Fă bani prin opţiuni binare

Dificultate:

Dificultate

Angajament ca timp:

Angajament ca timp

Câștiguri potențiale:

Câștiguri potențiale

Plata potențială pe oră

0
lei

BaniNinja score:

Cea mai bună metodă de făcut bani la BaniNinja.ro.

Opțiunile binare reprezintă un mod foarte ușor și simplu de a face bani, fiind în mare parte vorba despre valoarea unui activ și evoluția, în sus sau în jos, a acestuia într-un anumit interval de timp.

Află mai multe în video-ul despre cum să faci bani

În video-ul de mai jos, poți vedea și învăța cum să faci bani din opțiunile binare, și, în același timp, îl poți viziona pe David, de la BaniNinja, cum câștigă mai mult de 1,398 lei. În înregistrarea video, vei învăța exact cum să tranzacționezi cu opțiuni binare și vei vedea o strategie care îți va îmbunătăți șansele de a câștiga considerabil.

 

Noi, cei de la BaniNinja, am dezvoltat propriile grafice, care, exact ca în video, indică cele mai populare și cele mai bune valori pentru tranzacționare.

Dacă îți dorești să câștigi bani pentru tine cu opțiunile binare, îți recomandăm să folosești BDSwiss.

skygge_tjen_penge

Mai multe Informații despre Opțiunile Binare

Dacă dorești o introducere mai aprofundată a opțiunilor binare, ai putea citi conținutul de mai jos. Aici vei avea următoarele lucruri explicate bine:

  • Ce sunt, de fapt, opțiunile binare?
  • Cum tranzacționezi cu opțiuni binare?
  • De ce ar trebui să tranzacționezi opțiuni binare?

Binar înseamnă, în esență, două rezultate posibile și este originea termenului “opțiuni binare”. Acest lucru se datorează faptului că tranzacționarea opțiunilor binare duce la unul sau două rezultate, și anume un grafic care indică o creștere sau scădere a valorii, în timp ce tranzacționarea la bursă te ajută să faci bani doar atunci când o valoare crește.

O metodă ușoară de a înțelege opțiunile binare

Opțiuni binare nu sunt precum jocurile de noroc, deoarece implică foarte multă îndemânare și strategie. Chiar și așa, poți face unele comparații între opțiuni binare și pariere, deoarece aceasta implică, de asemenea, cunoștințe și strategii.

Opțiuni binare nu este singurul termen pentru acest tip de investiții. Unele nume mai puțin cunoscute pentru opțiunile binare sunt “opțiuni digitale”, “opțiuni totul-sau-nimic” și “opțiuni peste-și-în cadrul”.

O opțiune binară este un tip de prognoză, evaluare, sau “ghicire” a unei anumite valori – dacă aceasta va crește sau va scădea într-un interval de timp dat. Tu oferi propria ofertă dacă o valoare, cum ar fi petrolul, scade sau crește. Dacă ai plasat banii pe valoarea care crește în 15 minute, și acest lucru chiar se întâmplă, vei câștiga tranzacționarea și vei primi între 75% și 90% din suma pe care ai plătit-o.

Tranzacționarea opțiunilor binare are loc pe platformele de tranzacționare online, cum ar fi BD Swiss, care este reglementată pentru comerțul cu opțiuni binare în regim broker.

Dacă vei tranzacționa 466 lei, platforma va plasa opțiunile tale binare. Dacă vei câștiga, platforma are un mic comision, iar dacă pierzi, platforma are un mod similar de a lua o parte din pierdere. Astfel, este în interesul platformei de tranzacționare ca tu să faci alegerile corecte și să câștigi bani!

Acum, imaginează-ți că tranzacționezi opțiuni binare, mai degrabă decât să pariezi.

Ești un mare fan al echipei de fotbal FCB, știi modul în care joacă, ce meciuri au jucat în ultima vreme, jucătorii lor, etc. Cunoștințele tale despre echipă îți oferă o idee foarte bună, dacă vor câștiga sau pierde meciurile viitoare. Bazat pe ceea ce știi deja despre echipă, te astepți serios să câștige meciul în seara asta, așa că pariezi 466 lei pe o victorie. Așa cum ai prezis, FCB obține o victorie, și, prin urmare, primești 1,1 ori pariul. Ai câștigat 46 lei, dar dacă ai fi pierdut, ai fi pierdut 466 lei.

În loc să știi multe despre FCB, știi foarte multe despre valoarea aurului. Ai văzut grafice care descriu evoluția aurului, și bazându-te pe cunoștințele tale, tu crezi că va crește ca valoare. În loc să pariezi 466 lei pe o victorie a FCB, tu “pariezi” că valoarea aurului va crește în 30 de minute. “Pariul” se adeverește și valoarea aurului merge în sus – prin urmare, vei câștiga 466 lei + 80% din valoare, câștigând astfel 373 lei. Dacă ai fi pierdut, ai fi pierdut doar 90% din 1000, în loc de întreaga sumă, ca la pariuri.

Tranzacționarea opțiunilor binare este, de asemenea, mult mai atractivă decât pariurile, și poate mult mai atractivă decât tipurile clasice de investiții, cum ar fi acțiuni și obligațiuni.

De ce ar trebui să tranzacționezi Opțiuni Binare

În mod evident, principalul motiv pentru tranzacționarea opțiunilor binare – fără exagerare – este că poți face o mulțime de bani. În mod evident, există și alte modalități de a face bani, de asemenea, dar nici o altă metodă nu va oferi venituri la fel de mari în cel mai scurt timp.

Este extrem de ușor să gestionezi opțiuni binare, și marea majoritate a oamenilor pot începe în termen de 5 minute. La fel de clar este și cel mai bun broker pentru opțiuni binare, BDSwiss având o interfață simplă și directă, care este ușor de înțeles pentru oricine. Prin urmare, nu este nevoie să îți faci griji cu privire tranzacționarea cu opțiuni binare!

Cu opțiuni binare, faci bani mai repede decât cu orice alt tip de investiție. Noi am încercat la BaniNinja.

Spre deosebire de alte lucruri, cum ar fi bursele, imobiliarele și afacerile, nu trebuie să aștepți ani înainte de a vedea profit în investițiile cu opțiuni binare. Poți tranzacționa pe variația valorii pe perioade scurte de 1 minut, ceea ce înseamnă că ai putea evolua de la 4,660 lei la 9,321 lei într-o fracțiune de secundă.

Există exemple de mii de oameni din întreaga lume, chiar și unii din România, care trăiesc din tranzacționarea cu opțiuni binare. Acești oameni normali petrec nu mai mult de 5 ore pe săptămână și fac destui bani ca să nu își facă griji cu privire la ziua de mâine.

Ceea ce acești oameni au în comun este urmărirea unei strategii atunci când tranzacționează cu opțiuni binare. Cu cât testează strategii diverse, cu atât mai bine ajung să le folosească, și nu durează mult până când 9 din 10 tranzacții sunt un succes.

Ceva destul de extraordinar despre opțiunile binare este faptul că poți face bani pe chiar cele mai mici variații de valoare. Dacă ai tranzacționat pe baza valorii petrolului – că aceasta crește într-un termen de 1 oră, și a crescut cu 0,001% în intervalul respectiv de timp, vei câștiga la fel de mult ca și când ar fi crescut cu 20%.

Aceasta înseamnă că poți face întotdeauna bani cu opțiunile binare, deoarece va exista întotdeauna o variație în evoluția valorilor.

Atunci când tranzacționezi pe bursă sau investești bani în imobiliare, faci bani doar dacă ceea ce ai cumpărat a crescut în valoare. Cu opțiuni binare, poți tranzactiona cu ușurință pe valoarea unui activ în scădere și încă mai poți face bani, așa cum ai fi făcut în cazul în care valoarea ar fi crescut.

Mai multe informații

Tranzacționarea opțiunilor binare este foarte simplă și o modalitate ușoară de a face bani cu instrumentele (grafice) potrivite.

Procentul din suma de achiziție ce revine înapoi este mai mare decât pentru orice alt tip de investiții, și dacă vă vei pierde pariul, nici măcar nu vei pierde întreaga valoare a comerțului. Este ușor să obții banii pentru a-i multiplica, iar dacă te descurci destul de bine, vei avea de 10 ori mai mulți bani pentru tranzacționare relativ repede.

Dacă ai un bun simț al pieței/evoluției valorilor, capacitatea de a identifica tendințele în grafice, sau chiar o încredere puternică cu privire la cum decurg lucrurile, opțiunile binare sunt cu siguranță pentru tine!

Un ultim cuvânt despre tranzacționarea Opțiunilor Binare

Din sutele de metode pe care le-am testat aici, la BaniNinja, putem spune cu încredere că opțiunile binare reprezintă metoda veniturilor cu cel mai mare potențial de câștig. Recomandăm tuturor să încerce tranzacționarea cu opțiuni binare, deoarece este un mod excelent de a câștiga bani!

Tranzacționarea cu opțiuni binare este ușoară, simplă de înțeles, și poate genera profituri uimitoare. Când începi tranzacționarea cu opțiuni binare, este important să găsești un broker în care poți avea încredere 100%, dat fiind faptul că au existat exemple de escroci în acest domeniu. Recomandăm platforma de tranzacționare BD Swiss și o susținem 100%.

Îți dorim toate cele bune și mult noroc în tranzacționarea cu opțiuni binare!

Numai cunoștințe folositoare

Aici vei învăța tot ce trebuie despre sistem ruletă!

David Radu
Consultant în sistem ruletă

Cea mai bună metodă de a face bani: