Fă bani pe Etsy

Fă bani pe Etsy

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Eşti pasionat de antichităţi sau modă vintage? Eşti un artist în devenire? Îţi place să faci lucruri manual? Dacă ai răspuns cu da la aceste întrebări, și vrei să ai un job online excelent, ai șansa de a face bani online pe Etsy!

freelancing

Dificultate

Dificultate mijloc
Mijloc

Timp

Timp Scăzut
Scăzut

Venituri

Câștiguri Mic
Mic

Dacă nu eşti familiar cu Etsy, site-ul este un magazin online dedicat antichităţilor şi obiectelor vintage, artei şi a lucrurilor făcute manual. Site-ul se diferenţiază de eBay prin maniera în care se concentrează pe obiecte vintage şi antichităţi. Te poţi gândi la acest serviciu ca la un festival online de arte şi meserii. Site-ul este incredibil de popular, atrăgând milioane de vizitatori în fiecare lună, aşadar ai potenţialul de a atrage foarte mulţi oameni către obiectele vândute de tine și poți deveni bogat dacă o faci bine.

Cu Etsy, îţi înfiinţezi propriul magazin online, unde vei primi comenzi de la clienţi. După ce finalizezi aceste comenzi, vei primi plată prin PayPal sau printr-un alt intermediu. Costurile de utilizare Etsy sunt foarte scazute, iar mulţi oameni pot obţine un venit secundar sau chiar unul principal strict din livrările de pe site. Pentru a începe să utilizezi Etsy ca să faci bani online, urmează aceşti pasi simpli:

1. Decide Ce Vrei Să Vinzi

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să decizi ce vrei să vinzi pe Etsy. Ca să îţi faci o idee despre obiectele la mare căutare, aloca puţin timp cercetării celorlalţi vânzători de pe sire.

Poţi căuta în funcţie de categorie ca să observi toate obiectele ce se pot vinde. Succesul sau eşecul de vânzare al unui produs nu este determinat de nimic anume; atât timp cât este un obiect vintage său artizanal, se va potrivi pe site. Trebuie doar să te asiguri că ceea ce vinzi este într-o condiţie bună şi bine realizat. Dacă oferi piese de artă sau obiecte artizanale, vei fi nevoit să poţi realiza aceste produse prompt de la primirea comenzilor.

2. Deschide-ţi Magazinul

După ce ai stabilit ce vrei să vinzi, este timpul să îţi deschizi magazinul. Începe alegând un nume care să se potrivească cu produsele tale. Apoi, alcătuieşte un profil al magazinului care să întâmpine oamenii şi să prezinte caracteristicile magazinului. Asigură-te că tot conţinutul pe care îl creezi este profesionist şi lipsit de erori. După asta, completează pagina Despre Noi. Ia legătura cu clienţii explicând cine eşti şi cum ai început să creezi artă sau de unde provine interesul tău pentru obiecte vintage.

Căutați un serviciu de încredere și de bună calitate pentru a vă scoate produsele din lume? Spocket vă permite să alegeți cele mai bune produse pentru a vinde de la mii de furnizori de dropshipping din întreaga lume.

3. Fă Poze

Aceasta este cea mai importantă parte din vânzarea pe Etsy, trebuie să ai poze cu produsele tale. Nici chiar obiectele foarte unice nu se vor vinde dacă nu arata atractiv pe site, aşadar este vital să faci poze profesioniste.

Nu este nevoie să ai o cameră pretenţioasă ca să faci poze reuşite. Îţi poţi folosi şi smartphone-ul dacă iei în considerare câteva lucruri:

  • Utilizează un fundal simplu care nu va distrage atenţia clienţilor. Albul reprezintă în general cea mai bună opţiune; în orice caz, dacă vinzi ceva strălucitor sau lucios, ar fi indicat un fundal negru
  • Asigură-te că fundalul este la fel în toate pozele şi că aranjezi obiectele în aceeaşi manieră ca să conferi magazinului tău un aspect curat.
  • Dacă vinzi îmbrăcăminte, angajează un model care să poarte hainele sau pune-le pe un manechin. Dacă este necesar, fixează hainele cu ace de siguranţă ca să arate atractiv. Dacă sunteți interesat în crearea și vânzarea de îmbrăcăminte pe care le-ați proiectat personalizat, vă putem recomanda check out Printful!

Ataşează fotografii realizate de aproape ca să afişezi detaliile specifice ale unui obiect.Fotografiile sunt și un mijloc excelent de a-ți promova magazinul pentru a face bani din Instagram și alte rețele de socializare.

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice

4. Scrie o Descriere Adecvată

Fotografiile sunt foarte importante, însă acestea nu le pot oferi clienţilor toate informaţiile necesare despre produse. De aceea ai nevoie de o descriere detaliată care să explice toate aspectele produsului. Spune-le clienţilor din ce materiale este alcătuit produsul. Descrie lucrurile care nu se pot vedea în poze. Asigură-te că descrii dimensiunea cu precizie, mai ales dacă vinzi articole de îmbrăcăminte. De asemenea, este obligatoriu să le spui clienţilor cât de mult va dura producerea obiectului dacă eşti nevoit să îl faci manual şi nu îl ai în stoc.

Dacă clienţii îşi pot personaliza achiziţia, asigură-te că explici toate opţiunile de personalizare şi că le transmiţi cum ar trebui să le selecteze pe acestea.

5. Stabileşte un Preţ

Ultimul pas necesar pentru vânzare este stabilirea unui preţ. E o idee bună să verifici preţurile celorlalţi vânzători din categorie ca să poţi fixa un preţ competitiv, dar nu uita că trebuie să faci profit de pe urmă vânzării.

Reţine faptul că Etsy are şi comisioane. Vei plăti un anumit comision pentru fiecare lună în care obiectul apare e site. Etsy taxează şi 3,5% din fiecare vânzare. Dacă le oferi clienţilor opţiunea de a achita cu PayPal, se va percepe o taxă şi pentru acest serviciu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top