Cum să câștigi bani pe Bitcoin

Urmăriți modul în care David folosește un sistem gratuit de tranzacționare Bitcoin pentru a câștiga 1110 € în 24 ore

Bitcoin… Moneda digitală care a transformat oameni obișnuiți în milionari – BaniNinja.ro modul #1 de a face bani în 2020.

Bitcoins a fost un subiect fierbinte în ultimele luni. Pentru mulți, tranzacționarea Bitcoin este o metodă constantă de a câștiga un venit pasiv de până la 5000 € pe săptămână! Citiți mai departe și aflați cum puteți face același lucru!

Urmărește videoclipul pentru a te convinge:​

  • 0:00 - 0:59 - Cum funcționează sistemul de tranzacționare Bitcoin ment de listă #1
  • 1:00 - 1:27 - Câți bani poți face în 24 de ore
  • 1:28 - 4:28 - Cum te poți înregistra pentru a începe
  • 4:29 - 5:34 - Cum poți configura sistemul pentru profituri maxime
  • 5:36 - Final - David îți arată câți bani a câștigat el (1110 € în 24 de ore)

După cum poți vedea, este ușor să folosești crypto robotul, și nu durează mai mult de 10 min.
Pentru a începe. Este vorba să profiți de șansă când o ai

Țineți minte că este 100% gratuit și că sistemul de tranzacționare percepe doar 1% din banii pe care îi câștigați!

Comentarii:

imagine de utilizator facebook
imagine de utilizator facebook
Francesca Ene
Când am început să utilizez prima dată acest robot de tranzacționare, eram foarte nerăbdător să văd cum va funcționa. Am vrut să fiu sigur că fac alegerea bună, așa că i-am dat un telefon brokerului și el m-a ajutat să aleg cele mai profitabile active pentru tranzacționare la acea vreme! Foarte mulțumit cu sistemul, mulțumesc!
imagine de utilizator facebook
Julia Cernat Drăganu
Francesca, ai putut suna pe cineva? Cum ai făcut asta?
imagine de utilizator facebook
David Damian
Salut, Julia, brokerul la care depozitezi soldul de tranzacționare îți oferă opțiunea de a avea un expert în tranzacționare care să te ajute dacă ai probleme. De aceea ți se solicită numărul de telefon în formularul de înregistrare. Sper să te ajute 😃
imagine de utilizator facebook
Sophie Anca
La început chiar m-am îndoit de potențialul sistemului. Nu credeam că ar putea fi real sau că ar funcționa pe termen lung, dar acum că îl folosesc de 2 luni aș putea spune chiar că sunt cel mai mare fan! Mersi David că ai împărtășit cu noi toți 😄
imagine de utilizator facebook
David Damian
Sophie, cu multă plăcere 😃
cum sa faci bani

Întrebări frecvente

Cați bani mă pot aștepta să câștig?

Cu o investiție inițială de numai 250€, David a câștigat + 800€ pe zi, cu acest sistem de tranzacționare. Vă puteți aștepta să câștigați cel puțin același lucru, fără prea multă muncă.

Cât timp trebuie să folosesc?

Va trebui să alocați 10-15 minute pentru înscrierea la sistem și pentru efectuarea primului depozit. Ulterior, programul de tranzacționare se va ocupa de toate tranzacțiile dumneavoastră și va trebui să-l utilizați în jur de 20 de minute zilnic.

Cât costă sistemul de tranzacționare?

Nimic! Sistemul de tranzacționare este 100% gratuit. Cu toate acestea, pentru fiecare tranzacție executată, sistemul va reține 1% din profitul dumneavoastră (Numai din profit). Acesta este modul în care furnizorul sistemului de tranzacționare câștigă bani, și este, după părerea noastră, echitabil.

Ce face BaniNinja pentru a promova acest sistem?

Avem o valoare de 10€ în Bitcoin, pentru fiecare persoană care se înscrie în sistem. Cu toate acestea, obiectivul principal este acela de a obține vizitatori fericiți pe site-ul nostru, câștigând bani cu toții!

Aceasta este o nouă metodă de câștig, și deja am avut mai mult de 10 persoane care au revenit după ce s-au înscris în sistem. Fiecare persoană care a folosit sistemul a câștigat de peste 25 de ori investiția inițială, chiar din prima săptămână. Asta înseamnă mai mult de 6000€ dacă s-au investit 250€. Puteți să vedeți ce spun alte persoane, doar citind comentariile din josul paginii de Facebook. De asemenea, puteți vedea recenziile sistemului, mult mai jos, pe aceeași pagină.

Există taxe? Trebuie să plătesc ceva?

Nu, nu există taxe și nu trebuie să plătiți nimic. Când vă înscrieți pe sistemul de tranzacționare, vi se va cere să faceți un depozit de minim 250€. Acești bani sunt plasați automat în contul propriu de tranzacționare. Acești bani sunt încă ai dumneavoastră și oricând doriți puteți să-i retrageți în contul dumneavoastră bancar. Puteți viziona videoclipul de mai jos, pentru a vedea cum să vă retrageți banii.

cum sa faci bani

Cum este posibil ca sistemul de tranzacționare să facă bani?

*Notă: Sistemul de tranzacționare este 100% gratuit, dar va percepe 1% din profitul pe care îl obțineți. Dacă câștigi 1000€ vei obține în final 990 €.

Sistemul de tranzacționare monitorizează constant prețul monedei Bitcoin și alte criptomonede, pe 22 de platforme de tranzacționare diferite, 24/7 (non-stop). Sistemul profită de faptul că prețurile monedelor Bitcoin și a altor criptomonede variază de la o platformă de tranzacționare la alta. Diferența de preț vă permite să câștigați mulți bani!

De exemplu, ați putea cumpăra o criptomonedă cu 10 USD de pe platforma de tranzacționare A, în timp ce, în același timp, ați putea vinde aceeași monedă pe platforma de tranzacționare B pentru 10,1 €. Dacă ați cumpărat criptomonede în valoare de 100 €​ de pe platforma de tranzacționare A, ați putea să vindeți aceleași monede pe platforma tranzacționare B. Prin urmare, ați putea câștiga 1 €.

S-ar putea să te gândești, 1 €, hmm, asta nu-i mare lucru. Și da, acest lucru nu sună ca o grămadă de bani, dar din moment ce sistemul de tranzacționare efectuează acest tip de tranzacții în mod automat, cu peste 20 de tranzacții pe minut, veți câștiga rapid o mulțime de bani!

20 tranzacții pe minut, cu 1 € câștigat pe tranzacție, înseamnă într-o oră = 1200€ (Calcul 20 x 60 = 1200). Acum, chiar că sună a câștig adevărat!

Sistemul de tranzacționare pas-cu-pas:

  1. Sistemul de tranzacționare monitorizează prețul Bitcoin și al altor criptomonede de pe 22 de platforme de tranzacționare diferite, 24/7.
  1. Când sistemul de tranzacționare vede că platforma de tranzacționare X vinde o Bitcoin/criptomonedă pentru un preț mai mic decât platforma de tranzacționare Y, o cumpără, face o tranzacție instantanee.
  1. Sistemul de tranzacționare cumpără combinația Bitcoin/criptomonedă ieftin de pe platforma X și o vinde la platforma Y.
  1. Sistemul a făcut o tranzacție profitabilă pentru dumneavoastră, iar banii pe care i-ați câștigat cu tranzacția sunt automat plasați în contul vostru de tranzacționare.

Aceste tranzacții vor fi făcute numai atunci când prețul criptomonedei variază cu peste 1% pe două platforme de tranzacționare diferite.

Țineți minte că este 100% gratuit și că sistemul de tranzacționare percepe doar 1% din banii pe care îi câștigați!

cum sa faci bani

Informații bune despre Bitcoin

Dacă în 2011 ați fi decis să investiți 5 € în cumpărarea monedelor Bitcoin, astăzi ati fi avut aproximativ 4,4 milioane de euro! Ați fi fost un multimilionar, pur și simplu fiindcă ați ales să investiți banii în produsul potrivit. Nici n-a fost nevoie să faceți ceva!

Ai putea avea ușor sentimentul că este prea târziu să intri în joc, dar crede-ne, nu e, există o modalitate de a-i prinde din urmă pe acești milionari în Bitcoins, în doar câteva luni!

Potrivit mai multor instituții de statistică, până în prezent doar 2% dintre americani dețin Bitcoins sau alte monede digitale. De obicei, Statele Unite ale Americii reacționează mult mai rapid la tendințe decât noi românii, iar aici, în România, sunt mai puțin de 1% implicați în tranzacționarea Bitcoin!

Așa cum poate știți, cu toate aceste oportunități de investiții, pentru a câștiga cu adevărat bani totul e să intri foarte devreme în joc. Așa că, felicitări! Aveți șansa să vă schimbați viața astăzi, luând atitudine!

Ce este Bitcoin?

Creată în 2018 de un dezvoltator sub pseudonimul Satoshi Nakamoto, Bitcoin este o monedă digitală sau o așa-numită criptomonedă/criptovalută. Este similar cu orice altă valută, cum ar fi dolar sau euro, în sensul că poate fi folosită pentru a cumpăra sau a vinde de către oricine acceptă Bitcoin ca formă de plată. Cu toate acestea, ea a fost creată astfel încât să fie independentă de o autoritate centrală sau de un guvern care o face să iasă in evidența față de monedele tradiționale.

De ce Bitcoin?

Este descentralizată, astfel încât băncile și instituțiile guvernamentale nu au niciun control asupra valorii Bitcoin.

În al doilea rând, datorită protocoalelor sale, odată ce o tranzacție este înregistrată pe rețeaua sa, nu mai poate fi anulată. Istoricul tranzacțiilor nu poate fi modificat, făcând Bitcoin o alegere mai sigură.

Este, de asemenea, flexibilă. A fost creată astfel încât oricine sa poată executa micro-tranzacții Bitcoin. Aceasta înseamnă ca nu trebuie sa tranzacționeze 18.

Bitcoin ci poate să tranzacționeze 0.0000001 Bitcoin daca el sau ea dorește asta. Aceasta oferă monedei Bitcoin o flexibilitate pe care monedele tradiționale nu o au.

Și în ultimul rând, Bitcoin va elibera numai un maxim de 21 de milioane de monede. Chiar acum, mulți cumpăra Bitcoins, și văd asta ca o investiție, datorită valorii crescute. Teoretic, dacă cineva a decis în 2011 să plaseze 5 € în cumpărarea Bitcoins, ar fi deținut în prezent în jur de 4,4 milioane de euro! Pentru un investitor, Bitcoin devine foarte atractiv dacă cererea pentru Bitcoin crește, dar oferta rămâne aceeași.

Care este viitorul lui Bitcoin?

Datorită ofertei sale limitate, mulți descoperă că Bitcoin este următoarea mare investiție pentru viitor. Deci, oricine poate plasa bani în aceasta și, dacă aceștia sunt investiți cu înțelepciune, poate obține încasări uriașe!

În mod ideal, scopul este de a vedea criptovalute ca Bitcoin ca fiind viitorul banilor. Unii jucători importanți precum Bill Gates consideră că „viitorul banilor este moneda digitală”, datorită dezvoltării tehnologiei care schimbă modul în care cumpărăm și vindem bani. Și mai important, din moment ce Bitcoin nu este deținut de nimeni, nicio autoritate centrală nu poate manipula valoarea valutei. Aceasta va rămâne mereu același, ceea ce reprezintă o caracteristică atractivă pentru mulți.

Deci, fie că Bitcoin este sau nu viitorul banilor sau o investiție, acum este momentul potrivit să începeți să căutați și să cumpărați Bitcoin! Cine știe, poate data viitoare când faceți o achiziție, puteți utiliza Bitcoin ca monedă alternativă!

Țineți minte că este 100% gratuit și că sistemul de tranzacționare percepe doar 1% din banii pe care îi câștigați!

cum sa faci bani
Scroll to Top