Moduri de a face bani pentru părinţii casnici

Moduri de a face bani pentru părinţii casnici

Fiind o mamă sau un tată casnic este un loc de muncă în sine, dar din păcate, nu este un loc de muncă plătit. Mulţi părinţi casnici caută modalităţi de a face bani în timp ce au grijă de copiii lor, în aşa fel încât să contribuie la venitul familiei. Dacă eşti unul dintre aceştia; trebuie să fii atent, deoarece există multe escrocherii ce îi au în ţintă pe părinţii ce stau acasă; totuşi, există şi câteva companii cunoscute ce ar putea să te ajute să faci bani de acasă.

Acestea sunt 3 idei perfecte pentru părinţii ce stau acasă:

1. Câştiga bani uitându-te la televizor

Viggle este un serviciu ce te plăteşte să te uiţi la televizor! Pentru a o folosi, trebuie să descarci aplicaţia pentru IOS sau Android pe telefon sau tableta. Atunci când începe un program la TV, deschizi aplicaţia şi te înregistrezi. Apoi , aplicaţia ascultă pentru a confirma că te uiţi la programul specificat. Poţi câştiga credite pentru fiecare minut vizionat până la 12 ore. 

Credite suplimentare sunt disponibile prin diferite întrebări de tip trivia; stând să vizionezi reclame şi vizionarea a mai multor episoade din serial. Banii pe care îi faci din aplicaţie pot fi uşor adunaţi; o femeie a reuşit să strângă destul pentru a-şi remodela corpul folosindu-şi doar banii câştigaţi din Viggle.

2. Transformă-ţi pasiunea în bani

Dacă printre pasiunile tale sunt şi realizarea de meşteşugarii sau ori ce fel ce artă, poţi să îţi transformi abilităţile creative şi talentul într-o sursă de venit prin vânzarea acestora pe Etsy. Acest site este o piaţă pentru meşteşugarii pe care poţi să vinzi tot felul de lucruri începând de la îmbrăcăminte până la cadouri. 

Poţi să îţi deschizi propriul magazin, fă poze produselor tale ce sunt disponibile şi scrie o descriere într-o după amiază şi începe să faci bani imediat. Amazon Handmade este o nouă piaţă ce este similară cu Etsy şi încă un loc unde îţi poţi vinde produsele artistice.

3. Pune-ţi abilităţile la lucru

Moduri de a face bani pentru părinţii casniciCe consideri că poţi face bine? Mersul la sala de fitness? Plănuitul unor meniuri sănătoase? Organizarea propriei case? Creează-ţi un serviciu prin care să poţi da sfaturi altor oameni pe care i-ai întâlnit de pe Skype.

Un tată casnic ce este într-o formă fizică excelentă a fost în stare să îşi lanseze propria afacere ca antrenor personal de fitness. El realizează programe de exerciţii pentru clienţii lui şi îi ajută să le realizeze o zi sau mai multe din săptămână fără a pleca de acasă şi reuşeşte să facă 150 $ pe o oră de antrenament. 

Pentru a-ţi lansa propria afacere, trebuie să ai un site sau poţi să găseşti o piaţă online ce te poate lăsa să îţi publici serviciile.

4. Blog despre copii sau călătoria ta ca părinte

A fi părinte poate fi dificil și câteva dintre cele mai bune bloguri îi ajută pe părinți să facă față acestei provocări. Există motive întemeiate pentru care blogurile de mămici sunt o bună modalitate de a face bani din blog putând deveni chiar un job online cu normă întreagă! 

Unii părinți încep bloguri care sunt atât de profitabile încât reușesc să construiască adevărate afaceri pe baza lor. Angajează persoane pentru joburi ca freelancer deoarece creează e-books, programe de coaching și multe altele. Îți poți spune și tu propria poveste ca părinte, te poți conecta cu alți părinți ca tine și poți câștiga și bani din asta!

Alte idei pentru a munci de acasă

Dacă niciuna dintre cele 3 idei menţionate mai sus nu sunt tocmai ce te interesează pe tine , ar trebui să vezi modalitățile de câştig listate pe această pagină. Aici poţi vedea cele mai bune moduri de a face bani uşor, şi toate se pot face de acasă.

Scroll to Top