10 Moduri prin care să faci bani cu Smartphone-ul tău

10 moduri prin care sa faci bani cu smartphone-ul tau

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Ştiai că este posibil să faci bani online fără a fi nevoit măcar să utilizezi un computer? Este posibil să câştigi bani folosind nimic altceva în afară de smartphone-ul tău, aşadar vei putea genera încă o sursă de venit şi vei avea nişte bani în plus pentru orice doreşti.Oameni din întreaga lume câștigă “bani cu telefonul mobil” prin diferite metode, de la platforme de criptomonede, la sondaje plătite și obținerea de venituri din YouTube și poți începe chiar și tu. Nu e deloc complicat.  

Citeşte în continuare despre 10 modalităţi diferite prin care să faci bani online folosind doar smartphone-ul şi începe-ţi călătoria către siguranţă financiară deplină determinată de banii în plus pe care îi ai în cont.

1. Sondaje Platite

Fără îndoială, cea mai bună metodă de a face bani pe telefonul smartphone este completarea anchetelor online. Opiniile dvs. sunt foarte valoroase pentru companiile în care sunt dispuși să plătească bani pentru ei.

Fac acest lucru prin intermediul portalurilor plătite Survey, pentru care vă puteți înscrie gratuit și puteți începe să câștigați bani foarte repede, doar pentru a-ți împărtăși gândurile! 

Portalurile pe care le recomandăm sunt:

mobrog

Plătesc între 2,4 și 14,5 RON pentru examinare

Vizitează
sondaje platite

Câștigă până la 200 RON în prima zi, 50-100 RON în fiecare zi după aceea

Vizitează
zen surveys

Completează un sondaj și câștigă 60 RON pe oră!

Vizitează
zen surveys

Începe să completezi sondaje acum, plățile încep de la cel mai mic barem de pe piață – doar 4 RON prin PayPal!

Vizitează

2. Câștigă bani cu Bitcoin

Nu degeaba Bitcoin este principala metodă pentru a genera venituri recomandată de BaniNinja.ro în 2019:

Nu trebuie să fii expert sau să ai experiență anterioară și îți poate oferi un randament excelent al investițiilor. Cea mai bună modalitate de a câștiga bani cu Bitcoin este prin utilizarea unui sistem automat de tranzacționare care poate determina când să cumperi și să vinzi Bitcoin pe diferite burse.

despărțitor

3. SwagBucks

swagbucks aplicaţia

Primul portal de căutare pe care îl putem recomanda este SwagBucks, care vă răsplătește pentru căutările pe Internet cu Swag Bucks. Când câștigați destul de mult din această monedă, puteți să o faceți pentru bani reali transferați în contul dvs. PayPal sau puteți să-l faceți schimb de mărfuri prin magazinul SwagBucks.

Suma de bani pe care o faceți din fiecare căutare online variază. Puteți fi recompensat oriunde de la 1 $ la 100 $ când faceți clic pe căutare. În plus, puteți completa oferte speciale și puteți cumpăra prin intermediul rețelei SwagBucks pentru a câștiga mai multe SwagBucks.

4. Pact App

pact aplicaţia

Speri să îţi intri în formă şi să faci şi nişte bani în acelaşi timp? Poţi realiza asta cu Pact App. Cu ajutorul acestei aplicaţii unice, te înregistrezi şi stabileşti un pact în care declari că vei face exerciţii regulat. Atunci când faci exerciţii, îi spui aplicaţiei ce ai făcut mai exact şi pentru cât timp.

Apoi ţi se va oferi un mic premiu financiar pentru că ţi-ai respectat partea de înţelegere. Dacă nu îţi urmezi rutină de antrenament, vei fi taxat puţin. Taxele sunt folosite pentru a plăti utilizatorii care îşi respectă rutină de antrenament. Când ai câştigat cel puţin $5, poţi transfera banii în contul de PayPal.

5. Locket

locket aplicaţia

Locket te plăteşte ca să îţi deblochezi telefonul Android! Aplicaţia pune reclame plătite pe ecranul de blocare. Atunci când îţi verifici telefonul, poţi glisa într-o direcţie pentru reclamă şi în cealaltă pentru deblocare. Un algoritm special determina mai apoi cât de multe reclame ai vizualizat în timpul acelei zile şi îţi oferă o mică suma de bani în funcţie de acest număr.

Atunci când ai câştigat cel puţin $10, îţi poţi transfera banii în contul de PayPal. Dacă îţi deblochezi telefonul de multe ori pe zi, suma de bani pe care o faci creşte destul de substanţial.

6. Receipt Hog

receipthog aplicaţia

Companiile au nevoie de cercetare de piaţă pentru a dezvolta şi distribui produsele în cel mai eficient mod posibil, iar una dintre modalităţile prin care companiile adună informaţii despre posibili clienţi este examinarea obiceiurilor de cumpărare a acestora.

Receipt Hog este o aplicaţie pentru dispozitivele iOS şi Android ce strânge date legate de obiceiurile de cumpărare prin analizarea bonurilor fiscale. De maxim 20 de ori pe săptămână, poţi trimite o poză a bonului fiscal de la o achiziţie pe care ai făcut-o. Poate să fie un bon de la benzinărie, magazin alimentar, supermarket sau restaurant.

Când încarci un bon fiscal, aplicaţia îţi oferă câteva monezi virtuale. Atunci când strângi 1000 de monezi, le poţi transforma în $5 şi îţi poţi transfera banii în contul de PayPal.

7. Field Agent

field agent aplicaţia

Mărcile mari au nevoie de informaţii legate de publicitatea realizată pentru produsele lor şi reușesc să le obţină cu ajutorul aplicaţiei Field Agent. Target, Tyson şi multe alte companii mari deja utilizează această aplicaţie. Odată ce ai descărcat-o, ai opţiunea de a completa sarcini foarte rapide atunci când mergi la magazine.

Ţi se va cere să verifici cum sunt afişate şi dispuse produsele, să introduci informaţii şi să faci poze. Sarcinile aduc de la $3 la $12 şi poţi retrage aceşti bani direct în contul tău de PayPal.

8. Câștigă bani din tranzacționare

Poți tranzacționa acțiuni, obligațiuni sau diferite fonduri pentru a câștiga bani pe piață în timp. Există și metode mai puțin cunoscute de a genera venituri care funcționează la rândul lor, precum tranzacționarea cu criptomonede. Poți învăța cum să faci asta în articolul nostru despre cum să faci bani din Bitcoin.

Expertul nostru David utilizează acest sistem de tranzacționare, iar noi am creat un material video care îți arată cum poți câștiga peste 1110 € în doar 24 de ore!

Urmărește videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe:

Pentru a începe, clic pe “Începe dând clic aici”

despărțitor

9. PoshMark

poshmark aplicaţia

PoshMark îţi permite să transformi hainele care nu îţi mai vin sau nu îţi mai plac în bani! Descarcă aplicaţia şi fă poze cu hainele pe care doreşti să le vinzi. Oferă o scurtă descriere a obiectului şi adaugă-l pe magazinul online PoshMark. Atunci când cineva achiziţionează obiectul, tu vei primi 80 la sută din preţ şi apoi vei livra comanda cumpărătorului.

10. Shop Kick

shopkick aplicaţia

Shop Kick te plăteşte ca să mergi în diverse magazine. Aplicaţia se află în parteneriat cu diverşi comercianţi precum Walmart, Old Navy şi lanţuri de restaurante din toată ţara şi te plăteşte doar ca să mergi acolo. 

Ţi se oferă puncte pe care le poţi transforma în bani şi ai opţiunea de a scana coduri de bare şi de a invita alţi prieteni pe aplicaţie pentru a obține puncte extra. Punctele se transformă în bani ce pot fi retraşi pe cardul tău de credit pentru a-ţi diminua rata lunară sau pot fi trimişi direct pe PayPal.

despărțitor

Așadar, este posibil să devii milionar folosindu-te de propriul tău smartphone? Poate nu vei câștiga chiar milioane, dar poți face bani în plus cu care să poți trăi mai confortabil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top