Fă bani Testând Produse

freelancing

Dificultate

Dificultate Înalt
Înalt

Timp

timp Mijloc
Mijloc

Venituri

Câștiguri Mic
Mic

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Primeşte lucruri gratuite şi câştigă bani testându-le. Pare a fi un job de vis pentru tine? Cu siguranţă! Citeşte în continuare şi află cum poate deveni al tău.

În special pentru studenţi, buzunarele pot deveni destul de goale şi, în general, nu există întotdeauna suficientă energie atât pentru studii, cât şi pentru un job part-time. Însă, din fericire, există alte metode prin care să faci ceva bani  și chiar să devii bogat! Destule companii sunt dispuse să plătească pentru teste de utilizator – citeşte în continuare şi află care.

O introducere în testarea de produse

O descriere a ceea ce vei primi pentru serviciile tale

Cele mai bune siteuri şi companii pentru testări de produse

Câteva sfaturi şi trucuri

O introducere în testarea de produse

Există multe companii care sunt dispuse să te răsplătească pentru testarea şi evaluarea produselor. Acestea îţi vor trimite produsele gratuit în schimbul feedbackului tău (produse pe care le vei putea vinde online mai târziu) sau te vor plăti cash. Unele websiteuri îţi vor cere să le evaluezi pe diverse reţele de socializare, iar asta este o metodă bună prin care să câştigi bani pe Facebook, Instagram sau Twitter.

La BaniNinja.ro vei găsi o mulţime de ghiduri ce îţi arată cum să faci bani repede, iar în acest ghid, îţi vom spune tot ceea ce este de ştiut despre testarea produselor.

Ce te poţi aştepta să primeşti?

Nu există nicio garanţie pentru plăți cash – de fapt se întâmplă foarte rar şi doar dacă ai noroc. Însă se merită atunci? Ca punct de plecare DA. Treaba este uşoară şi vei primi întotdeauna ceva de valoare.

Câteva exemple de lucruri pe care le-ai putea primi pentru serviciile tale sunt:

Este totuşi important să reţii că nu e garantat că vei primi lucruri doar pentru că te-ai înscris ca evaluator. Există mii de utilizatori şi bineînţeles că aceste companii nu îşi permit să trimită produse tuturor. Cu toate acestea, nu vei primi niciodată nimic dacă nu încerci!

Testează gratuit un sistem de tranzacționare automată

Așa cum poți testa produse fizice, cum ar fi un nou telefon mobil, poți testa și produse digitale! Unul dintre cele mai bune produse digitale pe care am descoperit că le poți testa gratuit și care îți poate aduce bani în același timp este un sistem automat pentru tranzacționarea criptomonedelor.

Acest sistem cumpără Bitcoin de pe o bursă unde Bitcoin poate fi cumpărat și vândut la preț mic și vinde apoi pe o altă bursă la un preț mai mare. Poți face astfel profit din diferență!

despărțitor

Site-uri bune pe care să faci testări de produse

Pentru a fi luat în considerare ca evaluator, trebuie desigur să te înscrii într-unul din multitudinea de websiteuri din acest domeniu. Există o mulţime din care să alegi şi apar altele tot timpul. BaniNinja a găsit 5 care sunt de încredere.

Probabil cel mai bun loc în care să primeşti produse pentru recenziile tale. Trebuie doar să creezi un profil şi apoi poţi începe să completezi chestionare. Toluna este una dintre companiiile recomandate la care să te înscrii dacă vrei să faci bani cu chestionare.

Cum procedezi: Dacă te duci în secţiunea de “testare”, ai opţiunea de a deveni un evaluator pentru diverse produse. Dacă eşti selectat, produsul îţi va fi trimis acasă. Apoi, tot ce trebuie să faci este să încerci produsul şi să completezi un chestionar despre el. Drept recompensă, poţi păstra produsul.

Exemple de produse: Gama se schimbă constant, însă produsele cele mai întâlnite sunt gelul de dus, pasta de dinţi şi alte tipuri de cosmetice.

Şansele tale de a fi selectat ca evaluator: În mod normal, va fi nevoie de 200-500 de evaluatori care sunt aleşi la întâmplare.

Un site foarte drăguţ ce te plăteşte ca să evaluezi websiteuri. Deși nu testezi produse reale, diversele websiteuri ar trebui să te distreze suficient.

Cum procedezi: Când creezi un profil, vei fi rugat să faci o evaluare test. Dacă aceea iese cum trebuie, vei primi din când în când websiteuri pe care să le evaluezi.

Pentru fiecare website pe care îl evaluezi, primeşti 10 dolari pe PayPal (Durează cam 20 de minute să faci o evaluare).

Exemple de produse: Doar websiteuri pe care bineînţeles că nu le vei putea păstra.

Şansele tale de a fi selectat ca evaluator: Va fi nevoie să faci o recenzie test pentru a fi certificat ca evaluator, însă doar 1% din aplicanţi sunt respinşi.

Un site destul de respectat ce plăteşte de asemenea cel mai bine. Din nefericire, invitaţiile la teste nu vin atât de des.

Cum procedezi: Pur şi simplu creezi un profil, iar apoi vei putea să completezi chestionare şi să primeşti din când în când produse de testat.

Exemple de produse: Cosmetice, mâncare, băuturi etc.

Şansele tale de a fi selectat ca evaluator: Cantitatea de produse ce trebuie testate este ceva mai scăzută decât pe celelalte websiteuri, însă nici nu sunt atâţia evaluatori cu care să concurezi

Este unul dintre siteurile lidere din Anglia când vine vorba de cercetare marketing şi sunt mai mult decât dispuşi să te plătească pentru opinia oferită.

Cum procedezi: Este vorba doar despre completarea chestionarelor pentru diverse produse sau obiceiurile tale personale de la cumpărături. Uneori, vei fi nevoit să primeşti produse pentru a completa chestionarele.

Exemple de produse: Nu există în acest moment

Şansele tale de a fi selectat ca evaluator: Doar rareori vei primi produse de testat, însă banii pe care îi primeşti completând chestionare ar trebui să fie suficienţi în raport cu timpul dedicat.

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice

Bine de ştiut

letter-title

1. Fii conştient de şansele tale

Bineînţeles că ar fi drăguţ dacă toate produsele la care ne înscriem ar fi trimise direct în căsuţa poştală și am putea să devenim rapid milionari din testarea de produse.Din nefericire, majoritatea companiilor lucrează cu un buget limitat, ce diminuează numărul de evaluatori. Deoarece vor fi adesea mii de aplicanţi pentru fiecare produs, nu vei fi selectat de fiecare dată.

Fă bani testând produse

2. Fii selectiv cu privire la produsele pentru care aplici

Te poate lua valul foarte repede şi poţi aplica pentru orice îţi trece prin cap. Gândeşte-te însă pentru o clipă, dacă chiar este un produs de care eşti interesat. Dacă nu este, nu îţi irosi timpul cu el. Continuă-ţi, în schimb, căutarea pentru produse bune.

testând produse

3. Nu uita niciodată să laşi feedback!

In realtà non c’è nessuno che ti possa seguire, se non hai recensito il prodotto dopo averlo ricevuto. Ma se vuoi essere scelto come persona da sottoporre a test per piú prodotti, RICORDA SEMPRE DI RECENSIRE IL PRODOTTO. Il numero di persone che vogliono provare i prodotti è elevato, quindi, se non soddisfatti dal tuo lavoro l’azienda potrebbe non selezionarti più.

testând produse

4. Revino pe site

Dacă după ce creezi un profil nu mai revii pe site, cel mai probabil nu vei primi niciodată produse de testat. În schimb, verifică regulat şi caută produsele noi. Evaluatorii cu un profil satisfăcător şi care s-au dovedit a fi loiali vor avea o şansă mai mare de a primi produse noi.

testând produse

5. Creează-ţi un email separat pentru teste

Învățând cum să faci bani din testarea de produse, înveți de fapt cum să aplici pentru joburi ca freelancer și cum să câștigi suplimentar! E important să ții evidența a ceea ce faci pentru a fi sigur că ai mereu opțiuni și joburi la dispoziție, de aceea, dacă vrei să eviţi pierderea unor posibile oferte de testare în spamul adresei de email actuale, creează una nouă şi foloseşte-o la testele de websiteuri. O adresă de email nouă poate fi un avantaj şi dacă vrei să încerci unele siteuri noi şi nu eşti sigur dacă sunt de încredere sau nu.

A fi evaluator, ar putea părea prea frumos ca să fie adevărat, însă siteurile găsite de BaniNinja SUNT reale. Dacă te dovedeşti a fi un evaluator loial, companiile îţi vor livra cu plăcere suficiente produse cât să te descurci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top