai multe despre sondajele plătite în articolul nostru de aici.

Cele mai bune portaluri pentru a face bani în plus:

sondaje platite

Plătesc între 2,4 și 14,5 RON pentru examinare

Vizitează
sondaje platite

Câștigați până la 1euro pe sondaj

Vizitează

 Câștigă bani tranzacționând

Dă clic pe butonul de editare pentru a modifica acest text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur avg

Tranzacțiile, sau investițiile, sunt una dintre cele mai bune metode de a câștiga bani în mod pasiv fără a lucra multe ore la un job.

Deși mulți consideră că tranzacționarea este restricționată doar la bursa de valori, poți câștiga bani și din tranzacționarea criptomonedelor precum Bitcoin.

Expertul nostru David utilizează un sistem de tranzacționare Bitcoin, iar noi am creat un material video care îți arată cum a câștigat peste 1110 € în doar 24 de ore!

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe:

Pentru a începe, clic pe “Începe dând clic aici”

bani pe net

Cum să obții venituri suplimentare din vânzarea de fotografii

cum să faci bani în plus Astăzi, majoritatea oamenilor au atât smartphone-uri, cât şi camere, iar acestea sunt nişte unelte bune pentru a face bani. Multe siteuri, ziare şi alte tipuri de media sunt în căutare de imagini. Asta înseamnă că îţi este posibil să le vinzi destul de uşor.

Pe acest website poţi încărca fotografiile tale, le poţi oferi spre vânzare şi, prin urmare, vei face bani şi vei genera încă un venit.

Poţi citi mai multe despre cum să faci bani în acest fel, în articolul nostru de aici.

 Obţine un venit în plus din videoclipuri pe YouTube

Unul dintre motivele majore pentru care YouTube devine atât de popular este colecția lor uriaşă de videoclipuri, unde poţi găsi videoclipuri despre aproape orice. Pe parcursul anilor, popularitatea a crescut treptat, pe măsură ce tot mai multe videoclipuri au fost adăugate.

Unul dintre motivele principale pentru care sunt postate atât de mult videoclipuri, pe lângă dorinţa de a distribui lucruri interesante şi amuzante, este posibilitatea  de a face bani cu ele. Prin urmare, poţi face bani în plus pe YouTube şi dacă vrei să ştii exact cum să faci asta, te poţi uita la postarea noastră: Fă bani pe YouTube.

 Intră în competiţii şi fă bani

Bineînţeles, nu prea putem spunem că aici e vorba despre a face bani, din moment ce tu îi câştigi. Oricum ai denumi-o, participarea la competiţii îţi oferă oportunitatea/şansă de a face mai mulţi bani.

Deci, cum faci bani în plus din competiţii? Poţi fi foarte norocos şi să câştigi o sumă mare sau poate doar ceva mai modest. Pe BaniNinja.ro, am listat un număr de competiţii gratuite la care poţi lua parte dacă îţi introduci adresa de email şi dacă răspunzi la câteva întrebări. Poţi găsi competiţiile aici. Mult noroc!

Cum să faci bani la bursă

O metodă ce este mult mai durabilă decât cele menționate anterior, este bursa. Această formă de a face bani nu îţi oferă profit imediat, aşadar dacă doreşti să faci bani foarte repede, ar trebui să cauţi altceva.

Dacă eşti interesat de acţiuni şi de dezvoltarea anumitor valori, ai putea lua în considerare opţiunile binare pentru a-ţi atinge obiectivul.

cum să faci bani în plus

Câștigă din marketing afiliat

Încă o dată, aceasta este una dintre cele mai populare metode de câştig de pe acest website şi pe bună dreptate. Prin marketingul afiliat, poţi câştiga bani stabili, iar această metodă poate fi utilizată în mai multe feluri.

Fundamental, marketingul afiliat înseamnă publicitate pentru produse sau servicii. Pentru că faci asta, primeşti un comision, ceea ce înseamnă bani. Crearea unui venit în plus prin marketingul afiliat necesită multă muncă, însă se merită efortul. Poţi citi postarea BaniNinja despre marketingul afiliat aici.

 Foloseşte Fiverr,com pentru a obţine un venit în plus din talentele tale

Fiverr.com este un portal fantastic, pe care îl poţi folosi când vrei să îţi ‘vinzi’, dar şi când vrei să ‘cumperi’ talentele altora. Această vânzare şi cumpărare de talent poate părea ciudată, însă există o explicaţie perfect normală.

Pe Fiverr.com, te înscrii ca utilizator şi poţi vinde diverse servicii oamenilor care sunt interesaţi de ele. Similar, poţi cumpăra servicii de la oamenii care fac ceva ce te interesează. Fiverr.com este un portal foarte captivant ce se bucură de un succes internaţional. Poţi afla mai multe despre cum să faci bani în plus pe Fiverr din blogul nostru de aici.

cum sa faci bani in plus

 Tradu texte și câștigă suplimentar

Majoritatea oamenilor pot vorbi şi scrie în mai multe limbi, iar această capacitate crează oportunităţi de a face mulţi bani online. Dacă te înscrii pe portaluri cum ar fi Fiverr şi Elance, poţi oferi oamenilor din toată lumea servicii de traducere texte. Poţi câştiga bani cu uşurinţă prin această metodă. Dacă ţi-ar plăcea să citeşti mai multe despre cum să faci bani în plus din traduceri, poţi citi articolul nostru de aici.

Scrie texte pentru oameni şi companii și crește-ți veniturile

cum sa faci bani in plus

Exact la fel cum poţi face bani traducând texte, ai oportunitatea de a face bani în plus şi dacă scrii texte. Crearea de texte pentru companii sau indivizi îţi poate aduce un salariu pe oră de 90-120 de lei – dacă nu chiar mai mult, desigur, în funcţie de cât de bun eşti. În general, poţi primi o anumită sumă pentru fiecare cuvânt, iar aceasta poate varia de la 0,09 lei pe cuvânt la 3 lei dacă eşti foarte bun.

Atât pe Fiverr, cât şi pe Elance, care au fost recomandate anterior, majoritatea utilizatorilor/scriitorilor taxează 0,09 lei pe cuvânt, ceea ce înseamnă că poţi obţine un venit adiacent destul de uşor.

 Crează logouri şi vinde-le

Dacă eşti puţin creativ şi ştii cum să foloseşti programe precum GIMP sau Photoshop, poţi învăţa cum să creezi logouri frumoase şi utile. Pe Fiverr.com sau pe alte portaluri similare, poţi vinde logourile create pentru o sumă rezonabilă.

 Cum să câștigi în plus pe Facebook

După cum probabil că ai observat deja, asta dacă ai avut sau ai un cont de Facebook, o grămadă de companii vor să îşi distribuie mesajul pe Facebook. Există multe reclame pe reţelele de socializare şi de fiecare dată când cineva dă click pe ele, Facebook percepe o anumită taxă pentru cel care doreşte publicitate.

Prin marketing afiliat, poţi obţine reclame din reţele afiliate şi le poţi distribui pe Facebook. De fiecare dată când cineva dă click pe o reclamă, tu plăteşti puţin ca să trimiţi clientul pe websiteul la care faci publicitate. Aici, există o şansă ca utilizatorul să cumpere sau să comande ceva, ceea ce îţi aduce un comision.

Dacă te pricepi la publicitatea de pe Facebook, poţi câştiga sume semnificative de bani, însă există şi o şansă de a pierde bani. Dacă vrei să citeşti despre o altă metodă, mai puţin riscantă de a face bani pe Facebook, citeşte articolul nostru de aici: Fă Bani pe Facebook.

 Crează websiteuri pentru alţii şi obţine un venit în plus

cum să faci bani în plusDacă te pricepi la crearea websiteurilor, le poţi vinde unor afaceri şi indivizi. Dacă nu ai idee despre cum să faci un website, trebuie să înveţi, iar dacă eşti cât de cât talentat la calculatoare, nu îţi va lua mult să descoperi bazele. Acesta este un loc în care poţi învăţa mai multe despre crearea unui website.

Există mai multe moduri în care poţi vinde o pagină şi unele sunt mai bune pentru a face bani decât altele. Poţi începe încercând să cauţi afaceri sau clienţi interesaţi, să îi contactezi şi să verifici dacă ar fi interesaţi de un website. În principal, nu poţi taxa la fel de mult dacă nu ai referinţe, însă este un început bun şi poţi face câteva mii de lei.

Celălalt mod în care poţi realiza asta, este să urmăreşti websiturile altor companii şi să stabileşti dacă au nevoie de o actualizare. Dacă tu crezi că ar putea fi interesaţi, poţi crea un website fără să le spui şi apoi îl poţi prezenta companiei ca propunere pentru un proiect nou. Această metodă este puţin riscantă, deoarece vei lucra la ceva fără a şti cu siguranţă dacă vei fi plătit.

Creează-ţi propriul website pentru un venit în plus

Dacă oricum ai învăţat cum să faci bani , poţi încerca să îţi creezi propriile websiteuri. După aceasta, le vei  ataşa reţele afiliate sau AdSense pentru a face nişte bani din publicitate. Poţi citi mai multe despre cum să faci bani prin marketing afiliat aici.

 Scrie un blog şi fă bani

Blogurile online devin din ce în ce mai populare, iar dacă reuşeşti să atragi cititorii către blogul tău, ai oportunitatea de a face ceva bani în plus. Obţinerea unor înţelegeri şi contracte de publicitate cu alte companii îţi va aduce bani în plus pentru expunerea produselor respective în funcţie de câţi cititori ai pe blog. Poţi folosi, de asemenea, marketing afiliat şi pe bloguri şi poţi recomanda şi testa produse.

Poţi citi mai multe despre crearea unui venit în plus cu un blog în articolul nostru de aici.

cum sa faci bani

Ultimele cuvinte despre cum poți câștiga în plus

Toate metodele diverse de a face bani în plus pot crea un fel de confuzie în legătură cu alegerea metodelor de câştig.

Cel mai bun sfat al nostru este să găseşti între 2 şi 5 metode şi să le încerci tu însuţi. În acest fel vei putea să afli ce metodă ţi se potriveşte cel mai bine.

Dacă încă nu ştii cum să faci nişte bani în plus, simte-te liber să ne contactezi pe pagina noastră de Facebook sau aici pe pagina de contact.

Mult noroc în crearea unei surse adiţionale de venit!

Scroll to Top