Cum să faci bani în plus

cum să faci bani în plus

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

La un moment dat, toată lumea are nevoie de bani în plus. Fie că vrei ceva ce îți place, ai facturi de plătit, sau orice altceva, nu-ți face griji… nu ești singurul!

Deşi există nişte modalităţi grozave prin care să faci bani în plus, mulţi consideră că dezvoltarea unui venit în plus este o sarcină copleşitoare şi de durată.

Probabil te-ai gândit deja să-ți iei încă un job, însă înainte de a te avânta prea tare în acest proces, ar trebui să dedici puţin timp lecturării ghidului nostru pentru a face bani în plus!

În ghidul ce urmează, vei găsi răspunsuri la întrebarea, cum să faci bani în plus, şi vei vedea cele mai bune modalităţi prin care să atingi acest scop. Avantajul tuturor acestor metode este faptul că nu implică renunțarea la locul de muncă permanent dar, dacă te descurci bine, te POȚI DEDICA în întregime acestora.

Cum să faci bani în plus: cele mai bune 5 metode online

Ninja cu bitcoins

Alegerea Noastră de Top

Bitcoin

 • Cel mai mare potențial de câștig
 • Investiție în viitorul comerțului mondial
 • Plafon nelimitat de bani
METODĂ DE CÂȘTIGDETALII
ninja care deține megafon

SONDAJE PLĂTITE
 • Începe în mai puțin de 10 minute
 • Cea mai ușoară metodă pentru începători
 • Mai multe platforme cu sondaje, ceea ce înseamnă mai multe oportunități de câștig
ÎNCEPE ACUM
freelancing
(Câștigă Acum)
FREELANCING

 • Ești plătit azi
 • Alege și lucrează cu clienți pe placul tău
 • Renunță la slujba de zi
ÎNCEPE ACUM
blogging
(Transformă Pasiunea în Bani)
BLOGGING
 • Fă bani scriind despre ceea ce te pasionează
 • Creează venituri pasive
 • Ușor de început
ÎNCEPE ACUM
<br />
youtube ninja care ține sabie”><br />
<div class=
(Pentru Pasionați)
VIDEOCLIPURI PE YOUTUBE
 • Fă bani vorbind despre temele tale preferate și devino o vedetă pe YouTube
 • Realizează venituri pasive
 • Cel mai popular canal care crește tot mai mult în fiecare zi și aduce tot mai mulți bani din reclame și de la sponsori
ÎNCEPE ACUM

Există o mulţime de modalităţi prin care să faci bani în plus online, însă multe dintre metode nu oferă o rentabilitate bună a investițiilor, având în vedere munca şi timpul de care ai nevoie pentru venitul produs.

În acest articol, am eliminat toate metodele inutile de câștig şi am selectat cele mai bune căi prin care să faci bani în plus! După citirea acestui articol, vei știi exact cum să faci bani în plus.

Iată sugestiile noastre pentru cele mai bune 5 metode:

Internetul a facilitat obţinerea unui venit adiacent, deoarece face posibilă câştigarea banilor din orice locaţie. Poţi face bani în timp ce lucrezi de acasă, când eşti pe drum sau oriunde ai fi. Atât timp cât dispui de o conexiune la internet şi un dispozitiv cum ar fi un computer, smartphone sau tabletă, poți face bani în plus.

Câştigarea unor bani în plus pe web îţi permite să ai un fel de job secundar online, pe care îl poţi face oricând doreşti. Asta înseamnă că poţi câştiga bani în plus de acasă fără a fi nevoit să renunţi la jobul tău actual sau să reduci numărul de ore muncite.

Pe lângă faptul că este comod să faci bani în plus oriunde şi oricând doreşti, munca pe internet este eficientă şi ieftină dacă alegi metodele potrivite de câștig deoarece să începi nu necesită sume mari de bani, iar potenţialul de câştig este FOARTE mare! Dacă utilizezi instrumentul potrivit, vei putea să faci bani destul de repede!

Poţi fi sigur de faptul că vei obţine un venit în plus utilizând una dintre metodele de câştig prezentate aici în “ghidul nostru despre cum să faci bani în plus”. Aşadar pregăteşte-te să ai mai mulţi bani în portofel!

 Cum să faci bani în plus online cu Bitcoin

Bitcoin poate părea ceva ciudat şi complicat pentru unii, dar de fapt este foarte ușor să faci bani! Este în prezent cea mai ușoară și eficientă metodă de a câștiga bani în plus. De aceea, o considerăm cea mai importantă metodă de câștig aici, la BaniNinja.

Poate ai auzit deja de Bitcoin, cea mai cunoscută monedă digitală din lume. Mai mulți experți economici, precum Richard Branson și Bill Gates, au spus despre Bitcoin că este „moneda viitorului” și pe bună dreptate!

 Câștigă bani în plus cu sondaje plătite

Dacă nu ai aflat încă, în ziua de azi este posibil să faci mai mulţi bani doar cu ajutorul opiniei tale.

Cunoştinţele legate de clienţi, potenţiali clienţi şi utilizatori în general, sunt printre cele mai importante date pe care companiile le pot colecta astăzi. O metodă de a învăţa despre clienţii lor este să-i întrebe direct si acesta este momentul în care intri tu în cadru pentru a face mai mulţi bani!

Cum să faci bani în plus cu sondaje plătite:

 • Înscrie-te la una sau mai multe companii de sondaje
 • Primeşte sondajele plătite prin e-mail
 • Răspunde la întrebări online
 • Revendică-ți banii!

După cum se poate vedea, este foarte simplu să faci bani în plus în acest fel. Ar trebui evidenţiat faptul că această metodă nu te ajută să te îmbogățești, însă vei putea genera un venit adiacent. Noi am reuşit cu uşurinţă să facem 700 de lei într-o lună, aşadar merită dacă doreşti ceva mai mulţi bani de buzunar!

Mai jos, poţi vedea cele mai bune locuri în care să faci bani din sondaje. Ţine minte că dacă te înscrii pe mai multe portaluri, vei primi mai multe sondaje, ceea ce înseamnă și mai mulţi bani!

Poţi citi de asemenea mai multe despre sondajele plătite în articolul nostru de aici.

Cele mai bune portaluri pentru a face bani în plus:

sondaje platite

Plătesc între 2,4 și 14,5 RON pentru examinare

Vizitează
sondaje platite

Câștigați până la 1euro pe sondaj

Vizitează

Câștigă bani ca freelancer

A lucra ca liber profesionist este o metodă bună și rapidă de a câștiga mai mulți bani. Practic, tot ce trebuie să faci este să vezi ce competențe ai pentru care există cerere, sau să găsești ceva de care ești interesat. Vei fi surprins să vezi câte competențe îți pot aduce bani!

Mai jos sunt doar câteva din competențele pe care le poți utiliza pentru a câștiga în plus:

 • Design grafic
 • Programare
 • Editare foto
 • Editare video
 • Suport tehnic
 • Asistență virtuală
 • Scrierea de articole

Poți consulta ghidul nostru despre cum să începi ca freelancer pentru mai multe informații!

Cum faci bani din blog

Poate îți place să scrii și ai o părere despre ceva important. Cauți un public cu care să discuți despre ideile tale? Dacă da, atunci blogging-ul poate fi ceva ce ți-ai dori să explorezi!

Poți începe un blog gratuit și, ulterior, să treci la o versiune premium, cum ar fi propriul nume de domeniu (ex. www.numeletău.com) cu costuri foarte mici! Bloggerii încep să scrie despre ceea ce le place, își creează o audiență  și, în cele din urmă, încep să vândă produse, informații, pachete de coaching și multe altele.

Am creat pentru tine un ghid pas-cu-pas despre blogging după care să te ghidezi.

Cum obții un venit în plus din videoclipuri pe YouTube

Unul dintre motivele majore pentru care YouTube a devenit atât de popular este colecția sa uriaşă de videoclipuri, unde poţi găsi videoclipuri despre practic orice. Pe parcursul anilor, popularitatea platformei a crescut treptat, pe măsură ce tot mai multe videoclipuri au fost postate.

Unul dintre motivele principale pentru care sunt postate atât de mult videoclipuri, pe lângă dorinţa de a distribui conținut interesant şi amuzant, este posibilitatea  de a face bani cu ele. Poţi face bani în plus pe YouTube şi dacă vrei să ştii exact cum să faci asta, te poţi uita la postarea noastră: Cum faci bani pe YouTube.

bani pe net

Alte metode de a câștiga bani în plus

Intră în competiţii

Deși ai putea spune că o competiție nu înseamnă de fapt „muncă” ci mai degrabă „noroc”, participarea la competiţii îţi oferă oportunitatea de a face mai mulţi bani.

Deci cum faci bani în plus din competiţii? Poţi fi foarte norocos şi să câştigi lozul cel mare sau poate o sumă mai mică. Pe BaniNinja, am listat un număr de competiţii gratuite la care poţi lua parte dacă îţi introduci adresa de email şi răspunzi la câteva întrebări.

cum să faci bani în plus

Tranzacționează la bursă

O metodă ce se concentrează mult mai mult pe câștigurile pe termen lung decât celelalte menționate anterior este bursa. Această metodă nu îţi oferă profit imediat, aşadar dacă doreşti să faci bani foarte repede, ar trebui să cauţi altceva.

Profită de Affiliate Marketing

Încă o dată, aceasta este una dintre cele mai populare metode de câştig de pe acest website şi pe bună dreptate. Prin intermediul affiliate marketing, poţi câştiga bani în mod constant, iar această metodă poate fi utilizată în mai multe feluri.

În esență, affiliate marketing înseamnă să faci publicitate pentru produsele sau serviciile altora. Pentru că faci asta, primeşti un comision, ceea ce înseamnă bani! Crearea unui venit în plus via affiliate marketing necesită multă muncă, însă merită efortul. Poți afla exact ceea ce trebuie să faci citind ghidul BaniNinja.ro despre affiliate marketing aici.

cum să faci bani în plus

Folosește Fiverr.com pentru a face bani cu competențele tale

Fiverr.com este un portal fantastic, pe care îl poţi folosi când vrei să îţi ‘vinzi’ competențele, dar şi când vrei să ‘cumperi’ competențele altora. Această vânzare şi cumpărare de competențe poate părea ciudată, dar exact asta înseamnă.

Pe Fiverr.com, te înscrii ca utilizator şi poţi vinde diverse servicii celor care sunt interesaţi de ele. Similar, poţi cumpăra servicii de la cei care furnizează servicii care te interesează. Serviciile pot fi orice, de la design grafic, scris, programare și multe altele. Fiverr.com este un portal foarte captivant ce se bucură de un mare succes internaţional. Poţi afla mai multe despre cum să faci bani în plus pe Fiverr din blogul nostru de aici.

Obține bani în plus din traducerea textelor

câștiga bani prin traducerea textelorMajoritatea oamenilor pot vorbi şi scrie în mai multe limbi, iar această capacitate crează oportunităţi de a face bani frumoși online. Dacă te înscrii pe portaluri cum ar fi Fiverr, sau Upwork, poţi oferi servicii de traducere oamenilor din toată lumea. Poţi câştiga bani cu uşurinţă prin această metodă! Dacă ţi-ar plăcea să citeşti mai multe despre cum să faci bani în plus din traduceri, poţi citi articolul nostru de aici.

Redactează de articole

La fel cum poţi face bani din traduceri, ai oportunitatea de a face bani în plus şi dacă scrii articole. Scrierea de articole pentru companii sau persoane fizice îţi poate aduce un salariu pe oră de 100-150 de lei – dacă nu chiar mai mult, desigur, în funcţie de cât de bun eşti. În general, poţi primi o anumită sumă pentru fiecare cuvânt, iar aceasta poate varia de la 0,08 lei pe cuvânt la 0,8 lei dacă eşti foarte bun. 

Pe Fiverr și Upwork, care au fost recomandate anterior, majoritatea utilizatorilor/scriitorilor taxează 0,08 lei pe cuvânt, ceea ce înseamnă că poţi obţine un venit adiacent destul de uşor.

Crează logouri şi vinde-le

Dacă eşti puţin creativ şi ştii cum să foloseşti programe precum GIMP sau Photoshop, poţi învăţa cum să creezi logouri frumoase şi utile. Pe Fiverr.com sau pe alte portaluri similare, poţi vinde logourile create pentru o sumă rezonabilă.

Folosește Facebook

cum să câștigi bani în plusDupă cum probabil că ai observat deja, asta dacă ai avut sau ai un cont de Facebook, o grămadă de companii vor să îşi distribuie mesajul pe Facebook. Există multe reclame pe reţelele de socializare şi de fiecare dată când cineva dă click pe ele, Facebook percepe o anumită taxă pentru cel care doreşte publicitate.

Prin affiliate marketing, poţi obţine reclame din reţele afiliate şi le poţi distribui pe Facebook. De fiecare dată când cineva dă click pe o reclamă, tu plăteşti puţin ca să trimiţi clientul pe websiteul la care faci publicitate. Aici, există o şansă ca utilizatorul să cumpere sau să comande ceva, ceea ce îţi aduce un comision.

Dacă te pricepi la publicitatea pe Facebook, poţi câştiga sume semnificative de bani, însă există şi şansa de a pierde bani. Dacă vrei să citeşti despre o altă metodă, mai puţin riscantă, de a face bani pe Facebook, citeşte articolul nostru de aici: Cum faci bani pe Facebook.

Crează websiteuri pentru alţii

Dacă te pricepi la crearea websiteurilor, le poţi vinde unor afaceri şi persoane individuale. Dacă nu ai idee despre cum să faci un website, poți învăța, iar dacă ai cât de cât experiență cu calculatoarele, nu îţi va lua mult să descoperi modul de functionare.

Există mai multe moduri în care poţi vinde un site web şi unele sunt mai bune pentru a face bani decât altele. Poţi începe încercând să cauţi afaceri sau clienţi interesaţi, să îi contactezi şi să verifici dacă ar fi interesaţi de un website.

Dacă ești începător, nu poţi taxa la fel de mult ca o firmă profesionistă. Dar este un început bun, poţi face câteva mii de lei și, pe parcurs, vei reuși să câștigi mult mai mult.

Celălalt mod în care poţi realiza asta, este să urmăreşti websiturile altor companii şi să stabileşti dacă au nevoie de o actualizare. Dacă tu crezi că ar putea fi interesaţi și ai câteva idei de îmbunătățire, poţi crea un website în prealabil şi apoi îl poţi prezenta companiei ca propunere pentru un proiect nou. Această metodă este puţin riscantă, deoarece vei lucra la ceva fără a şti cu siguranţă dacă vei fi plătit la final, dar poate fi FOARTE convingător să arăți imediat companiei ceea ce vor primi.

Creează-ţi propriul website

Dacă oricum ai învăţat cum să faci website-uri , poţi încerca să îţi creezi propriile website-uri. Poți ataşa link-uri afiliate sau AdSense pentru a face bani din publicitate. Poți crea și propriile produse informative, precum e-books, cursuri online sau poți furniza servicii.

Vinde fotografii

Astăzi, majoritatea oamenilor au atât smartphone-uri, cât şi camere, iar acestea sunt nişte instrumente foarte bune pentru a face bani. Multe siteuri, ziare şi alte tipuri de media sunt în căutare de imagini. Asta înseamnă că este posibil să le vinzi destul de uşor.

Pe acest website, îți poţi încărca fotografiile și le poţi oferi spre vânzare. Când cineva cumpără, tu faci bani şi vei genera încă un venit.

castiga bani online

Concluzie referitoare la câştigarea unor bani în plus

cum să faci bani în plus

Poate te simți copleșit de toate aceste metode de a face bani în plus și nu știi pe care ar trebui să o alegi.

Cel mai bun sfat al nostru este să găseşti între 2 şi 5 metode de câștig şi să le încerci tu însuţi. În acest fel vei putea să afli ce metodă ţi se potriveşte cel mai bine.

Când încerci să afli cum  să câștigi bani în plus, este posibil să descoperi că un anumit lucru funcționează mai bine decât orice altceva, sau poate îți face mult mai multă plăcere. Poate blogging-ul este mai potrivit decât freelancing-ul, sau poate preferi să tranzacționezi decât să faci videoclipuri pe YouTube. Dacă așa este, ar fi mai bine să îți concentrezi toate eforturile și atenția pe acel lucru. Cu cât te concentrezi mai mult asupra unei metode, cu atât sunt mai mari șansele de a avea un succes FOARTE MARE… și de a face mulți bani.

Mult noroc și să câștigați cât mai mulți bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top