Cum să faci bani online cu ProfitFarmers (Recenzie 2020)

Bun venit la BaniNinja. În clipul video de mai jos, vom vorbi despre una dintre cele mai noi, ușoare și interesante metode de a face bani online în 2020.

BaniNinja este un site independent de review-uri și nu este nici licențiat, nici autorizat, să ofere consultanță profesională pentru niciun tip de investiții. Utilizatorul este în totalitate responsabil să se informeze cu privire la orice riscuri asociate cu tranzacționarea de criptomonede și alte activități similare. La fel ca în cazul oricăror active, investiți doar banii pe care sunteți dispus să-i pierdeți”

Dacă nu ai auzit deja despre criptomonede, acestea sunt o formă nouă și foarte cunoscută de “monede digitale”. La fel ca dolarii americani sau euro, criptomonedele pot fi tranzacționate și, cu instrumentele potrivite, îți pot aduce câștiguri foarte mari!

Criptomonedele (denumite și monede virtuale) cum ar fi Bitcoin și Ethereum au deschis drumul către oportunități financiare aparent nelimitate.

Printre acestea, tranzacționarea de criptomonede are cel mai mare potențial de profit. Însă, mult timp a fost prea complicat și prea mare consumator de timp pentru ‘oamenii obișnuiți’.

Cu toții avem o meserie la care visăm (astronaut, doctor, avocat!) dar fără experiența potrivită sau ani de studiu, este ca și cum ai încerca să escaladezi Muntele Everest încălțat în șlapi.

Ei bine, să devii trader nu diferă cu nimic. Cel puțin…așa era până acum!

Din fericire, cu ajutorul tehnologiei, există astăzi un instrument care îi permite oricui nu doar să facă PROFIT, ci chiar să câștige sute sau chiar mii de lei pe lună în mod PASIV fără a avea nevoie de experiență!

La cererea publicului, analizăm o soluție numită ProfitFarmers care exact asta face!

Îți împărtășim experiența noastră cu acest software în video-ul de mai jos.

Află cum am câștigat 10.000 Ron într-o lună cu ProfitFarmers
Rulează videoul

Actualizare în luna mai!

ProfitFarmers a funcționat foarte bine; de fapt, nu ne-am oprit din a-l utiliza încă de la prima recenzie după accesare. Sistemul s-a dezvoltat și mai mult, iar rezultatele sunt fenomenale.

Privește această imagine cu câteva tranzacții în plină desfășurare pe dashboard-ul nostru…

profitfarmers

Nu facem nimic prea deștept, încercăm doar să copiem tot ce putem între alte activități!

Aproape toate semnalele pe care le-am urmărit au atins cel puțin prima țintă de ‘profit’. Câștigurile procentuale se adună rapid.

Recomandarea noastră de a testa ProfitFarmers a devenit tot mai puternică în timp. Citește recenzia completă mai jos!

divider

Ce este ProfitFarmers

ProfitFarmers este o platformă software unică, susținută de o echipă de traderi profesioniști care analizează piețele de criptomonede și vin cu sute de idei diferite de tranzacționare.

Dintre aceste idei, cele mai promițătoare sunt sortate în ceea ce se numește ‘semnale’ de tranzacționare.

Ulterior, poți găsi cele mai bune semnale în dashboard și, cu un singur click, copiezi în mod automat ideile experților.

În acest fel, poți face bani ca un trader profesionist… fără a te ocupa tu personal de tranzacționare!

Cum funcționează

Conceptul de tranzacționare este, de fapt, foarte simplu. Cumperi la preț scăzut, vinzi la preț ridicat și apoi îți crești câștigurile reinvestind profiturile.

Aceste tranzacții se desfășoară pe o piață sau ‘bursă’, unde oameni din întreaga lume cumpără și vând.

În cazul ProfitFarmers, toate tranzacțiile au loc automat prin Binance, cea mai populară platforma de schimb de criptomonede până în prezent. Durează 2 minute să îți faci un cont Binance, este foarte sigur și, cel mai important, este complet gratuit.

Partea complicată în tranzacționare este aceea de a știi când să cumperi și când să vinzi. Această abilitate este perfecționată în ani de zile.

ProfitFarmers rezolvă această problemă oferindu-le tuturor (chiar și începătorilor) o oportunitate egală de a începe să facă bani din tranzacționarea de criptomonede în cel mai scurt timp posibil.

Practic, este foarte similar cu ‘copy-trading’ (tranzacționarea prin copiere) – unde alegi pur și simplu un trader care îți place, copiezi ce face acesta și câștigi bani când câștigă el.

Cu ProfitFarmers tot ce trebuie să faci este să dai click pe un semnal, setezi ‘auto trade’ (tranzacționare automată) și gata.

Iată un exemplu de semnal din dashboard:

Fiecare semnal se referă la o criptomonedă promițătoare și sugerează un preț bun de cumpărare și vânzare.

Fiecare semnal se referă la o criptomonedă promițătoare și sugerează un preț bun de cumpărare și vânzare.

Să vedem din ce este format semnalul

Coin / Criptomoneda recomandată

profitfarmers semnalExistă la propriu mii de criptomonede. Din fericire, sistemul îți spune cu exactitate care prezintă interes la un anumit moment!

Entry / Prețul la care va fi cumpărată moneda

profitfarmers semnalEste intervalul de preț la care ar trebui să încercăm să cumpărăm moneda. Dacă copiezi semnalul cu ‘auto trade’, sistemul va monitoriza moneda și, apoi, o va cumpăra automat în intervalul de preț respectiv!

Target / Prețul la care se va vinde moneda​

profitfarmers semnalTotul se reduce la profituri și iată cum le poți obține… vânzând ulterior monedele la un preț mai ridicat. Din nou, cu ‘auto trade’, sistemul va monitoriza moneda și, ulterior, va vinde automat pentru tine când atinge prețul țintă.

Butonul Auto Trade

profitfarmers semnalEste nevoie de un singur click. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu tranzacționarea, aveți încredere în noi când vă spunem că acest buton vă scutește de foarte multe ore de efort. Este chiar impresionant. ‘Auto trade’ se ocupă de cumpărare, vânzare și tot efortul de monitorizare între aceste operațiuni. Această caracteristică conferă oricui puterea de a face bani din tranzacționare.

De ce este ușor

1 Nu trebuie să înveți nimic

afla orice

Mai întâi de toate, nu ai nevoie să înveți despre criptomonede sau tranzacționare. Așa cum am mai spus, ai avea nevoie de studiu intens timp de câțiva ani pentru a putea stăpâni aceste două subiecte.

2 Este software-ul de tranzacționare cel mai ușor de utilizat de către începători - un singur click

imagine de comerț auto btn

Selectarea tranzacțiilor profitabile ar fi, în mod normal, foarte dificil de realizat… dar dacă te descurci cu un calculator să te conectezi pe Netflix, să cauți diferite programe și să îl alegi pe cel care îți place… atunci nu vei avea probleme cu ProfitFarmers!

E cam același lucru, trebuie doar să înlocuiești  filmele și serialele cu semnalele! Alege-l pe cel care îți place (sau este recomandat)..apoi relaxează-te și bucură-te de spectacol!

3 Beneficiile tranzacționării fără dezavantaje

tranzacționarea criptelor dezavantaj

Nu ajungi să îți pierzi mințile! De regulă, tranzacționarea presupune să petreci zile și nopți (piețele financiare funcționează aproape non-stop) urmărind știrile, verificând grafice și stresându-te pentru ceea ce se poate întâmpla…din fericire, nu și în cazul ProfitFarmers.

Sistemul este complet automatizat… astfel, îți poți continua viața de zi cu zi fără nicio grijă. Dacă apare ceva, sistemul ProfitFarmers se ocupă de asta; este ca și cum ai avea un câine de pază.

4 Vei avea totul la dispoziție pentru a începe cu Profitfarmers

a început profitfarmers

Există un scurt tutorial care îți arată, pas cu pas, cum să folosești software-ul, inclusiv câteva clipuri video și articole cu informații suplimentare dacă ai nevoie.

Serios acum, oricine îl poate folosi!

Cum cresc câștigurile: Criptomonede vs. Bănci

În cazul băncilor, fondurile tale cresc de regulă cu aproximativ 1-5% pe an (dacă ai noroc!!). Dar criptomonedele îți pot multiplica aceste venituri de câteva ori  în doar câteva luni (uneori în doar câteva ore!)

Îți prezentăm o comparație rapidă pentru a-ți putea face o idee.

profitfarmers crypto vs banks

După cum vezi, criptomonedele oferă oportunități mult mai bune de creștere financiară.

Ce ne-a plăcut la ProfitFarmers

Semnale

Tranzacțiile copiate se bazează pe „semnale” de la traderi profesioniști sau software inteligent. Acestea sunt ca niște ferestre în mintea experților în tranzacționare și cum anticipează ei comportamentul pieței. Aceste semnale îți spun când să cumperi, când să vinzi și când să te retragi.

Etoro (o platformă de tranzacționare binecunoscută pentru copy-trading), de exemplu, listează sute de traderi din care să alegi și pe care să-i copiezi. Software-ul lor se ocupă apoi de tot ceea ce este nevoie în locul tău. Simplu, dar nu foarte flexibil, deoarece îți permite puțin control asupra banilor, fiind obligat să urmezi în mod automat tot ceea ce face traderul pe care îl copiezi.

Dar ce se întâmplă dacă expertul tău are o zi proastă? Sunt și ei oameni la urma urmei.

ProfitFarmers este foarte similar, cu excepția faptului că poți alege semnalele individuale cele mai promițătoare în loc să  copiezi totul orbește.

Aceasta înseamnă că poți alege să urmezi fiecare idee care îți este prezentată, niciuna dintre acestea sau oricare dintre ele!

La început, sigur că vei dori probabil să urmezi toate sugestiile de top, dar, în timp, am constatat că ne place să avem posibilitatea să alegem unde se duc banii noștri, în funcție de preferințele noastre.

Însă, chiar și cu cele mai bune semnale, ar trebui în mod normal să faci toate tranzacțiile singur și să le urmărești 24/7!

Aceasta ne duce la următoarea caracteristică remarcabilă a Profitfarmers.

Auto Trade (Auto-tranzacționare)

profitfarmers automată

Se știe că tranzacționarea este una dintre cele mai dificile cariere, dar și una care oferă cele mai mari recompense financiare.

Însă, presupune ore epuizante de lucru, lipsa somnului, carusele emoționale și o curbă a învățării destul de mare, din cauza cărora unii traderi renunță ca urmare a epuizării.

ProfitFarmers a rezolvat această problemă, creând ceea ce se numește soluția ‘auto trade’.

Cum funcționează?

Când copiezi un semnal din sistem, ProfitFarmers va crea un set corespunzător de instrucțiuni în contul tău de tranzacționare Binance. Aceasta înseamnă că nu trebuie să îți dai seama cum să faci asta singur, eviți greșelile și economisești foarte mult timp.

În plus, sistemul monitorizează piața non-stop pentru a știi când este momentul potrivit să îți execute comenzile alese, să îți încaseze câștigurile sau chiar să îți închidă tranzacțiile dacă ești în pierdere.

Nefiind necesară aproape deloc intervenția utilizatorului, sistemul se ocupă de tot! Fără timp pierdut, fără stres, fără epuizare din partea noastră!

Aceasta este de departe cea mai bună caracteristică a ProfitFarmers. Tu doar setezi și poți uita de tot.

Ești liber să faci orice dorești în ziua respectivă!

Modelul de stabilire a prețurilor

ProfitFarmers, la momentul la care scriem acest articol, are un preț  redus de la 1.500 Ron pe lună la doar 420 Ron pe lună pentru o perioadă limitată de timp.

Nu există alte comisioane ascunse pentru utilizarea serviciilor lor.

Ghid Pas Cu Pas Despre Cum Să Începi Cu PF

divider

FAQ

Pentru oricine! Indiferent dacă ești o mamă care stă acasă sau un trader cu experiență, poți face bani cu ProfitFarmers.

În asta constă frumusețea sistemului, nu e nevoie de experiență.

ProfitFarmers poate fi accesat de oricine, însă doar un număr limitat de persoane poate utiliza programul.

Aceasta pentru că software-ul funcționează cel mai bine când atinge numărul potrivit… putând garanta astfel semnale de tranzacționare de cea mai înaltă calitate pentru clienți.

Aceasta înseamnă că, dacă reușești să te califici pentru un loc, atunci te numeri printre cei norocoși.

Potențialul este nelimitat.

Câștigurile tale se măsoară în procente. De exemplu, poți urma un singur semnal și vei vedea un profit de 10%. Dacă începi cu 5.000 Ron, profitul tău va fi de 500 Ron. Dacă începi cu 50.000 Ron, profitul va fi de 5000 Ron. E matematică pură!

Oricât ai câștiga, ProfitFarmers nu te taxează suplimentar, doar o rată lunară fixă.

La fel ca în toate formele de tranzacționare, ai nevoie de bani pentru a face bani. Sigur, poți începe cu câteva sute de lei, dar nu vei putea să profiți la maxim de oportunitățile care ți se oferă.

De aceea, ProfitFarmers recomandă să începi cu cel puțin 5.000 Ron (o sumă confortabilă ar fi 25.000 Ron) în contul Binance. Atenție: Această sumă de bani vă aparține, este depozitată în siguranță și poate fi retrasă în orice moment.

Motivul este unul foarte simplu. Cu cât suma inițială este mai mare, cu atât vei avea nevoie de mai puțin timp pentru a-ți atinge obiectivele financiare.

Nu-ți face griji, ProfitFarmers nu își oprește o parte din banii tăi. Este contul tău, ceea ce înseamnă că banii îți aparțin în totalitate.

Poți utiliza ProfitFarmers ORIUNDE în lume!

Dar, în zonele în care Binance este interzis (SUA și China de exemplu), nu vei putea accesa caracteristici cheie, precum Auto Trade.

ProfitFarmers este protejat prin cele mai noi protocoale online de securitate standardizate, firewalls și tehnologii de criptare a datelor.

În plus, Binance oferă încă un nivel de securitate. A primit premiul Universal Security Accreditation din partea agenției de securitate recunoscută la nivel internațional, ISO/IEC 27001.

De asemenea, poți activa autentificarea în 2 factori și cheile API pentru încă un nivel de protecție a contului tău.

Binance are, de asemenea, o caracteristică standard care blochează orice încercări neautorizate de retragere a fondurilor prin intermediul software-ului. Aceasta înseamnă că DOAR TU îți poți retrage banii direct.

Principala problemă cu care trebuie să te confrunți când e vorba de tranzacționare este volatilitatea pieței (existentă în toate piețele). Prețurile pot crește sau scădea și, pentru un novice, această lecție este, de obicei, una greu de învățat.

Însă, cu ProfitFarmers, urmezi semnale de tranzacționare gândite cu grijă de profesioniști.

În plus, am observat că aproape orice semnal a prezentat un ‘Stop Loss’ (Stop Pierderi) care te împiedică să pierzi mai mult decât te aștepți.

Este perfect normal să pierzi anumite tranzacții, de fapt este de așteptat! Semnalele de tranzacționare câștigătoare sunt concepute pentru a-ți aduce câștiguri mult mai mari decât ceea ce poți pierde din tranzacțiile în pierdere.

Desigur, în pofida acestui fapt, ar trebui să folosești doar bani pe care ești dispus să îi pierzi, la fel ca în orice altă investiție.

Fără comisioane ascunse sau taxe suplimentare. ProfitFarmers poate fi folosit contra unui abonament lunar modest. La reducere, are un preț foarte bun; dacă dispui de suma minimă recomandată, ai fi nebun să nu încerci.

Da, o altă caracteristică remarcabilă este faptul că poți găsi semnale care să îți aducă bani chiar și când prețurile sunt în scădere. Aceasta înseamnă că poți face profituri indiferent de ceea ce se întâmplă în lume!

divider

Concluzie: ProfitFarmers...WOW

Dacă ești în căutarea unei metode de a face bani online și de a-ți crește economiile, atunci oprește-te din căutat. Potențialul ProfitFarmers este uriaș și dezavantajele și riscurile sunt minimizate prin definiție.

Alături de faptul că nu este nevoie de nicio experiență, o face să fie alegerea de top a anului!

Singurul ‘dezavantaj’ este faptul că ai nevoie de ceva bani de început, suma recomandată fiind de 5.000 Ron.

Trebuie să încerci singur pentru a înțelege cu adevărat ce a realizat echipa ProfitFarmers cu acest program. Așadar, profită de taxa scăzută de abonament cât mai poți! Nu uita să vizionezi recenzia noastră video care îți arată cum am câștigat noi bani cu ajutorul sistemului.

Rulează videoul
„Echipa BaniNinja poate avea un interes legitim în acest produs. A făcut însă tot posibilul să ofere o recenzie corectă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top