Fă bani cu Google Adsense

Fă bani cu Google Adsense

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

freelancing

Dificultate

Dificultate Scăzut
Scăzut

Timp

Timp Scăzut
Scăzut

Venituri

Câștiguri Mijloc
Mijloc

Tot mai mulţi oameni spera să îşi deschidă propriile afaceri şi să câştige ceva bani în plus lucrând online. Există multe avantaje când vine vorba de câștiguri online și munca de acasă în defavoarea celei la birou; în orice caz, pentru a-ţi câştiga existenţa, trebuie să găseşti surse consistente de venit.

Una dintre cele mai bune modalităţi prin care să faci bani online este Google AdSense. Mulţi oameni sunt capabili să obţină un venit secundar substanţial cu Google AdSense, iar în timp, este chiar posibil ca acel venit să devină sursa ta principală de fonduri. Pentru a avea succes pe Google AdSense, trebuie să ştii câteva lucruri importante. Acest ghid îţi va oferi câteva sfaturi necesare pentru a avea succes şi îţi va explica în detaliu ce reprezintă acest serviciu şi cum se pot face bani astfel.

Totul Despre Google AdSense

Marketing-ul online a devenit o parte vitală a oricărei afaceri indiferent de industria şi domeniul în care activează, iar una dintre metodele prin care companiile îşi promovează produsele şi serviciile este Google AdSense. Companiile licitează pentru anumite cuvinte cheie ca să cumpere spaţiu publicitar pe website-uri. Când li se afişează reclamele, Google îi taxează pe comercianţi.

Pentru cei care vor să facă bani din blog, să aibă un website, să monetizeze un canal de YouTube sau să aibă orice fel de proprietate online, Google AdSense seamănă cu marketing-ul afiliat când vine vorba de a câştiga bani. Atunci când te înregistrezi pentru acest serviciu, le oferi permisiune celor de la Google să afişeze AdWords Google alături de conţinutul tău.Mulți antreprenori din online câștigă sute de mii pe an din venituri care includ Google Adsense.

Unul dintre cele mai substanţiale avantaje ale Google AdSense este uşurinţa cu care se obţine profit. Mai mult, Google este o companie de prestigiu şi toată lumea are încrede în ea.

Pentru a începe să foloseşti Google AdSense, trebuie să îţi creezi un cont gratuit şi să ai deja un blog sau un canal de YouTube. Google îţi va evalua cererea de înregistrare, iar după aprobare, îţi va integra reclamele pe pagina cu ajutorul unui plug-in. După această etapă, Google AdSense se va ocupa de tot, afişând reclame cititorilor, vizitatorilor şi audienţei tale în general. Oricând cineva apasă pe una dintre reclame, vei primi o parte din profitul pe care îl face Google la fiecare click.

Nu Aşa De Repede!!

Când încep să înveţe despre Google AdSense, mulţi oameni cred că vor reuşi să facă bani accesând ei singuri reclamele şi rugându-i pe alţii să facă asta. Acest tip de fraudă va conduce la închiderea contului tău de pe Google AdSense pentru totdeauna. Google foloseşte un soft foarte complex pentru a monitoriza activitatea de pe site-urile, blog-urile şi videoclipurile echipate cu Google AdSense. Softul poate distinge accesările reale de cel false. Deşi accesarea ocazională ar putea trece neobservată, încercările multiple de fraudare vor conduce la închiderea contului.

Cât De Mult Poţi Câştiga Cu Google AdSense?

Fiecare are parte de o experienţă diferită când vine vorba de Google AdSense. Iniţial, e posibil să nu faci prea mulţi bani, din moment ce alcătuirea unui portofoliu de website-uri sau a unei colecţii de videoclipuri poate dura mult. Utilizând Google AdSense, te poţi aştepta să câştigi cam $200 în fiecare lună.

Cum Te Pregăteşti Pentru Google AdSense

După cum am menţionat anterior, trebuie să ai deja un website, sau un canal de YouTube ca să fii eligibil pentru Google AdSense. Dacă nu ai, nu trebuie să îţi faci griji. Pregătirea unui blog sau a unei alte platforme media pentru Google AdSense este destul de uşoară. Acest ghid te va trece prin câteva dintre metodele de lansare a unei platforme ca să începi să utilizezi Google AdSense.

Opţiunea 1: Creează un blog pe BlogSpot.

BlogSpot este o platformă de creare şi întreţinere bloguri care este gratuită. Google deţine platforma BlogSpot, aşadar este foarte uşor să integrezi Google AdSense în formatul blog-urilor de pe sistem. Chiar dacă nu ai creată niciodată un website, poţi deschide un blog pe BlogSpot în cam 10 minute. Această metodă este recomandată pentru cei care sunt noi în domeniul job-urilor online.

Uite câteva sfaturi care să îţi aducă succes pe BlogSpot:

1. Alege un nume adecvat pentru domeniu.

BlogSpot îţi permite să creezi un nume pentru blog şi vei dori să alegi unul ce are legătură cu subiectul, este ușor de pronunţat şi de reţinut. Pentru a alege un domeniu, puteți utiliza Namecheap, deoarece garantează că acesta va fi predat dvs. cu standarde superioare de service și suport. Scopul lor principal este de a construi o atmosferă orientată către clienți, plină de cei mai fericiți clienți din galaxie.

2. Alege un domeniu.

Blog-ul tău trebuie să se concentreze pe un subiect anume. Poţi alege orice doreşti de la modă la tehnologii şi până la finanţe, cultura pop sau mâncare. Odată ce ai făcut asta, scrie câteva postări. Încearcă să le alcătuieşti astfel încât să depăşească 400 de cuvinte şi include imagini. Editorul de conţinut de pe BlogSpot uşurează foarte mult procesul de creare a postărilor.

Recomandăm Siteground să facă acest lucru. Aceasta este o companie excelentă de găzduire care vă oferă hosting securizat și rentabil. De asemenea, puteți achiziționa un nume de domeniu de la acestea. Dacă sunteți un începător și doriți doar să aveți găzduire de bază, puteți obține o mare parte aici.

Dacă sunteți puțin mai avansați și aveți deja un trafic, puteți merge aici pentru a vă îmbunătăți serviciile de găzduire.

3. Îmbunătăţeşte aspectul cu o temă.

BlogSpot îţi oferă opţiunea de a alege dintr-un număr mare de teme diverse şi gratuite; în orice caz, dacă vrei ca site-ul tău să iasă în evidenţă şi să atragă vizitatori, este bine să utilizezi o temă externă.

Aveți destulă selecție și toate au avantaje sau dezavantaje. Cele recomandate cel mai mult sunt:

4. Creează două pagini esenţiale.

Fiecare blog de pe BlogSpot trebuie să aibă o pagină Despre Noi şi una de Contact. Includerea acestora în site, îi va conferi legitimitate şi o mai bună poziţionare în listele motoarelor de căutare.

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani

Opţiunea 2: Creează un blog WordPress.

Dacă ai puţină experienţă în domeniul blog-urilor sau a website-urilor, utilizarea unui site WordPress în care să integrezi Google AdSense ar putea fi soluţia perfectă pentru tine. WordPress este cea mai populară platforma pentru blog-uri şi cuprinde aproape un sfert din blog-urile de pe internet.

WordPress este puţin mai complex decât Blogger, platforma recomandată pentru cei lipsiţi de experiență în acest domeniu. Site-ul îţi oferă acces la mai multe teme gratuite, funcţionalităţi intuitive şi unelte care să te ajute să personalizezi website-ul şi să-i conferi unicitate.

Există o multitudine de tutoriale disponibile online care să te ajute cu WordPress. Dacă ai experienţă cu calculatoarele, ai putea să înveţi din mers, din moment ce sistemul este intuitiv şi oferă instrucţiuni directe pe ecran.

Cele mai populare teme WordPress sunt incluse în ElegantThemes, ultimul constructor de pagini vizuale. Dacă sunteți interesat, puteți consulta ofertele lor de pe această pagină.

Puteți începe blogul și puteți descărca mai multe teme gratuit. Cu toate acestea, vă recomandăm să faceți upgrade la o temă premium, care ar fi o taxă de o dată de 20 până la 100 USD. Elementor vă permite să faceți mai mult decât cele gratuite și, de obicei, vă arată mult mai plăcut. Acest lucru face mai probabil ca cititorii să vrea să rămână pe site-ul dvs., să vină din nou și să cumpere de la dvs.

Desigur, dacă preferați să faceți doar un magazin online, există întotdeauna această opțiune. Pentru aceasta, puteți utiliza WooCommerce, un plugin open-source de e-commerce pentru WordPress. Este destinat comercianților online de dimensiuni mici și mari.

Opţiunea 3: Deschide un canal de YouTube

Poţi face bani cu Google AdSense chiar dacă nu îţi place să scrii. YouTube permite generarea unui venit prin afişarea de reclame Google AdSense în cadrul videoclipurilor. Poţi face videoclipuri despre aproape orice:

 • Recenzii de produse şi servicii
 • Recenzii de filme şi seriale
 • Blog video
 • Comedie şi divertisment
 • Videoclipuri educaţionale
 • Videoclipuri tip tutoriale
 • Jocuri video
 • Animaţii
 • Muzica
 • Demonstraţii de talent
 • Videoclipuri cu animale

Odată ce te-ai gândit la o secţiune, eşti gata să foloseşti YouTube. Te poţi înregistra pentru un cont complet gratuit. Poţi înregistra videoclipurile cu telefonul mobil sau cu cameră web, sau poţi achiziţiona un soft de înregistrare precum Camtasia ca să creezi videoclipurile direct pe calculator.

Înainte de a-ţi depune aplicaţia pentru un cont Google AdSense, va trebui să încarci cel puţin 5 videoclipuri. Calitatea acestora este importantă. Nu poţi posta 10 videoclipuri lungi de câteva secunde şi să te aştepţi ca aplicaţia ta să fie acceptată. După ce ai făcut asta, aşteaptă o săptămână până ce trimiţi aplicaţia.

După Ce Ai O Proprietate Online

Cea mai dificilă parte când vine vorba de Google AdSense este organizarea proprietăţii tale online. Odată ce ai terminat cu asta, restul e uşor. Înainte de a avansa mai mult, este important să reţii că Google AdSense selectează cu atenţie proprietăţile web care primesc aprobare. Dacă site-ul tău este pe jumătate neterminat, lipsit de conţinut sau are mult spam, nu vei primi aprobare. 

Trebuie să arăţi că ai un site sau un canal de YouTube care este important pentru ceilalţi. Asigură-te că ai un conţinut adecvat înainte de a trimite aplicaţia pentru a evita frustrarea. Odată ce ai suficientă încredere în site-ul, blog-ul şu canalul tău şi crezi că îi va impresiona pe cei de la Google, eşti gata să treci la următoarea etapă.

Trimite Aplicaţia AdSense

Atunci când eşti satisfăcut de proprietatea web pe care o deţii, poţi aplica pentru contul de Google AdSense. Vei face asta vizitând website-ul Google AdSense şi completând toate formularele necesare. Nu te grăbi şi răspunde cât mai bine la întrebări.

După ce ai trimis aplicaţia, vor trece câteva zile până cei de la Google o vor evalua şi până vor decide dacă să o aprobe sau nu. În unele cazuri, poţi aştepta chiar şi o săptămână sau două înainte să auzi ceva de la ei. Dacă primeşti aprobare, vei putea să începi imediat să utilizezi AdSense. Dacă nu, nu fi descurajat. Poate vor fi necesare încă câteva aplicaţii înainte să primeşti aprobare. Doar implementează toate modificările recomandate de Google şi mai încearcă o dată. Poţi căuta online ca să afli mai multe despre motivele aprobării unui cont.

După Aprobarea AdSense

Fă bani cu Google Adsense

După ce ai fost anunţat de cei de la Google că ţi s-a aprobat contul de AdSense, nu poţi să te laşi pe o ureche şi să aştepţi venirea banilor! Va fi necesar să continui munca pentru a maximiza profiturile de la reclamele Google.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să instalezi Google AdSense pe blog, website sau canalul de YouTube. Există mai multe moduri în care poţi face asta în funcţie de platforma pe care o foloseşti. Poţi verifica secţiunile de ajutor de pe platforme sau poţi căuta online instrucţiuni pe pasi despre cum să adaugi Google AdSense.

De la instalarea Google AdSense, trebuie să aştepţi între 24 şi 48 de ore până ce vor apărea reclamele. Poţi începe promovarea site-ului din clipa când vezi primele reclame. Pentru asta poţi utiliza reţele de socializare, mesaje, blog-urile altor persoane şi multe alte metode de atragere a traficului pe website. Aminteşte-ţi că pentru a face bani cu Google AdSense, oamenii trebuie să dea click pe reclame, iar tu trebuie să direcţionezi trafic către pagina ta dacă vrei să se întâmple asta.

În timp, vei fi nevoit să produci conţinut de calitate pentru a păstra numărul de vizitatori sau pentru a-l mări. Obiectivul tău ar trebui să fie postarea unui videoclip sau articol cel puţin o dată pe săptămână sau mai des dacă îţi permite programul. De fiecare dată când adaugi conţinut nou sau îţi promovezi materialul, vei vedea cum creşte venitul din contul de Google AdSense.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top