Fă bani din Căutări Online

Fă bani din căutări online

Cât de mult timp petreci căutând pe net pentru muncă sau şcoală, cumpărături sau pentru a învăţa mai multe lucruri despre companiile locale sau ca să găseşti răspunsuri la întrebările pe care le ai? Şi dacă ai putea să faci bani de fiecare dată când termini o căutare online?

Deşi ar putea părea o idee complet nebună, este de fapt posibil să faci bani căutând pe internet. Nu, nu poţi face bani pur şi simplu intrând pe Google şi apăsând pe butonul de căutare. Pentru a face bani căutând online, va trebui să alegi un site plătit pentru căutare.

Acestea sunt site-uri care te plătesc fie cu bani, fie cu alte premii pentru căutările realizate pe internet. Fiecare funcţionează puţin diferit, însă dacă te înregistrezi pe unul şi îl foloseşti zilnic pentru căutările obişnuite, vei reuşi să câştigi nişte bani în plus sau să obţii produse gratuite.

E un bun început pentru a face bani online fără prea mult angajament din partea ta, precum Instagram sau monetizarea unui canal de YouTube. Este important să înțelegi că nu vei reuși să devii bogat din căutările pe Internet. Dar nu strică să ai un cont cu un site de căutare plătit care te ajută să câștigi bani online sau să primești produse de care ai nevoie și cu care poți economisi niște bani.

Acestea sunt câteva dintre site-urile de top care se ocupă de căutări online:

1. SwagBucks

SwagBucks este un portal de căutare ce te premiază pentru căutările realizate în mediul lor. Atunci când câştigi suficienţi SwagBucks, îi poţi transforma în bani reali pe care să-i depui în contul tău de PayPal sau poţi cumpăra diverse lucruri cu ei de pe magazinul cu acelaşi nume.

Faceți clic aici dacă doriți să începeți imediat să faceți primul dvs. Swag Buck!

Suma de bani pe care o faceți din fiecare căutare online variază. Puteți fi recompensat oriunde de la 1 $ la 100 $ când faceți clic pe căutare. În plus, puteți completa oferte speciale și puteți cumpăra prin intermediul rețelei SwagBucks pentru a câștiga mai multe SwagBucks.

Suma de bani pe care o poţi câştiga cu fiecare căutare diferă. Poţi primi de la 4 la 400 de lei pentru un click. Pe lângă asta, poţi completa oferte speciale şi să cumperi pe reţeaua SwagBucks pentru câştiga şi mai mult. De asemenea, poţi să câştigi bani completând chestionare online plătite. Dacă combini aceste metode de câştig, vei ajunge la un venit extern destul de respectabil la finalul lunii, deși nu la același nivel la care ai ajunge dacă ai învăța ce sunt criptomonedele astfel încât să poți face bani din asta.

2. ZoomBucks

ZoomBucks se aseamănă foarte mult cu Swagbucks, însă îţi permite să faci bani repede şi prin alte metode în afară de căutările online. Acestea sunt chestionare plătite, testări de jocuri şi vizualizarea a diverse videoclipuri. O funcţie interesantă a ZoomBucks îţi permite să retragi bani în cont odată ce ai acumulat 650 de puncte, care îţi vor aduce 20 de lei. Vei primi 150 de puncte gratuite doar pentru crearea unui cont.

3. InteradMedia

InteradMedia offre ricompense in denaro via PayPal utilizzando il portale per fare delle ricerche. Potrai raccogliere i fondi una volta raggiunta la cifra di $25 sul portale. Il sito ti paga $.001 per ogni minuto di ricerca online. È un ottimo portale per le persone che passano molto tempo facendo ricerche online.

Scour este un site care îți arată rezultatele de pe Bing, Google și Yahoo. Primești puncte pentru utilizarea site-ului pentru a face o căutare și apoi câștigi mai multe puncte spunând Scour ce site a returnat cele mai bune rezultate la căutarea ta.

În fiecare zi, poți câștiga puncte pentru până la 100 de căutări pe web și, în mod obișnuit, vei primi în jur de 3 puncte pentru fiecare căutare. Poți câștiga și o pătrime din numărul de puncte câștigate de un prieten dacă se înregistrează cu link-ul de recomandare de la tine. Partea bună la Scour este faptul că poți câștiga puncte foarte rapid dacă petreci mult timp căutând online. 6500 de puncte îți aduc 100 de Ron, pe care îi poți transfera în contul tău de PayPal sau îi poți primi sub forma unui card cadou Visa.

Blingo nu îţi oferă puncte şi nici bani pentru căutări la fel ca celelalte site-uri discutate până acum. În schimb, ai şansa de a câştiga anumite premii când cauţi ceva. Poţi intra în extragere de până la 25 de ori pe zi căutând ceva, Aproximativ o dată pe oră, site-ul selectează un câştigător care va primi un premiu aleatoriu precum bilete la cinema. Pentru a-ţi face un cont, trebuie să locuieşti în S.U.A. şi să ai cel puţin 13 ani.

Fă bani din căutări online

Irazoo este un site plătit de căutări ce oferă premii şi puncte. De fiecare dată când cauţi ceva, intri într-o extragere automată a unui cârd cadou Amazon. Pe lângă asta, poţi câştiga puncte pentru evaluarea site-urilor ce apar în rezultatele de căutare. Primeşti de asemenea puncte de fiecare dată când introduci un nou membru pe site. În plus, vei primi şi tu un card cadou Amazon dacă persoana pe care ai adus-o pe site este suficient de norocoasă încât să câştige unul.

Punctele pe care le primeşti pe Irazoo pot fi schimbate pentru diverse produse. Majoritatea premiilor sunt electronice precum sisteme de jocuri video şi alte accesorii, camere şi MP3 playere.

7. SupportingFriends

SupportingFriends nu este un site tradiţional de căutări plătite deoarece nu vei face bani pentru tine atunci când îl foloseşti. Acest serviciu de la Yahoo! îţi permite să faci bani pentru prieteni sau membri ai familiei care au nevoie de ajutor financiar. Site-ul va dona 50 la sută din venitul generat din căutări persoanei specificate de tine timp de 30 de zile de la înfiinţarea contului. Poţi de asemenea să alegi să donezi aceşti bani unor fundaţii caritabile.

8. Bing Rewards

Bing încearcă să îşi mărească cota de piaţă şi să fure utilizatori de la Google. Ca rezultat, ei oferă programe frecvente de premii ce oferă bani pentru utilizarea motorului de căutare. Programele se schimbă frecvent, aşadar este indicat să rămâi la curent cu ofertele disponibile.

Scroll to Top