Fă bani pe Instagram

poti sa faci bani pe instagram

Dificultate:

cum sa faci bani repede

Angajament ca timp:

bani rapid

Câștiguri potențiale:

cum sa faci bani usor

Plata potențială pe oră

lei

BaniNinja score:

O metodă ușoară și intuitivă de a face bani pe BaniNinja.ro.

poti sa faci bani pe instagram

Există mai multe moduri de a face bani pe Instagram, dar cheia este de a alege o singură nișă. În acest ghid, poți afla cum să faci bani în industria de modelling. Cum se realizează o carieră din bloggingul de modă? Potrivit lui Harper Bazaar, industria modei cheltuie mai mult de un miliard de dolari anual, pe sponsorizări de postări Instagram.

Bloggerul de modă Danielle Bernstein are mai mult de un milion de urmăritori pe Instagram. În vârstă de 22 de ani, modelul american se folosește de blogul ei popular, We Wore What, pentru a obține sponsori care plătesc până la 15.000 de dolari pentru o singură postare.

În acest ghid, poți citi mai multe despre cariera modelului Danielle Bernstein, în timp ce ții minte câteva sfaturi despre modul în care poți obține partea ta din aria sponsorizărilor.

Venitul anual al unui blogger de modă

Într-un interviu cu Harper Bazaar, Bernstein a fost întrebată cât de mult a obținut de pe urma postărilor Instagram pe parcursul anului trecut. Deși ea a refuzat să dezvăluie suma exactă, a confirmat că este din șase cifre. Ea a spus revistei, “hai să spunem că este mai mult decât am visat vreodată să câștig la vârsta de 22 de ani”.

Mai mult decât atât, salariul nu include avantajele suplimentare care vin cu viața unui blogger de modă. Împreună cu venitul din postările sponsorizate, bloggerii bine-cunoscuți, cu mulți urmăritori, primesc adesea îmbrăcăminte gratuită și accesorii de la branduri, în speranța că vor obține publicitate.

Cum s-a realizat Bernstein

Danielle Bernstein postează poze începând cu ea purtand blugi, tricou, și o șapcă de baseball la un meci, până la un om cu barbă într-o cămașă descheiată așezat pe o canapea. Ea postează regulat, iar postările ei primesc o mulțime de atenție. Care este cheia succesului?

Cel mai important factor pentru tine, ca Instagrammer, este numărul de urmăritori, din moment ce brandurile plătesc de fiecare dată când cineva îți vede mesajul.

Un Instagrammer care are câteva mii, poate chiar sute de mii de fani poate face între 500 și 5000 de dolari pe o postare sponsorizată.Potrivit lui Harper, atunci când ajungi la peste 600.000 de fani, poți câștiga între 20.000 și 100.000 de dolari pe postare.

“Totul este negociabil”, a declarat ea pentru Harper. Bernstein nu are nimic împotriva încheierii acordurilor de exclusivitate cu anumite branduri. De exemplu, unii ar putea cere ca mărcile concurente să nu apară în aceeași postare. Astfel, ea nu va putea să fotografieze un top Nike cu o pereche de pantaloni scurți Adidas. Alte marci pot solicita ca anumiți concurenții să nu apară pe site-ul ei pentru o anumită perioadă de timp dupa postarea lor.

Acest lucru poate fi o modalitate bună pentru branduri să răspândească vorba despre îmbrăcămintea și accesoriile lor fără distragere de la concurenți. În același timp, o ajută pe Bernstein, pentru că dacă sponsorii doresc exclusivitate, trebuie să plătească.

Atunci când negociază acorduri complexe cu mulți clienți diferiți, poate fi o idee bună să ai sprijin profesional. Bernstein utilizează agenția de modelare Next Talent care o ajută cu afacerile. Agenția o ajută să găsească clienți, le prezintă prețurile ei, și negociază acorduri. Odată ce ai asistență, este mai ușor să te concentrezi pe lucrurile pe care le faci foarte bine: prezentarea produselor și capturarea lor în imagini.

Cum începi

Ai Instagram și ești gata de a primi mostre gratuite și bani pentru diverse postări. Dar cum exact trebuie să începi?

Există deja o mulțime de bloggeri, iar brandurile doresc să fie reprezentate acolo unde au cei mai mulți potențiali cumpărători. Să ieși în evidență, ai nevoie de o nișă cu apariție largă.

Informează-te! Dacă ești dornic de exploatarea unei piețe care este deja saturată într-un grad ridicat, poate dorești să te axezi pe o sub-nișă, care este mai puțin acoperită. De exemplu, Instagram este deja doldora de bloggeri de frumusețe, dar dacă te concentrezi pe un subtopic, cum ar fi unghiile, vei avea potențialul de a direcționa un grup nou. Dificultatea este alegerea unei nișe suficient de mică pentru a crea ceva unic, care nu doar dispare în mulțime, dar în același timp destul de mare încât să îți ofere un public țintă. Uită-te în jur înainte de a te axa pe ceva.

Așa cum am menționat anterior, este important pentru afacerea ta în bloggingul despre modă să ai mulți urmăritori. Mai mulți urmăritori înseamnă mai mulți bani în buzunar.

Dar cum faci tu rost de urmăritori? Prin tratarea contul Instagram precum o adevărată afacere! Fă-ți un program al postărilor și asigură-te că te vei ține de el. Trebuie să postezi regulat, iar mesajele tale trebuie să fie ceea ce oamenii vor să vadă.

Este esențial pentru tine să faci fotografii decente, mai ales dacă dorești să atragi în cele din urmă sponsori. Dacă realizezi fotografii uimitoare, brandurile sunt mult mai interesate să fie reprezentate de tine, decât sunt în cazul în care realizezi imagini plictisitoare sau neclare. Evident, dar foarte important.

Realizează poze atrăgătoare și incitante care impresionează urmăritorii.

Mai multă atenție primită, mai multe șanse de a obține urmăritori, deci mult mai aproape de potențialii sponsori. Dacă te poți gândi la modalități de a obține atenția presei (dacă ai bani, ai putea sponsoriza un eveniment de caritate), fă-o! Dacă ești contactat pentru un interviu, ar trebui să fii disponibil oricând.

De asemenea, nu trebuie să-ți fie teamă să iei inițiativa în contactarea jurnaliștilor, deoarece aceștia sunt mereu în căutarea unor noi povești.

Stabilirea unei afaceri are nevoie de timp și de muncă, deci treci la treabă!

Più attenzione c’è, migliori sono le probabilità per ottenere seguaci essendo, così, più attraente per i potenziali sponsor. Se pensi a modi per ottenere l’attenzione della stampa (se hai i soldi, si potrebbe fare qualcosa di simile a sponsorizzare un evento di beneficenza), fallo! Se vieni contattato per un colloquio, dovresti ovviamente essere disponibile.

Inoltre, non dovresti aver paura di prendere l’iniziativa e contattare dei giornalisti, in quanto sono sempre alla ricerca di nuove storie.

Stabilire un business richiede tempo e lavoro, quindi basta arrivarci!