FAQ

Aici poți citi mai frecvente întrebări, și le-am răspuns așa cum am știut noi mai bine. Dacă nu poți găsi răspunsul la întrebarea ta, doar trimite-ne un e-mail pe pagina noastră de contact.

Acesta variază foarte mult în funcție de metoda veniturilor pe care o utilizezi. Pentru cele mai bune metode de a face bani online pe care le avem pe pagină, este posibil să faci câteva sute de lei pe zi.

Începator sau experimentat, nu contează ce metodă dorești să utilizezi. Îți recomandăm să utilizați metodele noastre de venituri mai bine cotate chiar de la început.

Singura metodă prin care poți pierde bani este pe opțiuni binare, preferatele noastre. Cu toate acestea, acest lucru este, de asemenea, cel mai bun mod de a face bani online. Aici, cel mai important lucru este că ar trebui să fii în măsură să îți permiți să pierzi banii pe care îi folosești pentru comerțul cu opțiuni binare.

Pentru moment, nu facem bani pe lucruri cum ar fi publicitatea. Avem însă planuri de a avea bannere publicitare pe pagină în viitor, cu toate acestea, ceea ce poate contribui cu niște bani.

Presupun că depinde cum definim bogat. A deveni milionar aici ar fi, probabil, un drum lung, dar este foarte posibil să faci câteva zeci/sute de lei în plus în fiecare zi.

Scroll to Top