Cum să faci bani online cu ProfitFarmers (Recenzie 2021)

profitfarmers recenzie si ghid
Marco Fisher

Bun venit la BaniNinja. În clipul video de mai jos, vom vorbi despre una dintre cele mai noi, ușoare și interesante metode de a face bani online în 2021.

BaniNinja este un site independent de review-uri și nu este nici licențiat, nici autorizat, să ofere consultanță profesională pentru niciun tip de investiții. Utilizatorul este în totalitate responsabil să se informeze cu privire la orice riscuri asociate cu tranzacționarea de criptomonede și alte activități similare. La fel ca în cazul oricăror active, investiți doar banii pe care sunteți dispus să-i pierdeți”

Criptomonedele precum Bitcoin și Ethereum au deschis porțile către oportunități financiare aparent nelimitate. La fel ca dolarul american sau euro, criptomonedele pot fi tranzacționate și, cu instrumentele potrivite, poți câștiga mulți bani!

Însă, mult timp a fost prea complicat și prea mare consumator de timp pentru ‘oamenii obișnuiți’.

Cu toții avem o meserie la care visăm (astronaut, doctor, avocat!) dar fără experiența potrivită sau ani de studiu, este ca și cum ai încerca să escaladezi Muntele Everest încălțat în șlapi.

Ei bine, să devii trader nu diferă cu nimic. Cel puțin…așa era până acum!

Folosind tehnologia Inteligenței Artificiale AI, există un nou instrument care este programat pentru a elimina dificultatea tranzacționării. Acest software oferă oricui șansa de a face tranzacții profitabile în câteva minute. Nu este nevoie să irosești ani învățând sau ore interminabile tranzacționând.

Te-ai putea întreba “Cum este posibil acest lucru? Va funcționa pentru mine? Câți bani au câștigat alți oameni?”

Află tot ce trebuie să știi din această recenzie a platformei ProfitFarmers!

Află cum am câștigat 10.000 Ron într-o lună cu ProfitFarmers
Rulează videoul

Actualizare platformă în Noiembrie:

ProfitFarmers a funcționat ATÂT DE BINE, încât nu am încetat niciodată să o folosim de la recenzia inițială. 

Graficul rezultatelor de mai jos este de pe site-ul ProfitFarmers.

DEC-Stats-Graph-01
DEC-Stats-Graph-02

Numai în ultima SĂPTĂMÂNĂ, am urmat 86 de semnale și am câștigat în 61 dintre ele! După analiza acestor numere, am constatat că la fiecare tranzacție câștigătoare am obținut un profit mediu de 13,8%.

Așadar, am pierdut în 25 de tranzacții de săptămâna trecută, dar datorită funcției automate de stop-loss, la aceste tranzacții am avut o pierdere medie de doar 4,6%.

Gândește-te la asta:

61 de tranzacții câștigătoare cu un profit mediu de 13,8%.

25 de tranzacții necâștigătoare cu o pierdere medie de 4,6%.

Și cu asta am spus tot.

despărțitor

Ce este ProfitFarmers

ProfitFarmers este o platformă de copy-trading pentru criptomonede. Simplu spus , algoritmul lor caută modele în mișcările de preț, care arată o oportunitate viitoare de a câștiga bani.

Cele mai bune oportunități sunt transformate în așa-numitele “semnale de tranzacționare”. Consideră-le un plan al experților pentru a face o tranzacție profitabilă.

Semnalele de tranzacționare apar în tabloul de bord ProfitFarmers, gata de copiat cu doar câteva clicuri!

Iată cum arată urmărirea unui semnal de tranzacționare:
urmați semnalul de tranzacționare

Cum funcționează

Conceptul de tranzacționare este, de fapt, foarte simplu. Cumperi la preț scăzut, vinzi la preț ridicat și apoi îți crești câștigurile reinvestind profiturile.

Aceste tranzacții se desfășoară pe o piață sau ‘bursă’, unde oameni din întreaga lume cumpără și vând.

În cazul ProfitFarmers, toate tranzacțiile au loc prin intermediul Binance, care până la momentul de față este cea mai populară platformă de schimb de criptomonede. Durează 2 minute să configurezi un cont pe Binance, este foarte sigur și, cel mai important, este complet gratuit.

Partea complicată a tranzacționării este să știi când să cumperi și să vinzi. Durează ani pentru a dobândi această abilitate.

ProfitFarmers rezolvă acest lucru oferind tuturor (chiar și începătorilor) o șansă egală de a începe să câștige bani din tranzacționarea criptomonedelor în cel mai scurt timp.

Explorează elementele componente  ale semnalelor lor de tranzacționare:

Să vedem din ce este format semnalul

Numărul 1 Coin / Criptomoneda recomandată

Există la propriu mii de criptomonede. Din fericire, sistemul îți spune cu exactitate care prezintă interes la un anumit moment!

Numărul 2 Entry / Prețul la care va fi cumpărată moneda

Este intervalul de preț la care ar trebui să încercăm să cumpărăm moneda. Dacă copiezi semnalul cu ‘auto trade’, sistemul va monitoriza moneda și, apoi, o va cumpăra automat în intervalul de preț respectiv!

Numărul 3 Target / Prețul la care se va vinde moneda​

Totul se reduce la profituri și iată cum le poți obține… vânzând ulterior monedele la un preț mai ridicat. Din nou, cu ‘auto trade’, sistemul va monitoriza moneda și, ulterior, va vinde automat pentru tine când atinge prețul țintă.

Numărul 4 Stop Loss

Tranzacțiile nu evoluează întotdeauna conform planului. Dacă prețurile evoluează prea mult în direcția greșită, stop loss-ul îți vinde automat monedele pentru a reduce pierderile la minim. Această caracteristică este integrată în fiecare semnal pe care îl urmezi, oferindu-ți acea liniște sufletească suplimentară de fiecare dată când tranzacționezi.

Numărul 5 Butonul Confirm Trade

Este nevoie de un singur click. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu tranzacționarea, aveți încredere în noi când vă spunem că acest buton vă scutește de foarte multe ore de efort. Este chiar impresionant. ‘Auto trade’ se ocupă de cumpărare, vânzare și tot efortul de monitorizare între aceste operațiuni. Această caracteristică conferă oricui puterea de a face bani din tranzacționare.

Ce ne-a plăcut la ProfitFarmers

Semnale

NOU!! – Nu știi sigur ce înseamnă “Semnale de tranzacționare” și “Copy-Trading”? Vizionează acest videoclip realizat de Matthew Tansley (Fondatorul ProfitFarmers), în care le explică pe amândouă.

Tranzacțiile copiate se bazează pe „semnale” de la traderi profesioniști sau software inteligent. Acestea sunt ca niște ferestre în mintea experților în tranzacționare și cum anticipează ei comportamentul pieței. Aceste semnale îți spun când să cumperi, când să vinzi și când să te retragi.

Etoro (o platformă de tranzacționare binecunoscută pentru copy-trading), de exemplu, listează sute de traderi din care să alegi și pe care să-i copiezi. Software-ul lor se ocupă apoi de tot ceea ce este nevoie în locul tău. Simplu, dar nu foarte flexibil, deoarece îți permite puțin control asupra banilor, fiind obligat să urmezi în mod automat tot ceea ce face traderul pe care îl copiezi.

Dar ce se întâmplă dacă expertul tău are o zi proastă? Sunt și ei oameni la urma urmei.

ProfitFarmers este foarte similar, cu excepția faptului că poți alege semnalele individuale cele mai promițătoare în loc să  copiezi totul orbește.

Aceasta înseamnă că poți alege să urmezi fiecare idee care îți este prezentată, niciuna dintre acestea sau oricare dintre ele!

La început, sigur că vei dori probabil să urmezi toate sugestiile de top, dar, în timp, am constatat că ne place să avem posibilitatea să alegem unde se duc banii noștri, în funcție de preferințele noastre.

Însă, chiar și cu cele mai bune semnale, ar trebui în mod normal să faci toate tranzacțiile singur și să le urmărești 24/7!

Aceasta ne duce la următoarea caracteristică remarcabilă a Profitfarmers.

Tranzacționare Semi-Automată

Tranzacționare Semi-Automată

Se știe că tranzacționarea este una dintre cele mai dificile cariere, dar și una care oferă cele mai mari recompense financiare.

Însă, presupune ore epuizante de lucru, lipsa somnului, carusele emoționale și o curbă a învățării destul de mare, din cauza cărora unii traderi renunță ca urmare a epuizării.

ProfitFarmers a rezolvat acest lucru prin crearea a ceea ce ei numesc o soluție de “tranzacționare semi-automată”.

Cum funcționează?

Când copiezi un semnal din sistem, ProfitFarmers va crea un set corespunzător de instrucțiuni în contul tău de tranzacționare Binance. Aceasta înseamnă că nu trebuie să îți dai seama cum să faci asta singur, eviți greșelile și economisești foarte mult timp.

În plus, sistemul monitorizează piața non-stop pentru a știi când este momentul potrivit să îți execute comenzile alese, să îți încaseze câștigurile sau chiar să îți închidă tranzacțiile dacă ești în pierdere.

Nefiind necesară aproape deloc intervenția utilizatorului, sistemul se ocupă de tot! Fără timp pierdut, fără stres, fără epuizare din partea noastră!

Aceasta este de departe cea mai bună caracteristică a ProfitFarmers. Tu doar setezi și poți uita de tot.

Ești liber să faci orice dorești în ziua respectivă!

Modelul de stabilire a prețurilor

În prezent, abonamentul costă 299 USD pentru o lună, 599 USD pentru 3 luni și 1999 USD  pentru 1 an. Cel mai logic este să alegi abonamentul trimestrial, deoarece primești o lună GRATUIT!

Ghid Pas Cu Pas Despre Cum Să Începi Cu ProfitFarmers

despărțitor

De ce este ușor

1 Au programat partea dificilă a tranzacționării

afla orice

ProfitFarmers se ocupă de partea dificilă a tranzacționării prin intermediul algoritmului lor inteligent și prin capacitatea de a face tranzacții în numele tău via Binance. Nu este nevoie să irosești ani învățând!

2 Este software-ul de tranzacționare cel mai ușor de utilizat de către începători - un singur click

imagine de comerț auto btn

Selectarea tranzacțiilor profitabile ar fi, în mod normal, foarte dificil de realizat… dar dacă te descurci cu un calculator să te conectezi pe Netflix, să cauți diferite programe și să îl alegi pe cel care îți place… atunci nu vei avea probleme cu ProfitFarmers!

E cam același lucru, trebuie doar să înlocuiești  filmele și serialele cu semnalele! Alege-l pe cel care îți place (sau este recomandat)..apoi relaxează-te și bucură-te de spectacol!

3 Beneficiile tranzacționării fără dezavantaje

tranzacționarea criptelor dezavantaj

Nu ajungi să îți pierzi mințile! De regulă, tranzacționarea presupune să petreci zile și nopți (piețele financiare funcționează aproape non-stop) urmărind știrile, verificând grafice și stresându-te pentru ceea ce se poate întâmpla…din fericire, nu și în cazul ProfitFarmers.

După ce a ales un semnal, software-ul lor face toate tranzacțiile pentru tine! Dacă apare ceva, sistemul ProfitFarmers se va descurca, ca și cum ai avea un câine de pază care să îți păzească spatele.

4 Vei avea totul la dispoziție pentru a începe cu Profitfarmers

a început profitfarmers

Există un scurt tutorial care îți arată, pas cu pas, cum să folosești software-ul, inclusiv câteva clipuri video și articole cu informații suplimentare dacă ai nevoie.

Serios acum, oricine îl poate folosi!

despărțitor

FAQ

Dacă tu

  • Înțelegi că acest instrument NU te va face milionar peste noapte
  • Ai deja bani pentru a tranzacționa (îți sugerăm minim 15.000 RON)
  • Accepți riscurile pe care le implică tranzacționarea criptomonedelor

Atunci ProfitFarmers ar putea fi PERFECT pentru tine!

ProfitFarmers poate fi accesat de oricine, însă doar un număr limitat de persoane poate utiliza programul.

Aceasta pentru că software-ul funcționează cel mai bine când atinge numărul potrivit… putând garanta astfel semnale de tranzacționare de cea mai înaltă calitate pentru clienți.

Îți sugerăm să-ți rezervi un loc completând formularul de pe website. Poți face rezervarea ACUM, deoarece nu trebuie să plătești imediat. Când faci acest lucru, primești și un webinar gratuit de 1 oră, în care fondatorul descrie modul de utilizare a ProfitFarmers.

Completează formularul

Potențialul este nelimitat.

Câștigurile tale se măsoară în procente. De exemplu, poți urma un singur semnal și vei vedea un profit de 10%. Dacă începi cu 5.000 Ron, profitul tău va fi de 500 Ron. Dacă începi cu 50.000 Ron, profitul va fi de 5000 Ron. E matematică pură!

Oricât ai câștiga, ProfitFarmers nu te taxează suplimentar, doar o rată lunară fixă.

La fel ca în toate formele de tranzacționare, ai nevoie de bani pentru a face bani. Sigur, poți începe cu câteva sute de lei, dar nu vei putea să profiți la maxim de oportunitățile care ți se oferă.

De aceea, ProfitFarmers îți recomandă să ai în contul tău Binance un depozit inițial de minim 15.000 RON (ideal 25.000 RON). Amintește-ți: Banii sunt depuși în siguranță și sunt ai tăi, îi poți retrage oricând.

Motivul este unul foarte simplu. Cu cât suma inițială este mai mare, cu atât vei avea nevoie de mai puțin timp pentru a-ți atinge obiectivele financiare.

Nu-ți face griji, ProfitFarmers nu își oprește o parte din banii tăi. Este contul tău, ceea ce înseamnă că banii îți aparțin în totalitate.

Poți folosi ProfitFarmers ORIUNDE în lume, dar nu poți tranzacționa forex în SUA!

Dar, în țările în care Binance este restricționat (China, de exemplu), nu vei putea accesa funcții cheie, cum ar fi tranzacționarea semi-automată.

ProfitFarmers este protejat prin cele mai noi protocoale online de securitate standardizate, firewalls și tehnologii de criptare a datelor.

În plus, Binance oferă încă un nivel de securitate. A primit premiul Universal Security Accreditation din partea agenției de securitate recunoscută la nivel internațional, ISO/IEC 27001.

De asemenea, poți activa autentificarea în 2 factori și cheile API pentru încă un nivel de protecție a contului tău.

Binance are, de asemenea, o caracteristică standard care blochează orice încercări neautorizate de retragere a fondurilor prin intermediul software-ului. Aceasta înseamnă că DOAR TU îți poți retrage banii direct.

Principala problemă cu care trebuie să te confrunți când e vorba de tranzacționare este volatilitatea pieței (existentă în toate piețele). Prețurile pot crește sau scădea și, pentru un novice, această lecție este, de obicei, una greu de învățat.

Însă, cu ProfitFarmers, urmezi semnale de tranzacționare gândite cu grijă de profesioniști.

În plus, am observat că aproape orice semnal a prezentat un ‘Stop Loss’ (Stop Pierderi) care te împiedică să pierzi mai mult decât te aștepți.

Este perfect normal să pierzi anumite tranzacții, de fapt este de așteptat! Semnalele de tranzacționare câștigătoare sunt concepute pentru a-ți aduce câștiguri mult mai mari decât ceea ce poți pierde din tranzacțiile în pierdere.

Desigur, în pofida acestui fapt, ar trebui să folosești doar bani pe care ești dispus să îi pierzi, la fel ca în orice altă investiție.

Nu. Deoarece banii tăi rămân în Binance, este imposibil ca ProfitFarmers să-ți perceapă taxe sau comisioane pentru tranzacții.

Da, o altă caracteristică remarcabilă este faptul că poți găsi semnale care să îți aducă bani chiar și când prețurile sunt în scădere. Aceasta înseamnă că poți face profituri indiferent de ceea ce se întâmplă în lume!

despărțitor

Concluzie: ProfitFarmers...WOW

Dacă ești în căutarea unei metode de a face bani online și de a-ți crește economiile, atunci oprește-te din căutat. Potențialul ProfitFarmers este absolut imens, iar dezavantajele tranzacționării sunt reduse la minimum prin design.

Combinat cu faptul că necesită într-adevăr o experiență minimă sau deloc, aceasta trebuie să fie cea mai bună alegere a anului!

Singurul “dezavantaj” este acela că ai nevoie de niște bani pentru a începe, suma recomandată fiind între 12.000 RON și 20.000 RON.

Trebuie să încerci singur pentru a înțelege cu adevărat ceea ce echipa ProfitFarmers a realizat. Nu uita să consulți recenzia noastră video și apoi înscrie-te imediat!

Rulează videoul
„Echipa BaniNinja poate avea un interes legitim în acest produs. A făcut însă tot posibilul să ofere o recenzie corectă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top