Fă bani din sondaje platite online

sondaje platite

Dificultate:

bani rapid

Angajament ca timp:

bani rapid

Câștiguri potențiale:

cum sa faci bani usor

Plata potențială pe oră

lei

BaniNinja score:

O metodă grozavă de caștig pe BaniNinja.ro.

sondaje platite Este foarte ușor să faci bani din sondaje online. Pentru multe persoane, poate părea ciudat conceptul de a primi bani din sondaje plătite online, însă nu este deloc neobișnuit.

Cunoștințele și opinia ta sunt neprețuite pentru companiile moderne, din moment ce o mai bună cunoaștere a clienților și potențialilor clienți poate fi foarte utilă.

Este extrem de ușor să faci bani din sondaje plătite. În cazul unora dintre site-urile cu sondaje plătite, poți face bani completând sondaje online după doar 10 minute.

 1. Te înscrii pe unul sau mai multe dintre site-urile recomandate de sondaje plătite
 2. Îți confirmi înscrierea prin e-mail (verifică-ți și folderul spam dacă nu ai primit e-mailul)
 3. Introduci informații, precum vârsta, sexul și adresa
 4. Primești chestionare online plătite prin e-mail!
 5. Faci bani din sondaje plătite!

Cele mai bune companii pentru sondaje de opinie plătite

Companiile pentru sondaje de opinie plătite diferă foarte mult, iar dacă nu știi prea multe despre acest subiect, ai putea să te înscrii pe site-uri inutile.

Mai jos, poți vedea o listă cu cele mai bune pagini pentru chestionare online plătite. Am listat toate companiile bune și le-am clasat pe baza:

 • Ușurinței de utilizare
 • Frecvenței chestionarelor
 • Sumei de bani pe care o poți face din chestionare online plătite la acea companie

Înscrie-te la toate companiile pentru chestionare online plătite, deoarece așa vei primi cele mai multe sondaje plătite online și vei face cei mai mulți bani.

Reţea

Oportunitate de câştig

Descriere

Vizitează

sondaje online platite

Câştigă până la 18 RON pe chestionar

Vizitează
sondaje online platite

Top 1 companii care plătesc cel mai bine

sondaje platite

Oportunitate de câştig:

I-say este un portal bine stabilit și recunoscut, ce este foarte intuitiv și oferă un suport bun. Interfața de utilizare este foarte simplă și nu îți va lua mai mult de 2 minute pentru a începe să faci bani din sondaje plătite online. Primești sondaje de opinie plătite pe e-mail, iar acestea sunt trimise cam de 10 ori pe lună.

La fel ca multe alte portaluri majore pentru sondaje plătite online, I-say îți oferă bani pentru sondaje plătite online, însă îți oferă și carduri cadou etc. Noi estimăm că I-say are cel mai mare potențial de câștig dintre toate paginile pe care le-am testat, din moment ce poți primi până la 4$ pentru fiecare chestionar.

Prin urmare, oportunitățile de a câștiga bani din sondaje plătite online sunt absolut excepționale și nu efectuează plăți aiurea. Dacă nu vrei să faci bani din sondaje plătite online, poți dona banii câștigați pentru caritate.

 • Metodă de plată: Paypal, Skrill, Bank
 • Preţ aproximativ pe chestionar: Între 18 RON.
 • Timp aproximativ pentru chestionar: 10 minut
 • Pagină: I-say

I-say este unul dintre cele mai populare portaluri pentru a face bani din sondaje platite online. Compania se află în SUA și tot acolo se află majoritatea clienților. După cum am menționat și mai devreme, acest site oferă cele mai bune oportunități de a face bani din sondaje plătite online.

cum sa faci bani

Câți bani poți face?

sondaje platiteEste important să evidențiem faptul că nu te vei îmbogăți făcând bani din sondaje plătite. Este posibil să îți formezi un venit în plus când faci bani din sondaje plătite online, din moment ce nu este nevoie de altceva în afară de opinia ta.
Expertul nostru în acest domeniu, Anton, a câștigat maxim $116 într-o lună, însă în general câștigă cam $90 din sondaje de opinie plătite, pe lună!

Bine de știut dacă vrei să urmezi această metodă

Înainte de a începe să faci bani din sondaje online plătite, trebuie să știi câteva lucruri utile.

Sfaturi utile despre chestionare online plătite:

Dacă îți faci o adresă de e-mail, dedicată pentru chestionarele online plătite, poți avea o privire de ansamblu mai bună asupra acestor sondaje online plătite. În același timp, eviți supraaglomerarea e-mailului tău privat.

Dacă ai de gând să faci bani din sondaje online plătite, se recomandă să creezi un cont Gmail sau cont Live de mail complet gratuit, ambele fiind alternative bune.

Anumite companii de chestionare online plătite nu trimit aceste sondaje plătite online doar prin e-mail. Pe multe dintre paginile companiilor, poți găsi chestionare online plătite care sa iți mărească puțin venitul.

Iți recomandăm să cauți chestionare online plătite cel puțin o dată pe săptămână dacă vrei să faci mulți bani din sondaje plătite online.

Cu cât te înscrii pe mai multe portaluri, cu atât mai multe chestionare online plătite vei primi și prin urmare, cu atât mai mulți bani din sondaje online plătite vei face.

Așadar, noi iți recomandăm să te înscrii pe toate site-urile recomandate de chestionare online plătite deoarece ăsta e modul în care poți face cei mai mulți bani.

În cazul site-urilor de chestionare online pe care nu le recomandăm, ai grijă la:

În general, portalurile au o sumă minima de bani din sondaje online plătite pe care o poți retrage. Încearcă să retragi banii imediat ce ai atins limita minimă de plată! Ar fi păcat să faci bani din sondaje plătite online doar ca să-i pierzi mai târziu.

Acolo unde este vorba de bani, vor fi întotdeauna înșelăciuni. Există o mulțime de companii pentru chestionare online plătite, însă există și multe înșelătorii.

Dacă ți se spune că poți câștiga mai mult de $30 pentru chestionare online plătite, sau că poți câștiga o mașină, spre exemplu, ai șanse mari să fii înșelat. Dacă vrei să faci bani din sondaje online plătite, îți recomandăm să vă rezumați doar la companiile listate aici pe BaniNinja.ro

Pentru a fi sigur că ești plătit pentru toate sondajele online plătite pe care le completezi, iți recomandăm să ții un registru cu chestionare plătite deja completate. Când faci bani din sondaje online plătite, poate fi dificil să știi exact ce sondaje de opinie plătite ai completat.

Fă un screenshot după ce completezi sondaje online plătite, notează numele sondajelor și scrie cât de mulți bani ar trebui să primești ca rezultat.

Din nefericire, unele site-uri de sondaje online plătite au tendința de a te înșela puțin la finanțe. Când faci bani din sondaje plătite online, vei întâlni și companii care vor încerca să nu te plătească. Dacă simți că ai fost înșelat, ia măsuri. Începe prin a contacta compania de chestionare online plătite. Dacă nu îți oferă un răspuns satisfăcător, apelează la rețele sociale cum ar fi Facebook și Twitter și spune-le oamenilor despre experiența ta. Această soluție s-a dovedit a fi eficientă pentru probleme cum ar fi plăți insuficiente sau inexistente.

Ți s-ar putea cere să plătești ca să te înscrii la sondaje de opinie online, dar trebuie să te ferești de asta! Toate companiile legitime de chestionare oferă parteneriate și trimit chestionarele complet gratuit. Ar fi, de asemenea, ciudat dacă trebuie să dai bani ca să faci bani din aceste sondaje.

Din fericire, este destul de simplu să faci bani cu opinia ta, din moment ce există companii ce se specializează în facilitarea contactului dintre clienţi şi companii. Portaluri precum Survee, Toluna, Mitpanel şi Eovendo sunt companii ce îţi permit să faci bani cu opinia ta! Aceste portaluri oferă diverse chestionare de la alte companii şi apoi îţi dau bani pentru furnizarea opiniei personale.

Întregul proces este cât se poate de simplu şi necesită doar înscrierea într-un astfel de portal, listarea unor informaţii despre tine şi apoi completarea sondajelor. La unele dintre portalurile pentru sondaje, vei avea, de asemenea, ocazia să evaluezi bannere, reclame TV și alte metode grozave prin care să faci bani cu opinia ta. Aici la BaniNinja.ro, am selectat portalurile pe care le considerăm a fi cele mai bune şi care credem că vor fi cele mai profitabile pentru tine. Diversele portaluri recomandate au fost deja testate de Anton, iar dacă aveţi întrebări în legătură cu orice, sunteţi bineveniţi să îl contactaţi.