Cum să îți Vinzi Pozele Online

Cum să îți vinzi pozele online

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Ești unul dintre acei oameni care au tot timpul o cameră foto cu ei  și care găsesc motive peste tot  în jurul lor să facă poze?

Atunci, de ce să nu faci ceva bani în plus din vânzarea pozelor tale?(Introdu web site-ul) a găsit pentru tine mai multe site-uri web unde poți să îți vinzi pozele fără prea mult efort, trebuie doar să le editezi și să le încarci pe site.

freelancing

Dificultate

Dificultate mijloc
Mijloc

Timp

timp Mijloc
Mijloc

Venituri

Câștiguri Mijloc
Mijloc

Dacă ajungi să câștigi bani serios din asta, desigur va trebui să plătești taxele aferente. Desigur, apoi vei avea posibilitatea să îți decontezi banii pentru echipament, pentru programele de editare folosite și pentru călătorii.(pentru a face poze în diferite locații) Ar putea fi o idee bună să ceri sfatul unui profesionist dacă vrei să eviți orice fel de problemă legată de neachitarea taxelor.

Aici găsești 5 web site-uri unde poți să îți vinzi pozele:

Conform celor de la prime.500px.com mai mult de 5 milioane de fotografi își vând pozele pe site-ul lor. Aici primești 70% din profitul făcut pe fiecare poză cu licență vândută.(prețul standard este 250$), iar pozele tale vor fi disponibile pentru a fi folosite în campanii publicitare mari.(dacă vinzi cu licențe comerciale)

Pentru a vă alătura prime.500px.com, mai întâi trebuie să vă creați un profil de utilizator. Apoi încărcați pozele, completați detaliile aferente fiecărei poze, locația, drepturi de autor, etc.

Aveți posibilitatea să vindeți pozele cu tot cu drepturi de autor sau fără. Atunci când oferi exclusivitate câștigi mai mult, dar pe de altă parte poți vinde poza o singură dată.

Cu Samsung Pro rămâi cu 85% din profitul obținut în urma vânzării pozelor, dar în schimb nu poți să îți creezi un profil gratuit, trebuie să îți faci un abonament pentru 12,5 dolari minim / luna. Apoi încarci pozele, alegi ce anume vrei să vinzi și pentru ce preț.

Este o variantă bună de câștig pentru cei care au spirit de antreprenor din moment ce ai multă libertate și poți să îți remodelezi produsele pe care le pui la vânzare.

Pe acest web site poți câștiga mai mult de 120$ pentru o poză. Structura lor de plată este mai complicată, dar, în principiu, cu cât poza ta este cumpărată de mai multe ori cu atât prețul ei va crește.

În total, membrii acestui web site au câștigat mai mult de 300 de milioane de dolari din mai mult de 500 de miloade de descărcări, deci nu există niciun dubiu că nu poți face bani pe acest site. Aici mai poți găsi și videoclipuri sau vectori.

Poți și să recomanzi o altă poză și faci profit de fiecare dată când poza este vândută.

banner de știri recente
ProfitFarmers ne-a adus 10.000 Ron în doar câteva săptămâni.
Vrei să vezi cum poți câștiga și tu bani cu ProfitFarmers?
profitfarmers card de semnal
ProfitFarmers: O Modalitate Ușoară de a Face Bani Online.
Am Încercat Chiar Noi; Rezultatele?
Profit de 10.000 Ron. În mai puțin de 25 de minute pe zi.
Urmărește recenzia noastră video pentru a vedea cum poți face și tu bani

Acest web site există încă din anul 2001, astfel încât a reușit să creeze o comunitate mare, atât de vânzători, cât și de cumpărători. Din acest motiv nu poți doar să îți creezi un cont și să încarci poze ci trebuie și să plătești o taxă de membru. Pentru asta trebuie să alegi o categorie(poze, ilustrații, videoclipuri sau sunet) și să completezi o cerere de înscriere, îți setezi abilitățile, treci un mic test astfel încât iStockphoto să îți poată verifica abilitățile setate, apoi mai trebui doar să le trimiți ceva mostre cu munca ta și să aștepți confirmarea ca membru.

Dacă ești acceptat vei primi 15% din profitul obținut pe vânzări. Poți ajunge să primești chiar și 45% din profit. Pe site găsești o secțiune unde poți să îți calculezi veniturile.

Cum să îți vinzi pozele onlineEtsy nu este numai locul unde poți găsi decorațiuni de nuntă, costume de Halloween și idei de cadouri, aici poți și să îți vinzi pozele. Primești 20 de cenți per vânzare și  3,5% din prețul de vânzare al pozei. În schimb va trebui să depui ceva mai mult efort să convingi lumea să îți cumpere pozele. Etsy nu este primul loc unde oamenii caută să cumpere poze, dar datorită comisionului mic perceput, s-ar putea să merite să încerci oricum.

Mai mult Etsy oferă un manual foarte util cu lecții despre branding, marketing, etc. Ca și vânzător poți să îți stabilești singur prețurile, deci posibilitățile sunt nelimitate.

Fiecare web site are plusuri și minusuri, deci trebuie doar să îl găsești pe cel care ți se potrivește ție

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top