Cum să primiți like-uri pe Instagram: 20 de sfaturi utile!

primiti placeri pe instagram

„Obiectivul principal al site-ului BaniNinja este de a-i ajuta pe vizitatorii noștri să își îmbunătățească viața financiară. Lucrăm în parteneriat cu alte companii care împărtășesc aceeași viziune. Unele link-uri din postare pot fi ale partenerilor noștri. În acest fel, facem bani.”

Dacă aveți profil pe Instagram, vă întrebați probabil cum i să primiți like-uri pe Instagram sau cum să faceți să primiți mai multe like-uri. Imaginați-vă: ați muncit mult să vă creați profilul perfect, vă străduiți să postați lucruri interesante și fotografii captivante… dar, cumva, tot nu reușiți să obțineți like-urile la care v-ați fi așteptat. Ce se întâmplă? E ceva ce faceți voi, sau poate ceva ce nu faceți?

Nicio grijă, vă ajutăm noi!

De fapt, e foarte ușor să învățați cum să primiți like-uri pe Instagram și puteți începe chiar acum. Vă vom arăta care sunt cele mai simple modalități pentru asta. De fapt, vă vom prezenta 20 de idei care au funcționat pentru alții și care vor AVEA  garantat rezultate și pentru voi.

Mai important însă, dorim să ne concentrăm pe obținerea de like-uri de la persoanele care vă urmăresc și care își doresc produsul sau serviciul pe care îl furnizați sau pe care îi interesează pur și simplu persoana voastră.

Acesta este publicul vostru “țintă”, cei pe care îi interesează să cumpere de la voi sau să se aboneze la canalele voastre de social media.

Acestea sunt like-urile pe care vi le doriți pentru că ele conferă calitate traficului pe pagina voastră și sunt aprecieri de la persoane care pot deveni adevărați fani care vă vor aduce bani dacă faceți în continuare bine ceea ce faceți.

Vom începe cu câteva sugestii de bun simț și vom continua apoi cu câteva idei inovatoare pe care merită să le încercați, indiferent de industria în care activați sau de hobby-ul vostru.

icoana 1 utilizati hashtag uri

1. Utilizați hashtag-uri la fiecare postare

Degeaba postați pe Instagram dacă nu folosiți un hashtag! Instagram are una dintre cele mai bune opțiuni de căutare de pe toate rețelele de socializare —chiar mai bună decât Facebook și Twitter.

După ce postați ceva interesant și etichetați postarea cu un hashtag relevant, veți vedea cum obțineți like-uri pe Instagram imediat. În interval de câteva secunde.

Încercați! Poate sunt persoane care dau automat like-uri la orice, dar e totuși mai bine decât să nu aveți nimic, nu-i așa? E de la sine înțeles că așa puteți obține mai multe like-uri.

icoana 2 axati va pe fotografii

2. Axați-vă pe fotografii de foarte bună calitate

Se știe că pe Instagram se găsesc cele mai frumoase fotografii de pe planetă. De fapt, se pare că mulți dintre utilizatorii Instagram se pricep la fotografie și cunosc diferența între o fotografie de calitate și una obișnuită.

Dacă nu vă grăbiți și reușiți să faceți o fotografie frumoasă (realizată într-o lumină bună și cu o încadrare perfectă a subiectului) atunci utilizatorii cu simț estetic o vor găsi și o vor aprecia.

Nu uitați însă să includeți hashtag-uri mai competitive precum #fotografie, #fotograf, #fotografiazilei și #artefrumoase. Aceste hashtag-uri obișnuite vă vor ajuta să ajungeți la mai mulți utilizatori și să  primiți like-uri pe Instagram.

icoana 3 spune o poveste in text

3. Spune o poveste în text

elacraciun IG Post

Oamenii citesc și textul, în special dacă fotografia atrage atenția. Întrebați-vă dacă le oferiți celor care vă urmăresc și ceva interesant de citit pe lângă o imagine frumoasă.

Poate nu fiecare fotografie va fi o operă de artă dar dacă scrieți și o poveste amuzantă sau emoționantă alături, Instagramerii o vor aprecia și poate chiar vor începe să vă urmărească pe viitor pentru a vedea ce altceva interesant mai postați.

icoana 4 fiti voi insiva

4. Fiți voi înșivă…dar condimentați-vă puțin viața

Nu e nimic rău să postați fotografii sau selfie-uri cu voi. Deși nu e cazul să exagerați cu acestea, ar trebui să vă simțiți bine în pielea voastră, să arătați o parte din viața voastră personală și să lăsați publicul să știe cine sunteți voi cu adevărat.

Dacă aveți impresia că viața voastră e prea plictisitoare pentru Instagram, sfaturile noastre sunt următoarele:

imagine 1 fiti voi insiva

Condimentați-vă viața. Ieșiți și faceți ceva interesant. Fotografiați ceva interesant. Dacă descoperiți un nou hobby sau domeniu de interes, ceva ce v-a captat atenția, documentați tot ceea ce faceți în această direcție.

imagine 2 fiti voi insiva

Nu este TOTUL despre voi, uneori este despre ceea ce aveți în comun cu alți oameni. Arătați-vă așa cum sunteți voi, în relația cu ceilalți. E întotdeauna mai ușor să spuneți o poveste despre alții decât despre voi înșivă.

imagine 3 fiti voi insiva

Frumusețea se găsește în orice și în oricine. Gândiți lucrurile în profunzime și descoperiți noi perspective. Nu vă temeți să experimentați.

O postare pe Instagram care a primit foarte multe aprecieri a fost o fotografie cu Selena Gomez înainte de operație care a stârnit cu siguranță multe emoții în rândul fanilor săi.

selena gomez culcat în patul de spital

icoana 5 postati despre cauze sociale

5. Postați despre cauze sociale

Dacă nu mai aveți idei, găsiți o cauză care vă interesează, sau chiar un “statement” despre stil de viață, convingeri, politică, religie sau filozofie. Postați apoi o imagine spectaculoasă în care să vă arătați sprijinul sau protestul legat de acea cauză socială.

IG pictograma inca sase aprecieri

6. Postați ceva și pentru publicul general

Faceți apel și la publicul general din când în când. Puteți astfel să vă lărgiți sfera de urmăritori noi (care, altfel, nu v-ar fi găsit nișa) dar și să descoperiți noi audiențe pe care să le abordați și de la care veți putea să primiți like-uri pe Instagram în viitor.

Spune stop problemelor financiare. Descoperă o metodă de a face bani acum.

Alătură-te altor mii de persoane care și-au schimbat viața datorită câștigurilor obținute online…
Peste 15 metode diferite, toate dovedite, toate profitabile.

ninja cu bani în cădere
Îți dorești să câștigi ceva bani în plus?

Avem o listă cu cele mai bune metode de a câștiga bani online.

Tot ce trebuie să faci este să alegi una și să începi să câștigi acum.

ninja cu icoane metrice
IG pictograma inca sapte aprecieri

7. Fiți unici și surprindeți-vă publicul

delia IG

Instagram are reguli destul de stricte cu privire la postarea de conținut inadecvat, așadar, când spunem “șocant” ne gândim la ceva neobișnuit, neconvențional sau chiar ceva uimitor care să atragă atenția, să ne facă să privim câteva secunde plini de uimire și chiar să ne facă să râdem (sau poate să ne întrebăm dacă este posibil așa ceva).

Nu puteți face asta la fiecare postare, dar din când în când e o tactică bună.

Chiar nu există instrucțiuni pentru asta (în afară de regulile Instagram), pentru că voi sunteți cei care vă decideți “brand-ul” sau personajul din viața reală. Țineți cont doar de faptul că obiectivul vostru trebuie să fie ceva cu care atât voi cât și publicul vostru să se identifice.

Aduceți publicul țintă la voi.

Nu vă temeți că veți îndepărta o audiență necorespunzătoare. Indiferent dacă postați despre căsătoriile între persoane de același sex, despre Isus sau poate chiar despre o carte de benzi desenate necunoscută, este vorba de brand-ul vostru și despre valorile pe care le aveți în comun cu publicul vostru.

IG pictograma inca opt aprecieri

8. Colaborează cu un prieten și schimbați postări între conturile voastre

Știți cum să primiți like-uri pe Instagram ușor? Împrieteniți-vă cu câteva persoane de succes (sau care au chiar un succes moderat) și postați fiecare pe pagina celuilalt. Oferiți-vă control reciproc (temporar) asupra conturilor IG și vedeți rezultatele.

IG pictograma inca noua aprecieri

9. Documentați-vă cu privire la tag-urile care au succes printre urmăritori

Să fim sinceri—când sunteți la început vă doriți cât mai mulți urmăritori posibil pentru că nimănui nu-i place cifra ZERO.

O soluție ușoară ar fi să postați un tag #Like4Like pentru primele câteva postări, alături de un număr practic infinit de variațiuni ale acestui tip de solicitare.

Acest lucru înseamnă că dacă urmăriți pe cineva, acesta vă va urmări la rândul lui/ei. Este considerat nepoliticos să nu urmărești pe cineva dacă acea persoană te urmărește pe tine, așadar fiți drăguți.

IG pictograma inca zece aprecieri

10. Etichetați influenceri

Poate sunteți prieteni cu anumiți influenceri sau poate chiar lucrați alături de ei. Etichetați-i în fotografiile voastre sau chiar menționați-i cu simbolul @ în postările voastre. O vizibilitate mai mare este întotdeauna un lucru pozitiv pentru voi și vă ajută în efortul vostru de a învăța cum să primiți like-uri pe Instagram.

IG pictograma inca unsprezece aprecieri

11. Vorbiți despre lucrurile nevăzute din industria voastră

smiley omul IG post

Pe măsură ce vă obișnuiți cu Instagram, vă veți da seama repede că faceți acum parte dintr-o mare industrie și mulți dintre urmăritorii voștri sunt interesați de aceasta.

Lăsați-i să vadă ce stă în spatele procesului vostru creativ sau industrial. Partajați fotografii care sunt rar văzute de urmăritori, sau chiar “cadre în lucru” despre rutina voastră zilnică. Este o condiție obligatorie pentru utilizatorii Instagram care au o afacere!

IG pictograma inca 12 aprecieri

12. Urmăriți și interacționați cu alți utilizatori

Va deveni tot mai simplu să aflați cum să primiți like-uri pe Instagram după ce descoperiți comunitatea de pe Instagram. Nu vă izolați…interacționați pe paginile altor utilizatori pe care îi urmăriți.

E nevoie de mai mult decât un like – comentați, puneți întrebări și inițiați o conversație!

De asemenea, puteți să urmăriți și persoane influente din industrie – indiferent dacă ei vă urmăresc sau nu. Unii utilizatori își fac chiar un scop de a urmări “urmăritori” ai vedetelor, personalităților și persoanelor publice. Desigur, în cel mai bun caz, un influencer vă va menționa numele, ceea ce vă va aduce foarte multă atenție!

IG pictograma inca treisprezece aprecieri

13. Postați citate inspiraționale și obțineți like-uri pe Instagram

balatu din borsa IG post

Nu trebuie să postați de fiecare dată fotografii cu voi sau frumuseți naturale remarcabile ca să primiți like-uri pe Instagram. Rupeți rutina cu câteva citate inspiraționale care contează pentru voi personal – și veți atinge probabil publicul țintă la nivel emoțional.

Evitați clișeele și nu reluați teme deja epuizate, desigur. De obicei oamenilor nu le plac postările prea siropoase.

IG pictograma-inca paisprezece aprecieri

14. Creați un eveniment de tip giveaway/concurs

Una dintre cele mai simple modalități referitoare la cum să primiți like-uri pe Instagram este să oferiți un premiu și să faceți o fotografie frumoasă a premiului respectiv pentru a crește interesul. Oamenilor le plac lucrurile gratuite și de obicei se înscriu pentru amuzament.

Desigur, una dintre condiții pentru a câștiga premiul este aceea de a vă “aprecia și urmări” contul.

IG pictograma inca cincisprezece aprecieri

15. Faceți o escapadă în localitate

Etichetați locații pe plan local când le vizitați și căutați și hashtag-uri des utilizate în orașul vostru, încercând să vă conectați cu aceste locuri. Puteți selecta și opțiunea “adaugă o locație” care vă permite să vă împărtășiți locația, ceea ce atrage atenția comunității locale.

Valorificați cele mai des utilizate hashtag-uri din orașul vostru pe contul propriu.

IG pictograma inca saisprezece aprecieri

16. Aflați cum să primiți mai multe like-uri pe Instagram cu caracteristicile specifice

Instagram are mai multe caracteristici create pentru a putea ieși în evidență.

IG-imagini-creeaza-videoclipuri

Puteți crea videoclipuri (cum se face, în culise sau cu voi înșivă) sau puteți chiar reda un videoclip în buclă folosind opțiunea Boomerang.

IG imaginea merge live

Transmiteți “Live” și lăsați pe oricine este online să intre în contact și inițiați conversații cu urmăritorii voștri. Interacțiunea aduce like-uri pe Instagram pentru că Instagram le transmite prietenilor și urmăritorilor voștri notificări despre aceste interacțiuni.

IG-ipovesti-de-imagine

Instagram Stories vă permite să postați un videoclip sau o imagine sub formă de conversație.

IG carusel de imagine

Puteți selecta și opțiunea “Carousels” creând o poveste din imagini care pot fi redate una după cealaltă. E un mod perfect de a vă spune povestea și de a face trimitere spre website-ul vostru.

IG pictograma inca saptesprezece aprecieri

17. Utilizați Instagram Ads pentru a vă promova cele mai bune postări

Un mod excelent prin care primiți like-uri pe Instagram sunt opțiunile de reclamă plătită. Instagram Ads e ideal pentru a atrage clienți și public nou promovându-vă postările peste limita medie a hashtag-urilor.

IG pictograma cu inca optsprezece aprecieri

18. Prezentați-vă fanii

Divacharmscom IG Post

Puteți fotografia cei mai înfocați fani, partajând imaginea cu toată lumea (oamenilor le place să posteze imagini cu ei înșiși) și, în plus, puteți să vă creșteți cercul de urmăritori rugându-i să creeze “conținut generat de utilizatori” pentru voi.

Faceți apel la spiritul lor creativ rugându-i să posteze imagini, meme-uri, creații artistice sau fotografii legate de brand-ul vostru. Atenție să nu le restricționați prea mult creativitatea.

Mulțumiți-le pentru cooperare și recompensați cei mai mari fani cu atenția cuvenită. Acești fani minunați sunt atât de importanți în lumea afacerilor încât sunt chiar denumiți “Evangheliștii brand-urilor” deoarece datorită lor se vorbește despre voi.

Lăsați publicul să strălucească alături de voi. Voi vreți să primiți like-uri pe Instagram iar ei vor să apară peste tot pe Internet.

E o afacere quid pro quo și toată lumea e fericită.

Există și instrumente Instagram care vă ajută să repostați pe Instagram, aceasta nefiind o caracteristică generală.

IG pictograma nouasprezece aprecieri

19. Ieșiți din sfera Instagram pentru a vă promova like-urile pe Instagram

Pentru a strânge like-uri, nu vă limitați doar la Instagram. Aceasta înseamnă că este nevoie să vă promovați contul Instagram pe Facebook, Twitter, Tumblr, Pinterest și orice alte rețele de socializare utilizați.

Cineva care vă apreciază pe Twitter poate este curios să știe ce faceți pe Instagram!

IG pictograma inca douazeci de aprecieri

20. Fotografiați-vă produsul (dacă aveți unul) ORIUNDE

E un truc deja folosit foarte mult, dar dacă fotografia este una foarte bună, încă funcționează! Descoperiți cum să primiți like-uri pe Instagram făcând fotografii cu voi sau cu produsul vostru “în sălbăticie” sau într-o locație neobișnuită.

Mergeți în vacanță? Vizitați un prieten? Vă simțiți bine la un eveniment? Luați produsul și scoateți-l în evidență, plasându-l în mai multe cadre diferite.

printesaurbana IG post

icoana inca douazeci de aprecieri

BONUS: 21. Cumpărați like-uri pe Instagram

Știați că puteți crește numărul de like-uri pe contul vostru cumpărându-le pur și simplu? Când  învățați cum să primiți like-uri pe Instagram, nu desconsiderați această metodă dar luați-vă măsuri de siguranță și utilizați surse legale.

În concluzie, ca să aflați cum primiți like-uri pe Instagram cel mai important este să experimentați cu mai multe opțiuni, să monitorizați rezultatele și să urmăriți tendințele care par să funcționeze.

Continuați în mod pozitiv și, fără să vă dați seama, veți strânge un grup de urmăritori loiali care va crește cu siguranță în timp! Și, desigur în acest fel, veți putea obține venituri din Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top