Ipsos/ I-say Recenzii

Ipsos

Unul dintre cele mai bune și mai importante site-uri de sondaje plătite este Ipsos I-say sau cunoscut sub numele de Ipsos de Ipsos, care este extrem de inovator și permite clienților săi să facă bani cu ușurință.

Are o grămadă de sondaje de plată în site-ul său, cu o răsplată de până la 367 RON per sondaj plătit.Câteva organizații și companii au, de asemenea, o legătură exclusivă cu Ipsos pentru sondajele lor.

De asemenea, modelul de plată al I-say este foarte fiabil și nu au existat niciodată probleme cu plățile de la Ipsos.

Veți găsi abia pe oricine nu este în favoarea lui I-say, făcând astfel o companie de încredere.

De ce este Ipsos / I-say atât de grozav?

Cu ofertele și plățile uimitoare ale lui Ipsos, oamenii ar crede cu siguranță că este prea bun pentru a fi adevărat. Cu toate acestea, puțini oameni înțeleg că sondajele pot plăti de fapt și există o valoare mare plătită de companii pentru a lua parte la sondaje. Feedbackul furnizat de persoanele din sondaje este încorporat de companii, care îi ajută să genereze mai multe venituri.

Ipsos

Numai persoanele care au fost în industria de marketing de mult timp vor ști cât de valoroase sunt sondajele. Atunci când companiile îi fac pe clienți să participe la sondaje, opiniile și reacțiile pe care le primesc sunt cinstite și imparțiale, ceea ce îi ajută să ia decizii calculate înainte de lansarea pe piață. 

Astfel, sondajele clienților sunt foarte apreciate de companii datorită feedback-ului onest și imparțial.

Anterior, întreprinderile au folosit testarea produsului și grupurile de focus pentru a înțelege mai bine percepția produsului. Cu toate acestea, acestea s-au mutat la sondajele online, datorită unei expuneri mai bune în ceea ce privește baza de clienți și eficiența, ceea ce face sondajele plătite online foarte fiabile pentru aceștia.

Ipsos este o platformă în care cercetătorii de pe piață sunt capabili să primească feedback de la clienții cinstiți care oferă feedback imparțial și concret, ceea ce este extrem de valoros. I-say a fost în afaceri de în ultimii zece ani și clienții săi au beneficiat în mod continuu de plățile sondajelor plătite.

Dacă intenționați să vă înscrieți în orice site de sondaje plătit, I-say este cu siguranță unul dintre cele mai bune site-uri de sondaj on-line pentru a câștiga bani în plus.

Un raport detaliat al Ipsos I-Say

Ipsos este, fără îndoială, una dintre cele mai bine plătite site-uri de sondaje. Persoanele care au fost asociate de mult timp sunt toate laude pentru el și sunt sigur că eu spun că este unul dintre liderii de piață.

Clienții care au realizat studii de mult timp de la Ipsos văd zeci de sondaj invitați de fiecare dată când intenționează să efectueze un sondaj. Au fost plătite sondaje pe Ipsos și recompense de până la 387 RON, deși sunt rare. În general, plățile medii ale sondajelor disponibile pe Ipsos sunt de 61 RON.

Recompensele I-say sunt similare cu celelalte site-uri de sondaje plătite, în care membrii sunt recompensați în puncte. Aceste puncte pot fi răscumpărate pentru carduri cadou sau utilizatorii pot alege să cumpere din cadouri disponibile pe Ipsos.

Cu toate acestea, plățile în numerar sunt mai bune, deoarece nu trebuie să alegeți cu forța niciuna dintre recompensele disponibile. Acest lucru face ca eu să spun una dintre cele mai bune oportunități pentru a câștiga bani online.

Fiabiliatea Ipsos

Ipsos

I-say este una dintre cele mai fiabile companii de sondaje online și se știe că a realizat 6 milioane de sondaje în fiecare an, în peste 100 de țări. Oferă o cercetare de piață excelentă și operează în mai multe țări fără plângeri ale clienților până în prezent. A fost acceptat pe scară largă printre clienți.

Persoanele care s-au aflat pe o perioadă de timp în industria plăților sondajului sunt familiarizate cu Ipsos I-say și cu compania sa de operare Ipsos Insight.

Părerile utilizatorilor despre Ipsos

Părerile utilizatorilor sunt foarte importante pentru a înțelege fiabilitatea unei companii. Am făcut o listă a recenziilor pe care le-am văzut pe site-urile de încredere și sunt enumerate mai jos:

Majoritatea recenziilor lui I-say sunt pozitive și se știe că expedierea plăților se face la timp. Utilizatorii susțin că primesc o sumă echitabilă de invitații la sondaj, iar fluxul de venituri va fi constant datorită acestui fapt. Dacă aveți timp liber, nu veți fi niciodată în afara sondajelor plătite pentru a participa la Ipsos.

Ipsos recompensează, de asemenea, oamenii dacă nu se califică la sondajul principal, însă iau decizia de calificare. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să răspundă la câteva întrebări de screening și vor fi redirecționați către sondajul principal dacă se califică. Dacă nu, vor primi câteva puncte pentru a participa la procesul de screening. Deși punctele acordate nu sunt semnificative, este mai bine decât să nu primești deloc puncte.

Au existat câteva reclamații ridicate de utilizatori cu privire la sistemul de răscumpărare al I-say. Toate plângerile au venit doar din noiembrie 2016. Cu toate acestea, cei care s-au plâns au fost extrem de mulțumiți de modul în care Ipsos și-a adresat problema și au menționat, de asemenea, că echipa de asistență pentru clienți de la Ipsos este foarte receptivă.

Pe măsură ce reclamațiile utilizatorilor au fost rezolvate, este corect să presupunem că recenziile globale ale lui I-say sunt pozitive, iar Ipsos este foarte fiabil. Clienții care s-au plâns anterior au fost, de asemenea, toate laudele pentru modul în care problemele lor au fost abordate de echipa de asistență pentru clienți la I-say.

Ipsos a fost mult apreciat de clienți datorită premiilor pe care le oferă în mod regulat. Recent, au oferit o burse de $ 5000 de colegiu în SUA. Oferta nu mai este activă, dar există și alte premii pe care le oferă frecvent, cum ar fi iPads, gadget-uri electronice etc.

Criteriile de calificare pentru aceste premii sunt că trebuie să luați parte într-un anumit număr de anchete plătite lunar și puteți deveni norocoși. Prin urmare, puteți fi siguri că puteți câștiga doar un premiu când participați la anchete.

Verdictul final al Ipsos

Ipsos

I-say este, fără îndoială, una dintre cele mai bine plătite site-uri de sondaje, deoarece utilizatorii câștigă bine și, de asemenea, se distrează în timp ce efectuează sondajele. Toate sondajele pot fi completate din confortul casei dvs., ceea ce vă ușurează utilizarea I-say pentru a câștiga bani din casa dvs. 

Ele oferă sondaje de plată înalte și sunt transparente cu sistemele și termenii lor de recompensă. Dacă începeți să efectuați sondaje plătite acum, Ipsos este un site de sondaje excelent și este foarte recomandat. Când ați realizat sondaje pe alte site-uri, veți realiza că măsurarea cu I-say este o experiență total diferită.

De ce să aștepți? Faceți parte din Ipsos și începeți să faceți bani rapizi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top