Fă bani prin Affilliate Marketing

freelancing

Dificultate

Dificultate Mediu
Mijloc

Timp

timp Mijloc
Mijloc

Venituri

Câștiguri Mare
Mare

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Metoda prin care poți câștiga sute de dolari pe lună!

Fă bani prin affilliate marketingMarketing-ul afiliat a devenit un mod foarte popular pentru afaceri de a dobândi clienți, și este, fără îndoială, o modalitate chiar mai populară pentru “oamenii obișnuiți” de a face bani online.

Există exemple de adolescenți care câștigă mai mult de 5000 de dolari pe lună în timpul lor liber și alți adulți care au câștigat sute de mii de dolari în acest fel.

Datorită creșterii utilizării internetului în rândul populației generale, mai multe companii au început utilizarea marketing-ului afiliat. Ideea este simplă: De fiecare dată când oferi companiei un vizitator pe site-ul lor, o vânzare, sau o formă de înregistrare pentru serviciile lor, ești răsplătit cu o anumită sumă de bani. Ceea ce face totul atât de ușor este faptul că un contact direct cu companiile nu este necesar, pentru că așa-numitele “rețele de afiliere” au sute de programe din care poți alege. Conceptul, atunci, este relativ simplu, și chiar și cel mai neexperimentat utilizator de computer poate face bani prin marketing afiliat. Continuă să citești pentru a învăța cum să faci bani online.

Ce este marketing-ul afiliat?

Fă bani prin affilliate marketing

Pentru a face bani, trebuie să înțelegi care „jucători” fac parte din planul tău pentru a obține ceea ce vrei: bani!

Exemplu:

Compania vrea să vândă un telefon și, prin urmare, ia legătura cu Rețeaua de Afiliere, în scopul de a găsi oameni care să promoveze produsul. Rețeaua de afiliere plasează anunțuri pe forum, spunând că vei câștiga un dolar de fiecare dată când trimiți un vizitator pe pagina web și 35$ de fiecare dată când se produce vânzarea unui telefon. TU vei prelua anunțul și îl vei pune pe blog-ul tău, site-ul tău, și pagina de Facebook. Consumatorul îți vizitează blog-ul, vede anunțul – dă click pe el (1$) – cumpără un telefon (35$).

Tipuri de Programe de Afiliere

Fă bani online cu marketingul afiliat

Cu un minim de cunoștințe de bază, poți începe acum ca afiliat. Cheia este de a fi motivat și concentrat.

Marketingul afiliat poate oferi o mulțime de bani, deci capacitatea de concentrare se plătește.

Găsește o rețea de afiliere

După cum am menționat deja, este posibil să contactezi o companie direct și să soliciți un program de afiliere. Noi nu recomandăm acest lucru până când nu ești un afiliat experimentat. Cea mai inteligentă soluție este de a găsi o rețea de afiliere. O rețea de afiliere este o agenție de marketing online care permite companiilor să-și comercializeze site-ul/magazinul prin intermediul partenerilor de afiliere (tu). Rețeaua a acumulat o vastă selecție de anunțuri din diverse companii, pe care tu, în calitate de partener afiliat, le poți utiliza.

Îți recomandăm să te înscrii în aproximativ 1 și 5 rețele de afiliere, astfel încât să ai o gamă largă de anunțuri din care să alegi. Calitatea de membru este gratuită și aderarea este foarte ușoară.

Exemple de rețele sunt:

Verifică reclamele și găsește-o pe cea potrivită

După înregistrarea ca utilizator cu una dintre rețelele de afiliere, vei vedea o serie de opțiuni pentru anunțuri. Există trei factori care determină ce anunț(uri) ar trebuie să alegi.

Dacă ai deja un site cu trafic bun și un număr mare de vizitatori pe zi, alegerea optimă ar fi un anunț care este relevant pentru propria ta pagină. Marketingul afiliat este ideal pentru a putea face bani din blog. Utilizarea anunțurilor relevante, la rândul său oferă încredere vizitatorilor, care vor genera întotdeauna mai multe click-uri. Să presupunem că ai un blog despre telefoane – în acest caz, un anunț afiliat care vinde huse sau planuri de abonament ar fi grozav.

Dacă nu ai un blog sau un site web, nu dispera. În ziua de astăzi a devenit foarte ușor să creezi site-uri web, folosind software gratuit. A devenit foarte ușor să creezi site-uri web, folosind software gratuit, precum e WordPress, Drupal sau altele. Astfel, nu te costă nimic să îți creezi propria ta pagină web.

Anunțurile de care ești interesat vor reprezenta întotdeauna o alegere bună. Dacă, de exemplu, creezi un blog sau construiești un site web, acesta va fi întotdeauna mai ușor de gestionat și mai distractiv dacă este legat de ceva de care ești interesat. Acest lucru va duce la o pagină mai bună, și, ca rezultat, mai mulți vizitatori. În cele din urmă, înseamnă că a face bani va fi mai ușorpentru tine.

Un alt factor important de păstrat întotdeauna în minte este câștigul potențial. Alegerea un anunț spre care poți face referire prin intermediul blog-ului, site-ul tău, sau doar prin interesul personal este inutil dacă nu există nici un potențial de câștig. Prin urmare, ai nevoie să analizezi bine anunțul pentru a vedea dacă acesta are potențialul de a face bani de acasa.

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice

Pregătire

De îndată ce ai selectat produsul sau reclama, sarcina ta, ca afiliat, este de a crea un site web, blog sau altele, în scopul de a comercializa produsul. Aici este o scurtă descriere a diferitelor canale de promovare:

Site-ul web

Site-urile sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai cunoscute moduri de a promova produse de pe piață, și asta dintr-un motiv suficient de bun. Un site prezintă o multitudine de facilități, iar lucrurile pe care le poți face pe un site web sunt cu adevarat limitate doar de propriile tale înclinații și abilități.

Blogging

Chiar dacă un afiliat nu are deja un blog, este foarte ușor de creat. Blogurile oferă o mare oportunitate de a scrie material bun în jurul categoriei produsului din anunțul tau, și de multe ori atrag mulți cititori. Poți crea bloguri relativ ieftine, iar singurul lucru pe care într-adevăr trebuie să îl plătești este un așa-numit domeniu, de exemplu, un site cu un cont de găzduire web. Când creezi blog-ul, îți recomandăm insistent să profiți de WordPress, o platformă care este, desigur, gratuită. Un loc unde îți poți găzdui pagina este Hostico, care se întâmplă să fie gazda pe care noi o folosim, iar cel mai mic cost de înregistrare este de doar 5 lei pe lună.

Videoclipuri despre vânzări

De obicei, acest tip de activitate aparține site-urilor precum YouTube sau Vimeo. Poți crea comentarii despre produsul real, poți arăta cum funcționează, poți vorbi despre propriile experiențe etc.

Poți consulta ghidul BaniNinja despre cum faci bani din YouTube pentru mai multe informații.

Facebook

Utilizând Facebook, ai opțiunea gratuită de a crea pagini care să te ajute să promovezi produsul dorit. O modalitate prin care sa faci asta este să creezi o pagină care să conțină recenzii sau utilizarea de diverse lucruri. Mai apoi, din când în când, poți face referire la diverse anunțuri și programe de afiliere care pot aduce venituri uriașe. Facebook-ul oferă o bună publicitate site-urilor web, astfel că, dacă ai deja un site sau un blog, îți recomandăm să utilizezi Facebook-ul pentru a-ți ajuta pagina web să devină cunoscută.

Dacă îți dorești să afli ma multe cu privire la maniera prin care să faci bani pe Facebook, poți lectura articolul nostru despre site-urile pe Facebook.

Instagram

Dacă ai un cont Instagram cu mulți urmăritori, poți începe să promovezi produsele sau ofertele altor persoane și convinge astfel proprii tăi urmăritori să le cumpere! Marketingul afiliat este o metodă foarte bună de a face bani din Instagram.

Recenzii

De asemenea, te poți baza pe impresiile oamenilor cu privire la produsele comercializate. Poți face acest lucru pe o pagină special concepută pentru acest scop, sau pe forumurile altor oameni sau bloguri. Acest tip de marketing afiliat ajunge cel mai frecvent la tipurile de consumatori care sunt deja în căutarea unui produs pe care îl comercializezi sau care doresc să audă experiențele altora.

Urmărirea – Eficientizarea paginii

Din momentul în care pagina web este realizată corespunzător, cel mai important este să ai în vizor ca navigarea din cadrul acesteia să se realizeze cât mai eficient. Asta înseamnă că trebuie să te asiguri de faptul că site-ul îți este vizitat de un număr mare de persoane care dau click pe reclame, cumpără sau se “abonează” la produsele pe care le promovezi. Poți face asta extrem de ușor cu ajutorul unor programe special concepute pentru a îndeplini această misiune.

Aceste programe, care sunt, de asemenea, integrate în rețelele de afiliere, examinează cât de mulți oameni accesează site-ul tău, câți dau click pe anunțurile tale, etc. Mai apoi, aceste sisteme te vor ajuta să descoperi cum ar trebui să fie proiectată pagina ta, ce conținut să aibă, dar si ce funcționează cel mai bine. BaniNinja.ro recomandă să profiți de aceste programe deoarece acestea sunt vitale pentru succesul paginilor web.

Noi, cei de la BaniNinja.ro, sperăm că te-ai simțit bine citind acest articol și totodată ai învățat cum să faci bani online cu ajutorul marketingului afiliat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top