Joburi Online: Cum Să-Ti Găsești Locul de Muncă Visat

joburi online

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Poate că în acest moment lucrezi într-un birou și visezi la găsirea unui job online perfect (de asemenea, cunoscut ca munca la domiciliu).  Joburile online sunt excelente: nu există șefi care să te supravegheze, dacă vrei poți lucra de acasă în pijama și nimeni nu te leagă toată ziua de un birou. Poți petrece mai mult timp cu familia, poți călători și poți avea ziua perfectă … fie că vrei să tragi un pui de somn în miezul zilei, să mergi la sala de sport sau doar să faci niște comisioane importante, pentru care altfel trebuie să IMPLORI firma la care lucrezi să îți acorde permisiunea.

Mulți oameni cred că este imposibil să găsești un job online. Dar, în acest articol, îți vom arăta că există FOARTE MULTE joburi online disponibile. De asemenea, îți vom dezvălui care sunt abilitățile de care ai nevoie pentru a obține aceste joburi, cum să aplici și cât este de ușor să începi.

job online
CAPITOL 4

Cum Să Mergi DINCOLO de Un Loc de Muncă Online: Crează-ți Propriul Venit Online

joburi online
CAPITOL 5

Concluzie: Cum Să Fii Liber Și Să Muncești Cum Vrei

CAPITOL 1

Cum Să-Ți Găsești Joburi Online Perfecte

Ești pregătit și interesat să lucrezi de la domiciliu. Deci, cum începi să lucrezi online? Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi:

job online romania
bani online

Construiește sau selectează abilitățile pe care le caută companiile

S-ar putea să fie nevoie să faci ceva cercetare (și în pașii următori îți vom arăta cum), dar cele mai multe roluri „tradiționale” pot fi găsite la companiile care oferă locuri de muncă online. Poți lucra online ca inginer, avocat, arhitect, analist de date, asistent și multe altele.

Cu toate acestea, există mai multe abilități căutate care vor ușura găsirea celor mai bune joburi online.

Acestea sunt:

joburi online

Search engine optimization (SEO)

online job

Redactarea de articole

locuri de munca online

Copywriting

joburi online

Asistent virtual

online job

Graphic design

job online romania

Programare, dezvoltare de aplicații și inginerie de sistem

joburi online

Web design și dezvoltare

online job

Poveste de Succes despre Joburi Online: Joshua Steinberg a petrecut aproape zece ani în mediul corporatist lucrând la Google, până când a decis să renunțe pentru a-și realiza visul de a de a călători. Acum se ocupă cu criptomonede și de tehnologia blockchain, în timp ce călătorește prin Asia și Europa.

Dacă vrei să dobândești aceste abilitați, există o mulțime de biblioteci de cursuri online, cum ar fi Udemy sau LinkAcademy, unde poți găsi toate informațiile de care ai nevoie. De asemenea, poți căuta pur și simplu pe Google, pentru a găsi site-uri unde să înveți aceste abilități, pe care le poți folosi apoi pentru locurile de muncă pe internet.

Notează toate aptitudinile pe care le ai, la care dintre ele ești cel mai bun sau pe care ai dori să le înveți și concentrează-te pe o anumită competență pentru a obține jobul online pe care îl dorești.

Acum, în timp ce este important să alegi aptitudinea care va fi de fapt slujba ta, există o „abilitate suplimentară” despre care nu se vorbește suficient, și anume aceea de a rămâne productiv în timp ce lucrezi de acasă. Sigur, este minunat să nu ai un șef în jurul tău… dar asta nu înseamnă că te poți relaxa tot timpul! Dacă vrei să găsești joburi online și SĂ LE PĂSTREZI, trebuie să-ți îndeplinești sarcinile. Chiar dacă o faci în pijama, trebuie să reușești să-ți faci treaba.

bani pe net

Caută și aplică pentru joburi utilizând forumurile pentru joburi online

Există mai multe forumuri cu locuri de muncă destinate în mod special pentru joburi online și pentru munca la domiciliu. Vizitează-le împreună cu site-urile pentru joburi „tradiționale” și caută în funcție de termenii următori, pe lângă abilități sau nivelul de carieră:

job online

Joburi online

locuri de munca online

Munca la domiciliu

joburi online

La domiciliu

online job

Munca de acasă

job online romania

Munca online

În continuare sunt forumurile pentru joburi pe care ar trebui să cauți:

(specific for remote work)

(specific for remote work)

(specific for remote work)

(specific for remote work)

Obținerea unui job, chiar și pentru munca online, este un joc al numerelor. Îți recomandăm să te implici și să aplici zilnic pentru un anumit număr de posturi. Acesta este un ghid pentru a afla mai multe informații despre cum să obții un job.

locuri de munca online

Poveste de Succes pentru Joburi Online: Constantin Lambru este un freelancer designer român de top care a câștigat concursul internațional pentru noul logotip al LINK Group. Este în prezent unul dintre cei mai căutați și apreciați designeri de pe platforma 99designs.

Trei

Participă la evenimente despre carierele online și mărește-ți rețeaua existentă de cunoștințe

Interacțiunea este încă o modalitate excelentă de a găsi un potențial job online în România. Îți recomandăm să participi la evenimente sau întâlniri despre carierele online care se desfășoară în zona ta și să discuți cu oamenii despre obținerea unui job.

De asemenea, unul dintre CELE MAI UȘOARE moduri de a obține un job este să-ți întrebi prietenii dacă știu pe cineva sau dacă firma la care lucrează angajează. Sună simplu, dar companiile preferă întotdeauna o prezentare personală și o recomandare în locul unui solicitant necunoscut. Dacă poți obține o recomandare, folosește-o!

patru

Folosește platformele de freelancing pentru a găsi joburi online excelente

În timp ce platformele de freelancing sunt în principal orientate către cei care caută o muncă pe bază de contract, multe companii vor posta acolo, de asemenea,  locuri de muncă permanente și pe termen lung.

Câteva platforme populare pe care le recomandăm sunt:

bani pe net

Aflați care sunt etapele din interviuri și răspunsurile comune la întrebările din cadrul acestora

De multe ori, oamenii ne întreabă dacă procesul de intervievare pentru un loc de munca online va fi foarte diferit față de cel pentru un loc de muncă tradițional. Este aproape exact același lucru, cu excepția faptului că va avea loc, probabil, prin intermediul calculatorului, cu un soft de genul Skype sau alte programe de videoconferințe.

Deci, ar trebui să te pregătești pentru interviuri ÎN ACELAȘI MOD în care te pregătești pentru interviuri de angajare „în persoană”. Ar trebui să știi ce vei spune despre experiența, punctele tari și punctele slabe. Ar trebui să afli mai multe despre companie. De asemenea, trebuie să ai pregătite răspunsuri la întrebările comune ale unui  interviu.

Întrebările frecvente pe care le vei întâlni sunt cele de genul:

  1. Spune-mi ceva despre un moment în care ai depășit o provocare.
  2. De ce vrei să lucrezi aici?
  3. Care este momentul de care ești cel mai mândru?

Pentru a afla mai multe despre susținerea unor interviuri excelente, îți recomandăm să verifici Portal HR.

joburi online

Poveste de Succes Joburi Online: Originară din Chișinău, Silvia Postolatiev face parte din primul val de bloggeri de fashion din România.  Pasionată de arta vizuală, a cucerit internetul încă de acum câțiva ani cu fotografiile postate pe rețelele de socializare, dar și pe blogul personal, postolatieva.com.

CAPITOL 2

Sfaturi Pentru Studenții Care Doresc Să Câștige Bani Online și Să Obțină Un Job Online

Nu trebuie să fii un profesionist cu experiență și nici să fi absolvit facultatea pentru a câștiga bani online.

job online

Există multe lucruri pe care adolescenții și studenții le pot face. Dacă ești puțin mai tânăr și vrei doar să faci bani lucrând part-time în timp ce studiezi, nu-ți faceți griji!

Îți oferim toate informațiile necesare în ghidurile noastre:

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice

CAPITOL 3

Vă Vor Permite, De Fapt, Companiile Să Aveți O Carieră Online?

Când vorbim despre joburi online, majoritatea oamenilor cred că este un fel de basm sau o poveste.

joburi online

Când vorbim despre joburi online, majoritatea oamenilor cred că este un fel de basm sau o poveste. Cele mai multe persoane știu că scenariul tipic este acela de a merge zilnic la același birou sau loc de muncă și de a fi acolo un anumit interval de timp (de obicei de la 9AM până la 5PM). Dar tot mai mult, companiile din întreaga lume sunt de acord să ofere joburi online. S-ar putea, de asemenea, să auziți despre oameni care lucrează online, numiți „nomazi digitali” sau despre conceptul de lucru la domiciliu sau munca la domiciliu.

Există nenumărate statistici care arată de ce companiile susțin acest lucru. Rapoartele au arătat că propunerea de opțiuni pentru angajarea online înseamnă:

  • Reducerea cu peste 50% a costurilor cu angajații
  • Niveluri de stres reduse cu 82% în rândul angajaților la domiciliu (remote), ceea ce este bine pentru tine, angajat, dar și pentru companie. Un angajat fericit, este un angajat productiv (și nu bolnav)!
  • Angajații pot realiza mai multe în același interval de timp comparativ cu atunci când ar fi fost la birou

În continuare este un infographic care spune mai multe despre acest lucru:

job online

Câteva exemple de companii mai mari care se bazeaza complet pe munca online:

Deci, fii încrezător atunci când cauți joburi online: Este bine pentru tine ȘI pentru companie! Multe companii care nu au doar angajați la domiciliu (nu sunt complet remote) îți vor permite un program flexibil sau să ai un job part-time, jumătate din săptămâna de lucru. Companiile chiar vor suporta cheltuielile pentru TOȚI angajații lor pentru a se întâlni personal în cursul anului în locații exotice:

job online

Compania, Buffer, și angajații ei la o întâlnire în Africa de Sud. De asemenea, au organizat întâlniri în Thailanda, Australia, și Islanda…toate cheltuielile fiind suportate, bineînțeles, de către companie!

Unele companii mai conservatoare refuză să accepte ideea de angajare online, gândindu-se că trebuie să-și supravegheze atent angajații pentru a se asigura că își vor îndeplini toate sarcinile, dar aceasta nu este problema ta :). După cum vei vedea, există multe joburi online și nu  trebuie decât  să începi să aplici.

CAPITOL 4

Cum Să Mergi DINCOLO de Un Loc de Muncă Online: Crează-ți Propriul Venit Online

Găsirea unui loc de muncă online va fi un pas excelent pentru cariera ta. Cu toate acestea, la BaniNinja, credem că adevărata libertate, fericire și împlinire provin din posibilitatea de a lucra oriunde vrei, când vrei, indiferent ce îți place să faci.

job online romania

Există multe modalități ușoare de a începe să câștigi propriul venit online și acestea pot fi chiar mai ușoare decât să ai joburi online. Am creat un ghid complet pentru a lucra online. Dar dacă te grăbești, acestea sunt primele 5 metode pe care le recomandăm:

bani online

Bitcoin

Bitcoin și criptomonedele sunt acum subiecte LA MARE MODA. La început, bitcoinul avea  o valoare de câțiva lei. Dar a atins un maxim de 80,000 RON pentru 1 bitcoin (BTC), iar această creștere drastică a creat mulți milionari în timp scurt.

Este ușor să începi să investești în bitcoin și nu trebuie să te uiți pe grafice toată ziua. Poți pur și simplu să-l setezi și apoi să uiți de el, deoarece îți aduce bani.

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani
bani pe net

Sondaje Plătite

Companiile creează permanent produse și servicii noi. Știu că datele despre ceea ce doresc consumatorii sunt cea mai importantă piesă din puzzle pentru următoarea lor invenție… și te vor plăti pentru a-i ajuta exprimându-ți opinia.

Chiar dacă nu poți câștiga la fel de mulți bani ca în cazul altor metode de venit, aceasta este încă o modalitate excelentă de a câștiga câteva sute de RON pe lună. Cel mai bun lucru este că fiecare sondaj ar putea lua doar 10 minute pentru a fi completat. În opinia noastră, pare a fi o afacere bună!

Citește ghidul nostru despre cum să faci bani cu sondaje plătite

Trei

Freelancing

Freelancing-ul este una dintre cele mai simple modalități de a face bani online de unul singur. Tot ceea ce trebuie să faci este ca în funcție de aptitudinile pe care le ai, să te înscrii pe site-uri de joburi online și să găsești clienți care au nevoie de ajutor!

Poți lucra la proiecte foarte interesante și poți câștiga bani buni în aceeași zi, dacă termini rapid ceea ce ai de făcut.

Citește ghidul nostru despre cum să devii freelancer

job online romania

Poveste de Succes Joburi Online: Ioana Dumitrache, beauty blogger și make-up artist, s-a apucat să scrie în online în urmă cu cinci ani, iar efectele muncii sale se văd prin articolele share-urite și citite de zecile de mii de oameni care o urmăresc.

patru

YouTube

Potrivit WordStream, mai mult de 500 de milioane de ore de clipuri video sunt vizualizate zilnic pe YouTube, iar o treime din TOTALUL activităților online este petrecută vizionând videoclipuri. Nu este nici un secret faptul că implicarea în activități pentru a câștiga bani cu YouTube este cea mai bună metodă de a face bani în viitor. Și dacă înveți cum să obții puțină atenție, poți transforma în venituri orice subiect de interes.

Ușurința de a începe este cel mai bun lucru referitor la YouTube. Poți crea un canal de YouTube în mai puțin de 10 minute și poți posta imediat un videoclip.

Dacă ai un subiect despre care îți place să vorbești, poți avea succes pe YouTube.

Citește ghidul nostru despre cum să faci bani din YouTube

bani pe net

Blogging

Îți place să scrii? Ai o opinie despre ceva important? Vrei un loc unde să-ți împărtășești gândurile? Atunci blogging-ul ar putea fi potrivit pentru tine!

Crearea unui blog este gratuită, și dacă ai propriul domeniu, cu doar 400 RON pe an poți adăuga diferite funcționalități premium. Bloggerii încep să scrie despre lucrurile pe care le iubesc, să-și construiască o audiență și, în cele din urmă, pot vinde produse, informații, pachete de dezvoltare personală și multe altele.

Citește ghidul nostru despre cum să faci bani din blog

joburi online

Poveste de Succes Joburi Online: Alex Hudițan este printre primii români care au aflat cum se fac afaceri pe Amazon, cum poți să cumperi din China și să vinzi în America, fără să pleci din fața calculatorului. A renunțat la jobul său din corporație și a pornit pe un drum nebătătorit în România. Puteți afla mai multe despre el pe Amazonienii.

CAPITOL 5

Concluzie: Cum Să Fii Liber Și Să Muncești Cum Vrei

Căutarea celor mai bune cariere online te poate ajuta să-ți creezi viața perfectă:

locuri de munca online

Poți alege unde să trăiești (chiar dacă acest loc este într-o țară îndepărtată), când lucrezi și nu trebuie să mergi la un birou. MULTE companii acceptă acest mod de lucru și știu că o fac pentru un angajat MAI BUN, așa că fii încrezător.

De asemenea, vei afla că există modalități de a câștiga singur bani online și îți recomandăm să verifici și câteva dintre aceste metode.

Indiferent de situație, există o mulțime de joburi online. Depinde doar de tine să le găsești utilizând resursele din acest ghid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top