Fă bani ca Mediator

Fă bani ca mediator

Doreşti să câştigi nişte bani în plus pentru a călători sau pentru a-ţi cumpăra ceva special sau poate doreşti să devii propriul tău angajat şi să munca de acasa? Munca de mediator te poate ajuta să faci bani, în special dacă în prezent eşti student, educator sau dacă lucrezi într-un domeniu ce are legătură cu materii precum engleza, ştiinţa sau matematica. Poate deveni chiar un job online cu normă întreagă dacă îți dorești asta!

Chiar şi în timpul deficitului economic, există întotdeauna cerere de mediatori privaţi. Studenţi de toate vârstele au nevoie de ajutor pentru a-şi duce la bun sfârşit sarcinile şi pentru a studia în timpul sesiunilor, iar ei sau părinţii acestora sunt adesea dispuşi să plătească pentru acest ajutor. Dacă ţi se pare tentant job-ul de mediator, continua să citeşti pentru a învăţa tot ce trebuie să ştii că să începi.

De Ce Să Devii Un Mediator Privat?

Acest job îţi poate oferi nenumărate beneficii. Câteva dintre avantaje sunt:

O oportunitate de a-ţi câştiga existenţa

Mediatorii privaţi au potenţialul de a câştiga mult mai mult pe oră decât persoanele care lucrează în alte domenii. În funcţie de nivelul tău de pregătire şi cel al persoanei pe care o pregăteşti, poţi taxa de la 80 de lei până la 200 de lei pe oră.

O şansă de a-ţi îmbunătăţi CV-ul

Meditaţiile private vor da foarte bine în CV-ul tău fie că reprezintă ocupaţia ta secundară sau doar ceva secundar. Oamenii pe care îi pregăteşti sau părinţii acestora pot oferi recenzii bune care să te ajute în carieră.

Îţi poţi stabili propriul program

Îţi poţi mula programul în jurul sesiunilor de meditaţii şi nu vei fi nevoit să raportezi niciodată la un angajator. Aceasta combinaţie transforma job-ul de mediator într-o oportunitate ideală pentru orice student sau individ care lucrează deja.

Ţi S-ar Potrivi Acest Job?

Nu toată lumea este capabilă să fie un mediator privat. Pentru a determina dacă tu eşti sau nu ar trebui să răspunzi la următoarele întrebări.

Cel mai bun loc pentru a face acest lucru este Udemy, o piață online de învățare și predare, cu peste 100.000 de cursuri și 24 de milioane de studenți. Aflați programarea, marketingul, știința datelor și aproape orice vă puteți gândi!

Vei reuşi să îţi gestionezi şi urmăreşti finanţele singur?

Atunci când lucrezi pentru un angajator, raportezi la şef cu numărul de ore lucrate şi după îţi primeşti salariul. În multe cazuri, salariul tău este depozitat direct pe card fără ca tu să fii nevoit să faci nimic. Meditaţiile private te vor forţa să îţi urmăreşti şi administrezi singur orele de lucru şi finanţele. Va fi nevoie de asemenea să faci drumuri regulate la bancă pentru a depozita banii câştigaţi.

Lucrezi bine cu alte persoane?

Meditaţiile private te vor pune alături de adulţi, adolescenţi sau copii. Va trebui să deţii abilităţi bune de comunicare şi o atitudine pozitivă. O răbdare îndestulată este de asemenea necesară pentru a te descurca în cazul studenţilor care nu sunt foarte talentaţi sau care se frustrează şi enervează foarte uşor.

Lucruri Importante De Făcut Înainte De A Deveni Mediator

Dacă vrei să ai succes ca mediator privat trebuie să:

1. Îţi Raportezi Câştigurile

Dacă primeşti bani ca mediator privat, trebuie să plăteşti impozit pe venit. ÎN funcţie de ţară în care locuieşti, procesul de înregistrare pentru impozit este diferit. Cel mai bine este să vorbeşti cu un contabil ca să ştii ce ai de făcut.

2. Îţi Scoţi Cazierul

Dacă plănuieşti să lucrezi cu copii, ar fi bine să îţi scoţi cazierul. Astfel, vei putea trimite informaţiile părinţilor pentru a-i scuti de posibile griji.

3. Semnezi Un Contract Cu Clienţii

Pentru a fi sigur că nu vor exista neînţelegeri între tine şi clienţi, completează un document care să indice clar ce servicii oferi în calitate de mediator, frecventa şedinţelor, durata acestora şi costul. De asemenea, menţionează clar când ar trebui efectuată plată. Pune clientul să semneze şi să dateze documentul. Oferă-le o copie a acestora.

4. Stabileşti Preţuri Competitive

Fă puţină cercetare înainte pentru a afla cam ce tarife percep ceilalţi mediatori cu nivelul tău de expertiză.

Găsirea Clienţilor

Fă bani ca mediator

Există nenumărate moduri prin care să găseşti clienţi pentru serviciul tău de meditaţii private. Poţi posta afişe şi fluturase prin cartier sau poţi pune un articol publicitar în ziarul local.

Anunţă că oferi servicii de meditaţii pe reţelele de socializare. Foloseşte internetul pentru a atrage clienţi înfiinţându-ţi un site profesionist care să îţi evidenţieze serviciile oferite, experienţa ta şi datele de contact.Poți folosi rețelele de socializare și pentru a te promova și a arăta ceea ce faci. Unii meditatori au reușit să obțină venituri pasive din meditații postând și monetizând videoclipurile pe YouTube.

Atunci când începi să lucrezi cu primii clienţi, încearcă să incluzi o funcţie pentru recenzii.

Ai putea oferi o sesiune gratuită pentru fiecare client nou adus de unul actual sau poţi oferi un card cadou pentru fiecare referinţă de acest tip.

Munca de meditator este la fel cum ai găsi un job ca freelancer. Un loc grozav în care să găsești clienți poate fi website-ul Fiverr. Poți citi mai multe despre cum să faci bani pe Fiverr aici.

Sau dacă doriți să începeți cu Fiverr și să vă promovați abilitățile imediat pentru a obține clienți, puteți merge direct pe site-ul lor făcând clic aici sau pe imaginea de mai jos. Mult noroc!

Scroll to Top