Creșteți Vă publicul cu anunțuri video pe YouTube

cresteti va publicul cu anunturi video pe YouTube

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Conținutul video, în special conținutul video YouTube, are o influență semnificativă în peisajul rețelelor sociale de astăzi.

Numai platforma se mândrește cu peste 2 miliarde de utilizatori, care urmăresc un miliard de ore de conținut vizual în fiecare zi. Prin urmare, este util pentru companii să folosească videoclipuri atunci când caută să obțină produsele și serviciile lor acoperirea și expunerea pe care și le doresc.

Cu toate acestea, doar venirea cu ideea de a folosi videoclipuri nu va funcționa. Afacerile și profesioniștii în marketing trebuie să fie clari cum să profite de puterea videoclipurilor în marketing.
Să aflăm ce poți face cu reclamele de pe YouTube și cum te ajută să-ți dezvolți publicul.

Reclame YouTube: O idee vie

Atunci când este realizată prin Google AdSense, publicitatea pe YouTube este una dintre cele mai eficiente modalități de a promova conținut vizual pe YouTube sau în alte rezultate de căutare. Vă ajută să vă maximizați acoperirea utilizatorilor. 

Reclamele YouTube sunt difuzate chiar înainte ca spectatorul să vizioneze un alt videoclip sau să apară în rezultatele căutării YouTube pentru persoanele care doresc să le vizioneze integral.

Acum, venind la modul în care reclamele YouTube vă pot ajuta să vă creșteți audiența, iată câteva puncte care explorează același lucru:

Creșteți vizibilitatea produselor și serviciilor dvs. cu reclame YouTube

YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare din lume, după Google. Este, de asemenea, cea mai mare platformă de streaming video care este utilizată în prezent de o bază imensă de utilizatori. Companiile cu obiective de marketing variate folosesc YouTube în moduri diferite pentru a interacționa cu publicul pentru eforturile lor de marketing.

Reclamele video pe YouTube sunt una dintre cele mai rentabile modalități de a ajunge la o bază uriașă de public cu interese variate. De asemenea, este posibil ca aproape toate companiile să-și găsească publicul țintă în baza de utilizatori a platformei.

Nu contează dacă vizați oameni la scară largă sau doar o nișă – reclamele YouTube vă pot ajuta cu orice. Utilizarea anunțurilor video YouTube în planul dvs. de marketing va îmbunătăți rezultatele campaniei și vă va ajuta să creșteți gradul de cunoaștere a mărcii.

Promovați mesajele în stilul mărcii dvs

Companiile au opțiunea de a folosi diferite tipuri de reclame YouTube pentru a-și promova mesajul dorit în propriul stil de marcă. Reclamele video YouTube sunt foarte eficiente și în asigurarea creșterii organice.

Creșterea organică este greu de atins, mai ales în cazul campaniilor video. Dar atunci când videoclipurile tale obțin interacțiuni organice, aceasta va extinde acoperirea reclamelor și va reduce costul pe acțiune.

Trafic crescut pe site-ul dvs

Reclamele YouTube au ca rezultat creșterea gradului de cunoaștere a mărcii, ceea ce poate fi avantajos pentru celelalte canale din planul dvs. de marketing. Creșterea gradului de cunoaștere a mărcii poate avea ca rezultat creșterea rezultatelor organice pentru site-ul dvs.

De asemenea, veți observa o creștere a traficului pe site-ul dvs., deoarece utilizatorii încep să cerceteze mai multe despre compania dvs. odată ce văd anunțurile dvs. video. Doriți să profitați de beneficiile unui trafic sporit pe site-ul dvs.? Apoi asigurați-vă că lucrați corect la optimizarea motoarelor de căutare.

De asemenea, este posibil să reciclați anunțurile video YouTube

Vă puteți recicla și optimiza anunțurile YouTube pentru alte platforme publicitare precum LinkedIn și Facebook. Conținutul poate fi folosit pe pagina de destinație a site-ului dvs. sau pentru a viza public similar pe alte platforme de social media. InVideo este, de asemenea, un loc în care să căutați bloguri și ghiduri pentru a crea reclame YouTube pentru acoperirea dvs.

Prin urmare, se poate spune pe bună dreptate că reclamele YouTube sunt una dintre cele mai bune modalități prin care agenții de marketing își pot extinde acoperirea de marketing online. De asemenea, îi ajută pe marketerii să-și crească dimensiunea publicului țintă.

Acest lucru, la rândul său, aduce vânzări și chiar crește implicarea și cunoașterea mărcii atunci când este combinat cu alte platforme de marketing online.

Utilizarea optimă a publicității pentru influențe

Marketingul cu influență este printre cele mai importante părți ale mediului de publicitate YouTube. Folosirea influențelor pentru a promova produse și servicii în videoclipuri poate aduce direct mai multă implicare.

Publicitatea YouTube condusă de influenți atrage audiențe hiper-țintite. Influenții YouTube își construiesc contractele pe afiliați, reclame și sponsorizări.

Companiile care doresc să folosească marketingul cu influențe sau să includă influenți în reclamele lor video ar trebui să le contacteze direct.

anunturile directionate atrag publicul potrivit

Anunțurile direcționate atrag publicul potrivit

YouTube este o platformă care oferă mai multe opțiuni de direcționare pentru campaniile publicitare de afaceri. Companiile pot selecta diferite medii de testare pentru a obține publicul potrivit pentru anunțurile lor video.

Opțiunile de direcționare disponibile pentru realizarea campaniilor publicitare de înaltă performanță includ:

Baza uriașă de utilizatori și vizitatorii exclusivi în continuă creștere pe care YouTube îi adună în fiecare lună oferă o mulțime de posibilități pentru marketeri și companii pentru a testa audiențe variate pentru rezultate îmbunătățite ale campaniilor lor de anunțuri video.

Disponibilitatea datelor esențiale

Utilizarea reclamelor video pentru campanii de marketing pe YouTube oferă companiilor avantajul de a primi rapoarte despre campaniile lor publicitare.

Acestea sunt rapoarte aprofundate care oferă informații complete despre reclame și despre persoanele care au interacționat cu acestea.

Astfel de informații pot ajuta companiile să-și cunoască publicul și să înțeleagă tipul de conținut pe care trebuie să-l creeze în viitor. Companiile trebuie să rețină că nu așteaptă ca vizitatorii să revină pe site-ul lor din nou și din nou.

Doar pentru că vizitatorul se află pe site-ul dvs. și și-a arătat interesul pentru produsele și serviciile dvs., nu înseamnă că va reveni. Companiile trebuie să construiască o relație cu vizitatorii lor tocmai din acest motiv.

Aici intervine remarketingul cu anunțuri video YouTube. Remarketingul poate ajuta la vizarea persoanelor cu reclame dacă aceștia v-au vizitat site-ul. Aveți opțiunea de a-i conduce înapoi pe site-ul dvs., de a construi încrederea cu vizitatorii și de a genera vânzări în viitorul apropiat.

Flexibilitate uriașă

Reclamele video YouTube nu sunt statice. Ele continuă să se schimbe în mod constant. Companiile au flexibilitatea de a-și modifica programările, direcționarea și copiile anunțurilor.

Toate acestea se pot face în timp real pentru a vă asigura că profitați la maximum de bugetul dvs. de publicitate. Vă puteți personaliza reclamele cu timpul pentru a continua să evolueze cu publicul dvs.

Gânduri finale

Reclamele video YouTube oferă companiilor șansa de a-și îmbunătăți și diversifica planurile de marketing online. Prin urmare, companiile nu ar trebui să treacă niciodată cu vederea potențialul reclamelor video YouTube.

Cel mai bine este să valorificați potențialul acestor reclame pentru a ajunge la noi audiențe. 

Vizarea unor publicuri care au șanse mari de conversie vă poate introduce în noi căi și aduce rezultate sporite pentru afacerea dvs.

Scroll to Top