Fă bani pe Younow

Fă bani pe Younow

Dificultate:

cum sa faci bani repede

Angajament ca timp:

bani rapid

Câștiguri potențiale:

cum sa faci bani usor

Plata potențială pe oră

lei

BaniNinja score:

O metodă tehnică şi creativă de a face bani de la BaniNinja.ro.

Fă bani pe Younow

Ar putea fi doar un tip de 20 și ceva de ani, în halat, stând în dormitorul lui, vorbind despre tot și despre nimic. Din când în când, el se poate opri din vorbit pentru a răspunde la mesajele care apar pe chat, sus, în partea dreaptă a videoclipului. Acesta este YouNow. Un site unde pur și simplu îți înregistrezi în direct viața.

Există, de asemenea, clipuri video cu conținut mai mult, cum ar fi, spre exemplu, cele în care un artist se filmează în timp ce desenează. „Telespectatorii” pot urmări artistul, îi pot adresa întrebări cu privire la tehnica pe care o folosește, pot lăsa comentarii, păreri și așa mai departe. Acest lucru se aplică atât schițelor, picturii, artei artizanale, cât și muzicii, de fiecare dată oferindu-se ghiduri, diverse instrumente, tehnici, dar și recomandări.Este și o metodă foarte bună de a face bani ca freelancer!

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor pe care îi întâlnești pe YouNow nu oferă nimic altceva decât o privire în viața lor, împreună cu unele comentarii.

Chiar și așa, de ce ai vrea să-ți împărtășești viața cu alții în acest fel? Să te urmărească ceilalți, în timp ce conduci mașina, iei micul dejun? Poate doar dacă te bucuri să îți împarți viața cu alții. Pe de altă parte, poate că ești atras de avantajele care vin o dată cu această afacere.

În cazul în care mulți oameni aleg să îți urmeze sesiunile video în mod regulat, poți face bani frumoși pe YouNow.

Nu este YouTube

Primul lucru pe care îl poți observa este că nu se compară cu a face bani din videoclipuri pe YouTube. De fapt, videoclipul nu va fi niciodată revăzut.

Pe YouNow, te înregistrezi direct. Nu există editare sau reluare, doar îți setezi aparatul de filmat și poți începe înregistrarea.

În același timp, nu vei găsi publicitate pe YouNow. Acesta este un plus pentru spectatori, având in vedere că pentru utilizatorii de YouTube, veniturile din anunțuri sunt esențiale pentru câștigurile lor. Deci, cum poți să câștigi bani cu YouNow?

Primești bacșiș. Întregul venit de pe YouNow depinde de bacșiș, și nu este permis să îl ceri sau să-l încurajezi.

Site-ul a ales să ocolească modelul de publicitate pentru a se concentra mai mult pe utilizatori.

Vizitatorii câștigă monede digitale atunci când accesează YouNow pentru a viziona clipuri video. Ei pot folosi aceste monede pentru a cumpăra ”bars” pe care le pot oferi utilizatorilor ca bacșiș. YouNow ia aproximativ 30% din bacșiș înainte să-l împartă cu utilizatorii ca bani “reali”.

Cât de mult poți câștiga cu YouNow?

Există oameni care trăiesc strict din bacșișul pe care îl primesc pe YouNow. De exemplu, Tayser Abuhamdeh, un fost angajat la bursă, câștigă o mie de dolari pentru 45 de minute de înregistrare în direct. Te poți îmbogăți cu această metodă!Un alt utilizator a renunțat la a mai fi profesor universitar, cu un salariu anual de 73.000 de dolari, când a realizat că veniturile sale din YouNow ar putea înlocui acest salariu.

După cum s-ar putea ghici, este nevoie de destul de mulți urmăritori și foarte mult timp pe ecran pentru a face atât de mulți bani. Abuhamdeh, care câștigă de trei ori fostul său venit pe YouNow, are 135.000 de fani și, uneori înregistrează timp de câteva ore.

Un alt mod de a face bani pe YouNow este să îți dezvolți succesul în ceva mai mare.

The New York Times prezice că o serie de filme din 2019/2020 vor angaja actori cu debuturi pe diverse site-uri de socializare.

Il duo ’Benny and Rafi Fine’ ha ottenuto uno show in TV dopo il successo riscosso su YouTub

Sempre più spot utilizzano home video.

Che vi piaccia o meno, forse vi siete dimenticati che Justin Bieber è stato scoperto su YouTube.

Deși până în prezent, YouTube a fost locul principal pentru realizarea diferitelor vedete, nu este deloc de neconceput ca YouNow să participe in curând la acest lucru.

Cum începi

Creează-ți un profil gratuit pe YouNow, descarcă aplicația și ești gata să înregistrezi.

Cu toate acestea, pentru a face bani, va trebui să devii un partener YouNow. Acest lucru necesită:

  •  Să înregistrezi de cel puțin două ori pe săptămână
  •  Să ai o medie de 500 de spectatori

Respectă regulile:

  •  Nu îi răni pe alții sau pe tine
  •  Păstrează-ți hainele pe tine
  •  Fără discurs plin de ură sau intimidare
  •  Nu face schimb de informații de contact
  •  Nu cere bacșiș
  •  Respectă drepturile de autor
  •  Nu imita alți utilizatori

Va dura YouNow?

Dacă ai planuri de a deveni un star pe internet și de a face sume mari de bani, ar trebui să începi acum.

În iunie, telespectatorii au utilizat între 1,5 și 2 milioane de dolari pe schimbul de bacșiș digital, din care site-ul a pastrat 30%. Cu toate acestea, vei găsi destul de mulți sceptici, care cred că modelul nu este de durată.

Unii sceptici prevăd că, la un moment dat, YouNow va fi nevoit să treacă la modelul de publicitate la fel ca YouTube. Dacă se întâmplă acest lucru, vei avea în continuare posibilitatea de a face bani din veniturile din publicitate.

Dacă site-ul continuă cu modelul actual și telespectatorii nu vor mai oferi bacșiș, la un moment dat, site-ul probabil se va închide în câțiva ani.

Pune-te pe treabă, fă bani acum și fă ceea ce mulți dintre utilizatorii YouNow fac – păstrează-ți contul YouTube, doar în caz de nevoie.

Scroll to Top