Fa bani din Muzica

Site-ul Slicethepie.com oferă plăți în numerar pentru analizarea melodiilor noi lansate.

Modul în care funcționează este că îndată ce îți creezi un profil, vei avea acces la toate tipurile de melodii noi care așteaptă comentariul tău personal. Merită amintit, însă, că va trebui să asculți muzică serios pentru a face bani decenți.

BaniNinja.ro îți pune la dispoziție site-ul într-o încercare de a-ți da seama cât de mult poți câștiga într-adevăr și modul de a-ți optimiza veniturile.

Cum funcționează Slicethepie

După ce ți-ai creat profilul, ți se va cere să asculți o piesă muzicală timp de cel puțin 90 de secunde, să acorzi o notă de la 1 la 10 și să scrii un comentariu.

De îndată ce ai trimis comentariul, Slicethepie îl va verifica și va determina plata. Comentariile bune îți pot aduce mai mulți bani și îți permit să avansezi mai mult în clasamentul Slicethepie. Vom reveni la definiția „comentarii bune” în scurt timp.

În plus, site-ul are un opțiune prin care se asigură că nu analizezi prea multe piese prea repede. Dacă epuizezi această opțiune, vei fi obligat să iei o scurtă pauză, înainte de a ți se permite să asculți următoarea piesă muzicală.

Câștigatul banilor cu Slicethepie este foarte ușor, însă câștigatul unei sume importante de bani, este cu adevărat greu.

Cât de mult poți câștiga cu Slicethepie?

Este greu de spus exact ceea ce face un utilizator, deoarece în parte acest lucru depinde de cât de multe piese muzicale examinează, și în parte depinde de calitatea comentariilor. Găsirea unei imagini de ansamblu asupra sumei exacte de bani câștigați din comentarii este dificilă, lucru ce contribuie la criticarea acestui site. Când Pengepanel.dk a testat site-ul, am câștigat 0,05 sau 0,06 dolari pe revizuire, rezultând câștiguri pe oră de aproximativ 50 de cenți.

Utilizatorii sunt clasificați în niveluri de aur, argint sau bronz, iar câștigul se presupune a fi mai mare dacă ești un utilizator de aur. În mod evident, majoritatea utilizatorilor încearcă să-și lucreze drumul până la aur, unde se pot face până la 15 de cenți pe comentariu. Din păcate, informațiile despre ce este nevoie pentru a avansa în clasament sunt destul de evazive. Ce am fost în stare să găsim a fost „prezentarea unor comentarii lungi în limba engleză, impecabile”. Ca un utilizator, poate fi incredibil de frustrant să nu ști exact de ce ai nevoie pentru a obține un titlu de aur, acesta fiind unul din dezavantajele site-ului.

Cum să obții mai mult din Slicethepie

Fie că acumulezi 5, 6, sau 15 centi pe comentariu, există modalități de a-ți optimiza veniturile.

Mulți utilizatori încercă să păstreze Slicethepie ca un fel de proiect secundar, în timp ce fac alte lucruri. Apoi, pur și simplu stau acolo pentru a asculta muzica și notează o scurtă descriere la sfârșitul fiecărei melodii. Aceasta este o modalitate, dar dacă dorești să îți optimizezi veniturile, va trebui să fii 100% dedicat sarcinii.

  • Nu face alte lucruri în timp ce comentezi. În scopul de a câștiga cât mai mult posibil, va trebui să comentezi cât mai multe piese. Poți face asta doar dacă ești concentrat.
  • Poți începe să îți scrii comentariul atunci când muzica începe. În acest fel, vei putea să-ți prezinți analiza, de îndată ce cele 90 de secunde s-au terminat.
  • Scrie comentarii rapide prin organizarea după o anumită formulă. Scrie o propoziție despre ritmul piesei, o propoziție despre instrumente, o propoziție despre voce și în final o propoziție despre versurile piesei. Odată ce ai completat această „formulă”, vei scrie câteva propoziții cu opinia personală și cum sugerezi ca aceasta melodie să fie folosită: ca muzică de fundal, în publicitate etc.
  • Nu lăsa niciodată piesa mai mult de 90 de secunde. De îndată ce cele 90 de secunde s-au terminat, treci la următoarea piesă muzicală.

Folosind această metodă, vei putea să analizezi 30-35 de piese pe oră (cu excepția cazului, când vei epuiza opțiunea de energie), care împreună cu un clasament de aur, îți va oferi o plata de circa 4,5 dolari pe oră.

Un alt mod de a-ți optimiza veniturile este prin invitarea prietenilor pe site. Pentru fiecare prieten recrutat, vei obține 15% din veniturile lor în prima lună, iar 10% din veniturile lor după prima lună.

Merită Slicethepie timpul tău?

Nu poți spune că Slicethepie este un site grozav dacă dorești să faci o mulțime de bani. Chiar dacă vei atinge un clasament de aur, vei face, probabil, nu mai mult de câțiva dolari pe oră.

Cu toate acestea, dacă ești genul care iubește explorarea muzicii noi, disecarea ei și scrierea de comentarii, atunci de ce să nu faci și puțini bani în același timp?

Scroll to Top