Fă bani cu un blog

bani din bloguri

Dificultate:

cum sa faci bani repede

Angajament ca timp:

bani rapid

Câștiguri potențiale:

cum sa faci bani usor

Plata potențială pe oră

lei

BaniNinja score:

O metodă comodă în care să faci bani de la BaniNinja.ro

În zilele noastre, să ai propriul blog a devenit ceva destul de popular. Mulți sunt de părere că o mulțime de lucruri bune pot veni din deținerea unui blog popular. Pe langă posibilitatea de a face bani din postările de publicitate și sponsorizări, există adesea alte beneficii sub formă de mostre gratuite de cosmetice, haine, accesorii. Blogurile cele mai de succes sunt de multe ori cele care găsesc o nișă și încep să lucreze de acolo. Dacă dorești să afli mai multe despre cum să faci bani cu ajutorul unui blog, citește în continuare.

  • Cum să creezi un blog?
  • Despre ce să scrii?
  • Cum află oamenii despre blogul tău?

Gama de diferite bloguri este imensă. Poți găsi orice, de la bloguri personale, care sunt la fel ca jurnalele online, la bloguri despre gătit sau despre călătorit și bloguri cu animale drăguțe. Ideea este că cele mai multe idei au fost deja realizate, iar șansa de a crea ceva cu totul nou și revoluționar este aproape de zero. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu poți crea un blog popular și să îl valorifici. Aici, BaniNinja.ro îți arată cum.

Cum îți creezi un blog?

Crearea unui blog este gratuită, iar in cele mai multe cazuri este destul pentru a-l configura. Ai control 100% asupra blogului tău, iar singurul lucru de care într-adevăr ai nevoie este un subiect interesant pentru a-l acoperi. Chiar dacă ești total nou la capitolul blogging ca întreg, nu este atât de greu să îl gasești.

Mai multe site-uri îți oferă posibilitatea de a crea un blog, dintre care Reteauadebloguri.ro sau Blogger, te vor ghida în acest proces, pas cu pas. Vei primi propriul URL, un model pentru blogul tău, iar apoi singurul lucru rămas este să începi să scrii.

Ține minte, totuși, că marea majoritate a blogurilor nu fac bani, unii fac puțini bani, iar câțiva pot chiar trăi de pe urma unui blog. Deși, la prima vedere, blogging-ul pare ceva de care poți avea grijă în timpul liber, va trebui să îl tratezi ca pe un job, dacă dorești să faci bani de pe urma lui.Amintește-ți că efortul și veniturile merg frecvent mână în mână!

Secretul din spatele unui blog de succes constă în trei lucruri: conținut de calitate, mult trafic, și marketing bun. Realizarea acestor trei lucruri nu este ușoară și probabil nu se va întâmpla peste noapte. Dar ce trebuie să faci pentru ca blogul tău să reușească?

Conținut interesant: despre ce să scrii?

Practic, totul depinde de tine. Trebuie să ai o idee de ansamblu despre ceea ce vrei să scrii, și trebuie să fii în măsură să te exprimi în mod corespunzător.

Fă-ți timp să arunci o privire asupra altor bloguri. Este posibil să dorești să începi cu “Technorati’s Popular Blogs ” pentru a vedea ce este la modă. Citește unele bloguri despre subiecte care te interesează și gândește-te la modul în care ai putea să îl îmbunătățești. Observă modalitățile prin care aceste bloguri fac bani și încearcă să pui în aplicare aceste metode pe propriul blog. Evident, vei dori mereu să ieși în evidență din mulțime, dar nu e nimic în neregulă cu furtul câtorva idei bune de aici și de acolo. Chiar cele mai mari și mai populare bloguri au început în acest fel!

Ar trebui să fie foarte clar până acum că blogul tău poate fi despre orice vrei. Cu toate acestea, în cazul în care ideea este de a face bani, unele subiecte pot aduce mai mulți bani decât altele. Poți lua în considerare un blog de călătorie sau un blog unde comentezi cele mai noi dispozitive. Ambele industrii au bugete de publicitate imense, din care poți solicita partea ta.

Dar, desigur, nu ar trebui să începi să scrii despre dispozitive, dacă nu ai nici un interes în ele sau dacă nu ai cunoștințele necesare despre ele. Pentru a avea credibilitate, blogul tău trebuie să se bazeze pe propriile interese și experiențe. Un blog fără pasiune nu va fi niciodată popular.

Asta nu înseamnă că trebuie să alegi un subiect și apoi să te ocupi de acela în mod exclusiv. Unii bloggeri scriu despre tot felul de lucruri care li se întâmplă sau despre lucruri fără un fir narativ. Acestea fiind spuse, există un zvon cum că cele mai de succes bloguri sunt acelea care mai mult sau mai puțin se ocupă de un singur subiect.

Ai putea încerca să îți găsești propria nișă și să scrii despre ea cât vrei. Dacă alegi ceva mult prea deschis, competiția va fi mai mare, de asemenea. Cheia este de a găsi un subiect deschis suficient pentru a avea un public țintă, fiind în același timp suficient de specific pentru a te face remarcat din mulțime. Poate dorești să arunci o privire asupra altor bloguri și să te gândești dacă un subiect ar trebui să primească mai multă atenție.

Dacă blogul tău începe să primească o anumită atenție, poți utiliza acest lucru pentru a ascensiona în continuare pe lista celor mai de succes bloguri. Dacă, de exemplu, ai un blog despre muzica, poți solicita companiilor de înregistrare să îți permită să analizezi noile versiuni. Pentru companiile de înregistrare, acest lucru înseamnă publicitate gratuită, iar pentru tine înseamnă posibilitatea de a fi primul care analizează o piesă muzicală, lucru care ar atrage probabil chiar mai mulți cititori. În același timp, vei primi muzică gratuită.

Cu toate acestea, trebuie să fii atent dacă scrii despre viața ta privată! Mai multe bloggeri care au scris despre muncă pe blogul lor au fost mustrați sau concediați. Prin urmare, dacă ai un blog deschis, ar trebui să fii întotdeauna atent la ceea ce scrii pe el, în cazul în care s-ar putea întoarce împotriva ta.

Pe cine vrei să abordezi? Prieteni, familie, persoane din domeniul tău, sau doar persoane în general? Răspunsul la această întrebare trebuie să se reflecte în mod deliberat în aspectul și în modul în care faci reclamă blogului tău.

În cazul în care obiectivul tău este de a face bani, trebuie să vizezi în mod deliberat un anumit public – și asigură-te că îl vei găsi.

Cum afla oamenii despre blogul tău?

Desigur, nu este ușor la început. Trebuie să începi cu pași mici, spune-le prietenilor și familiei despre blogul tău, spune-le să răspândească vorba și asigură-te că îți distribuie mesajele pe Facebook și/sau Twitter. Nu ezita să îți rogi prietenii să îți distribuie postările dacă le plac.

Având numele corect este cheia, deci ia în considerare cu atenție! Acesta trebuie să fie ușor de reținut și de neuitat, daca vrei atenția oamenilor. De asemenea, asigură-te că numele este în URL, dacă vrei ca oamenii să îți găsească din nou pagina de pornire.
Uneori, va trebui să plătești pentru adresa de web pe care o dorești, dar în mod normal nu este foarte scumpă. În plus, dacă asta înseamnă că vizitatorii tăi se vor întoarce din nou și din nou, merită toți banii.

Atunci când alegi un nume pentru blogul tău, asigură-te că:

  • Este scurt și ușor de reținut
  • Eviți folosirea semnelor, de exemplu linii, în URL, deoarece acestea vor fi mai greu de amintit

Distribuie-ți blogul

O modalitate buna de a-ți plasa blogul în fața cititorilor este de a adera la o rețea blogger mai extinsă, precum Bloggers Delight. Aceste site-uri au cu siguranță o mare selecție de bloguri, dar au, de asemenea, o mulțime de cititori care le accesează tocmai pentru acest motiv.

Realizarea unei pagini de Facebook pentru blogul tău este o idee bună, astfel încât poți să-ți distribui mesajele și să ții la curent oamenii cu ce noutăți mai ai pe blog. Oamenii nu își pot aminti mereu să îți verifice blogul, dar poți fi destul de sigur că sunt pe Facebook tot timpul, astfel încât devine locul perfect pentru a obține atenția oamenilor.

În același mod, Twitter poate fi foarte util. Distribuie pe Twitter un link și un text scurt, ușor de reținut de fiecare dată când scrii un nou post, și asigură-te că folosești o mulțime de hashtaguri, astfel încât să poată ajunge mesajul la cât mai mulți oameni posibil. Dacă postezi despre cineva celebru, poți încerca să îl faci să îți redistribuie postarea, lucru care va garanta o mulțime de vizitatori noi.

Competiția dintre bloguri este acerbă, iar scenariul de vis pentru tine ar fi să obții un fel de menționare într-o revistă, de către cineva celebru, sau chiar o trimitere de la un alt blog popular. În acest fel poți obține noi cititori, dar, din păcate, nu este chiar ceva ce poate fi controlat.

Marketing de calitate: cum să faci bani pe blogul tău

Odata ce ți-ai început blogul, vei dori să te alături Google AdSense sau Chitika, ambele care te pot ajuta să îți potrivești blogul cu anunțuri de publicitate relevante. Apoi, atunci când oamenii vor da clic pe anunțuri, vei primi venituri. De multe ori, un blog mai informativ va duce la mai multe clicuri publicitare (atâta timp cât acestea se potrivesc mesajelor dumneavoastră), astfel oferindu-ți câștiguri bune.

Cu toate acestea, înainte de a ajunge atât de departe, există câteva lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare:

Acest lucru poate părea evident, dar cel mai bun lucru este de a selecta agenții de publicitate care vizează cititorii. Prin urmare, ar trebui să iei în considerare persoanele pentru care scrii de fapt.

Cine sunt cititorii tăi și care sunt interesele lor?

Poate fi greu de determinat, mai ales dacă ai un blog mai larg. Dacă vizezi o nișă, cu toate acestea, sau chiar daca este un blog personal, va trebui să-ți asumi că lucrurile care te interesează și care sunt subiectul scrierile tale sunt, de asemenea, interesele cititorilor tăi.

Ia în considerare, de asemenea, ce și cât de multă publicitate ai pe pagina ta. Oamenii nu sunt deranjați de câteva bannere aici sau acolo – uneori chiar avantajează aspectul paginii puțin – dar nimeni nu are timp de un atac violent de pop-up-uri. Nu e nimic în neregulă cu publicitatea, atâta timp cât păstrezi acest lucru la un nivel scăzut.

Dacă începi să pui anunțuri publicitare pe blogul tău înainte de a obține un grup solid de cititori, nu vei câștiga decât bani de buzunar. Dacă chiar vrei să obții sume mari de bani, ar fi recomandat să lucrezi la conținutul blogului tău și la numărul de cititori înainte de a începe să faci publicitate. Apoi, după ce ai obținut un grup de dimensiuni adecvate de cititori care te vizitează regulat, poți începe cu câteva anunțuri bine alese.

Probabil, vei avea nevoie de sute de mii de cititori pentru a trăi de pe urma publicității de pe blogul tău, dar dacă urmezi sfaturile și trucurile de mai sus, ar trebui să fii capabil să aduni suficienți cititorilor pentru un al doilea venit frumos.

Folosește-ți blogul pentru a-ți face publicitate

Un alt mod de a-ți valorifica blogul este prin vânzarea propriilor lucruri sau servicii. Dacă, de exemplu, ești un blogger culinar, care a publicat o carte de bucate, folosindu-te de blog pentru publicitate este soluția evidentă. În mod similar, dacă ești designer de grădină, poți face publicitate cu ușurință propriilor servicii. Pe blogul tău, ai posibilitatea de a te lăuda cu piesele terminate, lucru care funcționează de o sută de ori mai bine decât orice CV.

Daca ai înclinație artistică, blogul este un loc minunat pentru a-ți face publicitate prin desenele realizate. Poate te poți conecta la magazinul Etsy? Profită de faptul că poți face publicitate pe blog fără nici un cost – nu știi niciodată ce oportunități poate aduce

Realizează un e-mail informativ

Dacă ai suficienți cititori și un serviciu pe care dorești să îl vinzi, poți încerca să faci un e-mail informativ săptămânal sau lunar. Aici, poți sublinia unele dintre cele mai recente apariții pe blog, făcând în continuare publicitate serviciilor și produselor tale.

Pe locuri, fiți gata, start!

Crearea unui blog de succes este foarte mult despre cursul de dezvoltare al unui trend, câștigând astfel încrederea cititorilor. Acest lucru nu se va întâmpla dintr-odată sau pe nemeritate, va trebui să muncești pentru a crea un blog de succes. Dar nu îți face griji! Acest lucru este posibil prin dăruire și prin alegerea subiectului potrivit.