Fă bani cu Clickworker

Fă bani cu Clickworker

Eşti în căutare de o metodă prin care să faci bani online pe care să-i foloseşti ca venit extra, de un job secundar în afară sau pe lângă sarcina de a fi părinte casnic? Clickworker ar putea fi soluţia perfectă pentru tine. Acest program seamănă într-o anumită măsură cu Amazon mTurk şi alte programe similare care separa sarcinile din cadrul proiectelor mari către echipe mari de oameni care lucrează în cloud. În general, aceste tipuri de programe plătesc foarte puţin. Clickworker se distinge de restul deoarece ai potenţialul de câştiga mult mai mult.

Cu Clickworker, poţi vedea direct câţi bani vei câştiga din completarea unei mari varietăţi de joburi ca freelancer ce variază de la traduceri la copywriting. Acest lucru îţi oferă libertatea de a controla suma de bani câştigată într-o oră. Proiectele pot plăti de la 12 lei la 100 de lei pe oră. Poţi lucra cu uşurinţă de acasă, iar acesta este cu siguranţă cel mai semnificativ avantaj. Bineînţeles că vei dori să îţi utilizezi timpul la maxim, aşa că acest ghid îţi va arăta cum să realizezi asta cu Clickworker.

Trebuie să reţii ceva despre Clickworker înainte de a începe să utilizezi site-ul. Mai exact ca Clickworker nu are rolul de a compensa pentru sursa principală de venit a cuiva. Există mii de persoane care concurează pentru un număr limitat de proiecte, iar fiecare dintre acestea poate fi realizat diferit. Uneori vei vedea că nu există niciun job bine plătit disponibil, însă dacă tu vei urma sfaturile acestui articol, e posibil să aduci în casă încă 800 sau 1200 de lei pe lună după doar 20 de ore de muncă.

Cum Începi Cu Clickworker

Prima di iniziare a lavorare per Clickworker, è necessario soddisfare due requisiti fondamentali: per prima cosa è necessario avere installato Internet Explorer. Se il tuo computer è un Mac, è possibile trovare online le informazioni su come installare il browser sul tuo computer. Se il tuo computer monta Windows, è probabile che Internet Explorer sia già installato.

In secondo luogo, è necessario sapere bene l’inglese, sia letto che scritto. Se non sei un madrelingua inglese, ti verrà chiesto di fare un test per dimostrare le tue capacità di comprensione.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile în limba engleză (sau orice altceva într-adevăr!), Vă recomandăm să consultați Udemy, o piață online de învățare și predare cu peste 100 000 de cursuri și 24 de milioane de studenți.

Se possiedi questi due requisiti, si è pronti per iniziare con Clickworker. Seguire questa procedura per ottenere tutto istituito:

1. Înregistrează-te Pe Clickworker

Vizitează website-ul clickworker.com pentru a-ţi înregistra un cont. Când se încarcă pagină, caută butonul de înregistrare. APasă pe buton şi aşteaptă încărcarea următoarei pagini. Alege opţiunea de înregistrare pe Clickworker.

2. Completează Informaţiile De Bază

După ce ai decis să te înscrii pe Clickworker, vei completa un formular. Completează numele, adresa de email, cea de livrări şi alte informații relevante. Odată ce ai completat toate căsuţele, trimite formularul şi așteaptă sosirea email-ului. Deschide-l şi accesează link-ul pentru a-ţi confirma adresa de email şi pentru a finaliza procesul de înregistrare.

3. Pregăteşte-te Pentru Testări

Dacă vrei să te califici pentru job-urile bine plătite de pe Clickworker, trebuie să dai nişte teste. Vei vedea link-ul care te va ghida în partea superioară a paginii sub coloana de evaluări. Accesează link-ul şi completează toate informaţiile necesare.

4. Completează Formularul

Odată ce ai ajuns pe pagina de evaluări, vei fi nevoi să completezi un formular alcătuit din patru categorii: Despre Mine, Limbi vorbite, Abilităţi, Hobby-uri & Ce Ştiu Să Fac. Dedica suficient timp acestei sarcini încât să o completezi cât mai perfect. Este foarte important să faci asta deoarece răspunsurile tale vor determine ce sarcini îţi vor fi atribuite şi în final, cât de mulţi bani vei face.

5. Ia Testele

După ce completezi toate cele patru categorii, vei fi redirecţionat către o pagină de teste. În partea superioară, vei vedea titlul “Teste De Bază Disponibile”. Acestea sunt testele iniţiale necesare pentru a-ţi demonstra calificările. Parcurge toate examenele pe care le vezi în această pagină. Nu te grăbi şi dă-ţi silinţa.

După finalizarea acestora, vei vedea că se vor deschide încă două liste sub Teste De Bază cu coloane Adiţionale De Necesităţi. Participă şi la acestea din urmă. Sunt puţin mai complexe şi provocatoare decât cele anterioare, aşadar fii atent.

Uneori va exista o pauză între teste. Acest lucru este normal. Ar putea dura până la o zi ca să apară, aşadar revino în 24 de ore.

Cel mai probabil îţi va lua între 2 şi 3 ore să completezi toate aceste evaluări. Asigură-te că ai o conexiune la internet stabilă deoarece nu te poţi opri ca mai apoi să continui testul. Ai o singură şansă de a le completa.

Ca parte din teste, ţi se va cere să îţi creezi o adresă de Hotmail dacă nu ai deja una. Nu poţi completa sarcina fără adresă de email, aşadar fii pregătit să îţi creezi una.

Aminteşte-ţi că deşi poţi lucra pe Clickworker fără a da testele, nu ţi se vor atribui proiecte bine plătite în lipsa acestor calificări. Se merită să investeşti puţin timp iniţial.

Cum Să Începi Să Faci Bani În Sistemul UHRS De La Clickworker

Odată ce ai trecut toate examenele, vei putea accesa secţiunea UHRS unde se regăsesc proiectele bine plătite. Pentru a intra în UHRS, trebuie să ai browser-ul Internet Explorer.

Pentru a accesa sistemul, foloseşte acest link direct: https://prod.uhrs.playmsn.com/Judge/Views/Login. Ţi se va cere să introduci datele de autentificare. Vei face asta cu ajutorul ID-ului de autentificare pe care l-ai creat pentru Hotmail. După ce te-ai autentificat, vei vedea o listă de HitApps, adică proiectele pe care trebuie să le completezi ca să câştigi bani.

Majoritatea sarcinilor vor avea un link albastru pentru Calificare. Înainte a a începe proiectul, trebuie să completezi testele necesare pentru calificare. Odată ce obţii calificarea, nu vei fi nevoit să repeţi aceste teste.

Calificările sunt ca nişte mini teste. Pe unele le poţi repeta, însă doar de câteva ori. Nu poţi lucra la un HitApp decât după ce obţii calificarea. Dacă o ai deja, trebuie doar să apeşi pe link-ul “Star Judging” ca să începi.

Urmează aceste sfaturi când selectezi HitApps şi lucrezi la calificări:

  1. Dă-ţi silinţa ca să răspunzi repede, dar cât mai corect. Dacă eşti nesigur de un răspuns, poţi trece peste.
  2. Verifica link-ul de Previzualizare dacă este vreunul disponibil. Uneori, răspunsurile apar în materialul de previzualizare.
  3. HitApps cu o rată de plată mai mare de 1,2 lei pe sarcina sunt la mare căutare. Este foarte important să completezi calificările pentru acelea cât mai repede ca să nu ratezi nicio oportunitate.
  4. Pot apărea erori în sistem. Vei vedea că uneori deşi ai introdus răspunsul corect, sistemul îţi va spune că l-ai greşit. Nu-ţi pierde timpul cu aceste erori. Treci la următoarea întrebare imediat.
  5. Nu introduce răspunsuri aleatorii. Sistemul poate detecta asta şi ca rezultat, ţi se va interzice accesul la acel proiect sau la website.
  6. Atunci când lucrezi la un proiect, asigură-te că o faci repede, dar fără a renunţa la calitate. Aminteşte-ţi că un număr mai mare de sarcini completate îţi va aduce mai mulţi bani.
  7. Încearcă să nu fii monoton. Selectează sarcini din diverse categorii pentru a te familiariza cât mai mult cu acestea. În zilele când nu găseşti job-uri bine plătite disponibile, lucrează la calificări pentru job-urile cu rate mai mici.
  8. Reţine faptul că sarcinile bine plătite sunt mai dificile, iar ca rezultat, vei fi nevoit să lucrezi într-un ritm mai încet. În timp, poate vei realiza că proiectele cu rate mici de plată aduc mai mulţi bani per total deoarece le poţi termina mai repede. Toate sunt diferite când vine vorba de Clickworker. Cea mai bună sursă de venit pentru tine ar putea fi o alternativă îngrozitoare pentru altcineva.

Plată

Guadagnare soldi on Clickworker

Îţi vei primi primă plată de la Clickworker după 3 săptămâni de la intrarea în sistemul UHRS. După, te poţi aştepta la o plată săptămânală, asta dacă munceşti săptămânal. Depozitele sunt făcute în contul tău UHRS până luni cel târziu. Marţi, banii vor fi transferați din UHRS în PayPal. Poţi utiliza apoi banii pentru a face cumpărături online sau îi poţi transfera în contul tău bancar. Mulți freelanceri se întreabă dacă vor putea fi plătiți în Bitcoin sau alte criptomonede la alegere. Este un aspect pe care multe site-uri de joburi online îl au în vedere în viitor. 

Dacă câştigi mai puţin de 2400 de lei pe an, nu vei plăti nicio taxă la Clickworker şi nici nu va fi necesar să îţi declari veniturile. Persoanele care câştigă mai mult de 2400 de lei pe an sunt obligate să îşi declare veniturile. Cel mai bine este să vorbeşti cu un contabil ca să înveţi cum să îţi declari veniturile în primul an. Dacă eşti în căutare de o altă metodă de a face ceva bani, aruncă o privire la lista noastră de metode de câștig de aici.

Scroll to Top