Fă bani pe Twitter

Twitter nu este doar locul în care postezi despre ce mănânci sau în care te lauzi cu faptul că ai fost la sală, este, de asemenea, locul cu o mulţime de oportunităţi de a câştiga ceva în plus. Citeşte în continuare ghidul de la BaniNinja.roce îţi prezintă 5 metode prin care să faci bani pe Twitter.

În primul rând: Ce este Twitter?

A face bani pe twitter

Twitter este o reţea de socializare ce a fost înfiinţată în 2006. Ceea ce separă Twitter de celelalte reţele de socializare este faptul că ai la dispoziţie doar 140 de caractere, iar acest aspect are adesea ca rezultat creativitate crescută. Astăzi, Twitter are peste 3 miloane de utilizatori şi mulţi dintre ei nu folosesc Twitter doar pentru actualizări personale sau ştiri. Persoanele celebre folosesc Twitter pentru a-şi ridica şi mai mult popularitatea, jurnaliștii folosesc Twitter pentru a dsitribui diverse ştiri, iar afacerile folosesc Twitter pentru a comunica cu clienţii. Acest ghid este destul de diferit faţă de diversele modalităţi prin care să faci bani deja existente, însă este cu siguranţă în folosul tău să îl parcurgi!

Dacă ai ceva interesant de spus sau un produs căruia să-i faci reclamă, ar trebui să foloseşti Twitter pentru a câştiga ceva în plus.

1. Postează pentru a vinde produse

Twitter este un loc esenţial în care să faci publicitate pentru produsele tale.

 • Ai un magazin Etsy ce vinde bijuterii create manual?
 • Ți-ai monetizat blog-ul pe care îl foloseşti pentru a vinde carduri de casă?
 • Sau ai multe cadouri de Crăciun pe care abia aştepţi să le vinzi pe eBay?

Dacă ai un produs oarecare pe care vrei să îl vinzi, Twitter este locul unde poţi capta atenţia oamenilor şi îi poţi atrage către magazinul tău online.

Twitter poate fi un loc important pentru marketingul produselor tale dacă procedezi cum trebuie. Caută produse asemănătoare şi vezi ce hashtaguri sunt folosite pentru a le putea folosi, la randul tău, în postari. Poţi, de asemenea, să-ţi promovezi produsul adăugând aşa numitele “Butoane de distribuire” postărilor tale. În acest fel, cititorii pot să îţi distribuie linkul pe profilul lor personal, iar mesajul tău va fi răspândit şi mai mult.

Însă, bineînţeles că nu poţi să faci doar o postare zilnică cu linkul către site-ul tău. Trebuie, de asemenea, să îţi faci profilul mai interesant cu postări amuzante şi captivane pentru a avea cât mai mulţi urmăritori. Este, de asemenea, o idee foarte bună să faci publicitate cu diverse coduri promoţionale, care sunt atractive în mod special pentru cumpărătorii noi.

2. Postează pentru a-ţi promova calificările

Puţină publicitate pentru tine şi calificările tale poate avea adesea un efect benefic când vine vorba de a-ţi vinde forţa de muncă.

 • Eşti, spre exemplu, un web designer profesionist?
 • Ai abilităţi de creaţie unice?
 • Sau eşti pur şi simplu în căutarea unui job?

Promovarea pe Twitter este o metodă super şi gratuită de a găsi de muncă, de a-ţi vinde abilităţile şi de a face bani.

Mulţi profesionişti folosesc Twitter pentru a ţine legătura cu ceilalţi oameni din industrie. Această formă de reţea digitală îţi oferă posibilitatea de a-ţi face noi cunoştinţe, de a-ţi dezvolta diverse parteneriate şi de a te vinde pe tine şi calificările tale pentru a obţine noi sarcini de muncă.

Mai mult, postările despre munca ta actuală pot atrage atenţia oamenilor din toată lumea. Twitter este o platformă universală de marketing, aşadar nu ezita să profiţi de pe urma ei. Puţină autopromovare poate duce repede la o creştere a vânzărilor sau poate chiar la un job nou.

Însă, trebuie să fii atent ca Twitter să nu devină un monolog foarte lung despre toate realizările tale uimitoare. Oamenii se vor sătura repede să citească asta. Include în pagină materiale utile, lucruri amuzante, întrebări sau chestionare mici. Asigură-te că există interes pentru profilul tău pentru ca oamenii să dorească să citească ce faci în fiecare zi.

3. Postări sponsorizate

Mulţi oameni celebri au utilizat Twitter pentru a face nişte bani în plus. Multele milioane de utilizatori care îi urmăresc pe Kim Kardashian, Rihanna sau Justin Bieber fac posibilă câştigarea unei sume enorme de bani cu o singură postare.

Este puţin probabil ca o persoană ”normală” să atingă vreodată acel număr de urmăritori, însă dacă tu ai, spre exemplu, un blog sau începi să faci bani cu o pagină YouTube de succes, postările sponsorizate sunt cu siguranţă o opţiune.

Dacă o companie crede că produsul ei s-ar potrivi cu nevoile urmăritorilor tăi, te va contacta cu o ofertă de postări sponsorizate. Adesea, asta implică o postare sau două pe săptămână pe o anumită perioadă cu o plată corespunzătoare. Plata pentru o postare sponsorizată depinde atât de numărul de urmăritori, cât şi de tipul înţelegerii. Unele afaceri pot oferi, de asemenea, publicitate pe site-ul lor ca formă de plată.

Când faci o postare sponsorizată, trebuie, bineînţeles, să menţionezi întotdeauna că este sponsorizată.

4. Postează pentru alte companii

Deşi poate nu ai milioane de urmăritori, încă poţi încerca să faci bani cu referinţe către diverse companii, aşa numitele “linkuri afiliate”.

Aşadar, dacă tu crezi că urmăritorii tăi ar putea fi interesaţi de anumit produse, poţi contacta compania pentru a cere un link afiliat.

Distribuie, mai apoi, linkul pe ici pe colo, oriunde se potriveşte. De fiecare dată când cineva îţi utilizează linkul pentru a cumpăra un produs, vei primi un mic procent din profit. Pare foarte uşor şi simplu, însă tot trebuie să:

A face bani pe twitter

 • Ai un număr relativ mare de urmăritori
 • Ai urmăritori care să aibă încredere în recomandările tale
 • Ai urmăritori interesaţi să cumpere şi nu doar să dea click şi să arunce o privire.

Linkurile afiliate nu te vor îmbogăţi, însă dacă oricum trebuia să faci publicitate unui produs, de ce să nu faci şi ceva profit din asta? Ar trebui cu siguranţă să citeşti acest articol despre cum să faci bani prin marketingul afiliat dacă aceasta este una dintre metodele prin care ţi-ar plăcea să faci bani pe Twitter.

Adu-ţi aminte întotdeauna că Twitter este public. Aşadar, dacă comentezi ceva ce priveşte compania, aceasta va putea să intre şi să vadă ce ai scris. Dacă reprezinţi o companie, să ai întotdeauna în vedere că ceea ce scrii poate fi interpretat greșit.

5. Vinde-ţi produsele la preţ de o postare

Site-ul Plăteşte cu un tweet oferă oamenilor oportunitatea de a cumpăra un produs în schimbul unei postări despre acesta. Deşi nu poţi câştiga bani direct în acest mod, vei putea obţine multă publicitate pentru produsul tău, ceea ce va conduce cu puţin noroc la un număr mai mare de vânzări. Mai ales pentru produsele noi, este crucial să atragi puţină atenţie pentru ca potenţialii cumpărători să ştie despre produsul tău.

Există, de asemenea, o mulţime de companii ce doresc să răspândească informaţiile despre produsul lor. Dacă vei considera că urmăritorii tăi vor fi interesaţi de produsul în cauză, poţi contacta compania pentru a încerca să obţii o înţelegere din care să fii plătit pentru fiecare postare.

Mai bine notează toate aspectele înţelegerii şi asigură-te că poţi dovedi că ai postat pentru respectiva companie. În acelaşi timp, fii atent să nu devii un site comercial deoarece îţi va îndepărta urmăritorii foarte repede. Trebuie să îţi incluzi reclamele pe profil fără a fi prea vizibile sau deranjante. Dacă îţi pierzi urmăritorii, vei pierde, de asemenea, interesul companiilor şi odată cu acesta şi înţelegerile făcute.

Lucruri care funcţionează pe Twitter

Dacă vrei să te urmărească oamenii, distribuie-ţi postările favorite pe care le-ai întâlnit până acum. BaniNinja.ro a găsit câteva:

 • Citate! Mai ales citate motivatoare sau la care oamenii se pot raporta.
 • Citatele sunt bune pentru a convinge oamenii să-ţi distribuie postările favorite.
 • Glume, imagini amuzante sau animalele amuzante sunt întotdeauna binevenite.
 • Dacă nu te deranjează să munceşti puţin în plus, încearcă să obţii cupoane promoţionale pentru urmăritorii tăi. Toată lumea iubeşte ceva în plus!
 • A face bani pe twitterO dată pe lună, sau mai des dacă este posibil, încearcă să organizezi o tombolă. Încurajează-ţi urmăritorii să îţi distribuie postările şi să intre în competiţie. În acest fel, mesajul tău este răspândit şi mai mulţi oameni află despre tine pe Twitter.
 • Foloseşte hashtaguri! Caută-le pe cele mai utilizate şi încearcă să le implementezi în postările tale.

Lista de necesităţi pentru a face bani pe Twitter

Nu te vei îmbogăţi peste noapte cu Twitter, însă dacă dedici suficient timp pentru a strânge un număr cât mai mare de urmăritori, poate deveni o maşină de făcut bani într-o bună zi și te poate face să devii bogat.

 • Cheia pentru a face bani pe Twitter constă în urmăritori. Pentru a-i atrage, trebuie să utilizezi mai multe conturi în acelaşi timp şi să ai suficientă creativitate încât să scrii postări amuzante, utile şi relevante, pe care urmăritorii tăi să le citească.
 • Trebuie să fii bun la autopublicitate şi în acelaşi timp, să fii la curent cu diversele trenduri şi evenimente
 • Dacă plasezi reclame pe tot profilul tău de Twitter, îţi vei pierde repede urmăritorii şi, prin urmare, şansa de a face bani din postări. Trebuie să ai întotdeauna un profil pe care oamenii să dorească să îl citească.
 • Nu este uşor să faci bani pe Twitter, însă dacă eşti răbdător şi determinat să munceşti, ar trebui să reuşeşti!

Dacă crezi că Twitter pare un mediu de a face bani potrivit pentru tine, atunci aruncă o privire la acest ghid despre cum poţi să faci bani pe Facebook şi articolul despre cum să faci bani pe Instagram. Prin aceste reţele de socializare, este uşor pentru toată lumea să facă bani de acasa!

Scroll to Top