Fă bani din Sondaje Platite Online

Sondaje plătite de marketing afiliat

Dificultate

Scăzută

Timp

Timp med
Mijloc

Venituri

Sursa de venit Scăzut
Mic

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

O metodă grozavă de caștig pe BaniNinja.ro.

sondaje platite Este foarte ușor să faci bani din sondaje online. Pentru multe persoane, poate părea ciudat conceptul de a primi bani din sondaje plătite online, însă nu este deloc neobișnuit.

Cunoștințele și opinia ta sunt neprețuite pentru companiile moderne, din moment ce o mai bună cunoaștere a clienților și potențialilor clienți poate fi foarte utilă.

Este extrem de ușor să faci bani din sondaje plătite. În cazul unora dintre site-urile cu sondaje plătite, poți face bani completând sondaje online după doar 10 minute.

sondaje online

1. Te înscrii pe unul sau mai multe dintre site-urile recomandate de sondaje plătite

sondaje online
2. Îți confirmi înscrierea prin e-mail (verifică-ți și folderul spam dacă nu ai primit e-mailul)
sondaje platite
3. Introduci informații, precum vârsta, sexul și adresa
sondaje platite
4. Primești chestionare online plătite prin e-mail!
sondaje online platite
5. Faci bani din sondaje plătite!

Cele mai bune companii pentru sondaje de opinie plătite

Companiile pentru sondaje de opinie plătite diferă foarte mult, iar dacă nu știi prea multe despre acest subiect, ai putea să te înscrii pe site-uri inutile.

Mai jos, poți vedea o listă cu cele mai bune pagini pentru chestionare online plătite. Am listat toate companiile bune și le-am clasat pe baza:

Înscrie-te la toate companiile pentru chestionare online plătite, deoarece așa vei primi cele mai multe sondaje plătite online și vei face cei mai mulți bani.

mobrog

Plătesc între 2,4 și 14,5 RON pentru examinare

Vizitează
sondaje platite

Câștigă până la 200 RON în prima zi, 50-100 RON în fiecare zi după aceea

Vizitează
zen surveys

Completează un sondaj și câștigă 60 RON pe oră!

Vizitează
zen surveys

Începe să completezi sondaje acum, plățile încep de la cel mai mic barem de pe piață - doar 4 RON prin PayPal!

Vizitează
sondaje online platite

Top 1 companii care plătesc cel mai bine

sondaje platite

Oportunitate de câştig:

Mobrog.com este o ofertă a companiei de cercetare Splendid Research GmbH din Hamburg (Germania). Combinația de servicii clasice de cercetare de piață și un panou de sondaj online proprietar în peste 70 de țări cu peste 2,5 milioane de utilizatori înregistrați face ca compania să se evidențieze. La MOBROG, utilizatorii pot participa la sondaje online pe o varietate de subiecte și pot câștiga cu ușurință din punctul lor de vedere.

MOBROG este cunoscut pentru limita de retragere scăzută (EUR 5,00) și retragerea rapidă a soldului generat prin PayPal sau Skrill. Puncte monedă virtuală sau nu sunt oferite. Aceasta asigură loialitatea și satisfacția utilizatorului mobrog.com. Acest lucru este confirmat de un rating mediu de 9 din 10 pentru peste 17.000 de recenzii (trustpilot.com).

În cele din urmă, Splendid Research este membru al ESOMAR. Prin urmare, compania respectă Codul internațional de marketing și cercetare socială ICC / ESOMAR și respectă liniile directoare MRS, CASRO, MRA și ARF pentru cercetarea internațională de piață.

  • Metodă de plată: Paypal, Skrill, Bank
  • Preţ aproximativ pe chestionar: Între 18 RON.
  • Timp aproximativ pentru chestionar: 10 minut
  • Pagină: Mobrog

Alte companii de sondaje plătite

despărțitor

Câți bani poți face?

sondaje platiteEste important să evidențiem faptul că nu te vei îmbogăți făcând bani din sondaje plătite. Este posibil să îți formezi un venit în plus când faci bani din sondaje plătite online, din moment ce nu este nevoie de altceva în afară de opinia ta.
Expertul nostru în acest domeniu, Anton, a câștigat maxim $116 într-o lună, însă în general câștigă cam $90 din sondaje de opinie plătite, pe lună!

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice

Bine de știut dacă vrei să urmezi această metodă

Înainte de a începe să faci bani din sondaje online plătite, trebuie să știi câteva lucruri utile.

Sfaturi utile despre chestionare online plătite:

1

Creeaza o adresa de e-mail dedicata pentru aceste chestionare online platite

Dacă îți faci o adresă de e-mail, dedicată pentru chestionarele online plătite, poți avea o privire de ansamblu mai bună asupra acestor sondaje online plătite. În același timp, eviți supraaglomerarea e-mailului tău privat.

Dacă ai de gând să faci bani din sondaje online plătite, se recomandă să creezi un cont Gmail sau cont Live de mail complet gratuit, ambele fiind alternative bune.

2

Verifică-ți atât e-mailul, cât și platforma de sondaje online plătite

Anumite companii de chestionare online plătite nu trimit aceste sondaje plătite online doar prin e-mail. Pe multe dintre paginile companiilor, poți găsi chestionare online plătite care sa iți mărească puțin venitul.

Iți recomandăm să cauți chestionare online plătite cel puțin o dată pe săptămână dacă vrei să faci mulți bani din sondaje plătite online.

3

Înscrie-te pe cât mai multe portaluri

Cu cât te înscrii pe mai multe portaluri, cu atât mai multe chestionare online plătite vei primi și prin urmare, cu atât mai mulți bani din sondaje online plătite vei face.

Așadar, noi iți recomandăm să te înscrii pe toate site-urile recomandate de chestionare online plătite deoarece ăsta e modul în care poți face cei mai mulți bani.

În cazul site-urilor de chestionare online pe care nu le recomandăm, ai grijă la:

1

Evită păstrarea unor sume mari de bani in contul tău de la compania de sondaje online plătite

În general, portalurile au o sumă minima de bani din sondaje online plătite pe care o poți retrage. Încearcă să retragi banii imediat ce ai atins limita minimă de plată! Ar fi păcat să faci bani din sondaje plătite online doar ca să-i pierzi mai târziu.

2

Ferește-te de ofertele care par prea bune ca să fie adevărate

Acolo unde este vorba de bani, vor fi întotdeauna înșelăciuni. Există o mulțime de companii pentru chestionare online plătite, însă există și multe înșelătorii.

Dacă ți se spune că poți câștiga mai mult de $30 pentru chestionare online plătite, sau că poți câștiga o mașină, spre exemplu, ai șanse mari să fii înșelat. Dacă vrei să faci bani din sondaje online plătite, îți recomandăm să vă rezumați doar la companiile listate aici pe BaniNinja.ro

3

Ține evidența a ce chestionare plătite completezi

Pentru a fi sigur că ești plătit pentru toate sondajele online plătite pe care le completezi, iți recomandăm să ții un registru cu chestionare plătite deja completate. Când faci bani din sondaje online plătite, poate fi dificil să știi exact ce sondaje de opinie plătite ai completat.

Fă un screenshot după ce completezi sondaje online plătite, notează numele sondajelor și scrie cât de mulți bani ar trebui să primești ca rezultat.

4

Depune o plângere dacă simți că ai fost înșelat

Din nefericire, unele site-uri de sondaje online plătite au tendința de a te înșela puțin la finanțe. Când faci bani din sondaje plătite online, vei întâlni și companii care vor încerca să nu te plătească. Dacă simți că ai fost înșelat, ia măsuri. Începe prin a contacta compania de chestionare online plătite. 

Dacă nu îți oferă un răspuns satisfăcător, apelează la rețele sociale cum ar fi Facebook și Twitter și spune-le oamenilor despre experiența ta. Această soluție s-a dovedit a fi eficientă pentru probleme cum ar fi plăți insuficiente sau inexistente.

5

Nu plăti niciodată ca să iei parte la sondaje online

Ți s-ar putea cere să plătești ca să te înscrii la sondaje de opinie online, dar trebuie să te ferești de asta! Toate companiile legitime de chestionare oferă parteneriate și trimit chestionarele complet gratuit. Ar fi, de asemenea, ciudat dacă trebuie să dai bani ca să faci bani din aceste sondaje.

despărțitor

Din fericire, este destul de simplu să faci bani cu opinia ta, din moment ce există companii ce se specializează în facilitarea contactului dintre clienţi şi companii. Portaluri precum Survee, Toluna, Mitpanel şi Eovendo sunt companii ce îţi permit să faci bani cu opinia ta! Aceste portaluri oferă diverse chestionare de la alte companii şi apoi îţi dau bani pentru furnizarea opiniei personale.

Întregul proces este cât se poate de simplu şi necesită doar înscrierea într-un astfel de portal, listarea unor informaţii despre tine şi apoi completarea sondajelor. La unele dintre portalurile pentru sondaje, vei avea, de asemenea, ocazia să evaluezi bannere, reclame TV și alte metode grozave prin care să faci bani cu opinia ta. 

Aici la BaniNinja.ro, am selectat portalurile pe care le considerăm a fi cele mai bune şi care credem că vor fi cele mai profitabile pentru tine. Diversele portaluri recomandate au fost deja testate de Anton, iar dacă aveţi întrebări în legătură cu orice, sunteţi bineveniţi să îl contactaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top